ΓΙΑ ΕΝΑΤΗ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ Ο ΒΟΛΟΣ – ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ! ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ “ΛΕΥΚΗ ΣΚΟΝΗ” ΠΟΥ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ – Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΕΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΝΙΚΕΣ ΞΕΡΕΙ;

    Κοινοποίηση:
    beos-manika

    Για ένατη ημέρα παραμένει χωρίς πόσιμο νερό ο Βόλος, εξαιτίας της θεομηνίας και της ολοσχερούς σχεδόν καταστροφής του υδροδοτικού δικτύου, μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel.

    Συνεργεία καταβάλλουν προσπάθειες για την αποκατάσταση των βλαβών στα αντλιοστάσια και το δίκτυο, ενώ έχει κατατεθεί και πρόταση από την ΕΥΔΑΠ της Αθήνας, για εγκατάσταση μηχανισμού ταχυδιύλισης, ώστε να λυθεί το σημαντικό αυτό θέμα και να υδροδοτηθεί η πόλη του Βόλου με πόσιμο νερό.

    Την ίδια ώρα, μέρος του Βόλου υδροδοτείται κατά διαστήματα με μη πόσιμο νερό, μόνο για τις ανάγκες της οικιακής χρήσης, με τον Δήμο Βόλου να υπερτονίζει από την πλευρά του ότι το νερό δεν είναι πόσιμο. Ο Δήμαρχος τι κάνει γι αυτή την κατάσταση; Μόνο να παίρνει τις μάνικες και να “τσακώνεται” με την Αγραπηδάκη αν θα κάνει μπάνιο ή όχι ξέρει;

    Ο καθαρισμός της πόλης από τους χιλιάδες τόνους λάσπης συνεχίζεται από συνεργεία του Δήμου Βόλου, τόσο στο κέντρο, όσο και στις συνοικίες που επλήγησαν από τις πλημμύρες όπως το Παλαιό Λιμεναρχείο, τα Παλαιά, ο Άγιος Παντελεήμονας, η Νεάπολη, η Παπαδιαμάντη.

    Ανησυχία για τη «λευκή σκόνη» που αιωρείται
    Ένα ακόμη σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη του Βόλου είναι η λευκή σκόνη, που αιωρείται στην ατμόσφαιρα από τη ξεραμένη λάσπη που έχει συσσωρευτεί στους δρόμους και διαλύεται από την κίνηση των αυτοκινήτων και γι’ αυτό οι ειδικοί συνιστούν στον πληθυσμό την χρήση χειρουργικής μάσκας.

    Έχουν αποκατασταθεί οι οδικές συνδέσεις προς το Ανατολικό Πήλιο, αλλά η κίνηση μεγάλων οχημάτων είναι αδύνατη και ο προβληματισμός παραμένει για το πώς θα μεταφερθούν στις αγορές οι χιλιάδες τόνοι μήλων και κάστανων, που παράγονται στην περιοχή της Ζαγοράς μετά την καταστροφή τόσων σημαντικών υποδομών και κυρίως της οδοποιίας.

    Αντίστοιχες αποκαταστάσεις του οδικού δικτύου έχουν γίνει και προς το Νότιο Πήλιο, αλλά και σε αυτή την περιοχή είναι αδύνατη η κίνηση μεγάλων και βαρέων οχημάτων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Αχιλλέα έλα πιάσε και τη δικιά μου μανικα. Χαχαχα

    2. Μπέο θα σου κάνουμε καταγγελία στον Εισαγγελέα της πόλης.Αυτό με την μάνικα μετά το τέλος των προβλημάτων της βροxόπτωσης να το κάνεις γρήγορα στην περιοχή της οδού Ελπίδος και γωνία στο ερείπιο οίκημα του παλαβού Καραγεωργίου του Ο.Ε.Α στο internet που βρώμησε όλο το οξυγόνο που κάνει την ανάγκη του μέσα σε σακούλες δημόσια όταν περνάει ο κόσμος για το κέντρο που ουρεί τους τοίxους και γέμισε την γειτονιά ποντίκια.Με την βροχή αυτή παρασύρθηκαν τα πάντα και μύρισε ακόμα παραπάνω γιατί απλώθηκαν τα φύλλα παντού τα σκουπίδια τα χαρτιά με τα σκατά του και άλλα.Θα κάνεις τίποτα να ηρεμήσει η περιοχή από τον τρελό αυτό ή δεν θα κάνεις για να ενημερωθεί ο Εισαγγελέας επιτέλους.

    3. ε ρε δουλεμα. ασπρο παντελονι στα βρωμονερα κ πεντακαθαρο χαχαχαχαχ.

    4. ενα ουσιαστικο εργο δεν εκανε. μονο εντυπωσιασμου οπως μπλε φωτακια κ “τραγουδιστες” του κολου. κ εχει κατακλεψει το δημο. 20 μυρια χρωσταει η υδρευση στη δεη ενω πριν δε χρωστουσε ουτε ευρω. κλεμενα λεφτα δηλαδη. ρε μαλακες ψηφησατε μπεο ???? σοβαρα??? τι νομιζατε ο μαφιοζος εγινε αρνακι ? σας κοροιδεψε οσο δε παει. οπου εχει παει εχει κατακλεψει κ το ξερατε.

    5. Παντως απο το δημαρχειο εχουνε… ωραια θεα οπως κστεδειξε….η αυτοψια @
      Κανα εμφιαλωμενο τιποτα αρκουδομαγκα δημαρχε…με πλαφον?

    6. Θα παρακαλατε να μην τον ειχατε ψηφισει …..τανεςπου.

    7. μη φαει κανενα κοκκαλο νεκρου για πα”ιδακι και του κατσει στο λαιμο….

    8. υδροφόρες μαγειρεία εκστρατείας δεν έχει ο στρατός; για να τους διευκολύνει για όσο διάστημα χρειαστεί

      1. Τί πρόνοια περιμένει κανείς απ’ τον μούργο που έκανε μέσω αγετ τον Βόλο χωματερή της ιταλίας;

    9. Ψήφο στον μαφιόζο με τα στημένα…!!ΓΚΟΡΤΖΟΣ ΓΚΟΡΤΖΟΣ!!

    Comments are closed.