ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΡΦΙΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ – ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΕΡΝΑΝ ΝΤΕΝΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ

    Κοινοποίηση:
    bernar

    Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι από την επίθεση σε βάρος του αντιδημάρχου του Saint-Côme du Mont στη Μανς, στη Γαλλία, ο οποίος εντοπίστηκε σε χωράφι, σταυρωμένος.

    «Ο Μπερνάρ Ντενί βρέθηκε γύρω στις 12:30 σε ένα χωράφι κοντά στο κέντρο του χωριού, τραυματισμένος στο πρόσωπο και με καρφιά καρφωμένα στην κορυφή των χεριών του και σε κάθε φτέρνα του, ήταν σταυρωμένος», δήλωσε ο εισαγγελέας, Μισέλ Ζιροντέ. Όπως ανέφερε, τα καρφιά ήταν σαν αυτά που χρησιμοποιούν οι ξυλουργοί.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντενί δέχεται επίθεση. Άγνωστοι είχαν βάλει φωτιά στο γκαράζ του, ενώ είχε δεχθεί απειλές θανάτου, ωστόσο παραδέχθηκε ότι είχε πει ψέματα όταν είχε καταγγείλει πυροβολισμούς εναντίον του.

    Έως στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν ο δημοτικός άρχοντας ήταν σε θέση να μιλήσει και να πει περισσότερες λεπτομέρειες για την επίθεση που δέχθηκε ή για τους δράστες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Απο πλατεία Βάθη έως και Αγ.Ελευθέριο γεμίσαμε κατσαρίδες και αγιατολάχες..τα επόμενα χρόνια ο Λευκός Έλληνας θα περπατάει πολλά.χιλιόμετρα για να βρεί έναν λευκό να τον κοιτάξει στο άσπρο πρόσωπό του και να τον κάνει αδερφό..

    2. EUROPA GLOBUS. ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΟΥΣ

    3. Καμία εντύπωση, η Γαλλία πλέον είναι αφρικανικό και ισλαμικό προτεκτοράτο.

    4. Αλλόθρησκοι, η Γαλλία δεν υπάρχει πια.

      1. Και τώρα που διασκορπιζουν τους χειρότερους και σε μικρές πόλεις με πληθυσμό μόλις πάνω από 4.500 κατοίκους;; Γαμησε τα αδερφέ. Το τι εγκληματικοτητα παίζει από την μία μέρα στην άλλη… δεν περιγράφεται. Τα ζούμε καθημερινά. Χωρίς σιδερικο δεν είναι να κυκλοφορείς πουθενά. Δικαιωματισμους όμως δεν ήθελε η καμμένη, διεφθαρμένη Δύση;;; Ας φάει λοιπόν και την γκετοποιημενη αμερικλανια και μωκο. Και έχουμε να δούμε και πολύ χειρότερα.

    5. Να βρίσκαμε το Μητσοτάκη έτσι, τι χαρά!

    6. καλα δεν τον φυλανε καμια δεκαρια? γιατι εδω τους φυλαμε…. ακομα και κατι δημοσιογραφακια και αυτα τα φυλαμε…. θα μου πρις εδω φυλαμε το πατρικο σπιτι του υπουργαρα του θεοδωρικακου σε καποιο χωριο της Μανης που δεν κατοικειται κιολας…. α!!! ξεχασα εδω ειναι Ελλαδα…. που οτι θελει ο καθενας κανει….

    Comments are closed.