ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡ@ΜΙΑΡΑ! ΒΑΖΕΙ ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ, ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ. ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΤΙΛΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΤ! ΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΨΕΚΑΣΕΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ. Ο ΡΑΝΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    1diabata

    Μουσουλμάνες που στην χώρα τους δεν έχουν κανένα δικαίωμα, με τις μαντίλες του και τα παιδιά τους στο χέρι θέλουν να σπάσουν τον Αστυνομικό κλοιό και να περάσουν τα σύνορα.
    Στην προσπάθειά τους αυτή σπρώχνουν και βρίζουν τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Αν οι αστυνομικοί είχαν απέναντι τους Ελληνίδες θα τους είχαν ψεκάσει από την πρώτη ώρα με χημικά.
    diabata 1

    diabata 2

    diabata 3

    Με καζάνι που βράζει θυμίζει η κατάσταση στα Διαβατά, έξω από το κέντρο φιλοξενίας της περιοχής. Από χθες έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο περίπου 500 πρόσφυγες, ανάμεσά τους και οικογένειες με μικρά παιδιά, που θέλουν να φτάσουν στα σύνορα.

    Λίγο μετά τις 11.00 ορισμένοι έφυγαν από τις σκηνές τους και κατευθύνθηκαν προς το σημείο που βρίσκονταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ, για να τους κόψουν το δρόμο. Για περίπου 20 λεπτά, οι μετανάστες προσπαθούσαν να διασπάσουν τον κλοιό χωρίς αποτέλεσμα.

    Στην πλειοψηφία τους, ήταν μητέρες – πολλές από τις οποίες με μικρά παιδιά στην αγκαλιά τους – που ζητούσαν να τους επιτραπεί η έξοδος από το σημείο. Οι αστυνομικοί, επέβαλαν την τάξη με τις ασπίδες τους, αλλά τα πνεύματα δεν έχουν ηρεμήσει.

    diabata 4

    diabata 5

    diabata 6

    Πείτε μας την άποψη σας!
    Πρέπει να τους αφήσουμε να φύγουν εκτός Ελλάδος;
    Σας αρέσει η εικόνα με τα μικρά παιδιά ως ασπίδες από τις άκαρδες μανάδες;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Από ότι φαίνεται αυτοί είναι τέρατα δεν είναι άνθρωποι, χρησιμοποιούν τα παιδιά σαν εργαλεία για να πετύχουν τους σκοπούς τους. Υπάρχουν και άλλα βίντεο που βγαίνουν απο τις βάρκες και δεν ασχολούνται με τα παιδιά τους.

    2. Αν κάνουν τέτοια στα μπασταρδάκια τους,σκεφτείτε τί θα κάνουν στα δικά μας παιδιά που είναι και Χριστιανόπουλα,όταν θα έρθει η ώρα της γενικής εξέγερσης

    3. Κόλπο είναι ότι τάχα δεν περνάνε καλά για να τους δώσουν κι’ άλλα επιδόματα, σιγά μην θέλουν να φύγουν.

    4. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΙ ΒΡΩΜΟΑΚΡΙΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ .ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΕΔΩ ΠΑΝΩ

    5. ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΟΙ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΜΕΤΙΑ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΗΔΙΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΙΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΑΝΤΖΑΡΟΥΝ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΤΟΥΣ………………………………………………………..

    6. Να θυμησω ενα δυο ονοματα απο το παρελθον…Βασιλειος ο Βουλγαροκτωνος…Νικηφορος….Κομνηνοι…Παλαιολογοι(οχι ολοι)….που ακομα ακουνε τα μισαλοπιθικια ιστοριες τυπου δικου μας Καραγκιοζη και μονο στο ακουσμα τους παει μιλκο με σπανακοτυροπιτα…..κοινως ζουμι….αλλα….σημερα ζουμε στον αστερισμο του Αλε6ις με γκει πραϊντ τα 2/3 της ελληνοϊδους πολιτικης σκηνης σημερα….

    7. Αυτοι ειναι εγκλωβισμενοι εδω και δεν μπορουν τα ταξιδεψουν πουθενα γιατι εχουμε αποβληθει απο την Σενγκεν. Τα ΜΑΤ τους κρατανε με το ζορι να μην περασουν τα συνορα. Καταλαβαινετε οτι οποιος ερχεται εδω εγκλωβιζεται και δεν μπορει να φυγει. Το πολιτικο συστημα τους θελει εδω γιατι κανει αντικατασταση του πληθυσμου.

    8. Αυτα κανουν οι μουσουλμανοι.
      .
      Βαζουν τα γυναικοπαιδα (ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ – ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩΝΤΑΙ ΩΣ ΓΟΝΕΙΣ !!!!!!) για να μην υπαρξει πραγματικη καταστολη απο τις Αρχες.
      .
      Αυτην την μεθοδο ακολουθουν σε Γαλλια, Γερμανια σε Αμερικη ( απο τα νοτια συνορα της).
      .
      Πaρτε το αποφαση ειναι ΣΤΡΑΤΟΣ μαλιστα ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ στρατος !!!!!
      .
      το πιασαμε το νοημα;;

    9. ειναι η 5η φαλαγγα τα εχουν πει οι γεροντες χρονια πριν αρκετα χρονια θα ειναι το μεσο στα οπισθεν για να δημιουργησουν αναταραχες. Θα κουρασουν τα σωματα ασφαλειας για να μπορεσουν να χτυπησουν μετα οι Τουρκοι. Αυτα που κανουν κατα διαστηματα ειναι τεστ για να δουν τους χρονους και τους τροπους αντιδρασης.

      Εμεις βεβαια να μην ξεχασουμε να ψηφισουμε τα κομματα και τα αρωματα

    10. και γιατί τους κλείνουν το δρόμο τα μάτια.αφηστε τους να πάνε όπου θελουν.

    11. Προσπαθει η κυβερνηση της εθνικης μειοδοσιας να φερει τα πραγματα εκει που την βολευει…δηλαδη στο απολυτο χαος…ανεξελενκτη λαθρομεταναστευση, εγκληματικοτητα στο κοκκινο, αναρχια, βια και κατατρομοκρατηση των πολιτων….η ερωτηση και το μεγιστο θεμα ειναι τι κανει η δικαιοσυνη, ο Αρειος Παγος,
      οταν εχει καταπατηθει βαναυσα καθε Συνταγματικο δικαιωμα καθως και η Εθνικη ασφαλεια του κρατους και της χωρας….να μην μας κανει εντυπωση οταν βρεθουμε σε ατυπο εμφυλιο ή καμια πολεμικη συραξη εντος των πολεων…για εκει παει…δεν το βλεπετε?? δηλαδη μεχρι να φτασουμε στιε εκλογες (εαν θα γινουν ποτε)
      θα εχουμε φτασει σε πληρη διαλυση…και ολα αυτα επειδη εχουμε την προσωποποιηση του ΦΑΣΙΣΜΟΥ στην κυβερνηση….βαλτε μυαλο επιτελους και κοιταξτε τι θα ψηφισετε…οι μασκες επεσαν προ πολου…και οι τυφλοι βλεπουν…

    12. ΑΘΛΙΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΑΦΟΥ ΣΠΑΣΑΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΑΦΟΥ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΣΤΗΝ
      ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΥΠΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΤΑΞΑΤΕ
      ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΕΡΕΩΝ ,ΜΟΝΑΧΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ
      ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ 1.000.000 ΚΟΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΔΟΠΑΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ
      ΤΟΥ ΠΟΙΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ EVER ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ
      ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΒΟΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥΣ “ΕΞΕΓΕΡΣΗ” ΚΑΙ ΤΟΤΕ
      ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΑΣΕΒΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΜΑΣ !!! ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΗΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΛΛΑ Χ1000 !!!
      ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΤΖΙΜΠΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ !!!

      Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΝΕΑ “ΣΤΑΝΤΑΡ” ΣΤΟΝ ΟΡΟ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!!!
      ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ !!!
      ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΙΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ !!!
      ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ-ΑΙΜΑ-ΣΚΟΤΟΜΟΥΣ-ΔΙΧΟΝΙΕΣ
      ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ !!!

      ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΣ ΝΙΩΘΕΙ ΘΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ
      ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΝΑΤΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΗΛΕΓΥΟΙ !!!
      ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ !!! ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ ΤΖΙΜΠΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    13. Ο παλιόπουστας ο αξιωματικός κι ο κάθε πουστόμπατσος έτσι διαλακτικοί και ψύχραιμοι ήταν με τους Έλληνες που διαδήλωναν για τα κεκτημένα μας τους προηγούμενους μήνες και χρόνια?????
      Ρέ και γ@μώ τα σπίτια σας,είμαστε η πιό αξιολύπητη φυλή πλέον.

    14. Εδώ πνίγουν προκειμένου να πάνε στην Ευρώπη, τα βάζουν στις πλαστικές βάρκες και τα πετάνε στην θάλασσα για να ευαισθητοποιηθούμε και να τα σώσουμε. Ισλάμ, Μουσουλμάνοι τριτοκοσμικοί, χωρίς παιδεία, ανθρώπινες αξίες. Ψιλά γράμματα για τους ουρακοτάγκους. Διώξτε τους μακριά τρις κιαλάργα που λένε. Να πάνε όπου θέλουν εκτός από εδώ.

    15. να πάνε στο καλό. δε μπορείς να κρατάς φυλακή ανθρώπους έτσι. έξω από εδώ και όπου θέλουν ας πάνε.

    16. ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ =300 ΤΗ ΕΙΠΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΗ ΘΑ ΝΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…………………….ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

    17. Μα οι πουστατζηδες δεν ειναι ελληνες ειναι ξενοι κολομπατσοι απο βουλγαρια,ρουμανια,σκοπια,αλβανια,κτλπ.

    18. Οι ζωές των παιδιών δεν είναι τίποτε για αυτούς είναι ζώα .αφηστε τα να φύγουν τα ζώα να πάρουμε ανάσα.Αλλα πιστεύω ότι θα τους εγκαταστήσουν εκεί στα σύνορα για να γίνει η δουλειά τους ευκολότερα σε μερικά χρόνια σαν Μακεδόνες της Β. Μακεδονίας σαν μειονότητα. Θα τους φτιάξουν οικισμούς θα τους δώσουν διαβατήρια θα τους ταιζουμε εμείς και θα ζητήσουν σελιγο τη χώρα τους έτσι είναι το κόλπο όλοι εκεί θα μαζευτούν

    19. Στα τσακιδια ολα τα βρωμοσκυλα μαζι με τον συριζα που τα μαζεψε.

    20. Aπέλαση σε όσους δεν σέβονται τους νόμους στην πατρίδα μας.Απέλαση και στους σταλινοφασίστες Εθνορατσιστές,που μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες,και έκαναν την πατρίδα μας λαθροχαλιφάτο.

    21. Εαν ειναι δυνατο να φυγουν ολοι τους ! Κανενας Μουσουλμανος μη Ελληνην( πομακος) στην Ελλαδα. Γιατι με τις πραξεις τους δειχνουν οτι ειναι επικινδυνοι . Οποιος δεν σεβετε τους Ανθρωπους και τον τροπο ζωης της Χωρας στην οποια πηγαινει, δεν θα πρεπει να ειναι καλοδεχουμενος

    22. Γιατί δεν ανοίγουν τα σύνορα να βγαίνει όπιος γουστάρει αλλά να μη μπάινει κανείς?
      Φοβούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι σε στρατό και στυνομία μην απολυθούν και χάσουν το σίγουρο μηνιάτικο και σταματήσουν να πατάνε το pin οι τεμπάληδες? Τώρα ήταν ευκαιρία να βγούν εκεί πάνω οι παοκτσήδες και να τρέξουν αλλοδαπούς και μπάτσους μαζί,αλλά είναι κότες και ραγιάδες όλοι.

      1. εσυ ρε φιλε έχεις μια συνεχόμενη λύσσα με την αστυνομία..τις ένοπλες δυνάμεις ειδικά..τους λες άσφαιρους και κάτι άλλες παπαριες…που να αρχίσουν να Βαράνε δλδ.?.οποιον βρουν μπροστά τους.?..είχαμε κανα πρόσφατο πόλεμο και κανανε πίσω.?.δειλιασε δλδ σε πόλεμο ο ελληνικός στρατός και δεν το ξέρουμε.?.δε μου λες κάτι..χωρίς βεβαια να θέλω να σε θίξω..απλά απορία..σε κοπάνησε άσχημα κανας καραβανας και σου μεινε.?..αλλιώς δεν εξηγείτε το μενος σου

        1. Πόλεμο είχαμε και έχουμε κάθε μέρα με αλβανότουρκους αλλά καμία κότα δεν έριξε μία σφαίρα.Οι τούρκοι φτάσανε μέχρι το σούνιο και τι έκανε το ναυτικό και οι λιμενικοί κυνηγούσαν ψαροντουφεκάδες? Στον έβρο και στα νησιά κάνει πάρτυ κομάντο όποιος γουστάρει ναι ή όχι? Τους άλλους τους κάνανε απαγωγή οι τούρκοι τι έκ ναν τα κομάντα και οι Ουκ χαχα? Ρίξανε αεροπλάνα οι τούρκοι χωρίς απάντηση,οι αλβανοί τσακίζουν βορειοηπειρώτες,Θες και άλλα δημόσιε υπάλληλε αυτές δεν είναι αφορμές πολέμου ή έστω μάχης και να δικαιολογήσεις το μισθό που σου δίνει ο Έλληνας πολίτης?

        2. Οι κότες είναι λιοντάρια μπροστά στους ελληνόφωνους γραικύλους που απαρτίζουν το 90% του πλυθυσμου. Οι πολιτικοί είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας,εάν δεν υπήρχαν οι γραικυλοι ανθέλληνες δεν θα υπήρχαν αυτοί οι πολιτικοί. Κότες λυρατες είστε λαοσ,μπάτσοι,στρατός,παπάδες,δάσκαλοι κλπ.σας έχουν ξεσκίσει από όλες τις τρύπες και εσείς εκεί ολημερίς στα κυφηνεια σας,τσιγάρο πρέφα και καφέ.

    23. τι να γεννησουν και τι να αποβαλουν θα ακυρωσουν τις εκλογες δεν θα γινουν καθολου αυτο ειναι το κολπο γιατι δεν παει καλα μαλλον

    24. κοιμαστε ορθιοι ολλοι σας ξερετε γιατι γινετε αυτο τωρα και εχθες γεμισαν τα τρενα στην θεσσ/νικη και λεω τι εγινε ολλους εδω τους εφεραν , για να ακυρωσουν τις εκλογες να μην γινουν καθολου αυτο ειναι το κολπο και τιποτα αλο .

    25. Τι βλέπουμε εδώ πέρα παιδιά;;; Από αυτό βλέπουμε ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! Θα μου πείτε σε αντίστοιχη περίπτωση αν ήταν Έλληνες πολίτες γυναικόπαιδα που έχει γίνει δεν θα τους κοιταζανε θα τους είχανε ραντίσει με τα χημικά. Αλλά τώρα βλέπεις είναι λάθρο!!!! Και να δείτε πόσο ύπουλοι είναι έχουν πάει γυναικόπαιδα που φαίνεται και στο βίντεο αυτά τα ρεμαλια κάθονται πίσω….ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΛΕΟΝ!!! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!!! ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ!!! ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ!!! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ π.χ ΙΡΑΚ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ!!!! ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΛΕΟΝ!!!!

    26. Πρώτη σημείωση. Σε ένα παράνομο καταυλισμό με χιλιάδες λαθρομετανάστες, υπάρχουν και περίπου 20 γυναίκες και 5-6 παιδιά. Όλοι οι άλλοι μαντραχαλάδες πολύ πιθανόν φυγόποινοι στις χώρες τους και μπορώ να υποθέσω τα χειρότερα από τη στιγμή που δεν έχουν ταξιδιωτικά έγγραφα. Δεύτερη σημείωση. Είναι φυσιολογικό για αυτές τις ράτσες να χρησιμοποιούν τα παιδιά τους όπως θέλουν χωρίς καμία αναστολή και χωρίς σεβασμό στο ότι είναι παιδιά. Η ζωή και οι αξίες του ανθρώπου στις χώρες καταγωγής τους είναι άγνωστες λέξεις. Τρίτη σημείωση. Σε καμία χώρα με δημοκρατία δε θα έφταναν στο σημείο αυτό οι λαθροέποικοι. Η δημοκρατίες προστατεύουν τους πολίτες τους πρώτα και μετά εφόσον έχουν εξασφαλίσει τους δικούς τους αναξιοπαθούντες, προστρέχουν προς βοήθεια άλλων λαών. Δυστυχώς η μεταπολίτευση έχει αναγάγει την αγάπη στην πατρίδα σε ποινικό σχεδόν αδίκημα, την αγάπη προς τους Έλληνες αρρώστια, την αγάπη προς την ορθοδοξία καρκίνο και ότι ξένο, αλλόθρησκο και ανώμαλο ως τα μέγιστα αγαθά. Ο ελληνικός λαός φυσικά και τα καταπίνει όλα αυτά μόλις του τάξουν είκοσι ευρώ αύξηση στον ήδη πετσοκομμένο μισθό ή σύνταξη. Τόσο ραγιάς ούτε στα καλύτερα όνειρα των νεοταξιτών. Εάν είχαμε τσίπα ως λαός θα έπρεπε να κάνουμε μαζικά χαρακίρι να μη λερώνουμε την υστεροφημία των προγόνων μας που τουλάχιστον αυτοί έκαναν το έθνος γνωστό παγκοσμίως. Ελπίζω να το δημοσιεύσετε και ας μη χαϊδεύει αυτιά. Καιρός είναι να δούμε ότι εμείς είμαστε το πρόβλημα επειδή δεν αντιδρούμε και να μην περιμένουμε τον άλλο να ξεκινήσει την επανάσταση. Ο άλλος είναι ο κάθε ένας από εμάς.

      1. Απόλυτα σωστός και διαβασμένος,συμπληρώνοντας ότι είναι το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων εδώ και τριάντα χρόνια
        και στις μέρες μας απλώς ολοκληρώνετε..–

    27. Αφήστε τα μογγόλια να πάνε στα τσακίδια κι όπου στο διάολο που τους γέννησε θέλουν. Όσο για τα μωρά που βάζουν μπροστά, είναι μία “τεχνική” που τα θρασίμια εφαρμόζουν παντού. Και οι Παλαιστίνιοι (που λατρεύονται στην Ελλάδα από το ’81 κι ένθεν) με τους Ισραηλινούς το ίδιο κάνουν, βάζουν τα μωρά ασπίδα καθότι τους είναι αδιάφορα, θα γεννοβολήσουν άλλα τόσα όπως κάνουν κι οι γύφτοι.

    28. Γεν 3 16 Αυτο τα λεει ολα.Ωσο δεν το καταλαβαινεται θα απορειται για το τι συμβαινει γυρω σας

    Comments are closed.