ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟ “ΦΡΙΚΙΟ” ΤΟΥ ΣΚΑΙ – “ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ” Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΧΟΚΕΡΑΣΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ – ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

    Κοινοποίηση:
    ρεργρ

    Απίστευτη προπαγανδιστική παρέμβαση του γνωστού φερέφωνου του Μητσοτάκη Ιωάννας Μάνδρου ή αλλιώς η “κυρία φως, νερό, τηλέφωνο” στον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου Χρήστο Τζανερρίκο για το κόμμα Κασιδιάρη.

    Η ντροπή είναι λίγο μπροστά σε αυτό που θα δείτε:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Σαν τη μάγισσα Κίρκη είναι η σατανίστρια.Ποτέ δεν την χώνεψα αυτήν την γριά.Αυστηρή και αγέλαστη,αν δεν πούλαγε την ψυχή της στον εξαποδώ,ούτε λάντσα σε ταβέρνα

    2. πηγαινε μορυ καργιολα να δωσεις υποψηφιοτητα με οποιο κομμα της πουλημενης ανθελληνικης βουλης και ασε το επαγγελμα του δημοσιογραφου. συτο ισχιει για ολους τους πετσωμενους δημοσιοκαφρους . σας σιχαθηκε το συμπαν αει στο διαολο

    3. ΙΟΥΔΑΙΑ ΓΑΡ !!!! ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΞΗΓΕΙ ΟΛΑ !!!!!!

    4. Με λίγα λόγια μιλάμε για δικαστικό-παραδικαστικό κυβερνητικό πραξικόπημα!!”

    5. Αν πω “πως είσαι έτσι, μωρή μάνδρου”, θα είμαι φασίστας; λολ

    6. Η ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ SATANIC TEMBLE CHURCH ΤΟ ΑΝΤΟΝ ΛΕΒΙ…..ΨΑΧΤΕ ΤΟ

    7. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΦΥΛΗΣ

    8. Έμπα κι εσύ στη σειρά.. τσιλαροβουπα ! Έμπα παξιμάδα μου να δεις…ομορφιές και μεγαλεία που ‘ αναμένουν..! Έμπα Βλαχάρα νι και λι και μετά θα δεις..και το “κελί”..!!!
      Να δείτε τι ωραία θα πάει όλο αυτό απ’τις 22Μαη
      και μετά… εκεί θα σας δούμε…!!!

    9. Ρε τη μπαμπόγρια, πώς βγαίνει με αυτά τα μούτρα στο γυαλί; Ακόμη να ψοφήσει το χούφταλο;

    10. Ηλια άναψες φωτιές αγόρι μου , χαχαχαχ τρέχουν και δε φτάνουν τα σούργελα

    11. Η υπαγόρευση Βοριδη στους Αρεοπαγιτες για το τι πρέπει να αποφασίσουν, η προσθήκη εισαγγελεων σε διατεταγμενη υπηρεσία από το Μαξίμου στην νέα σύνθεση του δικαστηρίου, η υποστήριξη Βοριδη από γνωστούς συνταγματολογους που ταχθηκαν υπέρ των μνημονιων και των πρεσπων όπως και η προσθήκη εισαγγελεων στην νέα σύνθεση που συγκαλυπτουν πολιτικές ποινικές ευθύνες στο έγκλημα των Τεμπών, ίσως είναι προετοιμασία πραξικοπηματος Μαξίμου με στενό κύκλο δικών τους από τον χώρο της δικαιοσύνης και της πολιτικής. Πρέπει ΑΜΕΣΑ να υπάρξει προσφυγή στα ευρωπαϊκά αρμόδια όργανα. Ας είμαστε όλοι σε εγρήγορση, η απόφαση έχει ήδη γραφτεί στο Μέγαρο Μαξίμου και θα δωθει έτοιμη στα μέλη της νέας σύνθεσης. Προσοχή, τα πράγματα είναι ιδιαιτέρως σοβαρά…………………
      …………….

    12. Οι άνθρωποι έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους , είμαι σίγουρος πλέον ότι δεν ακούνε τι λένε. Αυτή η γελοία κομπλεξικη τάπα λέει ότι ο δικαστικός παρεμβαίνει στο έργο της νομοθετικής εξουσίας. Το ότι η νομοθετική εξουσία πάει τραίνο την δικαστική όχι, δεν το βλέπει. Μα το είπε ο Διαμαντόπουλος, στο τελος θα αλλάξουν τους πολίτες επειδή δεν τους ψηφίζουν. Όσο για το παχύδερμο, αν θυμάμαι καλά, η Γεννηματά τον είχε πετάξει έξω από το κόμμα, έχει ακόμα δημόσιο λόγο.

    13. Ρουφιάνα σε διατεταγμένη εμμισθη υπηρεσία από το Μαξίμου. Αυτή είναι η αγαμητη.

    14. Λεσια ο κασιδιαρης θα κατεβει σιχαματα της δεξιας ζυγωνει η ωρα που θα παρετε τον πουλο

    15. Γιατί δεν σχολιάζει η κ. Μάνδρου την εισήγηση της κυβέρνησης και να πει ότι είναι καθαρά φωτογραφική; Μήπως είναι λίγο μπουκωμένη από την λίστα Πέτσα; Δεδομένου ότι ο Κασιδιάρης δεν έχει κριθεί τελεσιδίκως ένοχος, οι γνωρίζοντες λένε ότι δύναται να είναι υποψήφιος, άρα έχει το δικαίωμα του εκλέγεσθαι. Ούτως ή άλλως το δικαίωμα του εκλέγειν το έχει ο λαός και εφ’ όσον δεν φοβάται η κυβέρνηση, ας τον αφήσει να πολιτευθεί. Φαίνεται, όμως, ότι φοβάται. Εάν επιμείνουν οι της κυβέρνησης, ας παραιτηθεί ο Κασιδιάρης από την υποψηφιότητά του. Δεν νομίζω ότι και τότε θα μπορεί να απαγορεύσει το κόμμα αυτό ο νόμος, διότι θα είναι λίαν ανέντιμο. Φαίνεται ότι κάποιοι δεν θέλουν την κρίση του εκλογικού σώματος. Ας δείξουν ότι δεν φοβούνται, επιτέλους, τον Κασιδιάρη, αφού οι δημοσκοπήσεις αξιολογούν το κόμμα του κάτω του 3%.

    16. Τι εννοείτε η κυρία φως νερό τηλέφωνο;
      Η κυρία Μάνδρου ήταν άξια και άριστη με σούπερ βιογραφικό και διορίστηκε από τη ΝΔ μετακλητός υπάλληλος και στη ΔΕΔΗΕ και στην ΕΥΔΑΠ και στον ΟΤΕ..
      Τρεις θέσεις τρεις μισθούς.
      Όταν είσαι άξιος και εργατικός προοδεύεις στην Ελλάδα.
      Εσείς που είστε τεμπέληδες και άχρηστοι θα ζείτε με τρεις και εξήντα και πολύ σας είναι.

    17. Αυτή η σαύρα ήξερε το αποτέλεσμα της δίκης της ΧΑ δυο ημέρες πριν την απόφαση.Σύμφωνα με πληροφορίες έλεγε.Τι πληροφορίες μωρή σαύρα;Και δε τη ρώτησε κανένας από που και ως που ξέρει την απόφαση.

    18. Η κνίτισα της δεκαετίας του ’80, νομίζω ότι κατοικεί στην Ρηγίλλης με τον μεγαλοδικηγόρο σύζυγο της.
      Πλησίον με την κνίτισα Όλγα Τρέμη των 330 τμ, πιο πέρα η Έλλη Στάη των 400τμ.
      Δικηγόρος ούσα δημοσιογράφησε κατ’ αρχήν στην κομμουνιστική Πρώτη από το 1986.
      Βλαχοκερασέα το χωριό της, δίπλα στην Μανθυρέα. Το επισημαίνω λόγω των εξ αγχιστείας συγγενών μου από την περιοχή.

    19. πρεπει να ξεκινησει το ασπρισμα στη γυαρο.. εχει να χωρεσει πολλους ‘δημοκρατες’ . αναστασιε κανελλοπουλε μονο εσυ εμεινες να σωσεις την Ελλαδα..

    20. βαλτε την να πλυνει ολες τις καλιοπες των 11.οοοοοο πολιτων..ανευ αποδοχων και να τρωει τα υπολειματα των σκουπιδιων των σουπερ μαρκετ

    21. από την ταραχή της ανοιγοκλείνει συνέχεια τα βλέφαρα…ΒΓΉΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ TV ΑΒΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΟΥΡΑ η μάγισσα Φούρκα…..

    22. Η Μπενώτ Μπερίτ «Ιουδήθ» (μέλος της Bene Berith Ευρώπης) είναι Ελληνικό Γυναικείο Εβραϊκό μη κερδοσκοπικό Σωματείο. Ιδρύθηκε το 1937 από κάποιες γυναίκες που είχαν σκοπό της ζωής τους την ανακούφιση αυτών που είχαν ανάγκη βοηθείας, ηθική η υλική.

    23. Στέφανε, εδώ η τουρκόφιλη κυβέρνηση φέρνει φωτογραφικό νόμο λίγο πρίν τις εκλογές και αυτοί ασχολούνται με τον Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου που αντιδρά ο άνθρωπος, αφού δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα η τουρκόφιλη κυβέρνηση. Και εγώ ο αφελής ανεμβολίαστος που είχατε τον πρωτοσάλτε να ζητάει την τιμωρία μου γιατί δεν έκανα τα εμβόλια της μίζας, ρωτάω: Έχει κάποια σχέση ο …Τούρκος ατζούν με όλα αυτά που όλοι λένε ότι έχει άριστες σχέσεις με ερντογάν; Γιατί εδώ δεν μιλάμε απλά για λίστα πέτσα, μιλάμε και για τα λεφτά του ατζούν στον σκάι! Ο ερντογάν θέλει τον Εισαγγελέα Κανελλόπουλο ή μήπως προτιμάει τους τσιπροκούληδες να φτιάχνουν χοτ σποτ για τους μετανάστες που στέλνει; Αντιπρόεδρε του Αρείου Πάγου, βγάλε αντισυνταγματικό τον νόμο και ξεφτίλησε τους τουρκόφιλους που κυβερνάνε!

    24. Μα τι φρικιο!! Απαραδεκτη καρακαξα , που προσποιηται οτι δεν καταλαβε τι εννοουσαι ο αντιεισαγγελεας του Αρειου Παγου με την αντιδρσση του , για την αθλια τροπολογια Βοριδη , οτι δηθεν δηλωσε τι θα ψηφισει!!! Αισχος αθλιο φεραιφωνο του καθεστωτος , προσβαλεις την νοημοσυνη μας πολυλογου καλιακουδα του κ@λου!! Δεν εχει ιχνος ντροπης η φαφλατου με αυτα που ειπε!!! Αντε στον αγυριστο Μανδρου ανεκδιηγητη!!

    25. Το σύστημα του Κούλη δουλεύει υπερωρίες για να αποκλείσει όσους δεν προσκυνούν τον Κούλη.

    Comments are closed.