ΓΙΑΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΟΥΛΗ, τ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΟΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΛΙΓΝΑΔΗ. ΠΡΟΣΕΧΕ “ΑΓΟΡΙΝΑ” ΓΙΑΤΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΜΕ ΤΟ ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΟ ΛΟΥΣΤΡΙΝΙ( ΠΛΗΘΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΦΙΛΟ ΤΟΥ)

    Κοινοποίηση:
    Μητσοτάκης-Μενδώνη-Λιγνάδης

    Ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης (Αθήνα, 17 Μαρτίου 1975) είναι Έλληνας πολιτικός επιστήμονας. Από τις 4 Ιανουαρίου 2021, είναι Υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού. Διατέλεσε Γενικός Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού από το 2019 έως το 2021. Είναι το πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο στέλεχος της ελληνικής κυβέρνησης.

    Στον ανασχηματισμό της 4ης Ιανουαρίου 2021, ανέλαβε Υφυπουργός Πολιτισμού για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

    (Από τη ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ, το βιογραφικό).

    Πάμε παρακάτω.

    Στην προχθεσινή εκδήλωση στην Καλαμάτα, ο κύριος υπουργός, εδέχθη την μήνι του κόσμου με σφοδρές αντιδράσεις που έχει προκαλέσει στον χώρο του Πολιτισμού και όχι μόνο η αποφυλάκιση υπό όρους του Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι το Εφετείο παρότι κρίθηκε ένοχος για δύο βιασμούς ανηλίκων. Την αντίδρασή τους εξέφρασαν το βράδυ της Παρασκευής από την σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας και χορευτές. Όπως μετέδωσε το eleftheriaonline, δημοσιεύοντας και τη σχετική φωτογραφία, μετά την λήξη της εναρκτήριας παράστασης αναρτήθηκε πανό που ανέγραφε “Rapists must be in jail”, δηλαδή “Οι βιαστές πρέπει να είναι στη φυλακή”.

    Κατά τις ίδιες πηγές, λίγο νωρίτερα, έχοντας προφανώς πληροφόρηση για αυτή τη διαμαρτυρία τόσο η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, όσο και ο υφυπουργός Νίκος Γιατρομανωλάκης αποχώρησαν από το Μέγαρο Χορού λίγα λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης και αφού πρώτα είχαν υπογράψει προγραμματική σύμβαση για το ΔΗΠΕΘΕΚ.

    GIATRO-LIGNADIS

    Και τώρα, κάποια ερωτήματα προς τον κ.Γιατρομανωλάκη.

    Θεάται σε πλήθος φωτογραφιών να συναγελάζεται με τον αποπεμφθέντα Λιγνάδη, από την απαραδέκτως κινούμενη πολιτικά (έπρεπε κλωτσηδόν να την είχαν στείλει σπίτι της), Μενδώνη, προϊστάμένη του.

    ΓΙΑΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΙΣ

    Ερωτήματα

    -Ο κύριος αυτός, γνώριζε τα εγκλήματα Λιγνάδη και τα αποσιωπούσε; Ιανουάριο, διορίστηκε, Φεβρουάριο, έσκασε το θέμα. Σαν να το περίμενε.

    -Δεν τα γνώριζε αλλά τα είχε ακουστά και έκανε την πάπια;

    -ΠΟΙΑ η γνώμη του για την παιδεραστία; Γιατί δεν τον έχουμε ακούσει να την καταδικάζει και αυτήν και τα πρόσωπα που περιστοιχίζουν τον πρωθυπουργό.

    -Ποια η γνώμη του για τον συρφετό ομοφυλοφίλων που περιστοιχίζουν τον πρωθυπουργό;

    -Θεωρεί ότι ο κόσμος αηδιάζει με τους προκλητικούς gay που κάνουν παρελάσεις στις πλατείες; Ναι ή όχι;

    -Ποια η άποψή του για όσους υποβοηθούν παιδεραστές, να βρίσκουν “αθώα και εύκολη λεία” στα γραφεία των πρωθυπουργών;

    GIATRO-MENDONI

    -Στις 20 Φεβρουαρίου, ο Δημήτρης Λιγνάδης συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή. Συνολικά του ασκήθηκαν τέσσερις ποινικές διώξεις για τους βιασμούς τριών ανηλίκων και ενός ενήλικα άντρα. Στις 25 Φεβρουαρίου, απολογήθηκε στην ανακρίτρια δηλώνοντας αθώος και κρίθηκε προφυλακιστέος. Παραπέμφθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών για την κατηγορία του βιασμού τεσσάρων ανδρών, μεταξύ των οποίων και τριών ανηλίκων. Καταδικάστηκε σε 12 χρόνια και αφέθηκε ελεύθερος. Ο ΓΙΑΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ θεάται σε πλήθος φωτογραφιών, τακίμι όπως λέμε, με τον Λιγνάδη. Δεν ήξερε τη δράση του; Δεν είχε ακουστά το ποιόν του; Στους κύκλους των γκέουλων, όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει μεταξύ τους. Υπήρξε καταδίκη της ελληνικής ΛΟΑΤΚΙ στα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Λιγνάδης;

    GIATRO-LIGNADIS

    • Ο Λιγνάδης είναι ακόμα φίλος σου, κύριε;
    • Αισθάνεσαι την υποχρέωση να πεις μια συγγνώμη, σε όλους όσοι διαμαρτύρονται ή βασανίζονται ακόμα από τους εφιάλτες των βιασμών; Γιατί δεν το έκανες;
    • Κατά τα άλλα, να παίρνεις εντολές από τον Κούλη ΣΟΥ και να υποβάλλεις μηνύσεις κατά του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ξέρεις. Πρόσεξε όμως γιατί μηνύσεις κάνουμε και εμείς. Και θα σε κάνουμε να τρέχεις με το γυαλισμένο λουστρίνι. Πέραν των αποκαλύψεων. Αυτές, στην ώρα τους. Και να δουμε σε πια πόρτα θα πάς να κρυφτείς.
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ,
      ΕΧΕΙ?? ‘Η ΑΠΛΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΕ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ?

      ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ?

    2. Ποσ8 διαβολική η φάτσα του Λιγναδη στη φωτογραφία. Πραγματικά τέρας. Βιαστής μικρών παιδιών.

      Όσο για την κρητικια λουγκρα, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία. Οι αυταρχικες κρητικες μάνες σύμφωνα με μια γνωστή ψυχολόγο, ευθύνονται για το μεγάλο βαθμό μισογυνισμου στην Κρήτη.

    3. o μανωλάκης διαμαρτύρεται γιατί τον είπατε κτηνοβάτη, ενώ είναι παθητικός, είναι δηλαδή κτήνος ! λολ

    4. Αφηστε ας να αναλάβουμε εμείς την χωρα, σε μια εβδομάδα θα καθαρίσει ο τοπος από τα παράσιτα.

    5. Εμένα η κραγμένη πουστρομανόλα είναι η καλύτερή μου φίλη.

    6. Συμφωνείς με χημικό ευνουχισμό των βιαστών που θέλει η συντριπτική πλειοψηφία γιατρομανωλάκη που από το ποτάμι πήγες στους γαλάζιους συριζαίους; Ιδού η ρόδος, ιδού κσι το πήδημα. Απλά μην πεις για ανθρώπινα δικσιώματα γιατί ανθρώπινα δικαιώματα έχουν και τα θύματα γαλάζιοι συριζαίοι πρεσπολάγνοι.

    7. ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΑΡΧΙΣΥΚΙΑ ΑΦΗΣΕ ΓΕΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΙΕΤΑΙ ….ΑΝΔΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!! ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ.

    8. βρε τους ξεφτιλισμένους όλοι μαζί μέσα στα σκατά

    9. Ελπίζω η Ρωσική πρεσβεία να πληρώνει καλά, γιατί βλέπω γερή αποζημίωση…

    10. Αντί να ευγνωμονειτε το υιό της γανωτους που έβαλε υπουργό σύγχρονου πολιτισμού ένα τέτοιο είδος τρωγεσθε. Φωτιά και τσεκούρι και ανασκολοπισμο στα κουνιστα και μη του κυνοστασιου. Δεν πάει άλλο πρέπει να τους ξεπαστρεψουμε το συντομότερο.

    11. Όλες οι ξεφωνημένες παρέα με την αρχιλεσβία με το φιμωτρο .

    12. Στην τελευταία φωτογραφία δείτε προσεκτικά που έχει βάλει το χέρι του ο Λιγναδης.

    Comments are closed.