ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ!!! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ 4 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ – ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΗΚΑΝ ΕΛΑΦΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ;;; ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ

    Κοινοποίηση:
    ΣΩΔΩΔΩ

    Το βίντεο που δημοσιοποιούν μέσα ενημέρωσης της Λιβύης, από το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν οι Έλληνες στρατιωτικοί και νοσηλευτές σοκάρει. Το λεωφορείο έχει καεί και είναι θαύμα ότι έχουμε τέσσερις τραυματίες. Σύμφωνα με το militaire.gr, το ΓΕΕΘΑ υποστηρίζει ότι όλοι είναι ελαφρά, ωστόσο υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες για την αξιοπιστία της ανακοίνωσης που εξέδωσε μετά από τη δημοσιοποίηση του γεγονότος.
    Το βίντεο:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Είναι σίγουρο ότι ήταν τροχαίο?
      Μήπως είναι δουλειά των τουρκων?

    2. Τουρκοι κριβονται πισω απο αυτο, προφανως ο Βοθροκλαν

    3. Κουλης Μητσοτάκης..ο Εωσφόρος με μορφή βατράχου..μονο για το κακό υπάρχει αυτό το ερπετό κατάλαβετε το διποδα…sniper ζητείται με υψηλές αποδοχές…νσ ξεβρωμισει ο τοπος

    4. ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗ ;! ΦΥΓΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΡΕ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΔΑΡΕ !

    5. Τρομοκρατική ενέργεια. Έτσι είναι στην πιο γκει χώρα της Ευρώπης που είναι και προτεκτοράτο. Όταν είσαι στρατιωτικός υπό αυτές τις συνθήκες είσαι κανονικό κρέας στα κανόνια τους. Και κάτι ακόμα: καμία δουλειά δεν έχει εκεί η Ελλάδα. Για market pass δεν έχει λεφτά και πόρους αλλά για αποστολή στη Λιβύη έχει. Κατακαημένε γκει αντιφασίστα ραγιά…

    6. ηθελεσθα και παθεσθα!χαιρε βον δρακουμελ,οι μελλοθανατοι σε μουντζωνουν!

    7. ενας τρελος θα βρεθει στην βρωμοαθηνα να σε φαει μια μερα καριολη

    8. Ανάθεμα στα ντόπια τσογλανια που ενώ έχουμε τα θέματα μας με τις πρόσφατες πλημμύρες έστειλαν τα παληκάρια μας στην Λιβύη

    9. 5 Έλληνες νεκροί,τι άλλο θα μας βρει Παναγία μου????

    10. 1. Είναι δυνατόν να λέει η ανακοίνωση ότι έχουν ελαφρύς τραυματισμούς, και άλλα άρθρα να λενε ότι σκοτώθηκαν? Τελικά τι ισχύει? Θεωρητικά οι επίσημες ανακοινώσεις ότι είναι ελφρά τραυματισμένοι είναι πιο έγκυρες?

      2. Ήταν στην Λιβύη τους Χαφτάρ ή στην Λιβυη του άλλου? Αν είχαν πάει στην Λιβυη ου Χαφτάρ, μήπως δεν έγινε τροχαίο αλλά τους έφαγαν οι Τούρκοι?

    11. Τι δουλειά έχουμε στη Λιβύη??? Τελειώσαμε τα δικά μας και πάμε να βοηθήσουμε και στη Λιβύη??? Έλεος….

    12. Αν είναι αλήθεια αυτό που γράφεται ότι είναι νεκροί, μάλλον τους δολοφόνησαν. Τι δουλειά έχουν στη Λιβύη που την ελέγχουν οι τούρκοι; Όταν υπάρχει τραγωδία στη Θεσσαλία, σε ποια Λιβύη τους στέλνει το ανθελληνικό φιλότουρκο τόξο; Στη Θεσσαλία αγνοούνται άνθρωποι και στείλανε στρατιωτικούς στη Λιβύη! Στέφανε ενημέρωσε μας γιατί εσύ μόνο λες αλήθειες, τα τουρκοκάναλα των εφοπλιστών έχουν ξεφτιλιστεί με τον ανθελληνισμό τους.

    13. Ο Τούρκος ξόδεψε δις χρημάτων εδώ και μια δεκαετία για να απλώσει τα πλοκάμια του στη Λιβύη μέσω τζιχαντιστών, MIT και στρατιωτικών βάσεων και έστειλε το μήνυμα: Γκιαούρηδες τι δουλειά έχετε στα λημέρια μου; Ούτε λυκειόπαιδο θα λάμβανε τέτοια παράλογη απόφαση να στείλει απροστάτευτους Έλληνες αξιωματικούς σε εχθρικό έδαφος. Ο Μητσοτάκης ξέρουμε τι είναι άλλα ο Φλώρος που έδωσε τέτοια εντολή…και σταματώ.

      41% Σε έναν αφορισμένο που φέρνει μόνο καταστροφή και θάνατο και είμαστε ακόμη στην αρχή. Πλέον ο Θεός δε μας προστατεύει από κακοτοπιές και ειναι ξεκάθαρο γιατί τώρα ο ραγιάς δεν έχει δικαιολογία για την επιλογή του άρχοντά του, δεν ισχύει το δεν ήξερα δεν είδα. Καλή τύχη και όσοι επιβιώσουν θα δούνε τι θα έχει απομείνει απο αυτόν τον χώρο στο τέλος της θητείας του κατσικοπόδαρου.

    14. Ελπίζω ο παππούς που δικαίως τουφέκισε τον Αλβανό κατσαπλιά στον Πειραιά να δικαστεί με επιείκεια.
      Πρέπει να σταθούμε όλοι στο πλευρό του.
      Από θρησκευτική οπτική γωνία οποιος σκοτώνει έναν αντίχριστο και υπάνθρωπο Αλβανό θα πάει στον παράδεισο.
      Από γαστρονομική άποψη το πίσω μέρος του κρανίου του, λόγω της επίπεδης επιφάνειας του μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα άριστο μαγειρικό σκεύος.Να τηγανίσει κανείς σε αυτό πατάτες, αυγά, πιπεριές και καλαμαράκια.

    15. Τελικά είναι νεκροί δεν πειράζει δεν βάζει κανείς μυαλό σε αυτή τη χώρα να πάνε κ άλλοι…

    16. Και τελικά δεν είναι ελαφρά τραυματίες αλλά νεκροί….για άλλη μια φορά ψέμα ψέμα και παραπληροφόρηση απο τους “άριστους” κυβερνώντες

    17. Κράτος μπουρδελο…..ΚΟΥΛΗ μαστα και δρόμο….ότι κονομησες κονομησες είσαι άχρηστος και κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ….
      Πάρε δρόμο……

    18. Επίθεση αυτοκτονίας είναι με παγιδευμένο όχημα!

    19. Δηλ από κει μέσα βγήκαν απλά τραυματίες ;
      Πρέπει να έχει γίνει χαμουλης για αυτό έχει μουγκα.

    20. Καλα να παθουν δεν εχουν καμμια δουλεια εκει σε κρατος καθαρα ανθελληνικο με πολυ στενες σχεσεις με τους Μογγολους

    21. Στο LYOBSERVER στο τουιτερ γραφει για 7 ελληνες νεκρους!!

    22. Το πρόβλημα της κυβέρνησης είναι το πως θα κρατά κοιμισμένο τον λαό. Και αν τυχόν πάει κάποιος να ενημερώσει άμεσα επεμβαίνουν κρατικοί κατασταλτικοί μηχανισμοί (εισαγγελείς κλπ) για να τον τιμωρήσουν και να τον αποσιωπήσουν.

    23. Φλωρε και ο καθε φλωρος θα εχετε το ιδιο τελος αν αληθευει αυτο θα σας εξαερωσουμε.

    24. ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ

      1. ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΙΛΑΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ

      2. Τι λες ρε φίλε; Σοβαρά; Άντε πήγαινε για ύπνο τώρα σαχλαμάρα

    25. Και η πλάκα είναι ότι μετά στείλανε και άλλους .
      Μιλάμε τι πληρώνουμε ρε φουστη.

    Comments are closed.