ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ! Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΑΠΟΨΕ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ – ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, Ο ΜΠΑΜΠΑΣ Ή Η ΣΤΑΖΙ; ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ ΚΑΙ Η “ΛΕΥΚΗ ΘΕΑ” ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 

    Κοινοποίηση:
    5898225

    Ο Πέτρος Κόκκαλης είναι απόψε καλεσμένος σε εκπομπή της ΕΡΤ, όπου αναμένεται να ανακοινώσει τη δημιουργία νέου κόμματος, το οποίο θα έχει… πράσινο πρόσημο. Θα μας πει και ποιός θα πληρώνει ή θα το κρατήσει μυστικό; Ο μπαμπάς θα πληρώσει τα σχέδια του Πέτρου Κόκκαλη ή η Στάζι;

    Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Κόκκαλης, όπως ο ίδιος είχε γράψει στο Twitter, είχε αποχωρήσει από τις εργασίες της θυελλώδους Κεντρικής Επιτροπής το περασμένο Σάββατο, λόγω έλλειψης σεβασμού.

    «Αν έπρεπε να αλλάξει ένα πράγμα, αυτό ήταν η ώρα ΣΥΡΙΖΑ. Δύο ώρες μετά την ανακοινωθείσα ώρα έναρξης της Κεντρικής Επιτροπής έφυγα. Θα το έκανα οπουδήποτε υπήρχε τέτοια έλλειψη σεβασμού», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Αντι να μεταχειριζονται τα πουλημενα τομαρια τους πολιτικαντηδες, οι νταβαδες θα αναλαβουν μονοι τους να εκπροσωπουν τον … Εαυτο τους. Θα γλυτωνουν και τα εξοδα για μιζες,δωρα εκατομμυριων “αδιευκρινιστους” μπουμπουκους και ατσαλακωτους και χιλιους “υπαλληλους” χαραμοφαηδες στο κωλοχανειο τη Βουλη. Μαλλον και μας τους απλους πολιτες συμφερει αυτο τελικα.

    2. Εχει μαλάκες μπόλικους αυτός ο τόπος.

    3. Αλβανός στην καταγωγή, ονειρεύεται μια μεγάλη αλβανία…

    4. Ναι φτιάξε ένα αριστερό καπιταλιστικό απόκομμα κι εσύ σαν νεοταξίτης σοσια-ληστής νεόπλουτος που είσαι.Στην μπανανία των Βαλκανίων που άνετα θα βγάζανε για πορδηπουργό την Τζούλια Αλεξανδράτου να μας κερνάει σαμπάνια

    5. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΕΤΡΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΨΕΥΤΟΑΡΗΣΤΕΡΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΡΤΑΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΣΟΥ……….ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

    6. Πράκτορας της ανατολικής Γερμανίας ο πατέρας του. Ενδιαφέρον ότι ο Πετράκης ιδρύει οικολογικό κόμμα ενώ θα έπρεπε να ιδρύει κόμμα σοσιαλιστικό στα πρότυπα της ανατολικής Γερμανίας ως φόρο τιμής στο πατέρουλη του.

    7. Καλή διάλυση όλοι για τη ΝΔ μας και τον Κυριάκο μας δουλεύουν!!!

    8. Της γνωστής οικογενείας, συνεχίζει την υλοποίηση των εντολών των αφεντικών.

    9. ……ΣΗΚΩ ΡΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦΟΡΑΓΙΑΔΩΝ !!!….

    10. Παει και η Ματσουκα, για υποψηφιοτητα; Ματσουκι, που θελετε!

    11. Αυτός δεν κάνει ούτε να τηγανησει μπακαλιάρο, θέλει να φτιάξει και κόμμα; Ρε ουστ!!

    12. απορώ ποιοί ΒΛΑΚΕΣ τον ψήφισαν για …ευρωβουλευτή ???????????
      ρε πούτιν …ΔΕΝ μας λύπάσαι καθόλου ? ρίξε την πιο ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ που εχεις για να εξαφανιστεί αυτη η ΜΠΟΡΝΤΕΛΟΧΩΡΑ … των κουλο-τσίπρα …

    13. Ο ομώνυμος παππούς του, ιατρός, διετέλεσε διοικητής του Υγειονομικού των προδοτών του ” δημοκρατικού στρατού” των δολοφόνων του ΚΚΕ.
      Ο εκδότης της Αθηναϊκής, Ιωάννης Παπαγεωργίου, βουλευτής της Ενώσεως Κέντρου, έφερε τον πατέρα του από Ανατολική Γερμανία.
      Έγινε προμηθευτής του Δημοσίου, με τηλεεπικοιωνικά εμπορεύματα Α.Γερμανίας.
      Σε πρώτο γάμο, το 1968 , με την κόρη του Σπύρου Σκούρα, προέδρου τότε της ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΕΚ, προέκυψε ο Πέτρος.

    14. ΑΝ ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ: ” ΩΡΕ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΩΡΕ! ”
      ΑΝ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗ …..ΔΥΣΗ!!

    15. Στα αρχίδια μας κοπρίτη Ξεκοκκαλάκη.

    16. hip hip.ΖΗΤΩ .ομως θα πρεπη ναναι καποιας ιδεολογιας.οχι κατι γαλαντζι. πχ ΟΧΙ κατι σαν ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, διοτι εχουμε αλλους τετοιους ηδη εν δραση. ξυριζα ψυριζα και λοιποι εργατοπατερες. ΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.

    17. Αυτόν τον ηλίθιο θα παντρευτεί η Ματσούκα;

      1. Ναι,για τα φράγκα τον παίρνει,όχι για το μυαλό του,βυζιτάκι είναι,δεν ψάχνει για υποψηφίους για την ολυμπιάδα μαθηματικών

    18. Τελικά τον ΣυΡιΖα τον διεκδικούν οι ΗΠΑ μέσω Κασελάκη και η Γερμανία μέσω Κόκκαλη….που γράφουν στα….. παλιά τους τα παπούτσια τους αριστερούς που θέλουν αδέσμευτο από ξένες δυνάμεις κόμμα….

    19. Βρήκαν πολλές λίρες στο Γράμμο…. Ο παππούς Πέτρος ήταν γιατρός του ΚΚΕ…. Με ελικόπτερο είχαν έρθει με την Αλέκα πριν χρόνια να τις πάρουν…..

    20. ΕΔΩ ΠΟΥΤΑΝΟΤΕΧΝΕΙΟ!!!! ΕΔΩ ΠΟΥΤΑΝΟΤΕΧΝΕΙΟ!!!!
      ΣΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!!!!!!!!

    21. Ουτε μια τριχα απ τ.. α……α του Πατερα σου δεν εισαι! Πολυ κριμα!

    Comments are closed.