ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ! ΚΡΑΤΑΝΕ ΥΨΗΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ – ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΕ – 4.307 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ 52 ΝΕΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ

    Κοινοποίηση:
    covid κορωνοιος-εοδυ-ελλαδα2

    Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.307 , εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 784.904 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 50.7% άνδρες.

    Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 153 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.796 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
    Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 470 (58.1% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 έτη. To 81.5% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 382 (81.28%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 88 (18.72%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.351 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 385 (ημερήσια μεταβολή +11.92%).

    Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 337 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 38 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

    Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 52, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 16.295 θάνατοι. Το 95.4% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ψεύτικα είναι όλα τα νούμερα , μην πιστεύετε τίποτα !

    2. 18,72 % νοσηλεύονται στις Μ.Ε.Θ. με διασωλήνωση ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ , από την επίσημη ανακοίνωση του Ε.Ο.Δ.Υ. 7/11/2021 . ”ΟΙ ΠΛΉΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΝΟΣΟΥΝ ΒΑΡΕΩΣ ” μας διατυμπανίζουν .

    3. Δεν διαβασαμε καπου αν τα κρουσματα-οπως λενε- προεκυψαν οταν ο κουλης επετρεψε να εισελθουν στην ελλαδα μερικα εκατομμυρια τουριστων.ας το ψαξουν καποιοι. ο κουλης ηθελε να αυξησει τα εσοδα και ηλθαν απο χωρες με πολλα κρουσματα.Δεν ακουστηκε κατι γι αυτο το θεμα.ισως δε συμφερει.να δειξουν εσοδα στον προυπολογισμο θελουν…….
      παρεπιπτοντως ειδατε να κανουν κατι με το σκανδαλο νοβαρτις που ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ εμφαινονται 4000 γιατροι που βολευτηκαν απο την εν λογω εταιρια με ταξιδακια , πιπινια κλπ..ουτε ο τσιπρας ουτε ο τερης χρυσος κανανε κατι.γιατι?
      διοτι ειναι 4000 ψηφαλακια

    4. Πόσο πιθανό θεωρείτε, ο ‘Πάκης’, ως προνομιούχος, να έλαβε το νέο σκεύασμα της Pfizer (που για τις πληθυσμιακές ομάδες των ‘προνομιούχων β’ καταστρώματος’, ΘΑ ΕΛΘΕΙ, σύμφωνα με την Γκάγκα, τέλη του 2021) και γιαυτό αν και τον μπάσανε άρον άρον στο νοσοκομείο γιατί χειροτέρευε, με το νέο χαπάκι από παπάκης έγινε περδίκης;

    5. Άρχων οφικιάλιε, βασιλακόπουλε, παγώνη, σύψα και λοιποί ακαταδίωκτοι, έστω ότι λέτε αλήθεια για 52 θανάτους! Γεμάτο το καραισκάκι προχθές και χωρίς μάσκες, γεμάτη η λεωφόρος σήμερα και εννοείται χωρίς μάσκες. Θα πείτε κάτι ακαταδίωκτοι για αυτά ή θα ξεφτιλιστείτε για ακόμα μία φορά όπως με την αμάλ; Αλλά τι να πείτε για το καραισκάκι που θα βγείτε αύριο στο κανάλι του μαρινάκη; Και τι να πείτε για τη λεωφόρο που θα βγείτε αύριο στο κανάλι του αλαφούζου, που έχουν τις ομάδες! Στέφανε, ξεφτίλισέ τους χωρίς έλεος και τους ακαταδίωκτους και τους πουλημένους μητροπολίτες και μητροπολίτισες που βρίζουν το λαό και στέλνουν την αστυνομία στα μοναστήρια! Όταν ο χαμός γίνεται στα γήπεδα των καναλαρχών που φωνάζουν οι φίλαθλοι και εκεί δεν τους πειράζει ο συνωστισμός! Γιατί βλέπεις τα κανάλια δίνουν βήμα στους απίθανους ακαταδίωκτους που τους πληρώνουν τα ταξιδάκια οι φαρμακευτικές! Πατρίδα-Θρησκεία-Ελευθερία.

    6. Ευλογητος ει Κυριε! Τα λουλακια κουλακια εχουνε κουραστει απ το μαγειρεμα! Μηπως πρεπει να τα ξεκουρασεις?

    Comments are closed.