ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ALPHA BANK ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ: ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

    Κοινοποίηση:
    ALPHA BANK

    Να προτείνει τον πλήρη εμβολιασμό των εργαζομένων στην Alpha Bank και να δώσει άδεια σε όσους αρνηθούν να «συμμορφωθούν» ζητά ο σύλλογος των εργαζομένων στην τράπεζα. Με επιστολή τους στη διεύθυνση ξεκαθαρίσουν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να παίξουν με τις ζωές τους και την υγεία των οικογένειών τους.
    Ο σύλλογος εργαζομένων στην Alpha Bank, σε επιστολή του προς τη διευθύντρια της τράπεζας, εκτός των παραπάνω, ζητά και στην περίπτωση που κάποιος αρνητής του εμβολιασμού δεν αλλάξει γνώμη, η τράπεζα να επικαλεστεί το άρθρο 374 ΑΚ βάσει το οποίου «ο εργοδότης μπορεί να αρνηθεί την καταβολή του μισθού για όσο χρονικό διάστημα ο εργαζόμενος συνεχίζει να θέτει σε κίνδυνο την υγεία των υπόλοιπων εργαζόμενων».

    Οι εργαζόμενοι, σημειώνουν στην επιστολή τους, πως ζητούν «την πλήρη εφαρμογή νομοθετικών διατάξεων με σκοπό να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο διασποράς του ιού από ανθρώπους που δεν αντιλαμβάνονται ή δεν θέλουν να κατανοήσουν πόσο μεγάλο κακό μπορεί να προκαλέσουν».
    Και το κείμενό τους καταλήγει: «Ο εμβολιασμός προστατεύει τον εμβολιασμένο, τα μέτρα προστασίας είναι υποχρέωση όλων μας, δεν παίζουμε με την υγεία μας, τη δική μας και των οικογενειών μας για χάρη κάποιων που αρέσκονται σε θεωρίες συνωμοσίας».

    Όλη η επιστολή του Συλλόγου Προσωπικού της Alpha Bank
    Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού
    Υπ’ όψιν Δ/ντριας Διευθύνσεως

    Ανταποκρινόμενοι σε ερωτήματα και τοποθετήσεις πολλών μελών μας σχετικά με την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος και κυρίως για την ανησυχία τους για την παραπληροφόρηση και τους αρνητές του εμβολιασμού παρατηρούμε:

    Την ώρα που όλοι αγωνιούν και δίνουν μάχη για την καθολική αύξηση των εμβολιασμών με στόχο να εξασφαλιστεί η συλλογική ανοσία δυστυχώς παρατηρείται η διείσδυση σε μερίδα της κοινωνίας, επομένως και σε κάποιους μεμονωμένους συναδέλφους μας, των θεωριών συνωμοσίας, η μυθοπλασία και η παραπληροφόρηση κάτι που είναι ορατό στις ακυρώσεις εμβολιασμών και στις αρνητικές συζητήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

    Για όλους τους παραπάνω λόγους και κυρίως για τη διασφάλιση κανόνων που προστατεύουν την υγεία των συναδέλφων μας, των οικογενειών τους και φυσικά των πελατών μας ζητάμε:

    Την πλήρη εφαρμογή νομοθετικών διατάξεων με σκοπό να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο διασποράς του ιού από ανθρώπους που δεν αντιλαμβάνονται ή δεν θέλουν να κατανοήσουν πόσο μεγάλο κακό μπορεί να προκαλέσουν.
    ΕΥΘΥΝΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ

    Στην εργατική Νομοθεσία υπάρχει η διάταξη 662 ΑΚ, κατά την οποία ο εργοδότης οφείλει να ρυθμίζει τα σχετικά με την εργασία και τον χώρο της, καθώς και τα σχετικά με τη διαμονή, τις εγκαταστάσεις και τα εργαλεία, ώστε να προστατεύεται η ζωή και η υγεία του εργαζόμενου.

    Επίσης με το Νόμο 1568/1985, ο εργοδότης υποχρεούται να λαμβάνει κάθε μέτρο, που απαιτείται, ώστε να εξασφαλίζονται οι εργαζόμενοι και οι τρίτοι που παρευρίσκονται στον τόπο ή εγκατάσταση εργασίας από κάθε κίνδυνο που μπορεί να απειλήσει την υγεία και τη σωματική τους ακεραιότητα.

    ΕΥΘΥΝΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ

    Με το Νόμο 3850/2010 προβλέπεται υποχρέωση των εργαζομένων να εφαρμόζουν τους κανόνες υγείας και ασφάλειας και να φροντίζουν ανάλογα με τις δυνατότητες τους για την ασφάλεια και την υγεία τους, καθώς και την υγεία άλλων ατόμων που επηρεάζονται από τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους.

    Επειδή όμως ο εμβολιασμός δεν έχει κριθεί ακόμη υποχρεωτικός και επειδή σωστά εξαιρούνται ευπαθείς ομάδες εργαζομένων, όπως έγκυοι ή άτομα που η κατάσταση της υγείας τους είναι αντένδειξη για τον εμβολιασμό.

    ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

    Να προτείνετε ευθέως τον πλήρη εμβολιασμό όλων των εργαζομένων στην Alpha Bank.

    Να κάνετε χρήση του διευθυντικού σας δικαιώματος, να χορηγηθεί υποχρεωτική άδεια σε όσους συγκαταλέγονται στην κατηγορία των αρνητών, άδεια ώστε να ωριμάσει η σκέψη τους για την αποδοχή του εμβολιασμού, χωρίς αυτό να λειτουργεί εκδικητικά, αλλά με τη συναίνεση τους.

    Τέλος στην περίπτωση κατά την οποία προκύψει δυσλειτουργία στην εργασία μας, τότε με την επίκληση της προαναφερθείσας διάταξης του άρθρου 374 ΑΚ, ο εργοδότης μπορεί να αρνηθεί την καταβολή του μισθού για όσο χρονικό διάστημα ο εργαζόμενος συνεχίζει να θέτει σε κίνδυνο την υγεία των υπόλοιπων εργαζόμενων.

    Ειδικά στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να έχει προηγηθεί η τεκμηριωμένη συμβουλή του ιατρού εργασίας.

    Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΕΝΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΚΑΠΟΙΩΝ

    ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    88 Σχόλια

    1. Ολοι εχουν πλακα εδω μεσα….ποσο αφελεια και βλακεια….””Θα παρουμε τα λεφτα μας απο την αλφα…”””‘ Και που θα τα βαλετε ωρε ζαγαρια….Σε λιγο ολες οι τραπεζεις την ιδια οδο θα ακολουθησουν….

    2. Ού, να χαθείτε ξεφτιλισμένοι, δεν έχουμε σωτηρία ρε, όταν μας χτυπάνε εκ των έσω!!!

    3. Εάν ο εργοδότης μου μού επέβαλε εμβολιασμό παρά τη θέλησή μου, θα του έκανα ένα ωραίο έγγραφο ότι παρά την απόφασή μου να μην εμβολιαστώ με εξαναγκάζει να το πράξω, και ότι είναι υπεύθυνος για ό,τι μου συμβεί ως συνέπεια του εμβολιασμού, και θα προχωρούσα στον εμβολιασμό, ευχόμενος να μην μου συμβεί τίποτα. Επίσης θα ζητούσα συμβουλή δικηγόρου για το κατά πόσο στοιχειοθετείται αγωγή για προσβολή προσωπικότητας.

    4. τωρα που θα παρετε τον πουλο ολοι απο την διευθυνση της τραπεζας να πατε στον συλογο να κανετε τα παραπονα σας κοπροσκυλα ουστ

    5. Το κορυφαίο της ανακοίνωσης είναι εκεί που αναφέρουν “να χορηγηθεί υποχρεωτική άδεια σε όσους συγκαταλέγονται στην κατηγορία των αρνητών, άδεια ώστε να ωριμάσει η σκέψη τους για την αποδοχή του εμβολιασμού, χωρίς αυτό να λειτουργεί εκδικητικά, αλλά με τη συναίνεση τους.”

      Δηλαδή, στο τέλος, μετά από όλα θα υποστούν όσοι θεωρούν ότι είναι καλύτερο για την υγεία τους να μην εμβολιαστούν, να προσέλθουν με τη συναίνεσή τους να εμβολιαστούν.

      Όποιος συνέταξε την παραπάνω παράγραφο έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

    6. απομονωση των μπολιαριδων πρεπει να γινει ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΛΙΝΣΗ !!!!!!!!

    7. Μείωση προσωπικού με εθελουσιες κατάργηση_κλεισιμο καταστημάτων και από πίσω τα βολεμμενα κομματοσκυλα συνδικαλιστηκαραδες που τα έχουν κάνει πλακάκια με τους μεγαλομετόχους εργοδότες

    8. Ούτε οι ..εργοδοτες δεν θα βγάζανε τέτοια ανακοίνωση. Δυστυχώς …εργαζόμενοι(των εργοδοτών) υπάρχει και σύνταγμα ενώ και η πρόεδρος των εισαγγελέων είπε ότι είναι παράνομος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός. Οπότε …εργαζόμενοι(των εργοδοτών) μη νοιάζεστε τόσο για την υγεία μας αλλά βγάλτε καμιά ανακοίνωση για τους πλειστηριασμούς που χάνει ο κόσμος τα σπίτια του την ώρα που η κυβέρνηση απαγόρευσε σε εκατομμύρια έλληνες να έχουν εισόδημα με το λοκ ντάουν. Εσείς βέβαια …εργαζόμενοι(των εργοδοτών) πληρωνόσασταν κανονικά σαν τους 301 …ευαίσθητους με τον κοροδοιό. Και προσέξτε μην έρθει κανένας με …έμπολα στην τράπεζα γιατί από κοροδοιό εγώ δεν ξέρω κανέναν να πέθανε.

    9. Κλείστε τους λογαριασμούς σας στην Alpha Bank.
      Να τους βοηθήσουμε να μην μολυνθούν από τους ανεμβολίαστους πελάτες.

      Εγώ αύριο κλείνω τους λογαριασμούς μου στην Alpha.

    10. Παιδιά μην τρέχετε να βγάλετε ανακοινωσεις.Η τηλεργασια ήρθε κ θα μείνει,η ψηφιοποίηση των πάντων είναι γεγονός κ εσείς σε πολύ λίγο χρόνο θα σας πετάξουν με τα κλωτσιδια στο δρόμο .Νοιαστειτε τι θα κάνετε σε κανα δύο με τρία χρόνια κ αφήστε τη δημόσια υγεία .

    11. Να προτείνει τον πλήρη εμβολιασμό των εργαζομένων στην Alpha Bank και να δώσει άδεια σε όσους αρνηθούν να «συμμορφωθούν» ζητά ο σύλλογος των εργαζομένων στην τράπεζα. Με επιστολή τους στη διεύθυνση ξεκαθαρίσουν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να παίξουν με τις ζωές τους και την υγεία των οικογένειών τους.
      …………………………………..
      Η ΣΥΝΗΔΗΤΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΣΚΑΝΔΗΝΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ Η ΟΧΙ. ΑΥΤΗ Η ΜΗΖΕΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΥΘΙΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΝΤΟΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΚΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΗΝΑΒΙΑΣ.
      Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΗΝΑΒΙΑ ΚΥΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ.
      ΟΙ ΝΤΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΚΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΞΑΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΟΧΗ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΑΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ.

    12. παρτε τα χρηματα σας αλλα και την μισθοδοσια σας απο την Τραπεζα αυτή να δειτε πως θα κατουρηθουν πανω τους.

    13. Οταν θα περάσουν οι εμβολιασμοι κατα το σχέ3διο των υχοπαθών ,τότε θα ερθει η σειρα σας, λιγη υπομονή, ενα – ενα … απο το προσψπικο των τραπεζών θα μεινει ενα 10-12 0/0 και πολύ ισως λέω …και τότε θα τσιρίζετε “νομος ειναι το δικιο του εργάτη” και λοιπές παπαριές σας,αλλα τοτε ο μιός πληθυσμος θα ειναι μισοπαράλυτος απο τά “εμβόλια” και ο άλλος μισός θα ζει με 168 ευρω το μηνα πιδομα. Τα καλυτερα ΄έρχονται,υπομονή ,κοπροσκυλα συνδικαλήτες…

    14. OTAN ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΕΒΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ…ΤΙ ΟΜΩΣ ;;; ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΟ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΕΡΑ…ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ …ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ.Επικαλούνται ”νόμους” για την δήθεν προστασία της υγείας τους, αλλά δεν τους νοιάζει να προτείνουν να καταλυθεί το σύνταγμα και η ελεύθερη βούληση και απόφαση του καθενός, και σε ιατρικά θέματα!!!!!! Έρχονται Διωγμοί και Απολύσεις!!!!! Συντομα οι διοικησεις των τραπεζων θα στειλουν σχεδον το συνολο των εργαζομενων στα σπιτια τους , γιατι η τεχνολογια αντικαθιστα το παραδοσιακο συστημα. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…Η ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΟΓΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΙΔΙΟ..;;; ΝΤΡΟΠΗ .Διατρέφουν την πραγματικότητα. Οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν από τους μη εμβολιασμένους, ειδάλλως ποιο το νόημα του εμβολιασμού. που ειναι τωρα ενας εισαγγελεας? Αυτοί εκβιάζουν και προτρέπουν να υποβληθούν με το ζόρι σε επικίνδυνους εμβολιασμούς με πειραματικά, εμβόλια, επομένως αυτοί είναι που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των άλλων και καταλύουν την ελευθερία των άλλων!!!Μεγαλειώδες παράδειγμα αυτοκαταστροφικής συμπεριφοράς και αυτού που λέμε «σκάβω ο ίδιος τον λάκκο μου»… όταν σε λίγο καιρό και με πρόσχημα ακριβώς αυτόν τον «ιό» που φοβούνται και δεν «παίζουν με την τύχη τους» θα έρθουν ωραιότατες απολύσεις καθώς η ταχεία ψηφιοποίηση και αυτοματοποίηση, εξάλειψη συναλλαγών με φυσική παρουσία , θα τους καθιστά εντελώς άχρηστους εργασιακά , θα δω τι ανακοινώσεις θα βγάζουν… θα περιέχουν μαλον κάτι ρητά περί «δικαιωμάτων εργασιακών και λοιπά…» αλλά τότε ποιος θα τους ακούει….Άντε γεια …!!

    15. Το είχε πει και δεν το πίστευα, ούτε μπορούσα να κατανοήσω το νόημα…τώρα καταλαβαίνω απόλυτα τι ήθελε να πει! “Από τα 10 εκατομμύρια Έλληνες τα 2 εκατομμύρια θα σωθούνε, γιατί κρατάνε.” – Γέροντας Αμβρόσιος

    16. μπραβο στο συλλογο, συγχαρητήρια, υπάρχει ελπίδα σε αυτή τη χωρα

      1. ελπιδα θα υπαρξει οταν ψοφησετε ολοι εσεις οι εμβολιασμενοι μασονικο προβατο

      2. Καλα αυτοανοσα ευχομαι μεταλλαγμενε ξινισμενε τραχανα

    17. Όσοι έχετε λεφτά στην κωλοτράπεζα , πάρτε τα να δουν τη γλύκα .

    18. Κοπρόσκυλα της Άλφα αν πάθει κανενας συνάδελφος σας κάτι από το πειραματικο θα πληρώσετε εσείς τα παιδάκια που θα αφήσει πίσω σαν την Κρητικιά;;;

      Ε ΚΟΠΡΙΤΕΣ??

      Φάρμακα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ??

      ΥΔΡΟΞΥΧΛΩΡΙΚΙΝΗ – ΙΒΕΡΜΕΚΤΙΝΗ?

      ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    19. “ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ” λέγονται τώρα τα παράσιτα όλα του Μαξίμου;;;;
      Καλά, σας πιστέψαμε. Λίγα τα ψωμιά σας. Τα σχοινιά είναι έτοιμα.-

    20. Ρε γίδια όλο αυτό το καιρό που δεν είχατε κάνει το εμβόλιο έπαθε κανείς σας τίποτα;Μια χαρά δε δουλεύατε,μια χαρά δε μιλούσατε μεταξύ σας;Τώρα ξαφνικά με τα εμβόλια κινδυνεύετε;

    21. Κούλη θυμήσου! Εμείς οι ψεκαζμένοι θα σε ρήξουμε μόνο και μόνο για τις απειλές και για την ψυχολογική βία που ασκείς καθημερινά στον Ελληνικό λαό! Γιατί κότα ξέρεις πολύ καλά πως νομικά ΔΕΝ μπορείς να κάνεις τπτ

    22. Η μεγαλυτερη πληγη της Ελλαδας ειναι τα λαμογια οι συνδικαλιστες ολων των βαθμων

    23. Εγώ δεν ξέρω κάποιον εργαζόμενο της συγκεκριμένης Τράπεζας που να τον ρώτησαν για να βγάλουν την ανακοίνωση, Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πεί.

    24. Η μέση ικανότητα των υπαλλήλων της συγκεκριμμένης τράπεζας είναι γύρω στο μηδέν

      1. Ούτε μηδέν .Κάτω από το μηδέν .Έμενα οι άχρηστοι με βγάζανε εγγυητή σε δάνειο της Σύρου το 2001 κ στη Σύρο δεν έχω πάει ποτέ . Βλήματα

    25. Για τη σύνταξη της ανακοίνωσης έγινε κάποια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, ή απλά το ΔΣ του Συλλόγου του Προσωπικού (ή ένα μέρος αυτού) την εξέδωσε; Υπάρχει έστω απόφαση ΔΣ; Στο άρθρο δεν αναφέρονται ονόματα, όπως Πρόεδρος και Γραμματέας (όπως είναι σύνηθες σε ανακοινώσεις Συλλόγων). Είναι επίσημη η ανακοίνωση;

    26. Δεν καταλαβαίνω, οι εμβολιασμένοι δεν αρρωσταίνουν άλλα μεταδίδουν τον ιό.
      Οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν και μεταδίδουν τον ιό.
      Το λογικό συμπέρασμα είναι πως οι εμβολιασμένοι βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές των ανεμβολίαστων εργαζόμενων και πελατών.
      Επίσης το λογικό συμπέρασμα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και ψηφιακής κοινωνίας είναι ότι το φυσικό χρήμα καταργείται, τα υποκαταστήματα των τραπεζών θα κλείσουν, οι δημόσιες υπηρεσίες θα κλείσουν και οι υπάλληλοι θα απολυθούν.
      Οπότε η κυβέρνηση λύνει μόνιμα τα προβλήματα εκβιασμού των εργοδοτών προς τους εργαζόμενους, καταργούν τους εργαζόμενους και την εργασία!!!

    27. Απορώ οι εμβολιασμενοι έχουν ανοσία υποτίθεται τι κοπτονται να εμβολιαστουν όλοι? Εδώ κάτι βρωμάει..

    28. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΙ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ …….

    29. Το προεδρείο του συλλόγου δέχθηκε αφόρητες πιέσεις από την εργοδοσία δεν εξηγείται αλλιως

    30. Ρε ζαγάρια ψεκασμένοι…
      Μου γίνατε όλοι σας επιστήμονες γιατροι με διδακτορικά (που δεν ξέρετε να γράφετε ούτε σωστά ελληνικά) και έχετε άποψη για τα πάντα… Που άγεστε και φέρεστε από αμφιβόλου ποιότητας χαζοblogs ή ανθρωπους3του κλήρου που διατυμπανίζουν κιόλας το πότε ακριβώς θα πεθάνουν οι εμβολιασμένοι. Ο ιός υπάρχει και αρκετά συχνά προκαλεί πνευμονιες. Εμένα μου εκανε πνευμονία και νοσηλεύτηκα και τώρα, μήνες μετά έχω ακόμα ταχυπαλμίες και υπέρταση (40αρης, μη καπνιστής, με γυμναστική και καλη διατροφή). Άντε να κάνετε το εμβόλιο γιατί θα ανέβουν τα κρούσματα απο το φθινόπωρο και θα μας ξανακλείσουν.

      1. Γιατί να μην πιστέψουμε τους “ψεκασμένους” που συνεχώς βγαίνουν σωστοί από πέρυσι και να πιστέψουμε ένα τρολάκι που πουλάει παραμύθια στα σχόλια και στηρίζει τη συστημική προπαγάνδα του κοροϊδοϊού;

      2. Αν πραγματικά πέρασες αυτό που λες τότε έχεις δίκιο για αυτήν την ταλαιπωρία, κανείς δεν αμφισβητεί την ύπαρξη του ιού, ο οποίος όμως δημιουργήθηκε σε εργαστήριο σαν προιόν βιολογικού πολέμου στην ουσία!!!Θα μπορούσε βέβαια το ίδιο πρόβλημα να σου συμβεί και με τον ιό της γρίππης, όπως έχει συμβεί ήδη σε χιλιάδες ανθρώους στο παρελθόν).
        Πρέπει όμως να τα βάζεις και να αποδίδεις ευθύνες στους πραγματικούς ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της κατάστασης αυτής, που όλοι σιγά-σιγά γνωρίζουμε πια ποιοί είναι, και όχι να ζητάς από τους άλλους να εμβολιαστούν με προιόντα σκουπίδια, επικίνδυνα, πειραματικά, τα οποία στην ουσία φτιάχτηκαν από τους ίδιους που έφτιαξαν και τον ιό, δες οτι με επίσημα στοιχεία ήδη στην ΕΕ υπάρχουν 12.500 θάνατοι(όσοι είναι γνωστοί, γιατί σίγουρα υπάρχουν πολλοί περισσότεροι στην πραγματικότητα), ακόμη δεν γνωρίζουμε τις μελλοντικές συνέπειες των εμβολίων, οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα θα είναι τρομακτικές, ποτέ μια πανδημία δεν ξεπεράστηκε με εμβόλια, αυτά που μας λένε είναι όλα ψέμματα!!!!!!!!

      3. Ταγάρι φλιτ είσαι σίγουρος ότι είχες κορονοιο γιατί ακόμη ψάχνουν να τον βρουν τον ιό, για δες τι λένε κάποια εργαστήρια στις ΗΠΑ που τον ψάχνουν. Ότι σας λένε τα κανάλια τα πιστεύετε! Είσαστε τελείως πρόβατα.

      4. Αν είχες πάρει αντιβίωση με τα πρώτα συμπτώματα, πιθανότατα δεν θα χρειαζόσουν νοσηλεία. Σου γράφω τι έκανα εγώ, και χρειάστηκα και δεύτερη αντιβίωση.

      5. καλα να παθεις ρε νουμερο σαλτα τωρα και γαμησου

      6. Εκβιαστική του εμβολίου
        Δεν είπε κάποιος ότι δεν υπάρχει ο ιός.
        Αφού πέρασες τον ιό έχεις ανοσία και όποιος επίσης έχει κάνει το εμβόλιο.
        Να μην πούμε ότι καί οι εμβολισμενοι μεταδίδουν τον ιό.
        Αν τώρα αυτοί που κυβερνούν μας ξανά κλείσουν , που θα έπρεπε να προσλάβουν άτομα στο σύστημα υγείας και να κάνουν ΜΕΘ, είναι άλλο θέμα .
        Ξέρεις πόσα σοβαρά χειρουργεία και πόσες θεραπείες σε καρκινοπαθείς έχουν ακυρωθεί με αποτέλεσμα σοβαρές επιπλοκές?
        Εμβόλια που σε σοβαρές χώρες έχουν απαγορευτεί λόγω τον επιπλοκών , εδώ λένε ότι είναι ασφαλής.

        Αλλά μας νοιάζει μόνο η πάρτι μας.

      7. Γεια σου έξυπνε Φλιτ.
        Για να δεις πόσο χαζοβιόλης είσαι, σκέφτεσαι κοντόφθαλμα όπως και οι “συνδικαλιστάδες” της Alphabank. Χωρίς να συνειδητοποιείς ότι εξευτελίζεσαι κι ότι, με αυτό που ζητάτε (τον εμβολιασμό των δήθεν αρνητών) χάνετε οριστικά το παιχνίδι. Κι αυτό γιατί πλέον θα υποχρεωθείτε να απαντήσετε οριστικά στο ερώτημα “προστατεύεται ένας εμβολιασμένος από τον ιό, ναι ή όχι” ? Και στις δύο περιπτώσεις, αν απαντηθεί το ερώτημα έχετε χάσει, γιατί ως γνωστόν, το εμβόλιο γίνεται για να προστατευτεί ο εμβολιαζόμενος, οπότε:
        => Αν προστατεύεσαι, δεν υπάρχει λόγος ο διπλανός σου να κάνει το εμβόλιο, έχεις ανοσία.
        => Αν δεν προστατεύεσαι, πάλι δεν υπάρχει λόγος ο διπλανός σου να κάνει το εμβόλιο, είναι άχρηστο.
        Τραβάτε τώρα στο δικαστήριο να απαντήσετε στο ερώτημα και να χάσετε. Στόκο.

      8. περαστικά!!!Αλλά δεν θα πάρω ένα πειραματικό εμβόλιο Το φοβάμαι πιο πολύ από τον ιό Και σκέψου αν έπαιρνες έγκαιρα μια αντιβίωση, λέω, μήπως,,,,,,,

    31. Δεν περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό από τον Σύλλογο Εργαζομένων Τοκογλύφων Alpha Bank. Γιατί αν δεν είναι τοκογλύφος αυτός που δίνει 1% επιτόκιο στις καταθέσεις και δανείζει με 18% πείτε μου εσείς τι άλλο μπορεί να είναι. Το σχέδιο των βελζεβούληδων την ΝΤΠ πλέον είναι σε πλήρη ισχύ. Αν δεν υπάρξει οργανωμένη λαϊκή εξέγερση, θα μας αναγκάσουν όλους να προσκυνήσουμε και να υποταχτούμε. Οι Θεοί του Ολύμπου να μας δώσουν δύναμη.

    32. Αντε οι δικηγόροι θα πιασουν δουλειά!!!! Έχουν να πέσουν μηνύσεις!!!!!! Ντροπή τους!!!!

    33. Δεν πουλάνε πλέον οι γιατροί και οι τηλεπαρουσιαστές και πιάσανε δουλειά τα κομματόσκυλα.

    34. ΑΣε τον εισαγγελεα. Ασχολειται αν ο παπας σκοτωσε τη γατα….

    35. Μολις εκλεισα το λογαριασμο μου (20 χρονια μιλαμε ειχα) απο εκει και τα πηγα στην Πειραιως (τυχαια μιας και ηταν η πρωτη που βρηκα μπροστα μου).

      1. Μπράβο σου! το ίδιο θα κάνω κι εγώ… θα κλείσω τον λογαριασμό της μισθοδοσίας μου στην Άλφα Τράπεζα….

    36. Ρε πουστηδες εγω δεν εχω κανει ουτε προκειτε αλλα καθε μηνα ερχομε στην κολοτραπεζα σας να πληρωσω το δανειο μου….θα με υποχρεωσετε να το κανω….αντε και γ,,,,,,,,τε. Μαλλον θελουν να διωξουν τους μισους…πιστευω μια αποσυρση των χρηματων και ενα κομα ανεμβολιαστων θα εκανε τα πραγματα ποιο ωραια…μηπως πρεπει εμεις οι ανεμβολιαστοι να απαιτησουμε να πανε στα τσακιδια οι αλλοι…..

    37. μήπως είναι κομματόσκυλα , εχουν κανει ενωπιον γνωστών ΤΟΥΣ το PLACEBO ή ΟΡΟ . ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΡΤΟΥΝ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ . ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΚΑΡΤΑ και ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ .

    38. Για να καταλάβουν κάποιοι τι σημαίνει “ΕΜΦΥΛΙΟΣ” !

    39. ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΘΥΡΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ …. ΤΡΑΒΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ !!! ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΝΦΟΡΝΤ…

    40. Σε 1-2χρώνια ελλάτε να μιλήσετε όπου θα σας έχουν απωλήσει κι θα κλέγεστε ότι δεν έχετε λεφτά κι είσαστε άνεργοι, κι όταν σάς είχαν τα ξήνατε κι δέν εξηπηρετούσατε το κόσμο κι του λέγατε να πάει στο μηχάνημα κι άμμα κόλαγε του λέγατε κι όλας να περιμένει, κι με τον covid να περιμένει έξω σε ουρά κι καμαρώνατε αντί να τον παρακαλάτε να τον εξυπηρετήσετε…..

    41. Τον ιό τον έφτιξαν σε εργαστήριο με χρηματοδότηση των ΗΠΑ. Θεωρία συνομωσίας είναι και αυτό; Και αν από εδώ και πέρα φτιάχουν έναν ιό τον μήνα, θα πρέπει να κάνουμε καινούρια εμβόλια κάθε μήνα; Α ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΚΑΘΙΚΙΑ.

    42. Ωραίος Σύλλογος εργαζομένων!Είναι ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ τέτοιες ανακοινώσεις (και είναι ελάχιστος ο χαρακτηρισμός αυτός). Τι νομίζουνε? Οτι αν απολύσουν συναδέλφους τους, δε θα έρθει η σειρά τους? Να πει ο σύλλογος με βάσει ποιών ιατρικών δεδομένων έκαναν αυτήν την ανακοίνωση. Οχι πρώτα να προτείνουν άδειες και απόλυση και μετά να ρωτήσουν τον ιατρό εργασίας!ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!

    43. Έχουν λυσσάξει γιατί ο μη εμβολιασμένος προστατεύεται από την πρόσφατη ευρωπαϊκή οδηγία τον Μάιο και από το ελληνικό σύνταγμα. Κανονικά θα έπρεπε να μηνυθούν από τους συναδέλφους τους και να τους αφήσουν στην ψάθα και αυτούς και τα παιδιά τους. Όλοι οι μη εμβολιασμένοι πρέπει να ψηφίσουν ”ένα” κόμμα, μόνο ένα κόμμα. Έτσι θα τους τσούξει. Το ποσοστό θα είναι 25 – 30 % . Εκεί να δεις μετά εκβιασμοί που θα πέσουν από τους δήθεν δημοκράτες. Ένα κόμμα και θα κλαίει με μαύρο δάκρυ η Κούλα και τα τσιράκια της.

    44. Ο Κούλης την έγραψε την ανακοίνωση; Με τόσες σοβαρές βλάβες που έχουν προκληθεί σε υγιείς ανθρώπους από τα εμβόλια τολμάνε και μιλάνε για δημόσια υγεία; Αιδώς αναίσχυντοι.

    45. Αλλάζουμε τράπεζα να μείνετε άνεργοι όλοι σας

    46. Ας μην πεφτουμε στην παγιδα, μπορει να μην το εχουν πει καν οι εργαζομενοι, ετσι ωστε να ερθουν σε ρηξη μεταξυ τους οι εργαζομενοι, αλλωστε τι φοβουνται αφου οι περισσοτεροι δουλευουν με τηλεργασια, ας στειλουν στα γκισε τους εμβολιασμενους κι οι υπολοιποι με τηλεργασια αν εχουν τοσο θεμα.

    47. ρε θα ψοφήσετε αν κάνετε το εμβόλιο….τεσπα αν θέλετε να το κάνετε καντε το και αντε γαμηθήτε

    48. Αυτό που απαιτούν και ο τρόπος τους κάνει ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ και ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ μιας και είναι ενάντια στο Σύνταγμα και τους Νόμους.

      Και επειδή αρκετά με όλους αυτούς. Εκτέλεση θα είναι η μόνη ποινή για αυτούς.

    49. Μεγαλειώδες παράδειγμα αυτοκαταστροφικής συμπεριφοράς και αυτού που λέμε «σκάβω ο ίδιος τον λάκκο μου»… όταν σε λίγο καιρό και με πρόσχημα ακριβώς αυτόν τον «ιό» που φοβούνται και δεν «παίζουν με την τύχη τους» θα έρθουν ωραιότατες απολύσεις καθώς η ταχεία ψηφιοποίηση και αυτοματοποίηση, εξάλειψη συναλλαγών με φυσική παρουσία , θα τους καθιστά εντελώς άχρηστους εργασιακά , θα δω τι ανακοινώσεις θα βγάζουν… θα περιέχουν μαλον κάτι ρητά περί «δικαιωμάτων εργασιακών και λοιπά…» αλλά τότε ποιος θα τους ακούει….Άντε γεια ρε…!!!

    50. που ειναι τωρα ενας εισαγγελεας? μιλαμε για μεγαλη αλητεια ανεφ πρηγουμενου

    51. Αυτοί εκβιάζουν και προτρέπουν να υποβληθούν με το ζόρι σε επικίνδυνους εμβολιασμούς με πειραματικά, αλλοπρόσαλλα εμβόλια, επομένως αυτοί είναι που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των άλλων και καταλύουν την ελευθερία των άλλων!!!!!! Αφήστε που είναι πια αποδεδειγμένο οτι την όλη ζημιά του ιού την κάνει η πρωτείνη-ακίδα, την οποία …απλόχερα σου προσφέρουν με τα εμβόλια, ιδίως με τα mRNA!!!!!! Επίσης είναι πολύ πιθανόν η πρωτείνη αυτή που δημιουργείται από τα εμβόλια να μεταδίδεται από τους εμβολιασμένους στους ανεμβολίαστους, με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία τους!!!! Οι εμβολιασμένοι λοιπόν, δεν προφυλάσσονται ουσιαστικά και για πολύ χρονικό διάστημα, έχουν τους τρομακτικούς κινδύνους από τα εμβόλια, μπορεί να μεταδίδουν την νόσο, μπορεί να νοσήσουν και οι ίδιοι, επομένως όλα αυτά που λένε να πάνε να τα πουν σε άλλους πλανήτες και όχι σε λογικούς ανθρώπους!!!!!!!

    52. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑ. ΔΙΑΙΡΕΣΕΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ!!

      1. ΕΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΔΕΛΦΕ

    53. Ας βγουν πρώτα τα αποτελέσματα των νέων Εμβολίων εντός της επομεένης 5/ετιας και μετά παίρνετε αποφάσεις.
      Διότι τα εμβόλιμα σκευάσματα, έχουν βγει στην αγορά για οικονομικούς λόγους και όχι ως ήδη δοκιμασμένα.
      Διαφορετικά, να ανακοινώσουν όλες οι Φαρμακοβιομηχανίες που τα παράγουν και το Υπουργείο Υγείας τα εξής στοιχεία:
      1. Την ακριβή σύνθεση και
      2. Τον ακριβή μηχανισμό που προκαλούν στο Ανοσοποιητικό σύστημα του Ανθρώπου.
      Θέλουμε συγκεκριμένα πράγματα και όχι αοριστολογίες.
      Σοβαρευτείτε, πρόκειται για Επιστήμη.
      Εύχομαι να υπάρχουν ακόμη σώφρονες νόες στην Επιστήμη και εχέφρονες εψηφισμένοι πολιτικοί.
      Γιατί, όλοι αυτοί που αποτελούν την Επιτροπή, δεν είναι εψηφισμένοι από τον λαό.
      Συγκεντρωθείτε και συγκροτηθείτε.
      Σοβαρευτείτε και σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

    54. Συντομα οι διοικησεις των τραπεζων θα στειλουν σχεδον το συνολο των εργαζομενων στα σπιτια τους , γιατι η τεχνολογια αντικαθιστα το παραδοσιακο τοκογλυφικο συστημα .Τοτε να δω , που θα βγουνε να ψαξουν για το ξεροκομματο ,οπως η πλειοψηφια του λαου σημερα ,αν θα εχουν χρονο να ασχοληθουνε με τετοια ζητηματα….
      Ερχεται η ωρα και για σας κηφηνες που νομιζετε πως παραγετε κοινωφελες εργο μαζι με τους τοκογλυφους τα αφεντικα σας…..

    55. Συμφωνώ με τον Αντρέα . Αλλαγή τράπεζας χθες …λογικά έχουν θέμα και με τους ανεμβολιαστους πολίτες . Δεν πείθετε οτι κι αν κάνετε αυτο να μπει καλα στο μυαλο κάποιων, για να τελειώνουμε με το τσίρκο λαμόγια

    56. Αίσχος, πραγματικά αίσχος!!!!!!!! Επικαλούνται ”νόμους” για την δήθεν προστασία της υγείας τους, αλλά δεν τους νοιάζει να προτείνουν να καταλυθεί το σύνταγμα και η ελεύθερη βούληση και απόφαση του καθενός, και σε ιατρικά θέματα!!!!!! Πραγματικά πρέπει να είναι βαλτοί!!!!!!!

    57. Εμπάργκο στην alpha bank γιατί είναι φασίστες, να μειωθεί ο μισθός τους γιατί θα μειωθεί και η πελατεία τους. Για αυτό μας κυβερνάνε Καλιγούλες. Είναι καθυστερημένοι προφανώς, δεν εξηγείται αλλιώς το να εκβιάζεις για κάτι τόσο προσωπικό. Αυτοί αντί να στείλουν τα Πάκι σε Σπιναλόγκες θα στείλουν τους Έλληνες που ξέρουν τι θα πεί ελευθερία.

    58. Ντροπή σας καριόληδες ! Να πάρουν τα λεφτά τους οι καταθέτες από την κολοτραπεζα σας και να δείτε τι ωραία που θα κάθεστε στο σπίτι και θα είστε ασφαλείς ! Τα λέμε σε 1-2 χρόνια όταν θα αρχίσουν να χτυπάνε διάφορα καμπανάκια και θα τρέχετε στους γιατρούς ..

    59. Απο που κι ως που κινδυνευουν οι οικογενειες των εμβολιασμενων απο τους μη εμβολιασμενους;;;;;;τα εμβολια δεν αποτρεπουν τον κινδυνο;;;;;;;;;;τοτε γιατι εμβολιαζονται αφου το εμβολιο δεν προστατευει;;;;;;;;οποτε εχουμε ομολογια εκ μερους των εμβολιασμενων οτι τζαμπα εκαναν το εμβολιο!!!!!!!

    60. Διατρέφουν την πραγματικότητα. Οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν από τους μη εμβολιασμένους, ειδάλλως ποιο το νόημα του εμβολιασμού.

    61. Οι συνηθεις υποπτοι λαγοι. Ποιοι αλλοι θα ειχαν τετοιο θρασος. Ανθρωποι αποκομενοι απο την ελληνικη κοινωνια, που το χρημα εστω και σαν αφη τους εχει μεταβαλει σε θηρια, εχει διαστρεψει τη σκεψη τους, τους εχει κανει ενω ειναι μεροκαματιαρηδες να σκεπτονται σαν τον Gates!! Αυτοι βγαζουν μητσοφουστηδες, τσιπρες κτλ σκουπιδια. Κλασικες περιπτωσεις που τα περιπτερα ενεργουν σαν πολυκατοικιες παραβολικα ομιλων. Εαν δεν ειναι ενα κολπο επικοινωνιακο που δεν απτεται της πλειοψηφιας των μεροκαματιαρηδων εργαζομενων της Alpha, κατι τετοιο συμβαινει οπως περιγραφω πιο πανω.

    62. Υπαρχει καποιος να μας εξηγησει πως ο μη-εμβολιασμενος ειναι προβλημα για τους υπολοιπους εμβολιασμενους αφου πρωτα και οι εμβολιασμενοι κολλανε και μεταδιδουν αλλα και αφου εχουν κανει το εμβολιο δεν εχουν κανενα προβλημα.Οι ανεμβολιαστοι το εχουν

    63. Έρχονται Διωγμοί και Απολύσεις!!!!!
      Αίσχος!!!!

    64. δεν ειμαι αρνητης του ιου αλλα ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟΝ επι της ευκεριας ομως θα κλεισω τους λογαριασ μους στην αλφα γιατι δεν γουσταρω τους εκβιασμους !!!!!!

    65. Κάποιοι σκεπτόμενοι εργαζόμενοι της Alpha θα γίνουν εκατομυριούχοι από τις αποφάσεις των δικαστηρίων.
      Και μετά η Διοίκηση της Alpha θα κυνηγάνει τους 50-60αρηδες συνδικαληστές της Alpha που φοβούνται λογω προχωρημένης ηλικίας και μεγαλου βάρους για το τομάρι τους….

    66. ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ….

      ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ-ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ. ΤΕΛΟΣ.

    Comments are closed.