ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΡΠΑΓΗΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ – ΟΙ Λ@ΘΡΑΙΟΙ ΑΝΩΜΑΛΙ@ΡΗΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΝΙΚΑ, ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

    Κοινοποίηση:
    markella1

    Την ώρα που η χώρα παρακολουθεί σαστισμένη την -ευτυχώς- θετική έκβαση της περιπέτειας της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, ακόμα ένα ανησυχητικό περιστατικό αρπαγής ανηλίκου είχαμε στην Μεσσηνία. Συγκεκριμένα, στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών σημειώθηκε χθες ένα περιστατικό που συγκλόνισε τους κατοίκους. Ένας αλλοδαπός φέρεται να αποπειράθηκε να αρπάξει ένα κοριτσάκι τριών ετών.

    Το κορίτσι έπαιζε στην πλατεία και κάποια στιγμή η μητέρα του αντιλήφθηκε ότι ο αλλοδαπός το είχε πλησιάσει αρκετά και επιχείρησε να το αρπάξει. Η μητέρα κινήθηκε γρήγορα, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία και εντόπισε τον αλλοδαπό.

    Πρόκειται για 29χρονο από το Σουδάν, ο οποίος έχει νόμιμα χαρτιά παραμονής στη χώρα. Ο ίδιος αρνείται το περιστατικό, ενώ οι γονείς του παιδιού κατέθεσαν μήνυση.

    “Είναι το δεύτερο περιστατικό που συμβαίνει μέσα σ’ αυτό το μήνα. Το ένα συνέβη στο Καλό Νερό, το άλλο τώρα στα Φιλιατρά. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Πρέπει να πάρουμε μέτρα. Κι εμείς σαν δημοτική Αρχή και θα το δούμε άμεσα, αλλά και το κράτος πρέπει να συμπαρασταθεί και να δείξει στο πρόβλημα στο οποίο έχουμε, ειδικά στα Φιλιατρά, έχουμε πέντε χιλιάδες αλλοδαπούς από διάφορες χώρες” δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης.

    Πρόκειται για νέα “μόδα” από τους παραβατικούς λ@θραίους; Οι γονείς πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ τα παιδιά τους από ανώμ@λους ή ακόμα και έμπορους οργάνων που έχουν βάλει στο μάτι αβοήθητα παιδάκια. Ευτυχώς η Μαρκέλλα βρέθηκε ζωντανή. Το κοριτσάκι στα Φιλιατρά σώθηκε από τη μητέρα του. Αύριο όμως μπορεί να χαθούν για πάντα ανήλικα παιδάκια από διεστραμμένα μυαλά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Κατεβάστε την φωτογραφία του κοριτσιού. Έχει δοθεί εντολή να μην εμφανίζεται η εικόνα της, μετά την αποκάλυψη των γεγονότων.

    2. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ… ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    3. η μανα ρομα ξαναπαντρεμενη ο πατερασς των παιδιων εχει αλλο επονυμο τελικα Τελικα ποιος ήταν ο πατερας των παιδιων του Ζεβεδαιου …

    4. Εμενα μ φαινεται περιεργο αυτο που εγινε χανοντε βρισκοντε σ οτι σχετιζεται μ τ ΧτΠ… Θ δουμε εαν θ μαθουμε τι εγινε κ ποιοι τν ειχαν. Παντως σ αλλες περιπτωσεις δν μας ειπαν που ηταν τ παιδια που χαθηκαν κ βρεθηκαν

    5. Λυπάμαι πραγματικά όσους παντρεύτηκαν και έκαναν παιδιά σε αυτό το μπουρδέλο.

    6. Εύχομαι οι γονείς να είναι αριστεροί.
      Δε θέλατε Χ.Α.
      Τώρα φάτε σκ@τά κ σκασμό!

    7. θα ηθελα να παρακαλεσω τους γονεις , να ενημερωσετε τα παιδια σας για ολα οσα διαδραματιζονται στην χωρα για να ειναι γνωστες των γεγονοτων το ξερω οτι ειναι δυσκολο να πεις σε ενα μικρο παιδακι το τι συμβαινει αλλα ειναι ο μοναδικος τροπος για να τα προστατευσουμε , αν γνωριζουν ποια ειναι η πραγματικοτητα , θα ειναι πολυ πιο δυσκολο να τα απαγαγουν γιατι θα ειναι υποψιασμενα και θα προσπαθησουνε να προστατευσουν τον εαυτο τους και αν μπορειτε να εισαστε συνεχως διπλα στα παιδια σας !
      Και θα ηθελα να σας παρακαλεσω να μην κανει κανεις το τεστ για τον κορονοιο , διοτι το τεστ περιεχει μεσα τον κορονοιο και θελουνε να βγαλουνε θετικα τα παιδια να τα παρουνε και μετα να σας πουνε οτι πεθανανε για να τα παρουνε στα υπογεια να τους παρουνε το αδρενοχρωμιο και επισης τα θελουν για να τους παρουν τα οργανα , δεν ειδατε τα φερετρα που αντι για τους συγγενεις των νεκρων ειχα μεσα ξυλα και μαξιλαρια με αμμο για αυτο δεν αφηναν να ανοιξουνε τα φερετρα και εβαλαν 10 χιλιαδες ευρω προστιμο σε οποιον ανοιγε το φερετρο , σας παρακαλω προστατευστε τα παιδια σας και τους δικους σας ανθρωπους …. Οτι σας λεω , Σας το λεω για το καλο σας …. Ενημερωθειτε οσο μπορειτε καλυτερα ….. η γνωση σωζει ζωες …….

    8. Σουδάν και νόμιμα χαρτιά δεν κολλάει
      Είστε σίγουρος κύριε Χίο πως είναι νόμιμος , επίσης αν είναι μέσα στα κύματα από Αφρική πόσο χρειάστηκαν οι πρεσβείες να κανονίσουνε τα έγγραφα παραμονής του εν λόγω κτήνους στην χώρα μας .. περίεργο Σουδάν και νομιμότητα
      Αφού εκεί κάτω οι μόνοι νόμιμοι είναι τα ζώα και η φύση. Ξέρω ξέρω βρήκανε όλοι αυτήν την χώρα στην μέση της Μεσογείου να την κάνουμε όπως θέλουνε αυτοί , που είναι ήδη ένα μεγάλο μπουρδέλο.

    9. “” Πρόκειται για νέα “μόδα” από τους παραβατικούς λ@θραίους; “” ο νομος της σαριας τα επιτρεπει αυτα. καλως δεχτικατε τους “επενδυτες”……….. τιποτα δεν θα μεινει ορθιο στην ελλαδα. οι μουσουλμανοι θα σας πανε καροτσακι, γιατι μπορουν και θα τους αφησουν να κανουν οτι θελουν επανω στους αθεους= ελληνες. ο κουλης περνει πανω απο 40% απο εσας και εσεις τα αρχ@@ια του….. ο προηγουμενος απλως περασε πολλα οπως θα εκανε και ο “Θ Α…… Θ Α…. Θ Α…….”

    10. Εντάξει μωρε μην ανησυχείτε. Ολοι ξερουμε πως οι Μουςουλμανοι αρέσκονται στα μικρά παιδια. Μη ξεχνάτε πως ο προφήτης τους παντρεύτηκε την Αισε στα έξι αλλα σαν καλός άνθρωπος που ηταν την εκανε γυναικα του στα εννιά. Βεβαια νομιζω πως προτιμούν τα αγόρια, αλλα και τα κορίτσια δεν τους χαλάνε. Εμεις….ας καθομαςτε ήσυχα ήσυχα πίνουμε τον καφέ μας. Πεεεεερα βρέχει. Οποτε μην κατηγορείτε τους αλλοδαπούς. Αν θελετε να κατηγορήσετε κάποιους αυτοι ειναι οι πολιτικοι που εμεις ψηφίζουμε αλλα και τους εαυτους μας, που δεν κανουμε τιποτα για τα εγκληματα που γίνονται εις βαρος μας.

    11. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤ , ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

    12. Έχουν ξεμείνει από αδρενόχρωμα οι σαύρες…. Τελικά δε πρέπει να είναι θεωρία συνομωσίας….

    13. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ.

    14. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ….ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Α@@@@Α……..

      1. Πολυ σωστά τα λες ελα όμως που “δν παθανουν τίποτα δαυτοι @@”

    15. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Η πολιτεία προσπαθεί να κοιμήσει τον Ελληνικό λαό για να συνεχίσει να βλέπει τηλεόραση. Η αστυνομία κάνει ότι μπορεί. Πως μπορεί όμως να συνετίσει 3 εκατομμύρια λαθραίους ?
      Τι χρειάζεται για να επανέλθουμε σε συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης και να κοιμόμαστε με ανοιχτές πόρτες, όπως κάναμε πριν το 1980 ?

      1. Να ψηφιζουμε πατριωτικα,εθνικιστικα κομματα & να απαιτησουμε επαναφορα της θανατικης ποινης για ειδεχθη εγκληματα.

        1. Τιποτα δν προσφερουν κ αυτα βλεπε ΧΑ βελοπουλος… Αλλαξε κατι στν βουλη μ δαυτους;

    Comments are closed.