20/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

«ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ» ΕΙΠΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ – Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ ΣΕ ΚΛΑΜΠ ΣΤΗ ΡΟΔΟ, ΕΝΩ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗ ΕΔΙΝΑΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ

Κοινοποίηση:
vasilis-oikonomou-

Τα “κρέατα” της ΝΔ τα ξέρουμε χρόνια, δεν θα τα μάθουμε σήμερα. Ωστόσο, συνεχώς με τις τακτικές τους και τις πολιτικές τους μας εκπλήσσουν δυσάρεστα. Ζουν εις βάρος του λαού, πίνουν και γλεντούν με χρήματα των φορολογουμένων πολιτών. Και στο τέλος, μας πίνουν το αίμα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Βουλευτής Οικονόμου. Καιγόταν η Αττική, καιγόταν η περιφέρεια στην οποία εκλέγεται και αυτός μπεκρούλιαζε σε νυχτερινό μαγαζί της Ρόδου.

Πριν τις εκλογές ο υφυπουργός Βασίλης Οικονόμου διατυμπανιζε πως «έχω μία αποστολή … να στέκομαι δίπλα στους συμπολίτες μου!». Δεν την εκτέλεσε. Θα παραιτηθεί;

Το βραδυ της 12ης Αυγούστου, την ώρα που η Ανατολική Αττική καιγόταν για πάνω από 24 ώρες, ο υφυπουργός Υποδομών Βασίλης Οικονόμου, βουλευτής της Ανατολικής Αττικής διασκέδαζε με παρέα σε κλαμπ – εστιατόριο στη Ρόδο σε χαλαρή διάθεση, όπως φαίνεται στην φωτογραφία.

IMG_20240813_202544

 

«Η Ανατολική Αττική είναι ο τόπος μου. Στην τετραετία που μας πέρασε ήμουν στην πρώτη γραμμή και συνέβαλα έτσι ώστε να δώσουμε λύσεις στα αιτήματα και τις ανάγκες των πολιτών με την αμέριστη στήριξη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ως βουλευτής και ως άνθρωπος που ζω σε αυτό τον τόπο έχω μία αποστολή, να ανταποκριθώ στις προκλήσεις για την ανάπτυξη της Aνατολικής Aττικής και να στέκομαι δίπλα στους συμπολίτες μου!

Με δύναμη την εμπιστοσύνη σας, πράξεις και έργα για τον λαό και την πατρίδα! Την Κυριακή των εκλογών ζητώ την ψήφο σας για να σας εκπροσωπήσω επάξια στη νέα Βουλή!», έλεγε στο προεκλογικό σποτ και εκλεχθηκε ξανά.

Μόνο που οπως φαίνεται δεν νοιάζεται και πολύ για τον τόπο του…

Προς τιμήν του δεν προσπάθησε να διαψεύσει το γεγονός, ενώ επιχείρησε να δικαιολογήσει τη στάση του λέγοντας «δεν είχα υπολογίσει το μέγεθος της καταστροφής».

Η απάντηση του υφυπουργού κ. Οικονόμου:

«Ηταν εστιατόριο και ήμουν καλεσμένος. Βρισκόμουν με μια παρέα προσκεκλημένος. Δεν υπολόγιζα την καταστροφική εξέλιξη της φωτιάς. Ήμουνα ήδη κάτω, δεν μπορούσα να κάνω κάτι».

Την Δευτέρα το πρωί όμως ήταν όλα γνωστά, οπότε ίσως και ο κ. Οικονόμου να μπορούσε να σταθεί στο πλευρό των συμπολιτών του. Ακόμα και αν δεν μπορούσε να βοηθήσει πρακτικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Ε μα, πάρτε του επιτέλους έναν υπολογιστή…!!!!!!!

  2. Αφού εκλέχθηκε πάλι, γιατί το συζητάμε; Η ευθύνη είναι των ψηφοφόρων…

  3. Ρε ουστ βοδι.Ο κόσμος καιγεται και εσυ γλεντας

  4. Σκούπισε την κουραμπιεδοσκονη από τα μούσια σου λουκουμοκουραδε

  5. ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΕΣ, ΟΥΓΚΑΡΙΕΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ

  6. Αλλο ενα άχρηστο σκουπιδι ευρωπαϊστης υπέρ τον μνημονίων, προδότης ξευτιλας, Ένα μοσχάρι, τι ψηφίσατε ρε ηλιθιοι, και το δυστύχημα είναι όταν θα ξανά έρθουν οι εκλογές θα τα ξεχάσουν όλα και θα πάνε τα πρόβατα να ξανά ψηφίσουν αυτό ρεμάλι, ρε ουστ!!!

  7. Καμαρωστε ΕΛΛΗΝΕΣ μαλακες τι ζωο ψηφισατε

    Αφου αλλαξε 200 κομματα τωρα βρηκε καταφυγιο στον σταβλο της ΝΔ

    Αργομισθος κοπριτης .,.,

  8. Ένας ακόμα χαραμοφάης που έπρεπε να τον έχουν στείλει σπίτι του οι ψηφοφόροι. Όποιος χοροπηδάει από κόμμα σε κόμμα δεν έχει ιδεολογία και φυσικά η Νέα Δημοκρατία κατάντησε χαβούζα με χαμένα κορμιά παλλαιάς κοπής, τουρλουμπούκη από άλλα κόμματα με μία πλήρως ροζοσπαστική και διεφθαρμένη woke agenda που μαγαρίζει ανήλικους και ενήλικους.

  9. Αν κάποιος δεν έχει σπουδάσει χειρουργός δεν κάθεσαι να σε σφάξει. Βλέπουμε τόσα χρόνια πως είναι άχρηστοι και επικίνδυνοι και τους ψηφίζουμε τα βόδια. Ένα σκουλήκι από αυτά δεν βγήκε ποτέ να πει πως δεν έχει τα προσόντα να παραδεχτεί πως είναι λίγος για αυτή την ευθύνη και να παραιτηθεί. Εγώ αυτό θα έκανα στη θέση τους.

  10. Δεν υπαρχει προβλημα ετσι και αλλιως η μιση ελλαδα εχει φυγει απο την αθηνα…αλλωστε και εδω να ητανε τι θα εκανε θα εσβηνε της φωτιες;;;;.
    Εδω υπαρχουνε προδοτες που βαζουνε φωτιες στην χωρα….θελουνε να μας καψουνε ζωντανους και αυτος ειναι ενας σοβαρος λόγος για να επιστρεψει η θανατικη ποινη μιλαμε για εχθρικη πραξη τι να βαλεις μια βομβα! τι να βαλεις μια φωτια! το ιδιο πραγμα ειναι.

  11. Αυτός ο βρομιάρης παίζει να πλένεται μόνο όταν βρέχει

  12. Μη συγχιζεστε.Δεν έγινε ο Οικονόμου ΝΔ, η ΝΔ έγινε δημαρ

  13. Μπράβο στη Νέα Δημοκρατία…..τον έφερε μεταγραφή από το ΠΑΣΟΚ….. επειδή…. είχε γκόμενα την ανιψιά της Κούλας…..

  14. Έχουμε ότι μας αξίζει….κοπιαστε…..βολευτείτε……

  15. Πρώτοι να σβήνουν φωτιές πρέπει να είναι οι βουλευτές ,είδατε κάποιον ;

  16. Κοιτάξτε φίλοι, η αλαζονεία μαζί με υπεροψία και τσαμπουκά είναι στεγνή αλητεία. Αυτό το γομάρι τα έχει όλα αυτά, να τον ακούσεις να μιλάει και να επιχειρηματολογεί αρκεί, δε χρειάζεται παραπάνω.
    Αυτούς που εξαπάτησαν και τους έκλεψαν την ψήφο, αυτοί θα τους στείλουν εκεί που έστειλαν και το Τσιπρέικο.
    Το θέμα είναι ότι αυτά τα σούργελα που λυμαίνονται την πατρίδα μας με την ανοχή μας έχουν διαλύσει και ξεπουλήσει τα πάντα και αυτή η κατάσταση θέλει κάνα δυο τρεις γενιές για να επανέλθει και αν.
    Οπότε, μεγάλη η χάρη Της, η Παναγιά μαζί μας.

  17. Ο ταβερνιάρης που τον σέρβιρε έπρεπε να τον είχε διώξει κλοτσηδών

  18. ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΠΟΥΧΕΣΑ- ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ. ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ…

  19. Ε και;;; Τα ζώα θα τον ξαναψηφίσουν, όποτε τι ανάγκη έχει; Γιατί να μην διασκεδάζει όταν τα ζώα καίγονται; Ξεεερει αυτός με ποιους έχει να κάνει. Όπως και όλοι τους φυσικά. Σε λίγες μέρες θα εχουν ξεχαστεί οι πυρκαγιές, τα καμμένα σπίτια, τα δέντρα, τα ζωάκια και ο Έλληνας θα ξαναγυρίσει στο καφεδάκι τους, στο ταβλακι τους κλπ κλπ.

  20. Oι μοσχαροκεφαλές και τα σαπιοκρέατα πολαπλασιάζονται, ενώ συγχρόνως πολαπλασιάζονται και οι ηλίθιοι κάτοικοι αυτής της γωνιάς της γης. Ελπίζω, οι εύστροφοι όπως αποδεικνύεται, συμπολίτες του να τον ξαναψηφίσουν, αφού ειναι αρρωστιάρικα εξαρτώμενοι από πολιτικούς.

  21. Ο Ιούδας που τοπαιζε και αριστερή πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ και ξεπουλήθηκε για δόξες και τιμές από τον Κούλη.

  22. Αυτο το αραχιδι, δεν ηταν καποτε Πασοκ?

  23. Καλά κάνει διασκεδάζει τρώει πίνει στην υγειά των κορόιδων Ελληνων φορολογούμενων

Comments are closed.