ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ – ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΗΣ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΑΡΟΥΚΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    Κοινοποίηση:
    Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στη θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγιάσου, στη Λέσβο.  Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024  (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ/EUROKINISSI)

    Στις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική αναφέρθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε δήλωσή της αμέσως μετά την ολοκλήρωση της λειτουργίας, στην οποία παρέστη στο Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγιάσου, στη Λέσβο.

    Στη δήλωση της η κ. Σακελλαροπούλου αναφέρθηκε σε όσους επλήγησαν από τις πυρκαγιές, ευχαριστεί όσους συνέβαλλαν στην κατάσβεσή τους και εξέφρασε την ευχή για την αποκατάσταση των ζημιών το συντομότερο δυνατόν.

    Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στη θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγιάσου, στη Λέσβο. Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024 (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ/EUROKINISSI)
    Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στη θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγιάσου, στη Λέσβο. Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024 (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ/EUROKINISSI)

    Η δήλωση της Προέδρου της Δημοκρατίας έχει ως εξής:

    «Ο φετινός εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, την οποία ο λαός μας τιμά και αναγνωρίζει στο πρόσωπό της την προστάτιδα Μητέρα, επισκιάστηκε δυστυχώς από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές στην Αττική. Σκεφτόμαστε όλους όσους επλήγησαν από αυτές, ευχαριστούμε τους πυροσβέστες, τους εθελοντές και όσους έδωσαν, για άλλη μια φορά, ηρωική μάχη με τις φλόγες, και ελπίζουμε οι ζημιές να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατόν. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας.

    Χρόνια Πολλά!»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΒΟΥΡΑ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ

    2. Αυτο το σιχαμα που επιβιωνει με δημοσιο χρημα

    3. Και γιατί να μην παει,πληρώνουν οι μαλάκες οι Ελληνες…(Ξένο ψωμί,δικότης μαχαίρι.)

    4. ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΗ ΠΡΟΕΔ ΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥ ΤΕ ΕΧΩ ΨΗΦΗΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΟΜΑΤΑ( Ν.Δ ΠΑΣΟΚ Κ ΙΝΑΛ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ) ΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟ 90% ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗ Σ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΚΑΤΑΚΡΗΝΟ ΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΕ ΡΑΝ ΤΟΥ ΤΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΜΗΝ+++

    5. Στη δεύτερη φώτο….είναι σαν να την έχει αμολύσει η κοντοστούπα…και ο στρατιωτικός κρατάει την αναπνοή !!!

    6. Σκατα στον ταφο της της καριας. Κρεμαλαααααααααα.

    7. Αυτη που με την εισηγηση της στο ΣτΕ εδωσε το συνθημα να καουν τα δαση για το καλο του Περιστερη μιλησε για τις φωτιες . Φωτια να πεσει και να σε καψει τσολι

    8. Ολοι αυτοι οτι κακο μας εχουν κανει μεχρι να βγει η ψυχη τους θα τα πληρωσουν ΟΛΑ.

    9. Μωρ στη ψαραγορα περιοδευει η λυμαρα η μου φαινεται? Εει και φρεσκους λουτσους εκει!

    10. Μην τη κουραζετε αλλο! Μια υπογραφη εβαλε για τους…ανεμιστηρες, καλυψε το σκανδαλο Novartis εξελεγη προεδρος …τιμης ενεκεν λυπηθειτε την θα παθει… υπερκοπωση ! Αφειστε την να κανει τα μπανια της, εχει και αρθριτικα αλλωστε λογω ηλικιας!

    11. αυτή κάμει αιδοιοπλακώματα με πολυερωτικές βρωμιάρες τουρίστριες γεμάτες ταττουάζ

    12. η μανα μου ελεγε ” οι που ανες εχουν τις τυχες τις καλες….

    13. Η Δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα. Και όπως κάθε έλληνας ήρθε να πεθάνει στον τόπο της.

    Comments are closed.