ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ – ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ – ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ»

    Κοινοποίηση:
    ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

    «Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Λυπάμαι τους δημοσκόπους, ανεχόμαστε μια κατάσταση που πρόδηλα δεν είναι δημοκρατική. Η Ελληνική Λύση είναι πολύ δυνατή για να πεθάνει» δήλωσε πριν από λίγο ο Κυριάκος Βελόπουλος εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι το κόμμα του θα είναι στην επόμενη Βουλή.

    Ο κ. Βελόπουλος είπε ακόμα ότι η Λύση θα συνεχίσει μέσα στη Βουλή να δίνει τον εθνικό και λαϊκό αγώνα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. ΟΛΑ τα τηλεοπτικά κοπροσκυλα από το πρωί εργαλαβικα πήραν την εξύβριση, και την φαιδροποιηση των Σπαρτιατών.
      Μέχρι και η πλαστικομουρα χαζοχαρουμενη που την παρατάνε όλοι…κάτι μλκοπανελιστες της @@@τσας… όλος ο συρφετός της συμφοράς….
      ΣΥΜΜΟΡΙΑ κανονική μάγκες….

    2. Πες μας λιγο αλοιφέμπορα για τον αδερφο σου που εκλεκτηκε βουλευτης ΝΔ στην Θεσσαλονικη….

    3. Εγω παλι δεν καταλαβα,
      Οσοι πηγαν και ψηφισαν Βελο, γιατι δεν πηγαιναν να ψηφισουν κατ ευθειαν ΝΔ;
      Το ιδιο ειναι και θα ηταν κυριοι;
      Με τον αερα του νικητή!

    4. Βελοπουλε Καρατζαφυρεροπουλε, να δοξαζεις τον Υψιστο που μπηκες στη βουλη με τοσα ανομηματα ψηφιση μνημονιων και βαλε σε βαρος του Ελληνικου λαου που εχεις διαπραξει! Δεν αρκει το Φαρισαιικο μπλα μπλα στο κυνοβουλιο! Καλα υπηρετησες το συστημα το 2019 για να εξαφανισει τη ΧΑ με ολα τα επακολουθα μετα “δημοκρατη”! Λιακο, Λακεδαιμονιο θ ακους απο δω και τωρα και θα βανεις κηραλοιφες στα μπιμπικια σου!

    5. Ο βουλευτής του στην Θεσσαλονίκη έπαιζε στο live bites επεισόδιο τρελό παοκι.θεςωεδω ποιος θα σε εκπρόσωπει..ΥΓ χωρισμένος με Ρωσίδα με ένα παιδί

    6. Ο πρώτος που θέλει η κουλα από τα δεξιά της νδ είναι αυτός ο λιγδας.. Το τέλειο ανάχωμα για τυχον διαρροή ψήφων πρός τον Ηλία…

    7. ΠΛΗΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΊΩΝ είπε ο Βελόπουλος. Ντροπή του.

    8. Αντί να ζητήσεις συγνώμη που ψήφιζες τα μνημόνια του τουρκόφιλου Γιωργάκη και των Σαμαροβενιζέλων του αντιρατσιστικού, ασχολείσαι και εσύ με τον Ηλία. Γιατί δεν φώναζες για τον αντισυνταγματικό αποκλεισμό του Ηλία όταν επέτρεπαν τον Ανταρσύα των ανοιχτών συνόρων; Όλοι με Σπαρτιάτες αδέρφια.

    9. Φ€λοπουλ€ δ€ πα να γ@…θ€ις μ€ το γ@λλικο συναγ€ρμό? Άντ€ Καραγκιόζη που μας κάν€ις και το πατριώτη με 500.000 χιλιάρικα !!! παρκαρισμ€να στους Γερμαναραδ€ς ! Άιντ€ Φλωρ€ μ@σκ@ρα άδειασε μας τη γωνιά και μη βγαλ€ις και μιλιά .. μόνο μάζευε €€€υρα..πουληταρι ψ€υταρα !!!

    10. Μέσα από την φυλακή, από ένα καρτοτηλέφωνο που του το απαγόρευσαν, χρησιμοποιώντας ένα κόμμα,δύο προέδρους, μία απόπειρα ένωσης ανεξαρτήτων υποψηφίων και μέσα από ένα ακόμη κόμμα, κατάφερε να εκλέξει 13 βουλευτές!
      ΌΛΟΙ οι άλλοι, είχαν οικονομική υποστήριξη, ακόμα και η Κωνσταντοπούλου, είχε κομματική επιχορήγηση και παρουσία σε όλα τα δελτία ειδήσεων.
      Εμείς, κάναμε το καθήκον μας.
      Τώρα, δώστε του δύναμη κι εσείς που δεν τον ψηφίσατε.

    11. Πριν λιγο καποιος που μου φανηκε εξαιρετικα ευγενης ως ανθρωπος, ο κ. Σαρακης, ειπε στο MEGA, οτι η Ελληνικη Λυση ειναι το κομμα που θελει να ηγηθει των πατριωτικων κομματων.
      Αυτο ηταν το νοημα οσων ειπε.
      Συγγνωμη αν δεν μπορω να αποδωσω επι λεξη τα λεγομενα του.
      Ασχετα δε απο την εμφανη ευγενεια του κ. Σαρακη, μαλλον ο κ. Βελοπουλος δεν καταλαβε τι τον χτυπησε.
      Αν ο κ. Βελοπουλος δεν εμπαιδωσει το αποτελεσμα των Εκλογων, θα αποτυχει οικτρα.

    12. Αυτοί που τον ψηφίζουν βελάζουν αρκετά αφού πιστεύουν τον απατεώνα που έκανε λόγο για λεκτικό λάθος όσον αφορά τις επιστολές του Ιησού. Ήθελε και πιο αυστηρά μέτρα στους ανεμβολίαστους.
      Έτσι κι αλλιώς στις επόμενες ο ΗΛΙΑΣ θα είναι στη χειρότερη αντιπολίτευση.
      Όλοι οι υπόλοιποι ψευτοπατριώτες δεν θα υπάρχουν στον χάρτη.

    13. Καράφλα σαν Ρωσοδουλος/Ρωσολαγνος που είσαι στείλε τώρα άμεση βοήθεια στον άλλο τον καράφλα. Δηλαδή τον κοντό δικτάτορα και πρώην Καγκεμπιτη. Στείλε λοιπόν μια κοιραλοιφή για την καράφλα. Γιατί με το χουνέρι που του έκανε χτες η Wagner με τον Prigozhin κυριολεκτικά εκλασε μέντες ο κοντοπιθαρος. Και του έπεσαν και οι τελευταίες 5 τρίχες που του είχαν απομείνει στην μποτοξαρισμενη καράφλα του.

    14. Κυριε Βελοπουλε, ελπιζω να βγαλεις στη φορα τι ποσο θα παρουν οσοι βολευτες ψηφισουν το Τεταρτο Μνημονιο,γιατι μη μας πεις οτι τα Μνημονια ψηφιζονται χαριν της Τεχνης … Αναμενουμε,λιαν προσεχως.Εκει θα κριθουν ολοι ,τα “θα” ειναι ευκολα…

    15. Ολα τα σχολια ειναι πολυ ευστοχα. Λυγδοπουλος επρεπε να λεγεται.

    16. Αυτό που έκαναν οι δημοσκόποι είναι το λιγότερο αν δεν υπήρχε η νοθεία θα είχατε όλα τα πατριωτικά κόμματα πάνω από 5% και το αποτέλεσμα θα ήταν η εγκληματική οργάνωση της νέας χούντας να μην έχει αυτοδυναμία… Δεν γίνεται βάση λογικής ένα κόμμα μετά από όλες αυτές τις εγκληματικές πράξεις που έκανε να παίρνει περισσότερους ψήφους σε σχέση με τις εκλογές του 2019… Αυτό έχει να γίνει από το 2000 όταν και τότε έγινε νοθεία ώστε να μην κυβερνήσει ο Καραμανλής με λίγα λόγια οι αποδείξεις είναι πολλές το νέο λογισμικό της singular logic κάνει παπάδες…

    17. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ ΚΑΙ ΛΑΓΟΣ ΤΗΣ νουΔΟΥΛΑΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2025 ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ νουΔΟΥΛΑΣ (158) ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ (32) ΕΙΝΑΙ 190. ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ 200 ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ νουΔΟΥΛΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.

    18. Βελοπουλε, ποσα εμβολια του Μητσοτακη εκανες ?
      Ησουνα καλο παιδια ? Τα εκανες ολα ????

    19. “”””……. μέσα στη Βουλή να δίνει τον εθνικό και λαϊκό αγώνα.””” Μονο αυτο τα λεει ολα!!!!!!
      🤪🤪🤪🤪

    20. Μια ζωη μοιρολατρει οτι δεν τον δειχνουν τα καναλια ενω συμβαινει το αντιθετο

    21. Το λαμόγιο το αδελφάκι του βγήκε με την Νουδούλα;

    22. Ο Βελοπουλος απέδειξε για πολλοστή φορά ότι θέλει το μονοπώλιο στον πατριωτικό πολιτικό χώρο. Αυτός είναι λοιπόν, ανάχωμα και στυλοβατης της ΝΔ.

    23. Σε ερώτηση ποιους βουλευτές εκλέγει το κόμμα του, ο κ. Βελόπουλος απάντησε: «Αν δεν βγει το τελικό αποτέλεσμα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιοι θα είναι οι βουλευτές. Όποιοι κι αν είναι, εμείς είμαστε Έλληνες πλην Λακεδαιμονίων».
      Αυτό τα λέει όλα. Πλήρως “ενωτικός”. Λίγο ξυδάκι νομίζω θα τον ηρεμήσει.

    24. Όταν ψήφιζες τα μνημόνια και πληρώνουμε θα όλοι εμείς και τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας ήταν καλά; Και τολμάς να βγαίνεις δεξιά και αριστερά και να πουλάς παραμύθια στους Έλληνες και κυρίως στα γεροντακια? Ντροπή σου και μόνο Ντροπή σου. Αλλά έπρεπε να μένεις εκτός βουλής πολιτικό κατακάθι !!!!

    25. στο Βελόπουλο να συνέλθει και να μην αμολάει μαλακίες του τύπου “είμαστε έλληνες πλην λακαιδεμονίων”. Ελπίζω να μην εξελιχθεί σε δεύτερο Καρατζαφέρη ή Γεωργιάδη. Αυτά τα γράφει ένας ψηφοφόρος του, και επειδή έκανε πολύ κακή αρχή με την μαλ@κία που είπε, δεν βλέπω να βρίσκει ούτε την ψήφο του σε επόμενες εκλογές. Αντί να έχει το μυαλό του πως να συνεργαστούν τα δεξιά κόμματα πετάει εξυπνάδες.

    26. ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΝΟΙΜΟΝΙΑΚΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΓΛΥΨΕ ΤΟ ΧΕΡΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ…….ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΙΩΝΕΙΣ….ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΑΠΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ

    27. ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΙ; ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΗ ΠΩΣ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ;; ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΟΝΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ….

    28. ψήφισε το εκλογικό σύστημα κούλη με το μπόνους 50 εδρών. Αυτό τα λέει όλα

    29. Bελοπουλε να παμε σε ενα συνεδριο
      και να αναλαβει ο Κασιδιαρης την ηγεσια του Πατριωτικου χωρου……..
      παραμεριστε στον ΗΓΕΤΗ Ηλια Κασιδιαρη…….
      ΜΟΝΟ ο Κασιδιαρης μπορει να ηγηθει του Εθνικου κινηματος

    30. Ετσι ειναι ξεφτιλα οταν πουλουσες κεραλοιφες π γιατρεύει τν κορωνοιο, οταν πουλουσες τ ιδια τ χειρογραφααπ τν τ ΧΡΙΣΤΟ ‘ κ κοροοιδευες τ γεροντακια γ ν βγαλεις λεφτά,,,ανθέλληνα πουλημενε αυτα θ εχεις κ ποιο καυω αλήτη

    Comments are closed.