ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΙΣΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΟΥΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΕΜΜΕΣΑ ΥΠΟΚΛΟΠΕΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ “ΑΔΕΡΦΟΥΛΕΣ”. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ “ΣΚΟΤΩΜΑ”. ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΝΔ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis_samaras-makeleio

    Ύπουλο χτύπημα στη Βουλή, πριν από λίγη ώρα του άνανδρου πολιτικά, Κούλη Μητσοτάκη κατά Αντώνη Σαμαρά.

    Όχι ότι δεν το περιμέναμε. Άλλωστε το είχαμε προβλέψει. Ο κύριος πρωθυπουργός, πάει την υπόθεση πίσω.

    Νομίζουμε πως είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, ο κύριος Σαμαράς να ανέβει στο βήμα της Βουλής και να βάλει τα πράγματα σε μία τάξη.

    Πάντως αναμένεται γερό ντράβαλο, εντός της Ν.Δ και μάλιστα σύντομο.

    ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Να διαλυθεί το κ#λοχανείο των ανωμάλων και μασόνων

    2. Φατριες δοσιλογων που διαλυσανε τη Πατριδα και τη ΝΔ του Κωνσταντινου Καραμανλη! Ας προσεχε κι ο μακαριστος τοτε που παρεδιδε τα ηνια του κομματος!
      Για ενα καπριτσιο να καταπολεμηθει ο Ελληνας Κισσινγκερ Ανδρεας Παπανδρεου?

    3. ΒΡΩΜΙΆΡΗΔΕΣ μας καταστρέψετε τις ζωές μας ΑΛΗΤΕΣ…

    4. Αφού συναντήθηκε με το Δημητριάδη και του φόρεσε τον Ντογιακο .

    5. Η ΝΔ αποτελείται από πολλούς βοσκούς που ανά την Ελλάδα έχει ο καθένας τα πρόβατα του. Με τα ρουσφέτια τους, με έναν διορισμό, με επιδοτήσεις μαϊμού, με θαλασοδανεια , με μικρές και μεγάλες εξυπηρετήσεις κρατά ο καθένας το μαντρί του και όταν έρχονται εκλογές ενώνονται παρά τις όποιες αντιθέσεις για το κοινό συμφέρον. Κρατάει από πολύ παλιά αυτό και δεν αλλάζει εύκολα. Ο κόρακας κορακου μάτι δεν βγάζει. Το ΠΑΣΟΚ ήταν ο Ανδρέας, αυτοί της ΝΔ είναι οι απόγονοι των κοτσαμπάσηδων, των δοσίλογων και έχουν χρήματα και ο καθένας τους δικούς του σταυρούς στις εκλογές. Άλλο η συρρίκνωση και άλλο η διάλυση.

    6. Αφήστε τις δήθεν διαφωνίες και πηγαίντε και οι 301 στον ζάεφ να σας ευχαριστήσει που παλεύετε να τον βάλετε στην εοκ! Εννοείται ότι ο σαμαροβενιζέλος δεν λέει τίποτα που ο κούλης παλεύει να τους βάλει στην εοκ!

    7. Ο Σαμαρας τοποθετηθηκε τοτε το 90′ οταν μας εφερε τους 2.500.000 αλβανους χωρίς την εγκριση του Ελληνικου λαου τωρα μας κατσικωθηκαν δουλευοντας μαυρα και ξεζουμιζοντας τα επιδοματα η γεμιζοντας τις πτεριγες των φυλακων

    8. Αν ηταν μα μιλησει ο Σαμαρας, θα ειχε ηδη μιλησει απ την απατη των εμβολιων.. Πονταρω οτι θα συνεχισει να βγαζει τον σκασμο.

    9. ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!! ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΌΡΦΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ!!!!!

    Comments are closed.