ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ! Ο ΤΟΥΡΚΟ-ΑΔΩΝΙΣ, Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΧΕ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΜΕ ΣΥΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΜΑΦΙΟΖΟ! ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ!

    Κοινοποίηση:
    ΜΟΓΓΟΛΟΣ

    Μεγάλη ουρά φαίνεται να έχει η περίεργη υπόθεση πολιτογράφησης του Τούρκου διεθνώς καταζητούμενου, Γιασάμ Αγιαβέφε. Και εμπλέκεται προσωπικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιας και είχε υπογράψει συστατική επιστολή.

    Σε αυτήν τη συστατική επιστολή διαβεβαίωνε ότι ο Αγιαβέφε είναι επιχειρηματίας διεθνούς εμβέλειας. Και το αποδείκνυε αναφέροντας πως έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του «Forbes». Όμως φαίνεται ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έλεγε ψέματα.

    Ο Τούρκος που πολιτογραφήθηκε Έλληνας, δεν ήταν ποτέ στη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων του πλανήτη! Μια φορά αναφέρθηκε το «Forbes» στο όνομά του, στις 10 Ιουλίου 2020, και αυτή ήταν για ύποπτη επιχειρηματική δραστηριότητά του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

    Και γεννώνται σοβαρά ερωτήματα, μιας και όπως εκ των υστέρων δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, δεν έχει συναντήσει ποτέ τον Αγιαβέφε. Πως λοιπόν εγγυήθηκε για αυτόν; Φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να παραπλανήσει τόσο το υπουργείο Εσωτερικών, όσο και την ίδια την Προεδρία της Δημοκρατίας.

    Υπόλογος ο κύριος υπουργός για μια ακόμη φορά, αν και δεν δείχνει να ιδρώνει το αυτάκι του…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Αμάν βρε παιδιά. Έναν χριστιανό έσωσαν από τα βασανιστήρια…
      Έχουν κάνει τόσα άλλα για να τους κατηγορουμε…
      Αυτό τώρα .. που να πάει πίσω ο χριστιανός;
      Θα τον φάνε … Αυτό δεν ήταν και τόσο κακό ..

    2. Ολα εδω πληρωνονται! Οτι και να κανει θα υποστει τη καταντια του!

    3. ……aπογονος του ιωσηφ Ναζη και αυτος γιαυτο ολοι προσκυνησαν…..ο ναζη ηταν γυφτοισπανος τυχοδιωκτης-τοκογλυφος -διεθνιστης -κουραδας ασιατης….μια απο τα ιδια τα τελευταια 300 χρονια.

    4. ,α κάι μην ξεφτιλιζετε μόνο τη Καιλη ως πουλεν του Βενιζέλου γιατί και η διευθύντρια σας από τα μεγαλύτερα πουλεν υπήρξε ….μόνο Χίος …όλοι οι άλλοι είστε με ερωτηματικό

    5. Έχει σχέση με τα 340χιλ ευρώ που βρέθηκαν στον λογαριασμό και δεν δικαιολογούνται από την δήλωση του? Εάν στην Ελλάδα υπήρχε δικαιοσύνη θα έπρεπε να τον είχαν καλέσει για απολογία.

    6. Κύριοι γιατί προσβάλλεται μία ανεπίληπτη προσωπικότητα τόν κύριο Αδωνι Γεωργιάδη ότι είπε ψέματα;.Υπεύθυνη δήλωση.Ο κύριος Γεωργιάδης δέν έχει πεί ποτέ ψέματα στή ζωή του
      Γιάννης Λάκων

    Comments are closed.