ΓΕΜΙΣΕ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ – ΜΕΤΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ; ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ

    Κοινοποίηση:
    240827092111_nekra-psaria-limani-volos

    «Κολυμπούσαν» στα νερά, ενώ κανείς δεν γνωρίζει αν υπήρξαν διαρροές και τι διαρροές ήταν αυτές, με όποια χημικά ή ραδιενεργά, υπήρχαν στη βάση από τους Αμερικάνους. Όλο αυτό το νερό κατέβηκε στην Κάρλα παρασύροντας ποιος ξέρει τι, με αποτέλεσμα τις εικόνες αυτές των χιλιάδων νεκρών ψαριών.

    Κι αν τα ψάρια είναι μόνο η αρχή; Αν σε λίγα χρόνια ανακαλύψουμε πως όλα αυτά τα χημικά επηρεάζουν, όχι μόνο την τροφική αλυσίδα, αλλά και τους ανθρώπους με ανεπανόρθωτες ζημιές για την υγεία τους; Πώς μπορούν να προστατευτούν οι κάτοικοι, εκτός της μετοίκησης; Θα αναγκαστούν να φύγουν ή θα υπομείνουν ό,τι μπορεί να επιφέρει αυτή η ραδιενεργή βόμβα; Το θέμα έχει πάρει πολιτικές προεκτάσεις, με βολές εκ των «έσω». Γαλάζια «πυρά» για τα νεκρά ψάρια στο Βόλο, από τον Γιώργο Ξηραδάκη, κατά των Άδωνι Γεωργιάδη, Χρήστου Στυλιανίδη, Θεόδωρου Σκυλακάκη και Χρήστου Τριαντόπουλου.

    Ο λαλίστατος Μπέος να μας πει ποιος κρύβεται από πίσω και γιατί πεθαίνουν τα ψάρια.

    Το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι αποκαλυπτικό.

    1-NEW.indd

    Τι έχει να πει άραγε ο Δήμαρχος Βόλου για τη ραδιενέργεια; Και ας αφήσει τα παπατζιλίκια στην άκρη. Μπορεί να κατονομάζει τον Περιφερειάρχη Κουρέτα για την ταφή των ψαριών δίπλα σε οικισμό, αλλά δεν μάς έχει ενημερώσει ακόμα τι προκάλεσε και ποιος ευθύνεται για την καταστροφή στον Παγασητικό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Και μόνον το έντρομο βλέμμα του Μπέου να δείς, στο βίντεο, καταλαβαίνεις ότι ο τύπος κάτι ξέρει και μάλλον το ξέρει από παληά, αλλά θα το κάνει γαργάρα όπως το έκανε μέχρι τώρα. Βάση Αμερικανών στα πέριξ χωρίς ραδιενεργά απόβλητα, μάλλον δεν νοείται. Από την εποχή της χούντας κάτι ψιθυριζόταν περί ραδιενεργών αποβλήτων που ποντίστηκαν κάτω από την Καλαμάτα στο πέλαγος, πολύ βαθειά και μακρυά οπως και γιά ενταφιασμό σχετικών αποβλήτων στην σπηλιά του Νταβέλη. Ποιός ξέρει αν είναι αλήθεια ή ράδιο-αρβύλα. Πάντως από τότε, θυμάμαι, οι νέοι μας άρχισαν να εκδηλώνουν φαλάκρα πολύ νωρίς και γενικώς να αραιώνουν οι τρίχες στο σώμα τους και τα κορίτσια να εμφανίζουν έμμηνο ρύση επίσης πολύ νωρίς σε σχέση με παλαιότερα.
      Να σχετίζονται αυτά τα φαινόμενα μεταξύ τους άραγε; Πάντως κάτι συνέβη από τότε και άλλαξε ο φαινότυπος των Ελλήνων, προς το χειρότερο και ασχημότερο.

    2. ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΙ….. ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΕΚΡΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΥΣΙΔΩΝΑ!!! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ….. ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΒΟΛΟ!!! ΣΤΟΝ ΚΡΑΥΣΙΔΩΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΨΑΡΙΑ…… ΣΤΕΦΑΝΕ ΨΑΞΤΟ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΖΟΥΜΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ!!

    3. Συγνώμη ρε παιδιά έχουμε 2024 και δεν έχει υπάρξει ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ με ένα απλό τον πιο απλό μετρητή ακτινοβολίας που κοστίζει 10 με 20 ευρώ να πάει κοντά στα ψάρια να κάνει μια απλή μέτρηση;;;;;; Αν η ραδιενέργεια είναι τόσο υψηλή και πεθαίνουν τα ψάρια μπορεί να μετρηθεί και με το πιο φθηνό όργανο.

    4. Eλπίζω όσο το συντομότερο δυνατό να αρχίζουν να ψοφάνε κατά εκατοντάδες χιλιάδες και οι ραγιάδες αυτού του τόπου. Ας μείνουν 1 έως 2 εκ. πραγματικοί Έλληνες να ξαναφτιάξουν τη χώρα από την αρχή…Ελληνική και Χριστιανική.

      1. Τι σχεση εχει ο χριατιανισμος μωρεεεεεεεε????
        Α ξεχασα ειναι ο θεος της αγαπης για εσας
        Να ψαξουμε να διαβασουμε παλαια και καινη διαθηκη απο τους εβραιους συγγραφείς και να μάθουμε και το όρος σινά με τον μωησή και τον αβραάμ και τον Αβακούμ. Αυτοί είναι οι πατέρες των ΕΛΛΗΝΩΝ??????????????????

        1. Πόσο αγράμματοι ρε φίλε όλοι σας; Είμαι απολύτως σίγουρος πως δεν έχει διαβάσει τίποτα από Παλαιά και Καινή Διαθήκη, ούτε όμως αρχαία Ελληνική Γραμματεία και απλά γράφεις τις βλακείες σου επειδή το ίδιο λένε και κάποιοι άλλοι ηλίθιοι.
          Γράψε ότι θέλεις, δεν θα συνεχίσω, δεν αξίζει. Έχεις κάνει τις επιλογές σου όπως καταλαβαίνω. Από εμένα μια ευχή, καλή μετάνοια και καλόν Παράδεισο!

        2. Έχεις δίκιο. Όλα αυτά τα ονόματα είναι η φανταστική γενεαλογία των Εβραίων. Καμία σχέση με τους Έλληνες και τον Χριστό

    5. Αυτοί που λένε για ποταμόψαρα, ρε οι ΡΟΦΟΙ που επιπλέουν νεκροί είναι ποταμόψαρα; Πάτε καλά;
      Που βρήκε η Κάρλα τόσους τόνους ψάρια μέσα σε 9 μήνες; Ξεραμένη λίμνη ήταν.

    6. Πηγαίνετε με έναν μετρητή γκαηγκερ και μετρήσετε…όλα τα άλλα είναι υποθέσεις

    7. εστειλα τον δημοκρυτο πριν 1-2 χρονια να τσεκαρει τουσ σταθμουσ του μετρο,,,
      η ολιγολεπτη παραμονη δεν συντρεχει κυνδηνοσ για την ζωη!
      δηλαδη οι εργαζομενοι στο 8ωρο εχουν θεμα!!! αλλα ειναι βουλγαρεσ που δεν διαβαζουν την γλωσσα μασ,,,

    8. Έλληνα κατέβα 1 Σεπτεμβρίου στο Σύνταγμα. Είναι ευκαιρία να δείξουμε τη δύναμη μας στο σάπιο σύστημα.

    9. Η καταστροφη της ελλαδας ειναι οι βολεμενοι δημοσιοι υπαλληλοι, αυτοι δινουν το 41% και στηριζουν καθε κυβερνηση

      1. Δυστυχως γελαστηκες …οι δημοσιοι με τους τσεκουρεμενους μισθουςκαι κομμενα τα δωρα Χριστουγέννων Πασχα και καλοκαιρινης αδειας ,οπως ακομη που πληρωνουν μηναιως εισφορα αλληλεγγύης στους δηθεν ανεργους του ιδιωτικου τομεα καθοσον ειναι μεγαλο το πισοστο της μαυρης εργασιας ειτε κατ επιλογην η κατα εξαναγκασμο του εργοδοτη ..Οι ιδιωτες ψηφιζουν κυβερνησεις αναλογως των οικονομικων συμφεροντων τους ..

    10. Δεν συμπαθώ καθόλου τον δήμαρχο Βόλου, αλλά έλεος, με τα ψάρια και την θάλασσα δεν έχει καμμία μα καμμία αρμοδιότητα. Βεβαίως αν θέλει, μπορεί να πει τι προκάλεσε την καταστροφή, αλλά δεν θα το πράξει, είναι πονηρός

    11. Αυτούς ψηφίσατε, αυτοί σας αξίζουν γελάδια νεογέλληνες. Μιλάμε για τον πιο ηλίθιο λαό του σύμπαντος με διαφορά.

    12. Bάλτε τους ΝΔουλους ψηφοφόρους να καθαρίσουν, πετάξτε τους μέσα να αρχίσουν καθαριότητα.

    13. Όπως έγραψε ο πρώτος αναγνώστης ο θάνατος προήλθε από τήν μετακίνηση τών ψαριών από τά γλυκά στα αλμυρά νερά. Το επιβεβαίωσε ειδικός.

    14. Ας παει ο Δημοκριτος να παρει “πραγματικες” μετρησεις για να ξερουμε σε τι βαση μιλαμε ! Το οτι οι αμερικλανικες βασεις μας εχουν κανει “σκουπιδοτοπο” το ξερουμε! Πουντο ΝΑΤΟ και καλο καρκινο! Τιποτα χαπακια ιωδιου στην αγορα η σερβιρονται μονο στο κυνοβουλιο? Κατα τ αλλα…κλιματικη αλλαγη με τοσες εκπομπες διοξειδιου του ανθρακα απο τις πυρκαγιες!

    15. Εύκολα με έναν μετρητή ραδιενέργειας, μπορεί να αποδειχθεί αν πεθαίνουν από ραδιενέργεια ή επειδή είναι ψάρια του γλυκού νερού που πέθαναν στο αλμυρό νερό.
      Και ΑΜΕΣΑ γιατί ραδιενέργεια σημαίνει ΘΑΝΑΤΟΙ.

      1. Δεν ειναι ευκολο δεν ειναι τσερνομπιλ, μιλαμε για μολυνση ραδιενεργειας σε μικρες δοσεις που μετριεται με ειδικους μετρητες ελεγχου τροφιμων για ραδιενεργεια

    16. Κατά εμέ η xειρότερη πόλη στην Ελλάδα στα πάντα.Έτσι και αλλιώς λοιπόν το νερό τους ήταν πραγματική βρωμιά από ανέκαθεν.Μετά τις πλημμύρες με τα βουλωμένα φρεάτια έγινε ακόμα πιο επικίνδυνο και τώρα με αυτό απλά τελείωσαν διότι θα πίνουν νερό και θα πηγαίνουν στον άλλο κόσμο.

    17. Αχα χουχα σωστα εκει ηταν και η αμερικανικη βαση ποιος ξερεις τι υπηρχε και πηραν τα νερα μαζι; Και ποιος ξερει αν οι κατοικοι που θα συνεχισουν να ζουν εκει αρχισουν να πεθαινουν απο λευχαμια μετα 5 χρονια ποιος θα ξερει τι….

    18. Η χώρα βυθίζεται………..
      Η κυβέρνηση πρέπει να παραιτηθεί……
      Πρέπει να μπουν φυλακή….
      Να αναλάβουν Έλληνες μάνατζερ και ΈλληνΕς στρατιωτικοί ΟΧΙ ΠΙΟΝΙΑ …..
      ΦΤΑΝΕΙ ….ΩΣ ΕΔΩ

    19. Σιγά μην μας πει το δεξή χέρι τού Πρωθυπουργού τι συνέβη … περίεργο θα είναι!!!
      Άντε να δούμε αν είναι πατριώτης και άνδρας με παντελόνια, γιατί οι σφαλιάρες και τα βρισίδια δεν κάνουν τον άντρα. Άντε κι εγώ θα τον παραδεχτώ και διαγράφω όλα τα λάθη του!

    20. Έχει σημασία εάν ήταν ήδη νεκρά τα ψάρια όταν ξεβράζονταν στον κόλπο ή πεθαινσν όταν ψάρια γλυκού νερού κατέληγαν στο θαλασσινό αλμυρό

      1. Ναι, αυτο ειναι το πρωτο βασικό ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί. Διότι αν είχαν ηδη πεθάνει στην Κάρλα, τοτε το πρόβλημα ειναι στα νερά εκεί.

    Leave a Response