ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ – Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ, Ο ΣΚΑΪ ΕΚΤΕΛΕΙ – ΤΣΟΥΝΑΜΙ… ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    Κοινοποίηση:
    ασψ

    Σε καθεστώς σοβιετικού τύπου έχει μετατρέψει τη χώρα ο Μητσοτάκης. Με τη δυσαρέσκεια του κόσμου στο πρόσωπό του έκδηλη όπου σταθείς και όπου βρεθείς, οι “δημοσκοπήσεις” προκαλούν γέλιο. Λες και είναι σε άλλο κόσμο, λες και ο κόσμος τρώει κουτόχορτο.

    Μόλις μία ημέρα μετά την απόρριψη της πρότασης μομφής κατά της Κυβέρνησης, μία νέα πανελλαδική δημοσκόπηση, με φόντο την κακοκαιρία “Ελπίς” και τα σοβαρά προβλήματα που αυτή προκάλεσε, αποκαλύφθηκε στον πάντα φιλικό ΣΚΑΙ. Πρόκειται για τη δημοσκόπηση που διενήργησε η Pulse RC σε δύο φάσεις. Η πρώτη έρευνα πραγματοποιήθηκε το διάστημα 22 – 24 Ιανουαρίου 2022 και η δεύτερη το διάστημα 26 – 29 Ιανουαρίου 2022.

    Στην πρόθεση ψήφου με όλες τις απαντήσεις, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 31% έναντι 22% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 14%, το ΚΚΕ με 5,5%, η Ελληνική Λύση με 4,5% και το ΜέΡΑ25 με 2,5%.

    Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 32,5% έναντι 22,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΙΝΑΛ συγκεντρώνει ποσοστό 14,5% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,5%, η Ελληνική Λύση με 4,5%, το ΜέΡΑ25 με 3%.

    Στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 15 μονάδες του Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός συγκεντρώνει ποσοστό 38% έναντι 23% του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Το ποσοστό των ερωτηθέντων που απάντησε “κανένας από τους δύο” ανέρχεται στο 34% και εκείνων που είπαν “δεν γνωρίζω/δεν απαντώ” στο 5%.

    Στην ερώτηση ποιος από τους πολιτικούς αρχηγούς εκφράζει καλύτερα τον κεντρώο χώρο, το 26% όσων συμμετείχαν στην έρευνα απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το 22% έκρινε ο Νίκος Ανδρουλάκης και το 20% απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας. Το 23% των ερωτηθέντων απάντησε “κανένας από τους τρεις”.

    Σχετικά με την κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα, οι συμμετέχοντες στην έρευνα κλήθηκαν να απαντήσουν πόσο ικανοποιητικά την αντιμετώπισε η πολιτεία. Το 7% απάντησε “πολύ” και “αρκετά”, το 16% “μέτρια”, το 72% απάντησε “λίγο” και “ελάχιστα έως καθόλου”, ενώ ένα 5% απάντησε “δεν γνωρίζω/δεν απαντώ”.

    Θαυμάστε φρενίτιδα ενθουσιασμού σε όλη τη χώρα για αυτή την “θεόσταλτη” Κυβέρνηση…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Αυτό το τ@μ@ρι ο Τσίπρας τι την ήθελε την μομφή? Το μόνο που κατάφερε ήταν να συσπειρώσει τα γ@μ@ρια της νδ@λας που μπροστά στο ενδεχόμενο εκλογών και στο φόβο να χάσουν τα λεφτά και τα προνόμια, ξέχασαν βροχές πυρκαγιές χιόνια ανεργία αναστολές μπόλια.. Τσίπρας…μεγάλο δεικανικι.

    2. Μόνο άνω των 70 ετών σηκώνουν τηλέφωνα αδιακρίτως και κάθονται μισή ώρα να απαντάνε σε ένα σωρό ηλιθιες ερωτησεις

    3. Ψσ χα χα…γελανε και τα τδαρουχια των ευζωνων!

    4. Παίρνουν τηλέφωνο οι δημοσκοπικές, ρωτάνε ηλικίες, και αν είναι κάτω από 70 ετών τους κλείνουν το τηλέφωνο. Εμένα ο πατέρας μου, 75 ετών, μου λέει πόσο μεγάλος πρωθυπουργός είναι ο Γ@μιέσαι, κι επειδή είναι πατέρας μου αρχίζω να του λέω για τον καιρό, για να μην τον πυροβολήσω.

    5. Άμα γινόντουσαν αύριο οι εκλογές η singular logic αυτά τα ποσοστά θα έβγαζε στο γυαλί των τηλεοπτικών σταθμών.Μασονια και πάσης Ελλάδος άμα λάχει.

    6. Η ΝΔ δεν έχει πάνω από 25 τοις εκατό και πολύ λέω….

    Comments are closed.