ΔΕΘΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΑΡΧΙΔΗΔΕΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ! “ΟΤΑΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ, ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΑΝ” – ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΠΟΛΩΝΕΖΑΣ

    Κοινοποίηση:
    anastasia_kws_2xr

    Πεπεισμένος πως η 27χρονη κόρη του απήχθη, βιάστηκε και στη συνέχεια δολοφονήθηκε, εμφανίστηκε ο πατέρας της άτυχης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, το άψυχο σώμα της οποίας εντοπίστηκε την Κυριακή στην Κω με σημαντικές καταγγελίες για την αντίδραση της τοπικής αστυνομίας.

    Μιλώντας σε πολωνική ιστοσελίδα (onet.pl), ο Αντρέι Ρουμπίνσκι χαρακτηρίζει την κόρη του σαν «ένα καλό κορίτσι, αν και απερίσκεπτο. Πίστευε ότι όλοι ήταν φιλικοί. Το πρωί, η γυναίκα μου, μου τηλεφώνησε και είπε ότι θα πήγαιναν με τον Μιχάλ, τον φίλο της Αναστάζια, για να αναγνωρίσουν το πτώμα. Μαθαίνουμε πως η σορός της είναι σε τρομερή κατάσταση, αφού βρισκόταν μέσα στη ζέστη για έξι ημέρες. Αρχικά, η ταυτοποίηση επρόκειτο να γίνει χθες, αλλά ίσως ήθελαν πρώτα να προετοιμάσουν κατάλληλα το άψυχο σώμα για να μην πάθει σοκ η σύζυγός μου».

    anastasia_pateras

    «Υποψιάζομαι ότι πέθανε εκείνο το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη. Ήταν ένα καλό κορίτσι, αν και απερίσκεπτο. Πίστευε ότι όλοι ήταν φιλικοί. Ήταν ένα όμορφο κορίτσι. Στην αρχή νόμιζα ότι την πήγαν σε οίκο ανοχής. Αλλά μετά, όταν ο 32χρονος κρατούμενος εξήγησε στην αστυνομία ότι είχε συνευρεθεί οικειοθελώς μαζί της και μετά την άφησε, ήξερα ότι δεν μπορούσε να έχει καλό τέλος» παραδέχεται ο πατέρας της 27χρονης.

    Όταν η σύζυγός του πέταξε για την Ελλάδα την Παρασκευή, είχε ήδη ένα κακό προαίσθημα. «Της είπα: “Θα πας για την αναγνώριση”», παραδέχεται, αν και ήλπιζε πως τελικά θα επιστρέψουν και οι δύο σώοι και αβλαβείς.

    Σύμφωνα με την αφήγηση του πατέρα της, λίγες ημέρες πριν από την τραγωδία, η Αναστάζια έκαψε το χέρι της. «Το έγκαυμα την επηρέασε πολύ, επειδή νοιαζόταν τόσο πολύ για την εμφάνισή της. Έβαλε στο χέρι της αλοιφές, αλλά δεν υπήρχε καμία βελτίωση. Έτσι της ήρθε η ηλίθια ιδέα να καπνίσει ένα τσιγαριλίκι. Μίλησε με γνωστούς της στην αγορά και της υποσχέθηκαν ότι θα της το κανονίσουν» λέει ο πατέρας της.

    «Την εξαπατούσαν, προφανώς περίμεναν να νυχτώσει. Ίσως στις λίγες ώρες που πέρασε μαζί τους να της έβαλαν κάτι στο ποτό της. Όταν τηλεφώνησε στο φίλο της, είπε ότι ένας άνδρας θα την παραλάμβανε. Αλλά αντί γι’ αυτό την οδήγησε σε κάποιο άδειο οικόπεδο. Οι υπόλοιποι άνδρες που συνάντησε, μπορεί να έφυγαν, γιατί ακούσαμε ότι τη βίασαν κι άλλοι», προσθέτει.

    «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Αναστασία απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε. Το γεγονός ότι αγνοούνταν, μας το είχε ήδη επισημάνει ο φίλος της το βράδυ της Δευτέρας. Όταν ανέφερε την εξαφάνισή της στην αστυνομία τη νύχτα, το αγνόησαν αρχικά. Μόνο όταν ένας φίλος μας παρενέβη στην πρεσβεία, κάτι άρχισε να κινείται» προσθέτει ο Αντρέι Ρουμπίνσκι.

    «Ο φίλος της Αναστάζια συμμετείχε στην αναζήτησή της από την αρχή. Όταν εξέταζαν το υλικό από τις κάμερες, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Αναστάζια φαινόταν να ανεβαίνει σε μια μοτοσικλέτα με κάποιον. Με βάση τους αριθμούς κυκλοφορίας, ήταν δυνατόν να ταυτοποιήσουν αυτόν τον άνδρα από το Μπαγκλαντές» σημειώνει ο πατέρας της 27χρονης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Αφού είναι γραψαρχίδηδες γιατί τους έχεις από δίπλα κάθε που βγαίνεις έξω Σταφανάκο; Γιατί τα έκανες πάνω σου μετά την απόπειρα και θες αστυνομική προστασία μπας και κυκλοφορήσεις έξω σαν άνθρωπος.. Γι αυτό.. Αν έχεις τα κάκαλα διωξε τους γραψαρχίδηδες και ανέβασε το σχόλιο..

    2. Ψάξτε τις σημερινές δηλώσεις του εκλεκτού του Κούλη, Μαργαρίτη Σχοινά για προσφυγές που φέρνουν ταλέντο και δεξιότητες στην Ευρώπη!!!

    3. ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕς ΤΟΥ ΣΑΠΟΙΟΥ ΚΑΙ
      ΔΙΕΦΘΑΡΜ2ΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    4. Πέραν της τραγικότητας της ιστορίας, βαράνε όλοι ” λεφουσι” το σύνηθες θύμα την Ελλάδα και σεις το καταπινετε. Μπράβο.

    5. Ψάχνουμε ακόμη τον φονιά. Να τα αθροισω λοιπον: 1) βίντεο που δείχνει την Αναστασία να ανεβαίνει στο μοτο του δίποδο. 2) βίντεο που δείχνει την Αναστασία να μπαίνει στο σπίτι του και να μην ξαναβγαίνει 3) βρέθηκαν τρίχες και dna στο σπίτι του δίποδο 4) εισητηρια για Ιταλία την επομένη της εξαφάνισης. Εντάξει παιδιά αθώος, αφήστε τον ελεύθερο και προτείνω να αξιώσει και αποζημιωση για την άδικη και παράνομη κράτηση του. Να του παραχωρησουν οι αριστεροί δωρεάν δικηγόρο. Οι κυρίες που τάσσονται κατά των γυναικοκτονιων οεο!!! Είναι σε διακοπές? Άρε τσογλαναρουδες!!!

    6. Έχει πέσει συγκάλυψη. Να μου το θυμηθείτε στο τέλος θα έχουμε σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο με τη Πολωνία γιατί αυτοί δε θα κάτσουν να κάνουν τους μ@λάκες. Είναι φανερό πως τη βίασαν ομαδικά οι 5 Μπαγκλαντεσιανοί (αλήθεια που είναι οι άλλοι 4, είναι ακόμη στη νησί; ) και τη σκότωσαν μετά. Οι τοπικές αρχές, αστυνομία, δικαστικοί, κλπ, κάνουν τουμπεκί και πάνε να το συγκαλύψουν. Ο Μπαγκλαντεσιανός πούλαγε ναρκωτικά, κι αυτό χωρίς προστασία από πολιτικούς, μπάτσους, και δικαστικούς, δε το κάνει κανένας λάθρος εδώ μέσα. Εντωμεταξύ βάζουν τα τρολλ, ειδικά οι συριζαίοι, να λένε πως τάχα δε πήγε στην αστυνομία αμέσως (ενώ αυτός δηλώνει πως πήγε κι επειδή τον έγραφαν πήγε μετά στη πρεσβεία…. ) και προσπαθούν να τον παρουσιάσουν σαν δήθεν άλλο Μπάμπη πιλότο, και να βγάλουν τη κοπέλα πόρνη, για να ξεπλύνουν τα σκουπίδια από το Μπαγκλαντές και το ξεφτιλισμένο κόσμο του τουρισμού που θέλει φτηνά εργατικά χέρια για τα πανάκριβα ξενοδοχεία του στα νησιά.

      1. Ακριβώς έτσι είναι όπως τα λες Δεν πιστεύω να τους βγει με τους Πολωνούς όμως.

    7. Το μόνο που έκανε η αστυνομία ήταν να βγει ο βλακας, ο μπουρτζοβκαχος ο Μπαλάσκας και να λέει για μια νεκρή κοπέλα ότι βρήκαν φωτογραφίες της σε site συνοδών, δεν κατάλαβα που ωφελεί αυτή η πληροφορία, μάλλον ύβρη και κουτσομπολιό απέναντι σε μιαβαδανισμενη νεκρή. Έλεος πια με τον μαϊντανό, μαζέψτε τον λίγο. Εάν ήμουν στην θέση των γονέων της θα του έκανα μήνυση και θα του ζητουσα τα μαλλιοκεφαλα του. Ακόμη και έτσι να είναι τι δουλειά έχει εκπρόσωπος της αστυνομίας να κουτσομποκευει στα κανάλια. Αντε να δουλέψεις ρε κοπρόσκυλο συνδυκαλισταρα. Παρακαλώ να δημοσιευτεί.

    8. Απο οτι καταλαβαίνω μήπως όλοι την εκμεταλλεύονταν???? Ακομη και οι γονείς…. μήπως ήταν κάποιο παιδάκι απο αυτά που εκτρέφουν στην Ουκρανία για τους ελιτ σαταναδες??? Παντως εκεί που ειναι τώρα ειναι σαφώς καλύτερα η ψυχούλα της …. Ποιός ξέρει τι τράβηξε το πουλάκι μου στα παιδικά του χρόνια??? Ο ΘΕΟΣ να την συγχωρέσει και να την αναπάυσει 🕇

    9. Τα ξέρουμε τα σαινια εκεί στο τμήμα της Κω . Μόνο ο νέος Διοικητής προσπαθεί φέτος να βάλει μια τάξη .

    10. Παιδιά ναι γινετε αλλά για ενήλικα πρέπει να περάσουν 24 ώρες νομίζω κλπ για ανήλικο και γέροντα ενεργοποιουντε άμεσα απλά έπρεπε να είχαν ξεκινήσει ίσως διαφορετικά

    11. Γιναμε ρομπα αλλη μια φορα διεθνως! Αστε να μη πιασουμε και το ναυαγιο!
      Λες εξω οτι εισαι Ρωμιος και γελανε κι οι πετρες! Κουλισταν ολε! Καταντια!

    12. 3ήμερο πένθος για την κοπέλα δεν θα εχει? Αλλα ξέχασα,δεν ειναι μουσουλμάνα κ λαθρομετανάστης

    Comments are closed.