ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ – ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ…

    Κοινοποίηση:
    720_676510_b160e888b8-b6b5faecc87d1793

    Γλέντι έχουν στήσει όλοι οι κομμουνιστές δήμαρχοι της χώρας – και όχι μόνο – καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, έρχονται ανταποδοτικά οφέλη για τους δήμους που θα σηκώσουν το βάρος της υποδοχής 20.000 λαθρομεταναστών.

    Ναι λοιπόν. Ο λαός ψήφισε Κούλη για να πάρει την πατρίδα πίσω και αυτός την αποτελειώνει.

    Η κυβέρνηση σχεδιάζει ότι με την αλλαγή μέσα στο 2020 θα μπορέσουν να επιστραφούν στην Τουρκία 10.000 άτομα, ενώ από τον Μάρτιο του 2016, οπότε και ανακοινώθηκε η κοινή δήλωση ΕΕ- Τουρκίας, έχουν συνολικά επιστραφεί 1.806 άτομα. Σταγόνα στον ωκεανό δηλαδή.

    Σημαντικός πυλώνας της κυβερνητικής πολιτικής είναι επίσης η αποσυμφόρηση των νησιών με την κατανομή περίπου 20.000 αιτούντων άσυλο σε μικρές δομές ξενοδοχεία ή κτίρια σε όλη τη χώρα. Από την κατανομή αναμένεται να εξαιρεθούν τα νησιά του βορείου και νοτίου Αιγαίου καθώς έχουν υποστεί για χρόνια το μεγαλύτερο βάρος του μεταναστευτικού / προσφυγικού αλλά και κάποιοι νομοί της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όπως και ο Έβρος και η Ξάνθη.

    Σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται άμεσα να προκηρυχθεί από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπως άλλωστε ήδη έχει εξαγγελθεί, το πρόγραμμα για τη φιλοξενία αιτούντων άσυλο σε ξενοδοχεία με αντίτιμο 12 ευρώ ανά άτομα την ημέρα για ένα εξάμηνο ή για ένα χρόνο. Στην ανταμοιβή δεν περιλαμβάνονται έξοδα σίτισης ή άλλα έξοδα.

    Σύμφωνα με τον ειδικό Γραμματέα Υποδοχής, Μάνο Λογοθέτη, πρόκειται για ένα πρόγραμμα ελκυστικό για τους ξενοδόχους που έχουν μικρές μονάδες, όπως φαίνεται άλλωστε και από το ενδιαφέρον που ήδη έχει υπάρξει από πολλές περιοχές. Ενδεικτικά τουριστικοί πράκτορες προσφέρουν στα πακέτα που προτείνουν σε νησιά 18-23 ευρώ το δίκλινο με όλες τις παροχές ενός ξενοδοχείου.

    Άντε και σε καλή μεριά. Μετά τις ΜΚΟ, θα πλουτίσουν από την άθλια αυτή κατάσταση και αρκετοί επιχειρηματίες. Φυσικά, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Ας αφήσουμε τα ψέματα που μας έχουν ποτίσει τόσα χρόνια οι λίγοι και ας πιαστούμε από το ότι είμαστε Έλληνες όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά μην τους αφήνουμε να μας διχάζουν με διάφορα ας ενώσουμε λοιπόν επιτέλους τις ψυχαρες μας και ας τους στείλουμε επιτέλους στον διάολο!!αν δεν κάνουμε εμείς κάτι για τα παιδιά μας και για τις επόμενες γενιές ποιος θα κάνει;;ας αφήσουμε τα λόγια και ας πάρουμε παραδείγματα από το παρελθόν για να δράσουμε!!θέλω η Ελλάδα μου για αυτή που ορκίστηκαν αρκετοί από εμάς ότι θα χύσουμε και την τελευταία σταγόνα του αίματος μας,για αυτήν που πολέμησαν που έδωσαν ψυχή και σώματι οι πρόγονοι μας να είναι ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΠΟ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΙΔΑΤΟΥΣ…και όχι από προδότες!! ΞΥΠΝΆΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΩΡΕ!!

    2. ΡΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΙΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΟΠΩΣ Η ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΌ ΚΑΙ ΓΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΚΛΕΊΣΤΕ ΤΑ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΣΟΙΝΟΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΟΝ ΟΥΤΕ ΚΟΥΝΟΎΠΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΟΥΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΤΡΙΝΑ ΜΑΥΡΑ ΘΑΛΛΑΣΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΆΛΙ ΧΕΣΤΙΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ο ΤΟΛΜΟΝ ΝΙΚΑ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ ΣΟΙΝΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΗ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΙΜΕΝΑ ΒΡΟΜΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΟΙΝΤΑΞΗ ΧΕΣΤΙΚΑΜΕ ΠΑΛΙΟ ΚΛΑΝΙΑΡΙΔΕΣ ΤΟ ΝΟΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΟΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙ ΡΟΤΒΆΙΛΕΡ ΦΙΛΑΚΕΣ ΙΣΤΕΡΑ ΛΕΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΊΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΈΚΑΝΕ ΤΟΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΛΥΚΌΣΚΥΛΑ ΕΧΟΥΜΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΟΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΜΕΝΗ ΒΙΑΣΤΕΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΟΣΤΗ ΕΚ ΓΕΝΕΤΉΣ ΟΛΕΣ Η ΜΑΛΑΚΟΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΙΖΒΑΛΑΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΟΤΑ ΓΑΪΔΟΎΡΙΑ ΒΆΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΠΟΥΛΆΝΕ Η ΤΑ ΣΚΟΤΟΝΟΥΝ Η ΊΔΙΟΙ ΣΚΑΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΟΙΜΙΖΜΕΝΗ ΞΙΠΝΙΣΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΟΛΗ ΤΡΟΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΜΗΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΕΛΛΙΝΙΔΕΣ ΚΑΤΕΒΆΣΤΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΑΣ

    3. Η ενδοχώρα και τα νησιά του Αιγαίου πρέπει να αποσυμφορηθούν από τους λαθροεισβολείς στέλνοντάς τους σε ερημονήσια όπως η Μακρόνησος και η Γυάρος.

    4. Ποια αποσυμφορηση των νησιων ρε ρεμπεσκεδες, που τα πουλατε αυτα;;;;;;;;; Για να λυθει το προβλημα της λαθροεισβολης πρεπει πρωτα να εχεις πολιτικη βουληση!!!!!!!!!! Επειτα πρεπει να σταματησεις τις αφιξεις των λαθρο, να μην δεχεσαι αυτους που ερχονται, ουτε εναν!!!!!!!! Και αφου πλεον δεν αφηνεις κανεναν να μπει παρανομα στην χωρα ασφαλιζοντας τα συνορα, μετα διαχειριζεσαι αυτους που βρισκονται ηδη μεσα!!!!!!! Και αυτοι που ειναι ηδη στη χωρα παρανομα ειναι παρα πολλοι !!!!!!!!!! Η πατεντα του ασυλου πρεπει να σταματησει, κανενας δεν τους κυνηγα!!!!!!!! Πως θα γινει αποσυμφορεση, αφου ερχονται συνεχεια καινουριοι στα νησια, μας δουλευετε;;;;;;;; Τι νοημα εχει το κουβαλημα λαθρο στην ενδοχωρα, οταν οι βαρκες ερχονται ακαταπαυστα;;;;;;;; Αμεση απελαση!!!!!!!!!! Η υπομονη εχει ορια!!!!!!!!!!

    5. Από το “Νήσος Ρόδος”που βρίσκομαι πηγαίνοντας για Ρόδο εγώ ξέρω πως αύριο το πρωϊ παίρνουμε 350λαθροεποίκια απο Σύμη για μετά την Ρόδο Πειραιά!! Άρα ποιός Δήμαρχος θα ωφεληθεί???Κουϊζ!

    6. Aναπτυξη και επενδυσεις εταξε και τωρα γινεται πραγματικοτητα, χρηματοδοτησεις σε
      ξενοδοχειακες μοναδες και ειδη διατροφης, η Ελλαδα τωρα εχει αναγεννηση γιατι αυτες ειναι
      κουνελες, γινοντε καινουργια εργοστασια για παντοφλες, μαντηλες, οι οικοδομικες εταιρειες
      στελνουν προσωπικο για εκμαθηση κατασκευης τζαμιων μια τεχνη που ειχε εγκαταληφθει
      λογω του οτι ειχαν κανει κατι μικροσφαγες και βιασμους Ελληνων και Ελληνιδων οι πιστοι
      του Ισλαμ και τους παρακαλεσαμε με ωραιο τροπο να φυγουν και αυτοι εφυγαν.

    7. Μιλάω μέσω της ιστορίας, αυτά που γράφω τα λέει η ιστορία. Αν είσαι έξυπνος ανεραισε τα….τον Θεόφιλο ΚΑΙΡΗ τον δολοφόνησαν μοναχοί και γέννησαν με ασβέστη τη κοιλιά τού. Και επειδή λες ότι χτυπάω την ορθοδοξία δεν μου λες τον Χριστόδουλο ξέρεις γιατί τον δολοφόνησαν !!!!!!…ο Καζαντζάκης αφορίστηκε γιατί πείραζε τις τσέπες της εκκλησίας με τον λόγο του…και το έργο του. Μια από τις φράσεις του, καλή πραγματεία είναι ο Θεός, ξεπούλημα δεν έχει..όσο για τις ανωμαλίες που λες για τους αρχαίους Έλληνες, δεν μου λες τον μητροπολίτη Αττικής με τον νεαρό τον ξέχασες, τον ιερέα με τον αμφορέα, τα ψωνιστιρια ρασοφορων με νεαρούς, την σουλτάνα του Αιγαίου..που τεμάχισε την μάνα του με κλαδευτηρι και έκανε ψωνιστιρια με τον νεκροθάφτη…οδό εσείς πιστεύετε σε πτωματολατρειες και σχοινοματα… χωρίς κανένα σεβασμό στους νεκρούς…και εγώ χριστιανός ορθόδοξος είμαι, αλλά διαβάζω…και μαθαίνω….άσε λοιπόν γιατί άμα αρχίσω θα σε πάρω μονοτερμα. Άντε γειά.

    8. Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ. ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ…ΣΗΚΩΣΟΥ ΕΠΑΝΩ ΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΡΘΙΟΙ ΜΙΛΟΥΜΕ..ΕΙΠΕ ΘΕΟΥΣ, ΟΧΙ ΘΕΟ..ΠΟΙΟ ΘΕΟ …ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ….ΑΥΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ…!!!!.ΟΙ ΠΑΤΡΟΓΩΝΙΚΕΣ ΣΑΣ ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ…ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΣ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΔΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ.!!!..ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΎΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΌΛΙΟ ΑΞΙΖΕ ΚΣΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΚΑΙΡΗ ΒΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΣ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΌΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΔΕΝ ΈΦΕΡΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ, Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΦΕΡΕ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΊ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΡΙΜΑΞΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ, ΔΙΈΛΥΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ. ΣΚΥΨΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.

      1. Άσε ρε μεγάλε σε πείραξε η ορθοδοξία? Κάτσε κάνε θυσίες σε ανθρώπινους Θεούς με πάθη, αυτοί που πιστεύεις είναι περισσότερο άνθρωποι παρά Θεοί, η λέξη Θεός στη γλώσσα σου ξέρεις από πού προέρχεται?? Πίστευε σε αιμομικτες και κτηνοβατες Θεούς εσύ και σε “Θεούς” ημιτελής, πίστευε σε μηνοταυρους,τραγοποδαρους και κένταυρους προϊόντα κτηνοβασιας, ζήτω ο πολιτισμός σου…πριν ανοίξεις το στόμα σου και πεις ότι σου κατέβει στο κεφάλι ψάξε και σκέψου…αν έχει μείνει τίποτα μέσα στο κεφάλι σου..

        1. Αυτά που λες είναι όλα βλακείες, αναφέρεσαι στην μυθολογία, η μυθολογία είναι λόγος από τον μύθο. Στην αρχαία Ελλάδα απαγορευόταν η κτηνοβασια όπως και η ομοφυλοφιλία. Αλλά από την παραχάραξη που έχει υποστεί αυτή η χώρα εσύ που να τα ξέρεις αυτά. Έχεις τον μασόνο Αβραάμ, τον Δαυίδ και τον αιμομικτική Λωτ που τον μέθυσαν οι κόρες του και έκανε απογόνους μαζί του. Δεν με πείραξε καμμία ορθοδοξία μιλάω μέσω της ιστορίας αλλά πονάει και ότι πονάει δέχεται επίθεση. Να μας πεις λοιπόν πόσες σφαγές Ελλήνων έκανε ο Θεοδόσιος, και ι Αλάριχος, να μας πεις λοιπόν αφού δηλώνεις χριστιανός από που φτιάχτηκαν οι θρησκείες, ποιους έκλεψαν και αντέγραψαν οι Εβραίοι.!!!…και ο Παπαφλέσσας χριστιανός ήταν αλλά σας την άμποξε περί ραγιαδισμου. Σκοταδισμος και πνευματική κατάπτωση στην Ελλάδα του 2019. Μάθε ιστορία καλά και μετά τα ξαναλέμε. Και ίσως σε 800 χρόνια φταξουν τα πράγματα στην Ελλάδα.Αντε γειά.

        2. Ο χριστιανισμός είναι εβραϊκή θρησκεία. Οι πρώτοι χριστιανοί με τις ευλογίες των Ρωμαίων αυτοκρατόρων κατέσφαξαν Έλληνες, γκρέμισαν τα ιερά και έχτισαν απο πάνω Ιουδαιοχριστιανικούς ναούς.
          Για να δεί άσπρη μέρα ο Έλληνας πρέπει να πετάξει την εβραϊκή προπαγάνδα από πάνω του. Αυτό όμως δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.

          1. Πεστα χρυσοστομε. Συμφωνω μαζι σου 100% αλλα……τωρα δεν ειναι η στιγμη για τετοιες λογομαχίες. Τωρα χρειάζεται ενωτητα. Ειτε Χριςτιανοι Ορθόδοξοι, ειτε αρχαιοθρησκοι, ποτε μα ποτε δεν ξεχνάμε πως ειμαστε ολοι Ελληνες. Αυτο μας ενωνει και δεν το ξεχνάμε ποτε μα ποτε. Και οι δυο θρησκείες ειναι μερος της ιςτοριας μας και της ταυτότητας μας. Τωρα πρεπει να στηρίξουμε την Ορθοδοξία, αςχετα αν καποιοι απο εμας προσευχόμαστε στους Ελληνες Θεούς. Η Ορθοδοξιανειναι ενας συνδετικός κρόκος του εθνους μας. Ας μην τον σπάσουμε και αυτον. Ας ελευθερώσουμε πρωτα την πατριδα μας και μετα βλεπουμε για τις θρησκευτικές μας πεποιθήσεις που στο κατω κατω ειναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Πρωτα ερχεται η πατριδα και μετα η θρηςκεια, γιατι μη ξεχνάμε πως χωρις πατριδα, δεν θα εχουμε και τη θρηςκεια που θελουμε. Ο κατακτητής παντα επιβάλει τη δικη του. Κοιτάξτε τον κίνδυνο που διατρέχουμε τωρα απο το Ισλάμ.

            1. Δεν σπάμε τίποτα. Αλλά δεν ξεχνάμε και το κακό που μας έκανε. Εννοείται ότι ως Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Άλλωστε και οι δύο θρησκείες τώρα, είτε δωδεκάθεο, είτε ορθοδοξία είναι νόμιμες από το κράτος, ειδικά η πρώτη που είναι και η δική μας. Εγώ πιστεύω στην ανώτερη δύναμη, είτε αυτό λέγεται Θεός, είτε θεοί. Άπιστος όμως και σνθελληνας δεν θα γίνω ποτέ. Έλληνες να θυμάστε…περισσότερα μας ενώνουν σποτι μας χωρίζουν..

    9. ΟΣΟΙ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ. ΤΟΣΗ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ.

    10. Αγαπητέ Στέφανε,

      Παιδιά μην Αγχώνεστε, το Μέτρο της Επαναπροώθησης των Λαθρο-Μεταναστών στην Ενδοχώρα, δεν θα Έχει τα Αναμενόμενα Αποτελέσματα και Σίγουρα θα Εγκαταληφθεί Πολύ Σύντομα. Και η Αιτία θα Είναι οι Σοβαρές Αντιδράσεις που θα Υπάρξουν από τις Τοπικές Κοινωνίες στην Ελλάδα.

      Τώρα αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης Επαναλάβει τα Ίδια που Έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ με το Μεταναστευτικό, δεν θα Έχει Μέλλον η Κυβέρνηση της ΝΔ, θα Αναγκασθεί να Κάνει Εκλογές ακόμη και Μέσα στο 2020 και η Απάντηση από τον Ελληνικό Λαό θα Είναι Σκληρή.

      Δεν Βλέπετε τι Γίνεται στην Ιταλία, αν και Έγινε η Νέα Κυβέρνηση μετά την Πτώση της Κυβέρνησης που Προκάλεσε ο Ίδιος ο Σαλβίνι, η Νέα Κυβέρνηση δεν Τολμά να Αλλάξει το Μεταναστευτικό Νόμο Σαλβίνι, διότι Γνωρίζει Πολύ Καλά ότι ο Κόσμος θα Αντιδράσει Δυναμικά, και η Χώρα θα Οδηγηθεί σε Εκλογές και ο Σαλβίνι θα Πάρει και την Αυτοδυναμία, και η Ιταλία θα Αποχωρήσει από την Ευρωπαική Ένωση, μετά την Αγγλία η οποία στις 31/10, Αποχαιρετά την Ευρώπη.

      Λίγη Υπομονή Χρειάζεται !!!

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

    11. ξεφορτωθήκαμε τους νεοναζί από την Βουλή

      1. Πότε έγινε αυτό??? Και τους 300 νεοναζί εκεί τους βλέπω όλους

      2. Εχεις τους παλιους ομως αυτοι ειναι οι χειροτεροι σε συνδιασμο με Πατερα Σταλιν μας εχουν ετη
        φωτος στο σκοταδι.

    12. Σε δεκα δεκαπεντε χρονια η χωρα μας θα εχει πληθυσμο 15.000.000
      Σε 30 χρονια 40.000.000 Ελληνες.
      Ρε σεις ο Τσιπρας και ο Κουλης ελυσαν το δημογραφικο.
      Αν προσθεσουμε και τους επιστημονες που εφυγαν για δουλεια στο εξωτερικο 700.000 στα 30 χρονια θα γινουν 10.000.000.Συνολο 50.000.000.
      Μαγκες σε 30 χρονια χαρις στους Τσιπρα και Κουλη το Ελληνικο Εθνος με σημαια γαλανολευκη και με σταμπα στη μεση τη ημισεληνο θα ειναι μια υπολογισιμη Ευρωπαικη δυναμη.

    13. Υπάρχει λύση .
      Να φιλοξενηθούν από Συριζαίους και λοιπούς αλληλέγγυους .
      Μήπως Δεν τους θέλουν ??
      …………………………………………………………………………………………
      ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΕΙΝΑΙ ..

    14. Με αυτά που θα δρομολογήσουν …χρόνο δεν θα βγάλουν .

    15. ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
      ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ … ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ

      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.

      ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ? ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ?
      ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ… Ε ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.
      ΑΦΟΥ ΡΕ ΑΝΟΗΤΑ ΖΩΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΕΤΣΙ, ΝΑΙ ΡΕ ΧΑΜΕΝΑ, ΕΙΜΑΙ ΦΟΥΛ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΡΕ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ

      ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΠΛΕΩΝ

      ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΛΕΩΝ ΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.
      ΕΜΕΙΣ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
      ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.

      ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ
      ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ.
      ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΓΑΘΑ ΔΙΝΑΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ

      ΤΩΡΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.
      ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ, ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.
      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΚΤΗΝΟΙ

      ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΕ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥΥΥ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ…
      ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΑΣ

      ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ

      Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ
      ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥΥΥ ΑΙΜΑ
      ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ….

    16. Μην ρίχνουμε μόνο το φταίξιμο στους πολιτικούς ένας καθαρός νους ξέρει τι αντιπροσωπεύουν όλοι αυτοί του τυραννίκου τόξου αλλά την ευθύνη την έχουν και οι ψηφοφόροι που αμετανόητοι ψηφίζουν πάντα με το κώλο προσωπικό τους συμφέρον άπληστοι, σπατάλη, λαιμαργία και αχόρταγια που τους κατέβαλε έτσι αυτοί που είτε ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ όπως δέχτηκαν το ξεπούλημα της Μακεδονίας και του Αιγαίου- Κύπρου έτσι θα αποδεχτούν και θα κοιτάξουν να βγάλουν και κέρδος από την λαθρομετανάστευση τα υπόλοιπα δεν νιώθουν και δεν τουε ενδιαφέρει και όταν θα γίνει το ΜΠΑΜ αυτοί πρώτοι θα είναι που θα την κοπάνησουν και θα αφήσουν όπως έχει δείξει πάντα η ιστορία να βγάλουν το φίδι από την τρύπα οι λίγοι εθνικιστές αγωνιστές της πατρίδας μόνο που αν καταφέρουμε και νικήσουμε δεν πρέπει να ξανά κάνουμε τα ίδια λάθη και να τους καταργήσει σε αυτούς που έβλαψαν και κερδοσκόπουσαν σε βάρος της πατρίδας και του έθνους την ελληνική ιθαγένεια και να τους απογοητευτεί η είσοδος στην χώρα.

      ΠΟΤΈ ΞΑΝΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    17. Οι νεοελληνες θα ακολουθησουν το δρομο των ιθαγενων λαων της αμερικης, με τη διαφορα οτι εκεινοι οι λαοι “επεσαν” μαχομενοι ενω εμεις “οι γνησιοι απογονοι του μ. αλεξανδρου και του λεωνιδα” θα αφανιστουμε χωρις να πεσει ουτε μια τουφεκια για τη τιμη των οπλων. Η μαλθακοποιηση ελληνων απο τις ελιτ εφερε αποτελεσματα.

    18. στεφανε μολις ο αρχιδοκουλης γυρισε απο την μαμα μερκελ αρχισαν ολα αυτα. Ξεσκισε τον στα αρθρα. να κρεμας το προσωπο του καθε μερα στα περιπτερα σαν εθνικο προδοτη

    19. ΚΟΥΛΗ ΘΕΛΑΤΕ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΡΕΑ , Ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΕΙ ΠΑΛΙ OΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΗΓΗΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ

      1. Φίλε το λάθος που κάνεις και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι είναι ότι πιστεύετε ότι υπάρχουν σοβαροί πολιτικοί που νοιάζονται για την Ελλάδα. Ξυπνήστε. Για να μπείς στα ψηφοδέλτια των κομμάτων πρέπει να σε εγκρίνει το Μασονικό-Σιωνιστικό κονκλάβιο που κυβερνάει την Ελλάδα. Αν δεν σε εγκρίνουν αυτοί όχι στην Βουλή δεν μπαίνεις ούτε απ’ έξω δεν περνάς. Όλοι αυτοί που είναι στην Βουλή έχουν ελεγχθεί και τσεκαριστεί ότι είναι δικοί τους έτσι ώστε να μην υπάρχουν εκπλήξεις. Όποιον και να ψηφίσεις δικός τους είναι. Το παιχνίδι είναι σικέ. Καλόν ύπνο!

    20. ΔΕΝ την πουλάει ο Κούλης! θα δείτε πόσοι Έλληνες θα ”νοικιάσουν” σπίτια στους λάθρο!!!

    21. Τις τοπικες κοινωνιες τις ρωτησαν;;;πιστευω να πεσει γερο κλωτσιδι.αλλιως ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

    Comments are closed.