ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΕΣΚΕΣ ΨΑΡΟΥΚΛΕΣ!!! ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΔΟΪΟΥ

Κοινοποίηση:
ψδγφγφγφ

Ο Καθηγητής Πνευμονολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), Θεόδωρος Βασιλακόπουλος βγήκε ξανά από το λαγούμι του και μίλησε για την πρόσφατη έξαρση στον αριθμό των κρουσμάτων και των θανάτων από τον κορονοϊό, όπως άλλωστε μεταδίδουν τα συστημικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ για τον κορονοϊό, ο κ. Βασιλακόπουλος τόνισε πως πρέπει να ακολουθηθεί διαφορετικό μοντέλο για την αντιμετώπισή του: «Τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα για την COVID λένε πως αντί να πάμε με το μοντέλο της γρίπης, μάλλον θα πρέπει να πάμε σε ένα εξαμηνιαίο μοντέλο εμβολιασμού».

«Ο κορονοϊός, πλέον, που έφτασε στην ενδημική του φάση, είναι ξεκάθαρο ότι κάνει τουλάχιστον δύο εξάρσεις τον χρόνο. Τώρα είμαστε στη φάση του δεύτερου κύματος, ο ιός συνεχώς εξελίσσεται, εξελισσόμενος, μεταλλάσσεται γίνεται μολυσματικός και να μπορεί να επιβιώσει» είπε ακόμη ο κ. Βασιλακόπουλος.

«Εμείς έχουμε μία τελείως λανθασμένη στρατηγική αντιμετώπισης του κορονοϊού. Καταρχάς, θεωρήσαμε πως ο κορονοϊός εξαφανίστηκε και για να καταλάβετε φέτος κάναμε μόλις 270.000 δόσεις σε όλη την Ελλάδα, όταν έκαναν 3 εκατομμύρια βάσεις για τη γρίπη» συνέχισε ο κ. Βασιλακόπουλος.

«Νομίζω πρέπει να ακολουθήσουμε ένα μοντέλο διαφορετικό από τη γρίπη, πιο επιθετικό προς το παρόν. Η γρίπη είναι ετήσια, όπως και ο εμβολιασμός» συμπλήρωσε ο καθηγητής για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Μάλλον τα λεφτά για να κερνάει φρέσκες ψαρούκλες σε γκομενάκια τελείωσαν και τώρα βγήκε στη γύρα για νέες “χορηγίες”. Δεν ξέρετε τι ενοούμε;; Διαβάστε παρακάτω:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!! ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΑΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!!!! Ο ΓΥΦΤΟΥΛΑΣ ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΩΣΕ ΤΙΣ ΣΦΥΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΝΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ Γ@ΜΗΣΕΙ [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Το 80% των εμβολιασμενων αυτη τη στιγμη ακουει εμβολιο και φευγει τρεχοντας και κλαιγοντας.εχουν παθει σοβαρη ζημια,αλλα εχουν εγωισμο και δεν λενε ευκολα την αληθεια.λιγοι παραδεχονται οτι την πατησαν.και ειναι προς τιμη τους που ειναι ειλικρινεις.

  2. Γιατί πρέπει να ασχοληθούμε με τι λέει ο κάθε καραγκιόζης. Επειδή το λέει αυτή η ποντικομαμη πρέπει εσείς να το αναπαράγεται. Η καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμηση αυτό κάνετε για αυτόν τον ποντικομουρη

  3. Ε ρε κερατα ξεφτυλισμενε λιντσαρισμα που θα φας…βρες λαγούμι κ βαλε το σκατοκεφαλο σου μέσα γτ αδειάζει κ η δική σου κλεψύδρα!!

  4. αντε στο διαόλο, βατραχομούρη!

  5. ΕΓΩ ΛΕΩ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΜΑΣΚΑ 24/7/365 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΝΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ….

  6. Ο λαος ειναι ετοιμος για εμφυλιο να δουμε που θα κρυφτείτε

  7. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΜΒΟΛΙΟ-ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ!! ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ!!

  8. Αντε τραβά σε καμία ταβερνα να τραγουδήσει γίδι.Μια φορά μας κοροιδεψες, δεύτερη όχι.

  9. Φταιτε κι εσεις ομως γιατι οταν τον συναντατε να τον αρχιζετε στα κλωτσομπουνιδια μου το παιζετε δημοκρατες και τον αφηνετε να λεει αρλουμπες

  10. Αχορταγος ο τυπος που το παιζει και καθηγητης! Που να ξελαμπικαρει ο εγκεφαλος του? Ας ασχοληθει καλυτερα μ αυτο το προβλημα της υγειας του@

  11. Ακομα κυκλοφορεί αυτός στην Ελλαδα;;;; ε δεν υπάρχει σωτηρία…οι ΈΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ

  12. Προσεχε σουργελο τι λες και ποιο πολυ τι κανεις !!!! τα μπολια βαλτα εκει που ξερεις !!!!

  13. Οι 6 μήνες είναι πολύ, κάθε 3 μήνες κι από ένα μπολι είναι το σωστό.

  14. ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ, ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΚΑΣΕΤΤΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

  15. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ Ο ΒΑΣΙΒΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΑΝΙΤΑΣ ΜΕΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΕΣ ΨΩΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΤΑ ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΑΝ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ.

  16. εμεις δεν τσιμπιομαστε με κανενα μπολι.εσυ ομως τσιμπα ενα@ρχι@@

  17. Εγω θα’λεγαναπαει στην Μαδαγασκαρη θα του αρεσει Εκει εχει ειδικο μπολιασμα οποτε το θελησει και οι φημες κατι λενε για 30 ποντους

Comments are closed.