ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΖΑΚΑΚΗ; ΗΞΕΡΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ – Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΠΥΡΙΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_11-07-2023

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    ΗΞΕΡΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ @ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ. Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ και του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Ιγνάτιος Ζακάκης που ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ, ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ του μεγαλύτερου κυκλώματος παιδεραστίας στην Ελλάδα. Οι κάτοικοι αποκαλύπτουν την ΑΛΗΘΕΙΑ. Αυτό είναι το φειγ βολάν ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που κουκούλωσε η ΝΔ

    1.indd

    Διαβάστε ακόμα: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ – Σκάνδαλο μαφίας πάνω στα νέα δελτία

    Λάθος μία στις τέσσερις συντάξεις από τον ΕΦΚΑ

    Μαύρες μέρες για την ελληνική διπλωματία – Τα κερδίζει όλα ο «σουλτάνος»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Άρα με την μαφία για να τα βάλει κάποιος θα πρέπει υποχρεωτικά να κινηθεί όπως αυτή. Για ότι βγαίνει στο φως πρώτα έρχεται η ατιμωρησία και όσοι έχουν εμπλακεί και ξέρουν πράγματα μετά παίρνουν το δρόμο για τον κάτω κόσμο. Κάποιοι δυστυχώς αυτή την Ελλάδα θέλουν και ας κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ή δεν ξέρουν. Τους ψήφισαν άρα τους αποδέχονται.

    2. Εμβολιασμένος ήταν, μην τρελαίνεστε. Και απλά τώρα έτυχε, όπως θα συμβεί με κάθε άλλον ακόμα και από τις τάξεις των…«εκλεκτών» που σαν την πλέμπα είναι και αυτοί όλοι τους για ξόδιασμα από τον αφέντη τους. Όταν έρθει η ώρα τους θα κάνουν τη δόση την καλή, αυτή που δεν είχαν κάνει νωρίτερα, και από ‘δώ πάν’ όλοι. Εάν κάτι έχει σημασία με αυτόν εδώ δεν είναι ότι πέθανε αλλά ότι ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του ρασογκόμενου που με τις ευλογίες και τη συνέργεια «κράτους» και «θεσμών» είχε οργανώσει ολόκληρο παιδομάζωμα και παιδοφάρμες.

    3. Να καταργηθεί η υποχρεωτικότητα της αγαμίας στους αρχιμανδρίτες, ώστε προσεχώς να έχουμε μητροπολίτες οικογενειάρχες.
      Αρχιμανδρίτης ο πρεσβύτερος πτυχιούχος της θεολογικής, που παραμένει άγαμος με προοπτική να εκλεγεί κάποτε μητροπολίτης.

    4. Στέφανε τα λες φοβερά αλλά η δικτατορία στην Ελλάδα ξεκίνησε όταν ο Κούλης μαζί με όλο το ανθελληνικό τόξο που τα δέχθηκε επέβαλε υποχρεωτικά μπόλια και μηνύματα για να πας στον κουρέα και να βγάλεις βόλτα τον σκύλο σου! Γύρευε τι μίζες πέσανε για να κλείσει όλος ο πλανήτης! Αλλά οι δικοί μας μιζαδόροι ξεπέρασαν κάθε όριο γιατί επέβαλαν και μηνύματα και υποχρεωτικά μπόλια και πρόστιμα στα γεροντάκια που δεν υπήρχε πουθενά αλλού! Δεν μίλησε ο Τσιπροζάεφ και οι πασόκοι με τις βαλίτσες από το Κατάρ, οπότε ο Κοίλης βγήκε πάλι! Ο Κούλης που έφερνε μετανάστες με τον Μηταράκη από το Πακιστάν μίλησε για …ασφαλή σύνορα γιατί οι άλλοι προδότες τα θέλανε ανοιχτά!

    5. Είναι ο ίδιος που υποστήριζε τον Αντώνιο η μιλάμε για άλλο ατομο;

    Comments are closed.