ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ! ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ! ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΕ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ! ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ! ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
σαντορινη

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σήμερα 23 Ιουλίου στη Σαντορίνη, όταν ένας εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος ζήτησε μέσω ανακοίνωσής του από τους ντόπιους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, εξαιτίας του υπερβολικού τουρισμού.

Με ένα μήνυμα που θυμίζει υπερβολικά το «112» οι κάτοικοι της Σαντορίνης καλούνται να μειώσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες και να παραμείνουν στα σπίτια τους για να μην επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Συγκεκριμένα ο Πάνος Καβαλλάρης με ανάρτηση του στο Facebook ενημέρωσε πως αναμένονται 17.000 τουρίστες και χαρακτήρισε την σημερινή μέρα ως «δύσκολη».

καβαλαρης

Να σημειωθεί ότι μετά τον σάλο που προκλήθηκε η ανάρτηση διεγράφη από το Facebook.

Σας θυμίζει κάτι το βίντεο;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. δεν τους νοιαζει ο Ελληνας..μονο οταν τους συμφερει..και θελουν να τον αρμεξουν…ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ..! ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΞΥΛΟ..ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΥΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!! ΑΡΚΕΤΑ!! ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ!! ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!

  2. Έτσι κι αλλιώς η ανακοίνωση είναι στα ελληνικά κανένας δεν πήρε χαμπάρι γιατί το 80% εκεί είναι τηγανοκεφαλοι Αλβανοί αιμομίκτες με τους ντόπιους

  3. Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΜΟΜΙΞΙΕΣ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

  4. ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΟΛΟΙ

  5. Έτσι. Στηστεεεε κωωωωω. Στηστε. Σερβοτοραιοι. Ρε τουρισμός δεν ανήκει ούτε ανήκε στους κλάδους της οικονομίας. Είναι απλώς εξτραδακι. Ελλάδα έγινε πρώτος κλάδος ο βασικος

  6. Δεν μου λέει τίποτα αυτό…. μηπως κ κ@λο δίνουν???κάντε ένα ρεπορτάζ να δούμε τι τρέχει εκεί…..

  7. Αυτές οι οδηγίες είναι κάτι πού συνηθίζεται σέ τριτοκοσμικές χώρες εδώ καί δεκαετίες, ΠΟΤΕ όμως σε αναπτυγμένες χώρες. Τό μάθανε κάποιοι πολιτικοί καί δημοσιογράφοι Παπαστεργίου Μπουρδοσαλτε κ.α και θέλουν νά εφαρμόζετε καί στην Ελλάδα νά μετατραπεί δηλαδή ο ελληνικός λαός σε υπηρετικό προσωπικό των ξένων καί τίποτα άλλο, νά αρχίζει νά μαθαίνει την θέση του καί τόν προορισμό του στο κόσμο αυτό: υπηρέτες. Έτσι θά καταπίνει πιο εύκολα την εκμετάλλευση τού ελληνικού ορυκτού καί μη πλούτου από τούς ξένους σέ αγαστή συνεργασία με τούς ντόπιους ολιγάρχες.

  8. Σας αξίζουν με το παραπάνω αυτοί που ψηφίσατε γίδια νεογέλληνες. Καθήστε να σας πηδήξουν κιόλας.

  9. ΤΟ ΊΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ(ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ),
    ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ!… ΈΔΩΣΕ ΟΔΗΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΚΥΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ!… ΨΑΞΤΕ ΤΟ!…
    ΈΤΣΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ! ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ!

  10. Ε δεν φτανει ο μουσακας των 35 ευρω για ολους! Τι δεν καταλαβαινετε? Οποιος εχει γαιδουρακια που ζουν ακομα εξαιρειται του lockdown! Κοινως Αι Σιχτιρ!

  11. Βαζω στοιχημα οτι η τοπικη κοινοτητα δημοι και κοινοταρχες ξεσηκωνουν απο αυτο το αποβρασμα τον Πρωκτοσάλτε που απο Σεπτεμβρη θα εχει και εκπομπη ημερήσια στον ΤουρκοΣκαι

  12. ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΝΔΟΥΛΗΣ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ;

  13. Εδώ διαφημίζουν μέρα νύχτα στα κανάλια την Τουρκία αυτό μας πείραξε?

  14. ΠΡΟΤΟΣΑΛΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ Η ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ Η ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΕΘΝΟΠΡΟΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20ΕΤΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

  15. Στον Κοβιντ τους υπακουσατε Ραγιαδες κ αμεσως μετα τους δωσατε 41% . Δωσε θαρρος στον χωριατη να ανεβει κ στο κρεβατι ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!!

  16. Παρακαλώ διορθώστε τον τίτλο του άρθρου! Οχι «ΠΟΡΤΟΣΛΤΕ» αλλά «ΠΟΡΔΟΣΑΛΑΤΑ»!!! Είναι άδικο να χαρακτηρίζεται λάθος ένα υποκείμενο!!!

  17. Καλύτερα να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους να έχουν χώρο να κοιμούνται οι τουρίστες.

  18. Και ακόμα τον κυτάτε και δεν τον έχετε πετάξει στην θαλασα είστε άξιοι της μοίρας ρε Έλληνες ντροπή του Έθνους κοκομοίρηδες

  19. ΝΑΙ ΝΑΙ.. ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΙΛΑΤΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΩ ΑΠ ΕΞΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.

  20. Λογικό για μια χώρα που παράγει μόνο σουβλάκια και πουλάει ήλιο, θάλασσα και ότι άφησαν οι πρόγονοι!!!!! Λογικό για μια χώρα με τον ποιο διεφθαρμένο ιδιωτικό τομέα, που δεν μπορεί να παράξει τιποτα που να εξάγεται και να φέρει συνάλλαγμα, αλήθεια ποιος σοβαρός εργαζόμενος μορφωμένος ή εξειδικευμένος θέλει να δουλέψει για Έλληνα εργοδότη και με υψηλή επιστασια τον Κουλή?

Comments are closed.