ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΤΑ FUNDS ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΟΥΣΑΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    Κοινοποίηση:
    exosi

    Στην έξωση μιας οικογένειας από το σπίτι της, το οποίο βγήκε σε πλειστηριασμό από fund, προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

    Συγκεκριμένα στην περιοχή της Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη η αστυνομία κατάφερε να βγάλει έξω από το σπίτι της την οικογένεια.

    Είχαν γίνει ακόμη δυο απόπειρες έξωσης ωστόσο η γειτονιά της Καλαμαριάς είχε υπερασπιστεί την οικογένεια, οπότε οι εξώσεις δεν προχώρησαν.

    «Δεν γίνεται χωρίς να τελειώσουν τα δικαστήρια να μας βγάζουν έξω. Και επειδή έχουμε δίκαιο θα δικαιωθούμε. Εμείς θα ξανάρθουμε και δεν φοβόμαστε κανέναν. Δεν μας πτοεί τίποτα, Το δίκαιο είναι με το μέρος μας» τόνισε ο Φώτης Παπάζογλου ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του πετάχτηκαν έξω από το σπίτι.

    Το αρχικό δάνειο που λάβει ο κ. Παπάζογλου και η σύζυγος, ήταν γύρω στις 60.000 ευρώ και ενώ αρχικά αποπληρωνόταν κανονικά, όταν μειώθηκαν τα εισοδήματά τους δραστικά, σταμάτησαν να πληρώνουν και το οφειλόμενο ποσό εκτοξεύτηκε στις 180.000 ευρώ.

    «Σπάσαν την πόρτα με τη βοήθεια της αστυνομίας και μας βγάλαν τα πράγματα έξω, χωρίς να περιμένουν την απόφαση από το δικαστήριο για την ακύρωση του πλειστηριασμού» η οποία θα εκδοθεί περίπου σε έναν μήνα, δήλωσε ο Φώτης Παπάζογλου και πρόσθεσε:

    «Η αναλγησία τους φάνηκε όταν ήρθαν την προηγούμενη Τετάρτη, όταν είχαμε τους νεκρούς στα Τέμπη, πάλι με τη συνδρομή της αστυνομίας, μέρα πένθους και ξαναπαραβίασαν την πόρτα. Ο αγώνας συνεχίζεται».

    Σημειώνεται ότι όπως έχει καταγγείλει κατά τις δύο προηγούμενές απόπειρες έξωσης ο Φ. Παπάζογλου δεν έγινε καμία προσπάθεια από το fund, το οποίο αγόρασε το δάνειο από τράπεζα, να γίνει διακανονισμός αν και ο ίδιος προσπάθησε να έρθει σε επαφή για ρύθμιση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Ονόματα και διευθύνσεις των funds υπάρχουν.
      Απλά πράγματα.

    2. το ΠΑΜΕ που ειναι ? Ο Κουτσουμπας & οι μασωνοι του Περισσου γιατι δεν ειναι διπλα στο λαο..αλλα ναι μονο σε μελη του κομματος κανουν αντισταση και απο την αλλη η εκλησια ΑΕ γιατι δεν βοηθαει τη χριστιανικη αυτη οικογενεια …
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΛΥΣΜΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΟΝΕΡΟ

    3. o λαος τωρα εχει να επιλεξει…..
      Εθνικο κομμα Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ….
      Τελειωσανε τα ψεμματα…..
      Η ΝΔ προκειται για συμμορια …..
      για εγκληματιες του κοινου ποινικου δικαιου……..
      προκειται παιδεραστες , κλεφτες, μιζαδορους, εκβιαστες, κτλ……….
      μιλαμε για κανονικη εγκληματικη οργανωση,
      που ο ενας καλυπτει τον αλλο .
      μαζι με επιορκους δικαστικους…..
      βιασμος της ηθικης, της νομιμοτητας
      και της Δημοκρατιας….
      Πόσα αρπακτικά στελεχη της ΝΔ ,τελικά βρέθηκαν
      σε πόστα εξουσιας και τσίμπησαν εκατομμύρια,
      την ίδια ώρα που άλλοι χάνουν τα σπίτια τους .
      από τα φαντς του ρότσιλντ????…..
      Όλοι οι κιναιδοι, οι κλέφτες και απατεώνες,
      οι δοσίλογοι και οι προδοτες,
      οι ανθέλληνες και οι λαθρολαγνοι ενωμένοι ,
      πολεμούν τον Ηλία Κασιδιάρη.
      Οφείλουμε δώσουμε την δύναμη, με μεγαλο ποσοστο ,
      στο Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ
      για να απαλλαγουμε μια και καλή απο αυτούς!!!
      Φυλακη και κατασχεση περιουσιας τους ,
      για να αναπληρωσουν ολοι οι εμπλεκομενοι ,
      την ζημια στα Δημοσια ταμεια…….

    4. Μας τα έλεγε και ο Αριστόβουλος Μάνεσης στα βιβλία του. Χωρίς τον κατασταλτικό μηχανισμό δεν μπορούν να κυβερνήσουν. Οι μπάτσοι υπάρχουν για να φυλάνε αυτούς, όχι να προστατεύουν εμάς.

    5. Αν πλήρωναν τις δόσεις τους, δεν θα τους έβγαζε κανένας. Τόσο απλά.

      1. Όταν πήραν το δάνειο ίσως είχαν δύο δουλειές π.χ.το ζευγάρι, ίσως τώρα μία ή καμία. Όταν πήραν το δάνειο δεν ήξεραν ότι θα έχουν δέκα χρόνια νταβατζηδες με τα μνημόνια. Όταν πήραν το δάνειο δεν ήξεραν ότι μετά από χρόνια η ΔΕΗ μαζί με τους παρόχους θα ληστεύουν τον κόσμο για να κονομανε τρελά οι διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες παρέα με τους κυβερνώντες. Όταν πήραν το δάνειο δεν ήξεραν ότι θα παίρνουν τα ίδια χρήματα απ’τη δουλειά τους χωρίς αυξήσεις απ’το 2012 μέχρι σήμερα, ούτε τριετίες ούτε επιδόματα, μνημονιακοι νόμοι. Ότι με τα ίδια αυτά χρήματα οι τιμές που πληρώνουν για βασικά είδη θα είναι στο Θεό που να το ξέρουν. Απλά πράγματα, άλλωστε η πολιτεία και η εξουσίες εδώ στην Ελλάδα εκτός από μπίζνες – μίζες ξέρουν και πως να τιμωρούν μόνο όσους έχουν ανάγκη όχι τους λοποδητες, τους τυχοδιώκτες, τους παράνομους, με αυτούς κάνουν δουλίτσες.

    6. Εγώ θα ξανακάνω την ερώτηση. Οι αστυνομικοί στην Ελλάδα, δεν είναι ελληνες;;;;; Γιατί αν ήταν, θα έπρεπε καιρό τώρα να έχει πάει και να έχει βγάλει με τις κλωτσιές, μέσα από την βουλή και από τα γραφεία και από τα υπουργεία τους, όλα αυτά τα καθάρματα για να ξεβρωμισουμε επιτέλους! Και μετά να αποφάσιζε ο λαός, με ποιον τρόπο θα πληρώσει το κάθε ένα κάθαρμα από αυτά. Και όχι να πηγαίνει να βγάζει τους Ελληνες από τα σπίτια τους και να τους πετάει στο δρόμο για την κονόμα αυτών των μαφιόζων! Δεν ντρέπονται ήθελα να ξερα;;;

    7. Επιτροπές και αποσπάσματα γειτονιάς με αλγόριθμο ταχείας ειδοποίησης των μελών και με τον κατάλληλο οπλισμό (όχι απαραίτητα πυροβόλα όπλα). Θα σπάσει ο Τσαμπουκας μόλις σπάσουν τα μούτρα τους!

    8. Και τα δάνεια τα πήραν για ελάχιστα χρήματα. Το κούρεμα των δανείων έγινε,αλλά όχι υπέρ του λαού,αλλά υπέρ των funds.

    9. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ, ΟΙ 59 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΤΑ FUNDS, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ!!!
      ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ!!!!
      ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!!!!

    10. Ε, βεβαια, δεν λεγεται “Κοντομηνας” η “Αλαφουζος” η “Λατσης”, για ΝΑ ΤΟΥ ΣΒΗΣΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ “ΔΑΝΕΙΑ”, ΠΡΟΣΤΙΜΑ εΦΟΡΙΑς, ΦΟΡΟΥς ,ΚΛΠ . κΑΙ ΤΑ 60.000 ΕΓΙΝΑΝ 180.000 ,ΕΝΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΠΛΗΡΩΝΕ … θΑΥΜΑ,ΘΑΥΜΑ . Οσοι νομιζουν οτι επειδη επιασαν μια θεση στο κοπροΔημοσιο,εχουν εξασφαλισει παιδια και εγγονια, ας κοιμουνται ησυχοι … Σε τριαντα χρονια, το καθε εγγονι τους θα “χρωσταει” για το “χρεος”,( που τοτε θα εχει φτασει τα 6 Τρις) ,καπου 400.000 ευρω… Και οι τεμπελοδουλειες του “Δημοσιου”, οι θεσεις κοπρόσκυλων ,θα εχουν γινει απο 750.000 που ειναι σημερα, περιπου 120.000 χιλιαδες. Αρα, τα εγγονια σας εκτος απο λιγους κολλητους, ουτε κλητηρες δε θα μπορειτα να τα βαλετε. Και τοτε δε θα υπαρχει ΚΑΝΕΙΣ να μιλησει για τιποτε, Τα καλυτερα ερχονται ΚΑΙ για σας, ρεμαλια που θα πατε παλι να ψηφισετε τσιπροκουληδες

    11. Ακροδεξιά λαμογια δίνουν τα σπίτια μας στα χέρια ελλήνων κεφαλαιοκρατών (Πάτσηδες) με τη δικαιολογία να μην τα πάρουν οι ξένοι. Η χειρότερη φάρα στον πλανήτη. Έλληνας δεν γεννιεσαι ουτε γίνεσαι. Καταντάς.

      1. Η νδούλα έγινε κόμμα πασόκων και αριστερών σαν τον κνίτη θεοδωρικάκο. Γεωργιάδης, βορίδης, πλεύρης προσχώρησαν στην αριστερή πολιτική δεχόμενοι τζαμιά, λαθρομετανάστες και πρέσπες. Ε όχι και ακροδεξιά η νδούλα των μκο και των σπιτιών στους μετανάστες!

      2. Αναρχοαπλυτος

        Αγορακι! Τραβα πρωτα να μαθεις, απο που καταγονται τα Λαμογια, που μας κυβερνουν και μετα ριξε και κανα μπανακι – μανακι! Α! Και που’ σαι! Και οι κυβερνωντες απλυτοι ειναι! Αλλωστε, ειναι χαρακτηριστικο της αναθεματισμενης φαρας!

    12. Μιά ζωη οι δεξιοι φοβοντουσαν οτι θα ερθει ο κομμουνισμός κ θα μας παρει τα σπιτια…τις περιουσιες μας κ θα τις ξαναμοιραζαν στους φτωχούς….χαχαχαχαχα ρε σουργελα…τι αλλο πρεπει να παθετε για να τους μαυρισετε…πληροφοριακα καθε μηνα δινω 680 ευρω σε τραπεζα κ fund….ως πότε δεν ξερω…

      1. Αυτό λέω συχνά σε κάποιους όταν μου λένε βλακείες και μάλιστα συμπληρώνω λέγοντας τους πως αυτοί που ψηφίζετε δεν ξέρετε ότι αρέσκονται στο να παίρνουν απ’το φτωχό για να πλουτίζουν οι ίδιοι. Ο αριστερός μπαμπούλας θα τα μοίραζε στους φτωχούς άρα εσείς οι φτωχοί τι δουλειά έχετε με τους φιλελε, τα κοράκια, τους νεόπλουτους και μάλιστα με παρανομίες. Ψιλά γράμματα, ο κόσμος είναι εκτός από βλάκας, δούλος και βλαμμένος πλέον.

        1. Ναι σιγα να μη τα δωσει στους φτωχους η κουμουνα οσο ειναι εξω απ το χορο γαυγιζουν μονο αν τους δινοταν η ευκαιρια θα εδειχναν κι αυτοι το αληθινο τους προσωπο αλλα ξερουν οτι δεν προκειται αυτο να γινει και σκουζουν μονο δηθεν για το δικιο του εργάτη

    13. τι ψηφίσατε ρε ; έχετε πάει για εξομολόγηση ή θα πάτε ντουγρού για Κόλαση μαζί με τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ΝΔ και θα σας βιάζουν οι δαίμονες αιώνια ; (!)

    Comments are closed.