ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΤΟΥΣ “ΠΡΟΔΩΣΕ” – ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΙΔΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Ιδού οι φιλότουρκοι σε ΕΕ και ΝΑΤΟ

    Ο Ύπατος Εκπρόσωπος Εξωτερικής Πολιτικής, Ζοζέπ Μπορέλ, απευθυνόμενος στην Γερμανίδα υπουργό Άμυνας, δήθεν με το μικρόφωνα ξεχασμένα, έδειξε μπροστά στις κάμερες πως στηρίζει στην Τουρκία, καθώς δήλωσε πως «Η Τουρκία είναι εκνευρισμένη με την συμφωνία της Ελλάδας με την Αίγυπτο» χωρίς να πάρει την πρέπουσα θέση, δηλαδή αυτή της νομιμότητας: Πως η Ελλάδα ακολουθεί τον νόμιμο δρόμο. «Οι Τούρκοι θεωρούν πως οι Έλληνες είναι αναξιόπιστοι», συμπλήρωσε.

    Δείτε το βίντεο της ντροπής:

    Επιπλέον σε αντίθεση με την υπουργό Άμυνας της Γαλλίας και το State Department, που καταδίκασαν την επιθετικότητας της Τουρκίας (μάλιστα η Γαλλία ανέφερε πως η Μεσόγειος δεν είναι παιχνίδι της Τουρκίας), ο φιλότουρκος ΓΓ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ τήρησε την πολιτική των φαινομενικά ίσων αποστάσεων έναντι της Ελλάδας και της Τουρκίας και απλά εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί στην Ανατολική Μεσόγειο στο πλαίσιο της Άτυπης Συνόδου των υπουργών Άμυνας της ΕΕ στο Βερολίνο στην οποία παρίσταται.

    «Ανησυχούμε για την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι αποκλιμάκωση, είναι διάλογος. Η Τουρκία και η Ελλάδα είναι και οι δύο σημαντικοί Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ εδώ και πολλά χρόνια. Και πρέπει να βρούμε έναν τρόπο επίλυσης της κατάστασης στην ανατολική Μεσόγειο, βάσει του πνεύματος της συμμαχικής αλληλεγγύης και του διεθνούς δικαίου, και χαιρετίζω τις προσπάθειες της Γερμανίας να μεσολαβήσει για να βρει έναν δρόμο προς τα εμπρός» δήλωσε ο κ. Στόλτενμπεργκ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Αφού ξέρουν οτι ο πιθη-κούλης είναι δικός τους,
      χεστήκ@νε για τα ανοικτά μικρόφωνα

    2. Ναι….πραγματι….με….δηθεν το μικροφωνο….κλειστο…
      Δεν το κρυβουν οι ανθρωποι…
      Ολοι αυτοι…οι…αργομισθοι….πουσταραδες…το ξερουν το παραμυθι…..
      Αλλωστε δεν ειναι η πρωτη φορα….
      Εδω το κουλο….παιζει την Αλικη στο ναυτικο….

    3. Ο κόσμος τώχει τούμπανο καί μείς κρυφό καμάρι.Τό ξέρει καί η κουτσή Μαρία ότι ο γουρλομάτης τά έχει κάνει πλακάκια μέ τήν ΕΕ μέ τήν Γερμανία καί μέ τό ΝΑΤΟ.Θά πουλήσει τά πάντα όπως πούλησε ο Τσίπρας τήν Μακε-
      δονία γιά νά κάνει τά χατήρια τής Μέρκελ.Ο γουρλομάτης είναι γιός τού μεγάλου ανθέλληνα προδότη Μητσοτάκη.
      Γιάννης Λάκων

    4. Παρατηρώ,ότι όλοι οι σχολιαστές βρισκουν εναν αποδιοπομπαιο τράγο.Αυτος είμαστε εμείς Ψήφος με λογική και πατριωτικό συμφέρον,αντίδραση σθεναρή,δημοκρατική και αποτελεσματική.Διαβαστε και λιγο Κοντογιωργη,για την Βυζαντινή Δημοκρατία.

    5. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙΣ ΚΟΥΛΗ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ.
      ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.

    6. ΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΑΔΡΑ ΑΜΟΙΒΗ.

      ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΡΗΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
      ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ?

    7. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ Κ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ Κ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΣΩΣΤΗ ΕΙΤΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ .ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΣΩΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥς Κ ΙΣΧΥΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ Κ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ Κ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΒΗ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΤΑΝ ΚΛΕΒΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ Κ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΠΟΥ ΣΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ Κ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ,ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΧΘΡΟΥΣ

    8. Για αυτούς εδώ, για να είστε σύμμαχοι με ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, 30 χρόνια κυνηγούσατε τους συμπατριώτες σας τους κομμουνιστές με εξορίες κλπ.
      Τι παραπονιέστε τώρα ?

      1. Έτσι είναι … ο κομμουνιστικος κίνδυνος λέγανε τότε ..από το 1920 μέχρι το 74 γέμισαν τα ξερονήσια Έλληνες και τα αποσπάσματα

    9. Λυπάμαι που το γράφω αλλά αυτή η συμπεριφορα-και χειροτερη- αξίζει στους Έλληνες απατεώνες λιγδιαρηδες!
      Όλα μα όλα τα πρατήρια βενζίνης,κλέβουν τους πελάτες! Πάει ο γαμημενος ιδιοκτήτης και ρίχνει νερό μέσα στη βενζίνη!!!
      Όλοι οι γαμημενοι Έλληνες πρατηριουχοι,κλέβουν!
      Ρε γαμημενε,τόσα λεφτά κονομας από τα καύσιμα..Τι πας ρε αρχιδι Ελληνικο και τα νοθευεις?
      Αν τον πιάσεις με νοθευμένα καύσιμα,κλειστου το μαγαζί διαπαντος αφού πληρώσει πρόστιμο τα μαλλιά της κεφαλής του.
      Αεί στο διάολο,σκατοφαρα!
      Δηλώνει ο γιατρός στην Εφορεία 4000ευρω κι εγώ ο μαλάκας υπάλληλος,δηλώνω 18.000 ευρώ!!!
      Έλληνες..Απατεώνες! Γαμω το σπίτι τους!!
      Έτσι..να σας γαμησουν όλοι μαζί! Άγγλοι,Γάλλοι,Γερμανοί και Πορτογάλοι!!! Και μαζί Νιγηριανοί με τεράστιες πουτσες!!!!
      Λιγδιαρηδες γκιαουρηδες!!!

    10. ΡΕ ΣΑΠΙΟΜΟΥΝΙΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ. ΤΡΩΕΣ=ΡΩΜΑΙΟΙ ΚΙ ΑΓΓΛΟΙ. ΦΡΥΓΕΣ=ΓΑΛΛΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ. ΛΥΔΟΙ= ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΟΙ (ΚΡΟΙΣΟΣ=ΕCB)

      1. Ό,τι νά ‘ναι. Και είθε η “δικαιοσύνη” που συχνά πυκνά εύχεσαι εις βάρος όλων να σε βρει και σύντομα…

    11. Καραλεσβιαρα η Γερμανίδα…. Το δουλεύει καλά το στραπ ον

    12. Υπηρξε και τηλ. τραμπ – ερντογαν λενε οτι του ειπε ο ερντογαν οτι δεν ειναι η πλευρα που ανεβαζει το θερμομετρο στην μεσογειο.
      Τι ρολο παιζουν η ιταλια και η αμερικη εγω δεν μπορω να καταλαβω μια μερα κανουν ασκησης με εμας την αλλη με αυτους αν ξερει καποιος ας μας εξηγησει .

      1. Ίσες αποστάσεις ανάμεσα στον δολοφόνο και το θύμα;

    13. Μετά κάποιοι μιλάνε για ευρωπαϊκή ένωση! Εάν δεν υπάρξουν σαφείς κυρώσεις εναντίον των Τούρκων μεθαύριο, ίσως πρέπει να εξετάζουμε σοβαρά να ανεβάσουμε τα αντιεε ένστικτα του λαού. Δεν υπάρχει καμία εε, ο καθένας κοιτάει τα συμφέροντα του. Και πίσω από τους τζιχαντιστες που εσφαζαν χρόνια ολόκληρα γυναίκες και παιδιά όπως όλα δείχνουν κρυβόταν η ίδια η εε. Για αυτό δεν έκανε τίποτα να το σταματήσει.

    14. Αν ανησυχητε για την κατασταση στην Ανατολικη Μεσογειο Κε φιλοτουρκε γραμματεα του ΝΑΤΟ, να βαλετε …..παγο στις απαραδεκτες ενεργειες των Τουρκων και οχι να σφυριζετε αδιαφορα για τις παραβιασεις και παραβασεις τους εις βαρος της Ελλαδας!!!!! Το ΝΑΤΟ ειναι μια λυκοσυμμαχια του κ@λου, δεν εχει λογο υπαρξης οταν εξισωνει τον θυτη με το θυμα, υποκριτες αισχιστου ειδους!!!!!!!!

    15. Ρε, άντε μου στο διάολο, μούλοι!!! Αλήτη, σίχαμα, μπορέλ, που θα φέρεις στo γαμωgymnich πλαίσιο προτάσεων, αντί για σειρά κυρώσεων, βρωμύλε. Και οι “δικοί” μας άχρηστοι θα ξύσουν, γι’ άλλη μιά φορά, τ’ @ρχίδι@ τους, αντί να το κάνουν κεραμιδαριό το κωλομάγαζο… Μη σε συγχαρούν κιόλας για τη μαλακία που εκπόνησες! Και για τη γερμανική βοϊδάκλα τι να πει κανείς; Ενεργούμενο της παρδαλής γκιόσσας…

    16. ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ,ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ;
      ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ;

      1. Απλά υπάρχουν και παίρνουν ΠΑΧΥΛΟΎΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.

        .
        ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    17. “Greeks are not reliable” μεχρι και οι χαζοβαρβαροι το καταλαβαν ……

    18. «Δύσκολα. Λίγο πιο ομαλά με την ελληνική πλευρά, αλλά πολύ δύσκολα με την τουρκική πλευρά».
      Μήπως είναι καιρός να διεκδικούμε,γιατί τις “εύκολες” δεν τις εκτιμούν και δεν τις σέβεται κανείς;
      https://www.youtube.com/watch?v=zA2QxVMyXwY

      1. Φτάσαμε στο μη περαιτέρω κι ακόμη αναρωτιόμαστε…

    19. ω ρε που μπλέξαμε………. μας κατέστρεψαν οι δολοφόνοι των λαών

    20. Τα συμφέροντα του Πούτινo , του Τράμπο και της Αγγέλας τυχαίνει να
      συμπίπτουν με τα συμφέροντα του Σουλτάνου σε βάρος της Ελλάδας !!!
      Και τα συμφέροντα του Σουλτάνου συμπίπτουν με τα συμφέροντα της Αδελφότητας.
      Και όλων αυτών με του Φιδιού.

    Comments are closed.