ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ – Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΠΙΝΕΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ, Ο ΑΛΛΟΣ ΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ – ΜΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΣΑΣ… ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ONLINE (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
vroutsis

Ελληνες βουλευτές! Ο κόσμος καίγεται και αυτοί… χτενίζονται! Μετά τον Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος την ώρα που φλεγόταν η περιφέρεια στην οποία εκλέγεται τα… έπινε με παρεούλα στη Ρόδο, να σου και ο Γιάννης Βρούτσης!

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, λοιπόν, απολαμβάνει τις διακοπές του στη Νάξο. Και φυσικά, μια πυρκαγιά που είναι χιλιόμετρα μακριά του δεν μπορεί να του χαλάσει τα… μπάνια του. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι στο κινητό που κρατά στο χέρι του, ενημερώνεται για την κατάσταση και δεν παίζει καμιά…πασιέντζα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Δεν γνώριζαν να μου πουν που εκλέγεται αυτός ο κύριος, και μου απάντησαν “τι Βρούτσης τι Βούτσης”. Ίδιοι είναι όλοι και πάσχουν από ανίατη τεμπελιά και αδιαφορία για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μόνο για τους παράνομους ξένους έχουν στεναχώρια και γι αυτό υπερψηφίζουν εκατοντάδες χιλιάδες στον προϋπολογισμό και χρεώνουν τους Έλληνες.

  2. Οι ανθρωποι κουραζονται τοσο πολυ που θελουνε ξεκουρασει κανουνε βαρια δουλεια!! δουλευουνε τον κοσμο!…
    Χρονια πολλα σε ολους μας και ευχομαι στους ανθρωπους που εχασαν τα σπιτια τους δυναμη,κουραγιο και η παναγια μαζι τους….και που ζουμε θαυμα ειναι με αυτους που μας κυβερνανε.

  3. Στηρίζει την εκλογική του περιφέρεια… που τον στηρίζει δαγκωτά όπως και πολλούς βουλευτές της επαρχίας. Ούτε σήμερα θα γίνει επανάσταση αγωνιστές. Μετά τις διακοπές ξαναβγάλτε τα πληκτρολόγια από τα θηκάρια.

  4. TO ΠΙΟ ΣΟΦΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΘΝΗΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΖΟΥΣΑΜΕ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΒΡΑΑΜ? ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΕΙΤΕ ΛΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ, ΕΙΤΕ ΦΑΣ ΚΑΙ ΠΙΕΙΣ ΣΕ ΛΑΚΚΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.

    1. Καταρχήν ο Αβραάμ δεν έζησε 1000 χρόνια, έζησε 175. Ο Μαθουσάλα έζησε 969. Αλλά και πάλι όλα αυτά είναι εβραϊκή μυθολογία. Κάθε ζωντανός οργανισμός έχει αρχή μέση και τέλος, αυτός είναι ο κύκλος της ζωής, ο θάνατος δεν είναι τίποτα παραπάνω από έναν φυσικό νόμο ο οποίος εξασφαλίζει την ανανέωση των μορφών. Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ότι πρέπει να επιδιώκουμε το θάνατο, αλλά δεν πρέπει να τον φοβόμαστε κιόλας όταν είμαστε σε πολύ μεγάλη ηλικία. Αν δεν υπήρχε θάνατος από την αρχή της δημιουργίας του κόσμου, θα ήταν ο πλανήτης ασφυκτικά γεμάτος και δε θα μας χωρούσαν ούτε οι ωκεανοί. Κι επειδή ακριβώς ζούμε μόνο μια φορά, ας προσπαθήσουμε να χαρούμε τη ζωή μας όσο περισσότερο μπορούμε.

  5. Τι βρούστηδες ψηφίσατε αλβαναριά του 28 τακατό

  6. Καλα σας κανει ρε βληματα και ο Βρουτσης και ο καθε βολεμενος απ’αυτους.
    Εσεις τους ψηφισατε πριν ενα χρονο,βρε ηλιθιοι.
    Και οχι μονο τους ψηφισατε,τους δωσατε και 41% να κανουν οτι θελουν.
    Καλα σας κανουν λοιπον,αυτοι σας ταιριαζουν με τη μαλ.. που σας δερνει…

  7. οχι θα καθησει να ……σκασει απο τη ζεστη ,,,,,ο ανθρωπος στην αθηνα

  8. Ρε γρεκοι αφηστε οποιον μπορει να διασκεδασει. Τι θελατε να κανει ο υπουργος αθλητισμου ? Να βγει με τα κλαδια να βοηθησει στο σβησιμο της πυρκαγιας ? Εδω δεν ενδιαφερθηκαν οι ιδιοι που καιγονταν τα σπιτια τους . Καποιοι εθελοντες και κατι λιγοι πυροσβεστες προσπαθησαν και η φωτια εσβησε απο μονη της οταν τα εκαψε ολα. Αφου δεν υπαρχει τιποτε στη φαβελα ,καμια υποδομη ,τι περιμενατε λοιπον. τα εχουμε ξαναπει . Ολα καλα στο Ελλαδισταν μη συμβει τιποτα ομως.Κατα τα αλλα τα εχετε αφησει στη παναγια που δεν εχει βοηθησει ΠΟΤΕ ομως και στην τυχη που πολλες φορες σας εγκαταλειπει. Δεν εχετε σκεφτει οτι κατι πρεπει να γινει απο την αρχη αλλα χωρις αυτους τους πολιτικους .

  9. Αφού σας εξαπάτησαν με την υφαρπαγή των ψήφων τώρα ρελακς κορόιδα

  10. Αυτοί σας πρέπουν τραχανάδες νεογέλληνες ψηφοφόροι. Καλά σας κάνουν γελάδια όρθια.

  11. Εάν υποθέσουμε η διαδρομή του καπνού που έπνιξε το κέντρο της Αθήναςμε κατεύθυνση προς Φάληρο ήταν πριν το δροσερό αεράκι που δεν βλέπαμε από την Πεντέλη και που δεν θα υπάρχει από εδώ και στο εξής ,, τα επόμενα καλοκαίρια είμαστε χαμένοι.🥵🥵

  12. Τα σιχαμερα λεσια του 41τακατο

  13. να τους χαιρονται οι ψηφοφοροι τους

  14. Μαζί με τις κατάρες 17.000 συνταξιούχων τής ΕΤΕ τών όποίων έκοψε τήν Επικουρηση όταν στό Υπουργειο Εργασίας .

  15. ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΗΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡ Η ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟ ΚΟΜ ΑΤΑ Ν.Δ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕ ΤΑ ΕΧΩ ΨΗΦΗΣΗ ΠΟ ΤΕ ΜΟΥ ΜΑΡΤΥΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ +++

  16. ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΗΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕ ΡΗ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ Μ ΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΖΩΝΕΙ Α ΜΑΣ +++ΑΜΗΝ ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟ ΚΟΜΑΤΑ Ν.Δ ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ ΚΑ Ι ΣΥΡΙΖΑ ΔΕ ΤΑ ΕΧΩ ΨΗΦΗΣΗ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΜΑΡΤΥΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟ Σ

  17. Για τις λιμουζίνες που τον περιμένουν τον ΒΟΘΡΟ από πίσω κανείς δεν γράφει τίποτα;

Comments are closed.