ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ – ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ – ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ – ΝΕΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΚαταγραφήΔ

    Mαζικές διαμαρτυρίες λαμβάνουν χώρα στο Παρίσι και σε άλλες γαλλικές πόλεις ενάντια στα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό, τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

    Πολλές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των Κίτρινων Γιλέκων, εκφράζουν τις ανησυχίες τους για τα πιστοποιητικά υγείας, η επίδειξη των οποίων έχει γίνει υποχρεωτική για πολλούς δημόσιους χώρους στις 21 Ιουλίου.

    Η χθεσινή διαδήλωση κατά των υποχρεωτικοτήτων, θεωρείται από τις πολυπληθέστερες μέχρι τώρα στη Γαλλία.

    Τα «αίματα άναψαν» και προκλήθηκαν μικροεπεισόδια ανάμεσα στους διαδηλωτές και τις ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας:

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Εμείς θα ξυπνήσουμε όταν θα τελειώσουν τα μπάνια και οι διακοπές.

    2. τι σχέση έχει ο ταπεινός φοβισμένος ραγιάς με τους ηρωϊκούς Γάλλους μαχητές ;;;;;;;;

    3. Αυτοί είναι Ευρωπαίοι……εμείς καταντήσαμε Π@οι και πολύ μας είναι!!!!!!!

    4. O ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΜΠΟΛΑΚΙΑΣ, ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ, ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ, ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ

    5. Χτες βράδυ, έγινε ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ συγκέντρωση ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ, για να γιορτάσουν τη νίκη των ΤΑΛΙΜΠΑΝ! Τους άκουσα που το φώναζαν κατεβαίνοντας την Ευρυπίδου και κρατώντας γνωστές σημαίες! Τρεις! ΝΑΙ ΤΡΕΙΣ! Κλούβες των ΜΑΤ τους χαζοκοίταζαν από το Δημαρχείο, δείγμα του αιφνιδιασμού τους! ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, Σ΄ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΜΟΎΓΚΑ!!! Δυστυχώς οδηγούσα μόνος και δεν σταμάτησα για βίντεο. Οι “επίσημες” ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΕΣ “πηγές πληροφόρησης” ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    6. Αυτα να τα βλέπουμε εμείς που ως λαός κοιμόμαστε όρθιοι

    7. ,οι Γάλλοι έχουν βαθιά δημοκρατική παράδοση,και μπροστά στην δημοκρατία τους δεν βάζουν τίποτα άλλο.Αξομα και την υγεία,αν θεωρήσουμε πως υπάρχει σοβαρός λόγος υγείας.

    Comments are closed.