ΔΑΚΡΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ Σ.ΤΣΙΟΡΔΑΣ – ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ – ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΙΤΑΛΙΑ – 793 ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 24ΩΡΕΣ – Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Κοινοποίηση:
1

Δραματική είναι η κατάσταση στην Ιταλία λόγω του νέου κορωνοϊόυ, αφού πλέον οι νεκροί ξεπέρασαν τους 4.000.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο απολογισμός των νεκρών από την πανδημία του κορωνοϊού στη βόρεια περιφέρεια της Λομβαρδίας, την πλέον πληγείσα περιοχή της χώρας από τον Covid-19 , αυξήθηκε κατά 546 σε μια ημέρα, με τον συνολικό αριθμό των θανάτων να ανέρχεται σε 3.095, ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι.

Η μεγαλύτερη αύξηση από τότε που ξεκίνησε η πανδημία
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση από τότε που άρχισε η πανδημία. Ο επικεφαλής των υπηρεσιών πρόνοιας της Λομβαρδίας Τζούλιο Γκαλέρα είπε ότι ο αριθμός των κρουσμάτων στην περιοχή, στην οποία περιλαμβάνεται το Μιλάνο, η οικονομική πρωτεύουσα της χώρας, αυξήθηκε κατά 3.251 στα 25.515.

Χθες, Παρασκευή, ο συνολικός απολογισμός των νεκρών στην Ιταλία ήταν 4.032, ο υψηλότερος παγκοσμίως.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Διαβάστε πρώτα τι είναι ο Τσιόρδας και μετά μιλάτε….. Ούτε στο κομμένο νυχάκι του δεν μπορούμε να φτάσουμε….Στέφανε σε παρακαλώ,έχουμε που έχουμε τον πόνο μας και το άγχος μας , μην ανεβάζεις τέτοια πράγματα που γράφουν….ΕΛΕΟΣ!!!!!
    Υ.Γ Μια συμβουλή…. οι περισσότεροι που γράφουν, ας ανοίξουν και κανένα λεξικό να γράφουν τις λέξεις όπως πρέπει….Λένε που λένε λαλακίες ας τις γράφουν τουλάχιστον σωστα!!!!

  2. Δεν ξερω αν ήταν απο την συγκίνηση αλλά μου φάνηκε ότι προσπαθούσε να διαβάσει τι έγραφε στο χαρτί,ήταν σαν να μην έβγαζε τα γράμματα,σαν κάποιος να του έδωσε πρόχειρα και κακογραμμένα αυτά που έπρεπε να διαβάσει,τώρα βέβαια γελάω πιυ αναλύει ο φουκαράς έναν ακόμη θάνατο αυτόν της 93χρονης με πολλά προβλήματα υγείας που ακόμη και σε απόσταση χιλιομέτρου να φταρνιζοταν άνθρωπος που είχε τον υιό αυτή θα πέθαινε εξ αντανακλασεως,αλλά τέλος πάντων θα δεχτούμε ότι η καραντίνα γίνεται για να προστατευτούμε από τον υιό και όχι γιατί εξυπηρετούν κάποιους πονηρούς σκοπούς,οπως επισης αν χτύπαγε η καμπάνα στα χωριά και στις πόλεις και γινόταν λειτουργεια μόνο με την παρουσία του ιερέα ποιος θα κινδύνευε από την διασπορά του υιου;κανείς φυσικά αλλά βλέπετε κάποιοι ακόμη και από τον ήχο της καμπάνας ενοχλούνται οπότε πρέπει να σβήσει κάθε ήχος που δηλώνει την παρουσια του χριστου και οτι είμαστε ένα ορθόδοξο κράτος,

  3. Όταν έδινε γραμμή σαν ειδικός επαναπατρθστε τους όλους, κάτι χιλιάρικα από Ιταλία Αγγλία όμως δεν έτρεχε μια, ενώ ήδη γνώριζαν όλοι παντού. Καλά σου κάνουν ρε ΜΛΚ Έλληνα, εκεί να σεπηδηξουν πατοκορφα

  4. ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΠΑΡΕΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥΣ.

    1. Δεν χρειαζετε κάθε μερα να επιβεβαιώνεις ποσο μπετοβλακας εισαι το εχουμε καταλαβει κοπανε

  5. ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΥΤΗ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΑΠΟ ACTIVE MEMBER ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΝΝΙΑ AΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90……………………ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΩΝ ΕΞΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ………………….

  6. εγώ έχω δακρύσει από τα γέλια με τους Γραικούς που όταν τελειώσει η απάτη του ιού θα συνειδητοποιήσουν ότι έχει μεταφερθεί κάνα εκατομμύριο λαθραίοι έξω από το σπίτι τους ενώ αυτοί τρίβανε τα χέρια τους με οινόπνευμα και φοράγανε μάσκες.

    1. ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΟ ΕΣΤΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΙΡΑΙΟΥΣ Ε; ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΙΝΕΙΣ; ΕΓΩ ΜΕ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΤΣΙ.

    2. @τρατζικ σκέφτηκες πολύ ώρα για το πόσο μεγάλη μ@λ@κια θα ποσταρεις;

    3. ΣΩΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΥΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ……………….

    4. Αυτό λες εσύ εδώ πίστεψαν ότι η ανθελληνική κυβέρνηση που τάραξε στο ξύλο και τα χημικά τους νησιώτες έγινε μια βδομάδα μετά η ηρωική κυβέρνηση που μάχετε στον Εβρο!!!

      1. φτιαξανε ωραιο θεατρακι…………….για αμαχητι να δωσουν στα μεμετια την Ελλαδα

    5. ΠΕΦΤΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΥ 8 Η ΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΩΚΟΤΡΩΝΗ ΒΓΑΖΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 7 ΜΕ 8 ΜΑΝΤΙΛΟΦΟΡΟΥΣΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ………….ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ…………

  7. Ολοι ξερουμε βαθεια μεσα μας οτι σε 2 εβδομαδες θα θρηνησουμε αρκετα θυματα.
    Καποιοι δεν θελουμε να το παραδεχτουμε, αλλα συμφωνα με τις αναλυσεις-μετρησεις κορυφαιων γιατρων δυστυχως ετσι ειναι.
    Οστοσο υπαρχουν πολλοι “σταρχιδιστες” – και οχι μονο στη χωρα μας – και η κυβερνηση κατι πρεπει να κανει γι’αυτο.
    Και να πραξει αμμεσα πολυ πιο σκληρα μετρα.
    Δεν γινεται να πεθανουν αθωοι ανθρωποι εξαιτιας καποιων ηλιθιων.

  8. Τον εχω κοψει για γνησιο με παρα πολλες αρετες ανθρωπο.
    Βεβαιως αντιλαμβανεται πως τον εκμεταλευονται τα λαμογια αλλα το προσπερνα γιατι εχει στοχευσει στο να εκπληρωσει μεχρι τελους το ιερο του καθηκον.
    Επομενως δεν υπαρχει πιθανοτητα να παιξει στο αρρωστο μυαλο μου το σεναριο πως ειναι “φτιαχτος”.
    Αποκλειω τη πιθανοτητα οι παπαδες να μασησαν.
    Σιγουρα ελεγξαν καθε λεπτο της μεχρι τωρα ζωης του.
    Μονο αυτος μπορουσε να τους πεισει να σταματησουν τις Θειες λειτουργιες.
    Ας συμορφωθουμε λοιπον.
    Υ.Γ.
    Φτιαχτος:Ολοι γνωριζουμε οτι Τεκτονισμος επιτρεπει στα Ο.Χριστιανικα μελη του να ακολουθουν τα μυστηρια κ της Εκκλησιας εκτος απο αυτο της Ιερας Εξομολογησεως!!!!

  9. Μήπως δακρύζει από τις τύψεις; Γιατί τα λέει σηγα σηγα με το σταγονόμετρο. Επειδή ξέρει ότι στρέφεται σε μάζες και δεν μπορεί να πει όλα όσα ξέρει;

    1. Δακρυζει γιατι ειναι εντιμος γιατρος, καλος ανθρωπος, και καλος Χριστιανος.

  10. Για τους Απλυτους, πειτε του κ$πριτη του Μητσοτακη να τους παρει σπιτακι του…
    και να τους εχει …..να τους καμαρωνει….μαζι με την αδερφουλα του…και τα παιδακια του…
    γιατι εμεις δωσαμε….

    Για τον Κορωναιο και τους Τουρκαλαδες, απολυτη Υγιευνη, φατε σκορδα-κρεμμυδια-καυτερες πιπεριες…., πειτε και 2-3 ποτηρια αλκοολ την ημερα…..και ΨΕΚΑΣΜΟ των εισβολεων με ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ (δηλ. ΣΚ#ΤΑ, Ο#ΡΑ- αερα, θαλλασα, εδαφος) να δεις για ποτε θα γινουν καπνος…..

    Τελος, κατι πρεπει να γινει με τους πο#σταραδες, τους βρωμιαρηδες τους Κινεζους και τους Αμερικανους….γιατι παραγινε…..το παραμυθι….

    Αι…σηχτηρ…

  11. Σαν δε ντρεπεστε ρε νεοελληνες που βριζετε τον ανθρωπο. Ενας Πολακης σας ταιριαζει ζωα ηλιθιοι νεοελληνες. Στη κοσμαρα σας συνεχιζετε να ειστε ζωντοβολα.

    1. Ναι ρε ζώα ρε φίλε. Μόνο ο Πολάκης μιλούσε στην καρδιά τους.

    2. Ο Πολάκης με όλατα στραβά του βλάκα κομματόσκυλο της ΝΔ προειδοποιούσε εδώ και μήνες για το τι έρχεται και γελούσαν μαζί του τα πουλημένα ΜΜΕ. Η ανίκανη κυβέρνηση Μητσοτάκη αντί τους προηγούμενους δύο μήνες να προετοιμάζεται πουλούσε παραμύθια περι “ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ” και τώρα τρέχουν και δε φτάνουν.

      1. Βουλωστο ανθελληνα υποστηρικτη των δοσιλογων αναρχοκομμουνιστων. Αιντε κλεισε το στομα σου γιατι και μονο που στηριζεις κομμα που προδωσε και ξεπουλσε την Ελλαδα προκαλεις αηδια. Αιντε λαθροφιλε μη σου ψαλλω και αλλα…. Εχεις το θρασος να υποστηριζεις τους κομμουνιστες τους αθεους.

        1. Θίχτηκες μπετόβλακα μπατιροδεξιέ; Πήγαινε να δεις Σία Κοσιώνη και τα άλλα βοθροκάναλα να σου πουν τι καλός είναι ο Κούλης καθώς θα μετράνε τα πτώματα να συνέλθεις.

          1. Σκασε ανθελληνα και εσυ. Να το βαλεις καλα στο βοθρομυαλο σου οτι εισαι ενας ανθελληνας βλακα εε βλακα.

  12. Ο Κικιλιας πηρε 500000 μασκες απο τους Κινεζους και αλλα πραγματα…Θα δωσουν και σε εμας;;; Θα τις μοιρασουν στα κομματοσκυλα;;; Αυτο θελουμε να ακουσουμε…
    Γαιδουρια κυβερνατε ολοι στην Βουλη τοσα χρονια…Δεν υπαρχουν 2 εργοστασια να κανουν μασκες, γαντια και οτι αλλο χρειαζεται ο κοσμος.
    Πρεπει οι φαρμακοποιοι να ανοιγουκ κουτες των 8 ευρω για 4 μασκες και μετα να τις πουλανε 15 ευρω την μια και μονο σε καλους πελατες με τηλεφωνημα για να στην κρατησουν. Γελοιοι!!!

  13. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ Ε;

Comments are closed.