ΑΣΤΑΚΟΣ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΘ: ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ – ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ

    Κοινοποίηση:
    1c52fdd3-deth-astynomia-(e)

    Τρέμουν την οργή του λαού οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες.

    Ιδιαίτερα αυξημένα θα είναι τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. ενόψει της έναρξης λειτουργίας της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), τα επίσημα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Το επιχειρησιακό σχέδιο της Αστυνομίας βρίσκεται στο επίκεντρο διαδοχικών συσκέψεων που πραγματοποιούνται τα τελευταία 24ωρα με τη συμμετοχή επιτελικών στελεχών. Για την εφαρμογή των μέτρων τάξης, ασφάλειας και τροχαίας, θα βρίσκονται επί ποδός όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις της Θεσσαλονίκης, ενώ αναμένεται να μετακινηθούν διμοιρίες από όμορους νομούς, αλλά και από υπηρεσίες της Αττικής.

    Ελικόπτερο, drones & «Αίαντας»
    Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής σχεδιασμό, ισχυρές διμοιρίες θα αναπτυχθούν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, απ’ όπου θα διέλθουν οι προγραμματισμένες διαδηλώσεις, ενώ από αέρος ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. και drones θα εποπτεύουν την εξέλιξή τους.

    Γύρω από το Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης, αναμένεται να αναπτυχθούν αστυνομικές κλούβες και κιγκλιδώματα για να αποτραπεί η κίνηση των διαδηλωτών προς το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο, ενώ σε ετοιμότητα θα βρίσκεται για κάθε ενδεχόμενο και ο «Αίαντας», το όχημα εκτόξευσης νερού της Αστυνομίας.

    Μαζική αναμένεται να είναι η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις του Σαββάτου από συνδικάτα, συλλογικότητες, οργανώσεις και πολιτικές κινήσεις. Για σήμερα Παρασκευή είναι προγραμματισμένες δύο μεγάλες συγκεντρώσεις, το πρωί των υγειονομικών και το απόγευμα των ενστόλων.

    Στο μεταξύ, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει ανακοινώσει και η Τροχαία.

    Ο πρωθυπουργός θα φτάσει σήμερα στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με φορείς της πόλης. Αύριο αναμένεται η συνάντησή του με τη διοίκηση της ΔΕΘ, ενώ το απόγευμα θα γίνει η προγραμματισμένη ομιλία του στο Βελλίδειο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Ποια οργή του λαού; Πριν 3 μήνες πρώτος βγήκε ο κούλης στις εκλογές. Θα κάνουν πορεία 5 αναρχικοί, 10 κουμμούνια και 50 δημόσιοι υπάλληλοι. Και;

    2. Μόνο για φύλαξη προσώπων απασχολούν περίπου 15.000 αστυνομικούς ενώ τα χρόνια προ σκληρής δικτατορίας που ζούμε ο αριθμός ήταν 4.000 με 5.0000. Μετά αναρωτιούνται που είναι η αστυνομία.
      Και ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΚ ΟΥΝ λιγότερους πρέπει να έχει στη Βόρεια Κορέα.

    3. Ποια οργη τρεμουν και ποιου λαου ;
      Των ραγιαδων νεοελληνων ;
      Πλακα μας κανετε ;
      Πενηντα ευρω ψιχουλα αμα τους ριξουν θα πανε να τους ξαναψηφισουν.
      Γι’αυτο και δεν εχουν ιχνος ντροπης…ξερουν οτι κυβερνουν τον πιο ηλιθιο λαο στον κοσμο.

    4. Ναι αλλά θα εγκαινιάσει το μετρό Θεσσαλονίκης σε λίγους μήνες, ο λόγος του συμβόλαιο

    5. μητσοτακη τους διαβόητους κακοποιούς λιγότεροι αστυνομικοί τους συνοδεύουν. Δεν είσαι αποδεκτός στην ελληνική κοινωνία. Μάλλον όχι. Διαβόητος κακοποιός είσαι.

    6. Έτσι ακριβώς.
      Όλοι οι πολιτικοί τοίχο τοίχο θα πηγαίνουν.
      Και αυτοί και οι οικογένειες τους.
      Όταν έρθει η ώρα που ο λαός θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του και οι σωματοφυλάκες θα έχουν λακισει…

    7. Δεν τα γραφετε ολα .Θα περασει και λιγο απο το προξενειο να τον π@δηξουνε για να στανιαρει να τα πει καλα καλα τα παραμυθια του.

    8. Αφήστε καλέ τον λαό να αγαπήσει τους λαοπρόβλητους ηγέτες του.

    9. Εν τω μεταξύ η Θεσσαλονίκη την τελευταία πενταετία στενάζει από λουκέτα, ανεργία και αποβιομηχάνιση.Η Κούλα θα έχει πολλά ψέματα και μπούρδες να πει για να κατευνάσει τα πλήθη.

      1. Μόνο η Θεσσαλονίκη; Γιατί στην Αθήνα τι νομίζεις ότι συμβαίνει; Μαγαζιά που είχαν επιβιώσει 10+ χρόνια με μνημόνια, καπιταλ κοντρολς και κοβιντ, κλείνουν λόγο της ακρίβειας που έχει φέρει η ΝΔ του Μητσοτάκη τα τελευταία 3+ χρόνια.

      1. ποιο 41% ρε μαστορα? Μαθηματικά ξερεις κανε μονο σου τις πρράξεις και μη λες οτι ναναι!

        1. Μαστορα οντως ο αφορισμενος απο οσους πηγαν και ψηφισαν πηρε 41%.η γυναικα μου ηταν εφορευτικη επιτροπη στις εκλογες και το ξερω καλα.δεν υπαρχει νοθεια.το ιδιο διαπιστωσαν και εκπροσωποι αλλων κομματων που ησαν μεσα την ωρα της καταμετρησης.ι βο’ι’δολαος πηγε και ψηφισε τον μιστερ μπιν.

    10. Mε στρατο θα κυκλοφορεις πλεον γιατι θα σε λυντσαρει ο κοσμος τοσο πολυ που σ αγαπαει…….Και πιστεψε με ,οχι δεν ειναι μονο Συριζαιοι αυτοι που σε κυνηγανε

    11. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΥΟΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Κ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ.ΤΩΡΑ ΤΡΕΜΕΙ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΑΡΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΑΥΞΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ,ΤΟΥ Κ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ..Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ Κ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Κ ΕΝΑΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

    12. Ο μητσοτακης πλεον δεν εχει να φοβαται κατι απο εμας αλλα απο τον ιδιο Τον Θεο.απο εκει θα το βρει.

    13. Αληθευει οτι αυτο που εγινε με τα ψαρια στο βολο εγινε εξ’αιτιας ρωγμης που ανοιξε μεσα στη θαλασσα στο υπεδαφος και βγηκε μεθανιο και σκοτωσε ολα τα ψαρια και οτι αυτο ειναι ενδειξη επικειμενου μεγαλου σεισμου;;;;;;αληθευει;;;;;;;;και αν ναι γιατι αποσιωπειται;;;;;;;;

    14. ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟ ΚΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΟ Ν.Δ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕ ΞΑΜΕ ΑΜΗΝ+++

    15. Γιατι να πλησιαζεται ο τακουλας;;;; Ποιος πλησιαζει τον Θεο;;;; Ετσι και αυτον…….τα ζωα ανοικουν στις στανες και οχι σε εκθεσεις……με τις υγιες σας κ του χρονου εις ανωτερα…..

    Leave a Response