«ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, 4.000 ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ… DRONES» – ΟΙ ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

    Κοινοποίηση:
    6325333-1-1024x683

    «Φωνάζαμε δεν έχουμε Πυροσβέστες και αυτοί αγόραζαν drones. Και σα να μην έφτανε αυτό βγήκε και είπε ο κ. Κικίλιας ότι σε 30 μέρες δεν θα μας ανανεώσουν τις συμβάσεις μας». Με αυτά τα λόγια οι οι Εποχικοί πυροσβέστες γκρεμίζουν το περιβόητο νέο κυβερνητικό δόγμα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

    Με ανάρτησή του στο Facebook, την οποία συνοδεύει μια αποκαρδιωτική φωτογραφία από το πύρινο μέτωπο στην Κορινθία που έφτασε μέχρι τη θάλασσα στη Λυγιά, αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι «εν μέσω πολέμου, εν μέσω αντιπυρικής περιόδου ο Υπουργός αποφάσισε να ανακοινώσει ότι θα διώξει Πυροσβέστες και 2 μέρες εμείς είμαστε εδώ και παλεύουμε με το θηρίο γνωρίζοντας την τύχη μας». 

    Παράλληλα ζητούν συγγνώμη από τους πολίτες. «Σας ζητάμε συγνώμη για την καταστροφή αυτή αλλά είμαστε λίγοι. Δεν φτάνουν οι Πυροσβέστες, δεν πήραν Πυροσβέστες, ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ. 4.000 τα κενά στο Πυροσβεστικό Σώμα»

    Αναλυτικά η ανάρτηση τους:

    «Στέρεψαν οι λέξεις.

    Ένα μεγάλο συγγνώμη σε όλους τους πολίτες. Φωνάζαμε δεν έχουμε Πυροσβέστες και αυτοί αγόραζαν drones. Και σα να μην έφτανε αυτό βγήκε και είπε ο κ. Κικίλιας οτι σε 30 μέρες δεν θα μας ανανεώσουν τις συμβάσεις μας.

    Εν μέσω πολέμου, εν μεσω αντιπυρικής περιόδου ο Υπουργός αποφάσισε να ανακοινώσει ότι θα διωξει Πυροσβέστες και 2 μέρες εμείς είμαστε εδώ και παλεύουμε με το θηρίο γνωρίζοντας την τύχη μας.

    Σας ζητάμε συγνώμη για την καταστροφή αυτή αλλά είμαστε λίγοι. Δεν φτάνουν οι Πυροσβέστες, δεν πήραν Πυροσβέστες, ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ. 4.000 τα κενά στο Πυροσβεστικό Σώμα.

    Η φωτογραφία απο τη… θάλασσα στη Λυγια Κορινθίας.»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Δεν έχουμε πυροσβέστες δεν έχουμε σχολεία δεν έχουμε νοσοκομεία δεν έχουμε αστυνόμευση δεν έχουμε οδικό δίκτυο δεν έχουμε Ελληνικό κράτος δεν έχουμε Έλληνες κυβερνήτες κτλ κτλ , όμως έχουμε ολιγαρχική κατοχική κλεπτοκρατία , κατά κόσμο δημοκρατία …
      Κακομοίρηδες …επιτέλους πότε θα εμπεδώσετε ότι όσο ανέχεστε ένα αφορεσμενο και τους συν αυτού σατανιστές όλα τα δεινά του σύμπαντος θα μας βασανίζουν ;

    2. Λεφτά δεν υπάρχουν για εποχικούς πυροσβέστες, υπάρχουν όμως μπόλικα για κάθε λαθρο.

    3. …..ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ!!!…….

    4. Πόσοι εποχικοί πυροσβέστες είναι πίσω από φωτιές, δεν περιγράφεται…είναι και φαινόμενο συχνό και στο εξωτερικό. Και έχεις και τον βλάκα τον άχρηστο μπασκετμπολίστα να δίνει και αφορμή για να βάλουν περισσότερες φωτιές ως αντίποινα.

    Leave a Response