ΒΡΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ! ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ! ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ – ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ! ΑΠΟΦΑΣΗ – ΣΟΚ

    Κοινοποίηση:
    xrys-1-1200x800

    Πρωτοφανής απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη  Μιχάλης Χρυσοχοΐδη θα επιτρέπει σε αλλοδαπούς υπηκόους τρίτων χωρών που διαμένουν ή διέμεναν στη χώρα μας, για όλο το 2020 να πηγαινοέρχονται ελεύθερα στην Ελλάδα.

    Μάλιστα η απόφαση αυτή δεν αφορά μόνο όσους αλλοδαπούς έχει χορηγηθεί άδεια παραμονής αλλά και σε όσους βρίσκεται σε εκκρεμότητα και έφυγαν από τη χώρα το 2019.

    Με λίγα λόγια όσοι έφυγαν και το… μετάνιωσαν θα μπορούν να επιστρέψουν σαν να μην τρέχει τίποτα.

    Κι αν τελικά απορριφθεί η αίτησή τους; Θα τους ψάχνουμε για να τους απελάσουμε..

    Τέτοια προδοσία πραγματικά δεν έχει γνωρίσει ο τόπος. Ούτε επί του εθνομηδενιστή Τσίπρα δεν υπήρξε κάτι τέτοιο… Ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει επιτέλους;

    Διαβάστε αναλυτικά την απίστευτη απόφαση:

    Με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και με σκοπό την διευκόλυνση των αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που υπάγονται στις ρυθμίσεις των άρθρων 8 και 9 του Ν.4251/2014, επιτρέπεται κατά το χρονικό διάστημα από 01-01-2020 μέχρι 31-12-2020, η έξοδος και επανείσοδος τους στην Ελλάδα, εφόσον έχουν αναχωρήσει από την χώρα μας εντός του προαναφερόμενου χρονικού διαστήματος, είναι κάτοχοι ισχύοντος διαβατηρίου ή άλλου ταξιδιωτικού εγγράφου, αναγνωρισμένου από τη χώρα μας, και:

    Βεβαίωσης κατάθεσης ότι έχουν καταθέσει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για αρχική χορήγηση ή ανανέωση άδειας διαμονής, βάσει των σχετικών διατάξεων του άρθρου 8 παρ. 7 και άρθρου 9 παρ. 4 του Ν. 4251/2014 ή Ειδικής Βεβαίωσης νόμιμης διαμονής, βάσει των διατάξεων του άρθρου 25 του Ν. 4251/2014

    Κατά την χρονική διάρκεια ισχύος της απόφασης αυτής, παρέχεται η δυνατότητα σε όλους τους αλλοδαπούς υπηκόους τρίτων χωρών να επισκεφθούν την χώρα τους και να επανέλθουν περισσότερες από μία φορές.

    Επιπλέον επιτρέπεται η επανείσοδός τους στην Ελλάδα, εφόσον έχουν αναχωρήσει από την χώρα μας εντός του έτους 2019, για να επισκεφθούν την πατρίδα τους, είναι κάτοχοι των ανωτέρω εγγράφων και δεν έχει εκδοθεί εν τω μεταξύ απορριπτική ή ανακλητική απόφαση επί της αιτήσεώς τους για χορήγηση ή ανανέωση άδειας διαμονής.

    Σημειώνεται ότι, η δυνατότητα εξόδου και επανεισόδου δεν παρέχεται στους κατόχους ειδικής βεβαίωσης νόμιμης διαμονής, η οποία τους χορηγήθηκε σύμφωνα με το άρθρο 25 παρ. 5 του Ν.4251/2014.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Ουτε να χτυπαει τους λαθροεποικους θελουμε, ουτε αυτοι αλλαξοπιστησαν, παρενουν φανατικοι ισλαμιστες και εκεινο που θελουμε ειναι να τους στειλει στις πατριδες τους ,χωρις επιστροφη να ξεβρωμισει η χωρα, τωρα αν καποιοι Σκατιφα και καποιοι αλληλεγγυοι που κονομανε απο ολη αυτη την φαμπρικα που εχει στηθει γυρω απο το λαθρομεταναστευτικο με τους αλητες των ΜΚΟ, τους αγαπουν τοσο πολυ, μπορουν να τους παρουν στο σπιτι τους οικοτροφους!!!!!!!!!!

    2. Αυτή την τακτική να υπάρχει τελείως ακροδεξιά εξωτερική πολιτική και να ακολουθείται το ίδιο σύστημα και στην εφαρμογή της δικαιοσύνης.. Δηλαδή άκρως ακροδεξιά και σκωπτική και στην συνέχεια να βάζετε υπαλλήλους της κυβέρνησης με δωράκια 50 ευρα κάτω από το τραπέζι, ότι δήθεν δεν είστε ευχαριστημένοι με τον υπουργό (με λίγα λόγια του ζητάτε να βαράει τους μετανάστες απ το πρωί μέχρι το βράδυ).. Και φυσικά με αντάλλαγματα στα χρυσαυγουλα.. Και όλα αυτά προερχόμενα απ το υπουργείο δικαιοσύνης..

      1. αντιφακο πρακτορακο ποσο πανε τα αλισβερησια και τα θεληματα με τους λαθρο επιβητορες σου ρε τρυπιε?Ασε τα σαπια και απαντα μπασταρδακο!!Εξω απο τον ΠΑΟΚ ρε παλιοξεφτλα παραδοπιστο σιχαμα!!

    3. Χρυσοχοΐδης πραγματικό όνομα Κοεμτζόγλου εβραιόσπορος μισθωτός τού Σόρος όπως τό ανθ-
      ελληνικό προδοτικό σκατόσογο τών Μητσοτάκηδων Κούλης η ψιλογκαμήλα Ντόρα καί ο γιός της
      ο κρετίνος Μπακογιάννης δήμαρχος Κολοπετινίτσας.
      Γιάννης Λάκων

      1. Και αυτος μισθοτος του Σορος είναι; ελεος αν εχεις αποδειξεις ότι τον εχει σε καποιο μισθολογιο ο Σορος πηγαινε στον εισαγγελεα,αλλα αμα στο ειπε στο καφενειο που πας ο Τακης ο ταριφοας..;;; εισαι βλακας απλα και αναπαράγεις ότι ακους.

    4. Μην βιάζεστε παιδιά .
      Ίσως να θέλει να φύγουν μόνοι τους αλλά δεν λέει για που.
      Μήπως είναι κόλπο να αδειάσει η χώρα . Δεν είδα να γράφει για που η έξοδος .
      Δεν γράφει επίσης εάν θα τους πληρώσουμε και τα αεροπορικά εισιτήρια .
      Εκεί που θα πάνε θα τους δεχτούν η θα μας τους γυρίσουν πίσω και θα ξανά πληρώσουμε και άλλα .
      Όλο @@ριές γράφουν τα ΜΜΕ χωρίς ολοκληρωμένες ειδήσεις για να τσιμπάνε τα θύματα και μετά οι πολιτικοί να κάνουν ένα σίγουρο και στα μέτρα τους κερδισμένο παιχνίδι με δημοσκόπηση από τα σχόλια μας .

    5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΕΡΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΤΕ, ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟΚ ΑΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ.

      1. Τι είναι στην Ρουμανια; καλυτερα είναι; να σου υπενθυμησω στην Κωσταντζα με 50 ευρω πηδας ολη την νυχτα την συζηγο στην κρεβατοκαμαρα και ο συζηγος απλα κοιματε στην κουζινα. με 150 K 200 ευρα μηνιατικο ολες σχεδων κανουν τουμπες για τετοια τυχερα 50ρια ,ασε ρε φιλε.

    6. Τίποτα δεν γίνεται άνευ $ανταλλαγμάτων$…..ΣΟΡΟΣ και πάσης Ελλάδος….
      Για ότι δυσκολεύεστε να καταλάβετε ρωτήστε την κουνιάδα και τη αδελφή και…και…και….του Κούλη

    7. Έτσι για όποιον αναρωτιέται τι ήθελε σε μια κυβέρνηση νδ ένας πασοκος,δυστυχώς για μας ….Όλα εινσι μιλημενα κι από πριν συμφωνημενα,εις βάρος πάντα του κοροιδου ελληνικού λαου

    8. Αυτό το πράγμα για όσους δεν το ξέρουν συνέβαινε από την εποχή του Πάκη το 2007. Όταν ένας αλλοδαπός καταθέτει τα χαρτιά του για άδεια παραμονής, είναι υποχρεωμένος να μείνει στην Ελλάδα μέχρις ότου εξεταστεί το αίτημά του. Με ειδική ρύθμιση, ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. έχει το δικαίωμα να επιτρέπει για ορισμένο χρονικό διάστημα την έξοδο και την είσοδο των αλλοδαπών που είναι με βεβαίωση κατάθεσης δικαιολογητικών για να πάνε αυστηρά και μόνο στη χώρα τους. Το θέμα που εγείρεται είναι το εξής… Λέει ένας Πακιστανός που αιτείται άδεια διαμονής για ανθρωπιστικούς λόγους: “Στη χώρα μου δεν υπάρχει ασφάλεια. Αν γυρίσω πίσω θα με σκοτώσουν γιατί αποστάτισα από το Ισλάμ και αλλαξοπίστησα” (κλασσική δικαιολογία). Αφού γυρνάς στο Πακιστάν για να δεις τους δικούς σου, δεν αναιρείς την δήλωσή σου ότι δεν είσαι ασφαλής στο Πακιστάν; Στην Αμερική τέτοιες άδειες τις ανακαλούν με το που κλείσεις εισιτήρια για να πας στην πατρίδα σου. Τώρα αν κάποιος είναι από την Αλβανία ή τις Φιλιππίνες, ΟΚ λογικό είναι να τον αφήσουν να πάει να δει τους γέρους και τα παιδιά του, αλλά κάποιες φορές υπάρχουν παγίδες όπως είπα.

    9. ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΙ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

      1. Εσενα κου κου δεν σου κανει και σου φατινε οι Εβραιοι;;;!!! καλα κρασια και αμα ξυπνήσεις ποτε.

    10. Ηταν αυτος που θα καταργουσε και το ασυλο σενα μηνα ελεω Κουλομπακογιανενα,σανο για τα Μουσχαρια πλεον.

    11. σε παγκοσμια μ@λ@κι@ παιρνουν ολα τα επαθλα αυτοι μονο τουφεκισμο θελουν και ο ενας διπλα στον αλλο για οικονομια σφαιρων στον κροταφο τρεις τρεις με μια βολιδα να πηγαινουν στον διαολο τα προδοτικα υποκειμενα

    Comments are closed.