ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ! ΑΙΧΜΗΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ… ΓΑΛΛΟΜΑΘΕΙΣ! ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Η ΠΕΡΟΥΚΑ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΕ;

    Κοινοποίηση:
    ΓΛΕΝΤΙ

    Γαλλικά χωρίς τη σωστή προφορά μίλησε ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου στο Βέλγιο, όπου εκρίθη ότι η Εύα Καϊλή θα παραμείνει στη φυλακή για έναν ακόμη μήνα.

    Στην ακροαματική διαδικασία απορρίφθηκε το αίτημα της Ελληνίδας ευρωβουλευτού, σχετικά με την αποφυλάκισή της με βραχιολάκι και χωρίς ηλεκτρονικές συσκευές. Η Εύα Καϊλή δε έπεισε το δικαστικό συμβούλιο ότι δεν είχε συμμετοχή στο σκάνδαλο Qatargate και θα κάνει Χριστούγεννα στη φυλακή.

    Ο Έλληνας δικηγόρος της κυρίας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συμμετείχε στην ακροαματική διαδικασία, στις Βρυξέλλες, και μετά την έκδοση της απόφασης προέβη σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Ωστόσο τα γαλλικά του δεν είχαν την σωστή προφορά, με αποτέλεσμα μια συγκεκριμένη λέξη στη φράση του «Η Εύα Καϊλή δεν υπήρξε ποτέ corrompue (διεφθαρμένη)» να ακουστεί ως «κορωπί». Το ελληνικό Twitter επεσήμανε το γεγονός, ενώ πολλοί χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης συνέκριναν τα γαλλικά του κ. Δημητρακόπουλου με τα αγγλικά του Αλέξη Τσίπρα:

    Δείτε ενδεικτικά μερικές αναρτήσεις:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ….ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΑΜΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΙΕΘΝΩΣ…ΨΑΧΝΩ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ…ΦΤΟΥ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ…ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΕΠΑΝΩ…

    2. ε ντε μαμα ε ντε μα ντε ενα κατοσταρη για να παρω κανταιφι αστα διαλα ρε

    3. Περουκωτέ μόλις έλθεις αεροδρόμιο πέρνα από Κορωπί να σου εξηγήσουν κάποια πραγματάκια, λαμόγιο του κιαρατά.

    4. Σαν Έλληνας νιώθω τουλάχιστον ικανοποίηση για την απόφαση του δικαστή στο Βέλγιο. Κάποτε πρέπει να πληρώσουν όλοι αυτοί που φτωχοποιησαν τον κόσμο,έφαγαν ξαναφαγαν βιλές, πισίνες, ακίνητα, αρπαχτικα σας έφαγε η απληστία εσείς βυθιζεστε στα πλούτη και ο λαός υποφέρει δίνετε κόκκαλο και σεις τρώτε την μπριζόλα.
      Κλέφτες, απατεώνες, πολιτικοι.

    5. Δημητρακοπουλοs στο MEGA:Δηλωση των πελατων του Κομνοπουλου και Τσατσου!Το 2007 ο προεδροs του ΛΑΟΣ ζητησε απο τουs εκπροσωπουs τηs Eurocopter”(Τσατσου-Κομνοπουλου)”να μεταφερουν για λογαριασμο του 1.5 εκατ.ευρωστο Λονδινο ωστε ο κ.Καρατζαφερηs να αποφυγει ενδεχομενωs την ελληνικη δημοσιοτητα!Οπωs υποστηριζουν ο κ.Καρατζαφερηs δεν θελησε να ακολουθησει για την μεταφορα αυτη…τιs διαδικασιεs που προβλεπονται απο το ελληνικο τραπεζικο συστημα και ζητησε απο τουs Τσατσο και Κομνοπουλο να μεταφερουν αυτο το ποσο στο Λονδινο μεσω των λογαριασμων που εκεινοι διεθεταν στο εξωτερικο!!!…

    6. Αυτά,για να μάθει ο κοσμακης ποιους του σερβίρουν ως δήθεν μορφωμένους και αυτός τους θαυμάζει. Ολοι αυτοί οι τηλεμαιντανοι είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλο. Τέλος πάντων,βγάλε και τον κούγια να μας μιλήσει σε κάποια ξένη γλώσσα, τους ειναι μέρες χαράς και αγαπης,να ξεσκαμε λίγο. Και κάτι άλλο, τα ελληνικά αυτών των κύριων είναι καλύτερα ? Ναι,για τον αμόρφωτο Όχλο είναι τέλεια και μάλιστα υψηλού επιπέδου. Κάποτε έστειλε ο Κούγιας αγωγή στον Λαζόπουλο, ( ο Λ. είναι διδάκτορας Ποινικού Δικαίου,για όσους δεν το ξέρουν) και έλεγε “Έσπασα πλάκα με τα φοβερά συντακτικά και ορθογραφικά λάθη,που ήταν γεμάτη η αγωγή του ” …

      1. Παπατζηδες της πιάτσας είναι όλοι αυτοί οι δικηγόροι. Του δρόμου, ακαλλιεργητοι. Οι σοβαροί δεν βγαίνουν στα κανάλια.

        Και μην ξεχνάτε, μην.σας κάνει εντύπωση πως 3-4 δικηγοροι αναλαμβάνουν όλες τις υποθέσεις που έχουν δημοσιοτητα. Τις κυνηγάνε οι ίδιοι και τις αναλαμβάνουν δωρεάν.

      2. Δεν είμαι μεγάλο δικηγόρος είμαι γνωστός οι μεγάλο δικηγόροι είναι εξαφανισμένο δεν βγαίνουν στα κανάλια και ασχολούνται με συμβόλαια και αγοροπωλησιες από ακίνητα . Τα είπε ο κουγιας. Οπότε με τα Γάλλο αγγλικά του φαίνεται και τι κουβαλά..

    7. Στέφανε μέγα σκάνδαλο που σίγουρα είναι έν γνώση του Στουρναρα, βγάζουν τρελά λεφτά, πολλά εκατομμύρια. Μπες μπανκινγ νιους να διαβάσετε την απάτη που έκανε ένα αμερικάνικο φαντ με το όνομα ελλινγκτον. Με αερα κοπανιστό και μέσω υπερακτιας της Κύπρου φαίνονται ότι έβαλαν 22 εκ στην Αττικα μπανκ αλλά δεν έχουν βάλει μια. Ξέρετε πόσο είναι η ζημιά δηλαδή τα λεφτά που φαίνεται να τσεπώνουν? 800εκ ευρώ!!!!!!!!!!!!!! Απίστευτη μαφία κυβερνά την Ελλάδα, αυτά πρέπει να μεταβιβαστουν υπ όψιν της ευρωπαϊκής επιτροπής κεφάλαιοαγοράς άμεσα. Μαζεύουν βαλίτσες για Αμερικα ο κουλης και η μαφία του, πούλησε την βίλα στην Γλυφάδα προφανώς για να νομιμοποίησει και να βγάλει έξω λεφτά. Δεν αφήνει ούτε ευρώ στις τράπεζες σε συνεργασία με αμερικανικά φαντ. Ψάξτε το….

    8. Φροντιστήρια γαλλικών ο Δημητρακοπουλος. Μπορεί να μην μάθεις ποτέ να μιλάς γαλλικά όμως θα σου φέρει πτυχίο γαλλικής φιλολογίας! Έχει τα κονε.

    9. Εγώ πάντως το βιντεάκι το κατέβασα σε mp4 και το βάζω να παίζει συνεχόμενα, πέφτει τρελό γέλιο

    10. ΕΖΑΜΕ ΚΟΡΩΠΙ ΖΑΜΕ
      ΕΖΑΜΕ ΚΟΡΩΠΙ ΖΑΜΕ
      ΕΖΑΜΕ ΚΟΡΩΠΙ ΖΑΜΕ

      ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ
      ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ

    11. ΕΝΝΟΥΣΕ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ

    12. Ο άνθρωπος είναι γελοίος και αμόρφωτος. Αφού δεν το πρόφερε και “κουραμπιέ” πάλι καλά. Αλλά και “Κορωπί” ρε τάχα υψηλής μόρφωσης υποκείμενο;

    13. Ρε βγάλτε τον στο Σύνταγμα και βάλτε τον μπροστά σε ένα δυνατό ανεμιστήρα να γελάσουμε με τον πουστη τον περουκωτο.

    14. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΠΙΣΤΑ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΑ

    15. Δεν είναι τίποτε τυχαίο στην ζωή. Τον κ. Δημητρακόπουλο τον είχε στείλει το σύστημα τότε με την υπόθεση της Κ. Μαργαρίτη στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου να κάνει το άσπρο μαύρο ( όπου βρώμα και ένας δημητρακόπουλος ) και όπως λέει και το άρθρο πολύ σωστά (αγράμματος) και ενώ επιτίθετο στην Κ. Μαργαρίτη του είπε. κ. Δημητρακόπουλε σας παρακολουθώ τόση ώρα και δεν ξέρετε πότε χρησιμοποιείτε παρατατικό και πότε αόριστο, τι βαθμό είχατε στα αρχαία??

    16. ΣΤΕΦΑΝΕ,
      Η ΠΕΡΟΥΚΑ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΛΕΓΕΤΑΙ

      Κ Ο Υ Ρ Ο Υ Π Φ Ε Ρ Ε Τ Ζ Ε !!!!

    17. Ο περουκάκιας δεν έκανε λάθη μόνο στα γαλλικά. Απ’ ότι φαίνεται δεν ξέρει ντιπ για ντιπ ΚΑΙ αγγλικά. Μετά το γαλλικό παραλήρημα με το “Κορωπί”, αρχίζει το αγγλικό παραλήρημα όπου το innocent / αθώα (ίνοσεντ) το λέει : άϊνοσεντ!!!

    18. Πολιτειακή ανωμαλία στην Ελλάδα, κατάρρευση της δημοκρατίας και των αξιών της. Γλέντι πολιτικών εισαγγελεων και ολιγαρχων που ξεσκιζουν την σάρκα της χώρας. Αποφάσεις δήμευσης περιουσίας που παίρνονται χωρίς δικη μέσα σε λίγες μόλις ημέρες και περνούν στα χέρια κολλητών του πρωθυπουργού, εισαγγελείς διευθαρμενοι που δεν έχουν αντιληφθεί τίποτα το περίεργο με τις περιουσίες των πολιτικών ιδιαιτέρως νυν και πρώην υπουργών, πολιτικοί εισαγγελείς ολιγαρχες καναλαρχες δρουν σαν σπείρα και ως εγκληματική οργάνωση. Χρειάζεται άμεσα μεγάλη ευρωπαϊκή δύναμη εισαγγελεων και υπηρεσιών ξεπλυματος μαύρου χρήματος στην Ελλάδα, αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα ιστορικά δεν έχει συμβεί πουθενά και ποτε σε κανένα μέρος του κόσμου. Αν η ΕΕ όντως πιστεύει σε θεσμούς αξίες και στην δημοκρατία οφείλει να σώσει και να βοηθήσει τους Έλληνες πολίτες που έχουν καταστραφεί από πολιτικούς εισαγγελείς και ολιγαρχες που κάνουν πάρτυ. Δεν άφησαν και δεν αφήνουν τίποτα, λεηλατούν τα πάντα. Πολιτειακή ανωμαλία στην Ελλάδα και κατάρρευση της δημοκρατίας και των θεσμών.

    19. Οπως τελικα ομως αποδειχθηκε, ο Εισαγγελεας πιστεύει ότι ΕΙΝΑΙ ΚΩΡΟΠΙ Η ΚΑΙΛΗ

      1. Αυτη ειναι η ουσια με δυο λεξεις!!!! Τα πολλα λογια ειναι φτωχια. 👍👍

    Comments are closed.