ΓΥΡΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΚΥΡΙΑ ΜΑΤΣΑ – ΒΑΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΙΝΟΠΑΘΕΙ – “ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ” ΛΕΕΙ Η ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Κοινοποίηση:
ηξηξ

Μεσω του Υπουργείου Τουρισμού απαντά η κ. Κεφαλογιάννη – Μάτσα για τα 18.000 που θα δώσει προκειμένου να αγοραστούν χαλιά για το γραφείο της.

Κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη αν θέλετε να δείχνετε κομψή εσείς και το γραφείο σας στους ξένους, βάλτε τα χρήματα απο την τσέπη σας. Κι όχι από του ελληνικού λαού.

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Τουρισμού:

«Το Υπουργείο Τουρισμού, ως κατεξοχήν Υπουργείο εξωστρέφειας, έχει ως βασική αποστολή την προώθηση της εικόνας της χώρας μας. Στο πλαίσιο αυτό, κρίσιμο μέρος των εργασιών του είναι η υποδοχή προσώπων από όλο τον κόσμο που εκπροσωπούν, μεταξύ άλλων, κράτη και φορείς του νευραλγικού αυτού τομέα για την Ελλάδα» διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Τουρισμού, σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν στην προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού και ειδών για την αναβάθμιση των χώρων υποδοχής επισκεπτών.

Ενώ προσθέτουν ακόμα:

«Στο πλαίσιο αυτό, κρίθηκε απαραίτητη η ανανέωση του εξοπλισμού και η αναβάθμιση των υποδομών μας, διαδικασία που είχε καθυστερήσει για περισσότερο από μια δεκαπενταετία.

Η ανανέωση αυτή έγινε με απόλυτη διαφάνεια, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις για τις δημόσιες συμβάσεις έργων, προμηθειών και υπηρεσιών.

Η βελτίωση των χώρων υποδοχής κρίνεται αναγκαία για τη διασφάλιση της άριστης φιλοξενίας και εξυπηρέτησης των επισκεπτών, στο πλαίσιο δράσεων και εργασιών για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού, καθώς και για την ανάδειξη της θετικής εικόνας της χώρας μας σε διεθνές επίπεδο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Αρπάζουν σπίτια για πολλή λιγότερα χρήματα….
    Επίσης ο κοσμακης υποφέρει.. προσπαθεί να κρατήσει την αξιοπρέπειά του βλέποντας κάθε μέρα να συρρικνώνονται τα διαθέσιμα χρήματα από την ακρίβεια
    Το όλο θέμα όπως και πολλά ακόμα το θεωρώ τουλάχιστον προκλητικό
    Θα έπρεπε όλοι να έχουν φύγει, να έχουν παραιτηθεί. Έχουν αποτύχει παταγωδώς

  2. Αστεία πράγματα ! θα βάλει τα λεφτά από την τσέπη της έχει ψηφοφόρους κοροΐδα να πληρώνουν ….

  3. Δεν με ενδιαφέρει που έδωσε 18.000 για δύο χαλιά, άλλωστε όντως πρέπει να αναβαθμισθεί ο χώρος υποδοχής των επισκεπτών για λόγους prestige, επίσης εκεί θα υποδέχεται τους queer
    ( μεγάλη επιτυχία !), που έσπευσε να υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας μαζί τους, εφόσον έβαλε τη χώρα μας στους φιλικούς προορισμούς για την κοινότητα λοατκι.
    Αυτό που με ενδιαφέρει πολύ, είναι να υπάρξει πρωτόκολλο παραλαβής και καταγραφής των χαλιών στον εξοπλισμό του Υπουργείου, και να παραμείνουν εκεί όταν θα πάει στο σπίτι της, και η ίδια, και οι μετέπειτα υπουργοί.

  4. Η α αναμνηστική φωτο με την έμπορο ως τι;εσεις οταν πάτε να ψωνίσετε λετε στον καταστηματαρχη ελα να βγα.ουμε και μια σελφι;,

  5. Να τα πληρώσουν οι κρητικοί σαν καλοί άνθρωποι και φιλόξενοι που είναι.
    Άντε λεβέντακες να ψηφίζετε όλη τη μούργα και να τα αρπάζετε ξέρετε.

  6. Αναγκαία είναι και η αναβάθμιση στην παιδεία,στην υγεία αλλά τα χάλια να πατήσουν τα κωλοποδαρα σας προηγούνται. Έχετε αποθράσυνθει εντελώς.Η σκέψη εάν αυτά τα χρήματα περισευαν να δωθουν σε άστεγους δεν σας πέρασε από το μυαλο. Ε βέβαια που θα πατήσουν οι γόβες των 1000 + € Ξεφτιλισμενη.

  7. Ελληνικος τουρισμος? Καμια εκατομβη νεκρων για διαφορους λογους ειχαμε φετος λογω…υποδομων! Ειμαστε πια η μπαταρια της Ευρωπης σε μια σαχαρα που λεγεται Ελλαδα και πληρωνουμε διπλο το ρευμα! Καταλαβες κα συνεργατιδα του κ.Μητσοτακη και ανηψια του κ.Βαρδινογιαννη που του βαλανε χτες μπουρλοτο στη motor oil? Ο κοσμακης παντα θα πληρωνει για ολα?

  8. Ξέρετε πόσοι Έλληνες του εξωτερικού θέλουμε να έρθουμε και να κάνουμε επενδύσεις στην Ελλάδα αλλά με αυτά που βλέπει ο καθένας να γίνονται ούτε οι Αλβανοί ( δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους) επενδειουν στην Ελλάδα του κουλη.
    Ψοφα κουλη μήπως και βρεις παράδεισο

  9. Τέτοιο τσόκαρο που είναι δεν καταλαβαίνει εννοείται το σωστό να τα βάλει απο την τσέπη της η γίδα

    1. Εδω χρωστανε εδω και πολλα χρονια σχεδον απο 1 δις και το κλεφτοπασοκ και η νδ και δεν εχει ιδρωσει ποτε τ αυτι τους τι μου λες τωρα;

Leave a Response