ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΕΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΙΝΟΥΚ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ – ΑΥΤΟΨΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ@ΛΟ Ή ΜΕ ΤΟ Μ#@ΝΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΚΕΙ; – ΕΦΤΑΣΕ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ Ο ΠΗΝΕΙΟΣ, ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΑ

    Κοινοποίηση:
    mistotakis

    Άνθρωποι εγκλωβισμένοι στα χωριά Καρδίτσας, Βόλου και Λάρισας, κανείς δεν μπορεί να πάει να τους σώσει, ο Κούλης όμως, ο πρωθυπουργούλης μας, “χτύπησε” το Σινούκ για να κάνει τη… βόλτα του και να το παίξει θλιμμένος στη Λάρισα.

    Screenshot 2023-09-08 113639

    Πήγε λέει να κάνει αυτοψία στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας! Με τι θα την κάνει; Με τον κ@λο;

    Ο Κούλης έφτασε λίγο μετά τις 10:00 στην Καρδίτσα όπου προσγειώθηκε στο γήπεδο της πόλης στο οποίο είναι συγκεντρωμένοι όσοι κάτοικοι χωριών του νομού απεγκλωβίζονται από τα πλημμυρισμένα σπίτια τους.

    Ο πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί το Συντονιστικό Κέντρο, που έχει συσταθεί και εδρεύει στη Λάρισα.

    Απόλυτη προτεραιότητα του κρατικού μηχανισμού η διάσωση και ο απεγκλωβισμός των πολιτών στις πληγείσες περιοχές

    Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το μέγεθος της καταστροφής που αφήνει πίσω της η κακοκαιρία, αφού οι απεγκλωβισμοί συνεχίζονταν όλο το βράδυ και ολόκληρα χωριά συνεχίζουν να βρίσκονται κάτω από τη στάθμη του νερού.

    Την Πέμπτη ανακοινώθηκε η αναβολή της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της ΔΕΘ.

    «Απόλυτη προτεραιότητα του κρατικού μηχανισμού αυτή τη στιγμή είναι η διάσωση και ο απεγκλωβισμός πολιτών από τις περιοχές που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία και η προστασία των κρίσιμων υποδομών» ήταν το μήνυμα από πηγές του πρωθυπουργού.

    Έσπασε ο Πηνειός – Εκκενώνονται Βρυότοπος και Αμπελώνας

    Μήνυμα από το 112 να απομακρυνθούν προς τον Τύρναβο πήραν οι κάτοικοι σε Βρυότοπο και Αμπελώνα καθώς έσπασε ανάχωμα στον Πηνειό, ο οποίος έχει υπερχειλίσει.

    Το μήνυμα εκκένωσης αναφέρει ότι: «Αν βρίσκεστε στις περιοχές Βρυότοπος & Αμπελώνας απομακρυνθείτε προς Τύρναβο λόγω σπασίματος αναχώματος Πηνειού».

    Νωρίτερα είχαν εκκενωθεί τα χωριά Φαλάνη, Δασοχώρι και Κουλούρι «εξαιτίας των πλημμυρικών φαινομένων που εξελίσσονται στην περιοχή λόγω της πρωτοφανούς κακοκαιρίας που έπληξε τη Θεσσαλία», όπως ανέφερε η ανακοίνωση του Δήμου Λαρισαίων.

    Μήνυμα από το 112 εστάλη στους κατοίκους της περιοχής Γιαννούλη και στις εργατικές κατοικίες προκειμένου να τις εκκενώσουν και να κατευθυνθούν προς τον Τύρναβο και τη Λάρισα λόγω υπερχείλισης του ποταμού Πηνειού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Μόνο με Κούλη λιμοί, σεισμοί, καταποντισμοί και ακόμα δε λέει να ξεκουμπιστεί η γκαντεμοσαυρα

    2. Κοιτάξτε καλά την φωτογραφία.
      Έτοιμος να βάλει τα κλάμματα είναι, διότι ξέρει τι τον περιμένει.
      Σίγουρα έχει πληροφόρηση για νεκρούς.
      Όχι ότι νοιάζεται γι αυτούς και τις οικογένειες τους, αλλά για τα Δισεκατομμύρια που χρειάζονται για τις Πόλεις αυτές.
      Επί πλέον του χάλασε και το αφήγημα για την ΔΕΘ.

    3. Αν πιστεύει κάποιος ότι ο ντορογιος θέλει να σώσει τους Έλληνες είναι πολύ μακριά νυχτωμένος. Λυπάμαι που δεν έχετε καταλάβει ακόμα πια είναι τα σχέδια αυτού του μουλαριου.

    4. Οι ΜΚΟ έχουν ιερή υποχρέωση φροντίδας λαθρομεταναστών και διαμαρτυρίας για την δολοφονία τρανς ατόμων, μέχρι να αποδειχθεί ότι οι δράστες ήταν προστατευόμενοι της woke ατζέντας.

    5. Μητσοτάκη ρωτά τον Αγοραστό αν ξέρει πόσοι αγνοούνται γιατί γίνεται τεράστια προσπάθεια συγκάλυψης της κατάστασης.

    6. Περιμένετε από τον αφορισμένο-καταραμένο Φαραώ να σας σώσει;Μόνο πληγές θα μετράτε,σαν να σας λέει ο Ουρανός,είστε ζώα,θα πληρώστε για τα λάθη σας

    7. Πηγαίντε να υποδεχτείτε ρε πειραματόζωα τον ηγέτη σας,να του φιλήστε το χέρι,να σας πετάξει το επόμενο pass,ζητιάνοι

    8. Φαίνεται ότι υπάρχουν πάρα πολλοί πνιγμένοι και τους κρύβουν τούτοι οι ανθέλληνες όπως έκανε ο άλλος ο ανθέλληνας ο Τσιπροζάεφ στο Μάτι. Που είναι όλες οι φιλάνθρωπες ΜΚΟ λαθρομεταναστών, οι Μητρο-μπολίτες των εμβολίων και όλοι οι Δήμοι να μαζέψουν λεφτά και τρόφιμα για τα χωριά που εξαφάνισε ο Κούλης, ο Τσίπρας, ο Ανδρουλάκης και το λοιπό ανθελληνικό τόξο και όλοι αυτοί που μας κάνανε χειρότερα από το Μπαγκλαντές και 30 χρόνια νοιάζονται μόνο για λαθρομετανάστες; Που είναι το προδοταριό που έκανε έρανο για την Τουρκία και δεν κάνει για τους Έλληνες πνιγμένους και τα σβησμένα χωριά από τον χάρτη;

    9. Καργιολη γκαντεμοσαυρε!
      Ουστ ρε πουστη…κουφαλα!
      Οσοι τον ψηφισατε γαμιεστε!

    10. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΜΚΟ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ;

      1. Εεελα μου ντε. Που είναι τώρα; Τοοοσο φιλάνθρωποι είναι. Αυτό και μόνο σημαίνει πως πρέπει να τους πάρουμε ολους αυτούς τους ….ψυχοπονιαρηδες….με τις πέτρες. Να τους μαζέψουμε και να τους στείλουμε στις πατρίδες τους, αφού πολλοι εξ αυτών είναι ξένοι. Τους Έλληνες….σκεφτείτε τι να τους κανουμε. Να τους ξαποστείλουμε και αυτούς;

      2. Είναι στον Έβρο, βοηθάνε στις φωτιές για να μπαίνουν πιο εύκολα οι λαθρομετανάστες τώρα που όλα εκεί είναι ξέφραγο αμπέλι.

      3. Ούτε κανένα χουντικό κοπρόσκυλο είδα να βοηθάει

    11. Οι άλλες περιφέρειες θα στείλουν βοήθεια?Εστω είδη πρώτης ανάγκης.Οι δήμοι? Δεν διαβάσαμε κάτι σχετικό. Η ασχολούνται με εγκαίνια εκλογικών κέντρων?

    12. Μητσοτάκη μην ξεχάσεις να περάσεις από το Μπουρανί Τυρνάβου έχουμε παραδοσιακά εδέσματα

    13. Τι είναι αυτά που γράφετε ρε γραικυλοι ;
      Ακόμη δεν έχετε καταλάβει ότι την δουλειά που του ανέθεσαν οι κατακτητές την κάνει άριστα ;
      Το πρόβλημα δεν είναι μονον αυτό το 15% , 20% με την νοθεια που ψήφισαν έναν ορκισμένο αφορεσμενο εχθρό του Ελληνισμού , αλλά και οι υπόλοιποι που ψήφισαν τσιπραιους και αρουραίους του κυνοβουλευτισμου και όλοι μαζί ξεσκίζουν την Πατρίδα και τους ιθαγενείς .
      Εάν δεν αντισταθείτε , αυτό το ανθελληνικό κράτος θα αφανίζει σιγά σιγά αλλά σταθερά όλους τους νόμιμους κατοίκους αυτού του τόπου και θα τους αντικαθιστά με αλλογενείς και υπάνθρωπους .
      Καθεις εφ´ω ετάχθη λοιπόν και καλή τύχη .
      Και να θυμάστε ότι ο χειρότερος δούλος είναι ο δούλος που δεν το ξέρει ότι είναι δούλος . Βλέπε όλους αυτούς που νομίζουν οι ηλίθιοι ότι ψηφίζοντας θα λευτερωθούνε !!!!

    14. Τελικά όλα τα κοπρόσκυλα Δήμαρχοι-Νομάρχες-Έπαρχοι-Περιφερειάρχες… έκαναν πράξη το ανέκδοτο… Θα φέρουμε ΚΑΙ θάλασσα στα Τρίκαλα/Καρδίτσα κλπ δυστυχώς με θύματα και καταστροφές περιουσιών

    15. Οuστ Γκαντέμη όσο παραμένεις τόσο και περισσότερο κακό μας βρίσκει να τσακιστείς να φύγεις αν σου έχει μείνει έστω και λίγο συνείδηση

    16. Την έκανε την Δεξιά πασοκαρια. Ζήτω ο Βασιλιάς, Ζήτω ο Παπαδόπουλος!

      1. Για να σώσετε την Ελλάδα μια λύση υπάρχει. Πρέπει να ξεσηκωθείτε όλοι οι Έλληνες μηδαινος εξερουμενου και να τους πάρετε όλους με της πετρες να εξαφανιστούν αλλιώς θα εξαφανισουν εσάς.

      2. Ποια δεξιά; Οι δεξιοί δεν έχουν κόμμα πατριωτικό να τους στεγάσει. Εγώ ξέρω τέσσερις που δεν είχαν τι να ψηφίσουν, δεν πήγαν στις κάλπες.

    17. Περίπου 3 τρις εκατομμύρια ευρώ απ’το 1977 μέχρι σήμερα και δεν υπάρχει τίποτα όρθιο. Ούτε μέσα δεν έχουμε για τίποτα παρά μόνο λογαριασμούς φουσκωμένους εδώ και στο εξωτερικό. Μόνο ο Γιώργης είχε τα μέσα και ακόμα οι δρόμοι του εξυπηρετούν τον κόσμο. Όλοι για τα δέκα μέτρα είναι μόνο έτσι θα καθαρίσει η Ελλάδα μας.

    18. Θλιμμένο είναι αυτό το ζόμπι; ένα που δε γελάει παλι

    19. Μην τα βάζεις με τον Θεό μπάσταρδε, προκάλεσες την οργή του.

    20. Παραιτήσου δολοφόνε, σκότωσες αθώο κόσμο.

    21. Κούλη μπινέκογλου @υτοκτόν@ να κάνουμε πάρτυ

    Comments are closed.