ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΦΛΩΡΙΔΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ. ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

Κοινοποίηση:
floridis555

«Πρωτοφανή, απίστευτη, απαράδεκτη κατρακύλα και θεσμικό παραλογισμό»χαρακτήρισε ο ψεύτης ανεκδιήγητος υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης την επίθεση από τους πολιτικούς αρχηγούς και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους των κομμάτων της Αντιπολίτευσης εναντίον της Δικαιοσύνης, εξ αφορμής της ανακοίνωσης της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου με την οποία γνωστοποιούνταν το πέρας της προκαταρκτικής εξέτασης για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις.

Δεν φτάνει που έθαψαν ίσως το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Μεταπολίτευσης, ο Φλωρίδης τολμά να κουνάει το δάκτυλο στον κόσμο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η επίθεση αυτή, που έγινε στο πρόσωπο της εισαγγελέως, άρα στην ελληνική Δικαιοσύνη, υπερέβη κάθε θεσμικό όριο. Εξηγώντας τον λόγο που το υποστηρίζει αυτό, είπε ότι αυτοί που επιτέθηκαν για την έκδοση ενός πορίσματος 300 σελίδων ομολόγησαν εδώ στην Βουλή ότι δεν το έχουν διαβάσει κι αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι δεν το έχουν. ‘Αρα και δεν γνωρίζουν ούτε το αποδεικτικό υλικό που υπάρχει εκεί, το οποίο περιγράφεται στην ανακοίνωση ότι είναι τεράστιο, ούτε φυσικά το πως αξιολογήθηκε αυτό, δηλαδή οι μαρτυρικές καταθέσεις, οι εκθέσεις των ανεξάρτητων αρχών, οι εκθέσεις της ΕΛΑΣ και όλων όσων ερεύνησαν όλα αυτά. Δεν γνωρίζουν – είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης – πως ο εισαγγελέας αξιολόγησε τα ερωτήματα τα οποία έθεσαν οι ενδιαφερόμενοι και πως απάντησε σε όλα αυτά, πως αξιολόγησε το αποδεικτικό υλικό όλο αυτό και πως απάντησε σε κάθε λεπτομέρεια.

Δηλαδή ο κύριος αυτός απαιτεί να δεχτούμε ότι κάτι… ιδιώτες έκαναν τις συνακροάσεις, όπως άλλωστε ανέφερε το πόρισμα του Αρείου Πάγου χωρίς κιόλας να γίνεται αναφορά στα κίνητρα.

Είπε και άλλα ο τύπος τα οποία αρνούμαστε να μεταδώσουμε. Αντιθέτως τον καλούμε να διαβάσει αύριο το ΜΑΚΕΛΕΙΟ για να καταλάβει ο ίδιος αλλά κυρίως οι πολίτες πόσο σούργελα είναι αυτά που μας κυβερνούν και μετέτρεψαν μέχρι και τη Δικαιοσύνη σε ένα μπουρδ@λο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Βγαζει γλωσσα ο αρχιπασοκος.Και μονο που ηταν σε ενα κομμα κλεφταραδων επρεπε να ναι τωρα κρυμμενος σε σπηλια

  2. ετσι ρε, και νδ να ειναι κυβερνηση, εμεις το πασοκ κυβερναμε! για παντα! να ναι καλα ο μητσοτακης μας εκανε και γαλαζια εκδοχη, υπαρχουμε σε πρασινο, σε ροζ και 5 χρονια τωρα πασοκ και σε γαλαζιο!

Comments are closed.