«ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ». ΆΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    tdy_news_mott_microchips_170725.focal-760x428

    Το ρεπορτάζ είναι και πάλι επίκαιρο! 

    Οι Αμερικανοί φαίνεται ότι διέβησαν τον Ρουβίκωνα και ήδη τοποθετούν σε εργαζόμενους εταιρειών τσιπάκια κάτω από το δέρμα τους, με στοιχεία εταιρικής ταυτότητας. Τα τσιπάκια αυτά επιτρέπουν στους εργαζόμενους στις εταιρείες να περνούν τους ελέγχους, να εισέρχονται σε διάφορα τμήματα των εγκαταστάσεων, ακόμη και να ψωνίζουν φαγώσιμα από μηχανήματα κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων τους.

    Προφανώς είναι μόνο η αρχή μιας ευρύτερης διαδικασίας, αφού σε αυτό το τσιπάκι σε μέγεθος κόκκου ρυζιού, είναι δυνατόν να καταγραφούν μύριες όσες πληροφορίες. Πληροφορίες όπως παλμοί της καρδιάς, αρτηριακή πίεση, κατάσταση εγρήγορσης, όπως και γεωγραφική θέση ή χωροταξική μετακίνηση μέσα στην εταιρεία.

    Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί, ο εργαζόμενος, ή μάλλον το τσιπάκι του, είναι συνδεδεμένο και με τον τραπεζικό του λογαριασμό, οπότε μπορεί και να διεκπεραιώσει εμπορικές πράξεις εντός της εταιρείας, όπως επί παραδείγματι κατανάλωση προϊόντων κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Αργότερα πιθανόν και τραπεζικές συναλλαγές.

    Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, αυτό είναι μόνον η αρχή, διότι ο Μεγάλος Αδελφός καραδοκεί…

    Παρακολουθήστε πως εμφυτεύεται το τσιπάκι στον εργαζόμενο εταιρείας υψηλής τεχνολογίας στο Γουισκόνσιν των ΗΠΑ, με τη συναίνεσή του βεβαίως, αφού έχει το χρονικό διάστημα των επτά ημερών να αποφασίσει εάν δέχεται αυτόν τον μικρό κόκκο ρυζιού να τοποθετηθεί με ένεση κάτω από το δέρμα του, μεταξύ αντίχειρα και δείκτη.

    Όπως θα παρατηρήσετε, στο τέλος της εκπομπής παρουσιάζεται και μια δημοσκόπηση που διεξήχθη από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC για την εκπομπή Today.com η οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλής στις ΗΠΑ. Το 93% των ερωτηθέντων πάντως, απάντησε ότι δεν θα το δεχόταν αυτό… Προς το παρόν…

    Δείτε το ρεπορτάζ του NBC:

    The mainstream media is dutifully performing their role of NORMALISING HUMAN MICROCHIPS!

    The NBC Today Show attended this “implant party” in at the premises of a Wisconsin company.

    It almost makes it look like getting microchipped is “NORMAL” doesn’t it!?#MassVaccinations pic.twitter.com/q42eIpRjZs

    — BeachMilk (@BeachMilk) April 15, 2020

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Στον κωλο τους να το βάλουνε.

    2. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
      ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ

      “Άρχισαν να εμφυτευουν τσιπάκια σε εργαζόμενους”

      ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

    3. Πριν μερικά χρόνια, το σενάριο εμφύτευσης τσίπ στους ανθρώπους για τους πιο πολλούς άνηκε στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Όποιος αναφερόταν σε αυτό, τον έλεγαν γραφικό και συνομωσιολόγο. Πλέον το ενδεχόμενο αυτό αποτελεί τις επικεφαλίδες των ειδήσεων σε ΜΜΕ και διαδίκτυο παγκόσμια.

    4. Αμα ακομα πιστευεις σε πατερες της εκκλησιας σωθηκες. Για οσους εχουν νουν υγιη οι μασκες επεσαν. Ολα ειμαι στημενα αδελφε, μασωνοι εχουν διαδωσει τις προφητειες ταχα παισιου κλπ για να περιμενουμε το ριζικο μας τη μοιρα μας ησυχοι χωρις να παρουμε τα οπλα. Ξυπνατε μας δουλεψαν ασχημα!

      1. Ξύπνα κακο-μοίρη διάβασε να ξεστραβωθείς, δυο χιλιάδες χρόνια τα έχουν γράψει..

      2. Ο Πλάτωνας στο βιβλίο του «Φαίδων» (ή Περί Ψυχής), μας εξηγεί πως οι άνθρωποι έχουν την δυνατότητα να διαλέξουν ποιόν δρόμο θα ακολουθήσουν, αν -με απλά λόγια- αυτός θα είναι η επιστροφή στην Αρχική Πηγή ή στον Θνητό Βίο.
        Για να το καταφέρει αυτό η ψυχή, δηλαδή να μπορέσει να επιλέξει και να διεκδικήσει την επιλογή της, θα πρέπει ήδη να έχει προπαρασκευαστεί ο άνθρωπος πνευματικά αλλά και με τις πράξεις του. Αν δεν καταφέρει να επιλέξει τότε αυτόματα θα επιστρέψει πίσω στις υλικές αδυναμίες του θνητού βίου.
        Στη Βίβλο και συγκεκριμένα στην Καινή Διαθήκη δε δίδασκεται σε κανένα σημείο
        η μετενσάρκωση ,ενώ σε πολλά σημεία απορρίπτεται.Το σύμπαν είναι γεμάτο μυστήρια που συχνά θέτουν σε αμφιβολία
        τις γνώσεις μας.Ο πανίσχυρος συμπαντικός
        νόμος του ΚΑΡΜΑ βασίζεται στον απλό φυσικό νόμο ότι κάθε δραση προκαλεί αντίδραση οποτε,σύμφωνα με αυτόν,δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος που έχει προκαλέσει πόνο δυστυχία και άγνοια η αντίστοιχα έχει προσφέρει αγάπη ,συμπόνια και βοήθεια στους άλλους,να μην υποστεί συνέπειες για τις πράξεις του.Και μια ζωή δεν φτάνει.
        Σημαντική επίσης απόδειξη είναι όταν κάποια
        παιδιά έχουν γνώσεις τις οποίες είναι φύσει
        αδύνατον να τις έχουν.
        Γιατι θα έπρεπε να πιστεύουμε ότι ήμαστε
        μηδαμινά όντα που γεννιούνται και πεθαίνουν??

        1. παπαριές κάνεις copy/paste, σύνελθε και ξεστραβώσου!

      3. Κανείς δεν είπε ότι δεν πρέπει να αντισταθούμε και να αποδεχτούμε τη μοίρα μας.Απλα εκτός από το fb
        το instagramm και το pornhub να επικεντρωθούμε στην εσωτερική
        μας ανάπτυξη.Μονο έτσι μπορούμε
        να γίνουμε μια γροθιά και να αντισταθούμε στους ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ που θέλουν να μας πάρουν την ψυχή

    5. Υπάρχει ένα δίκτυο ή δίχτυ γύρω από τον πλανήτη μας. Φαίνεται να έχει σχέση ή να ταυτίζεται με το ενεργειακό πλέγμα που περιβάλει την Γη. Η ουσία είναι ότι κάποιοι το ελέγχουν. Και μαζί του ελέγχουν τις ζωές και τις ψυχές μας…Μπορεί να φαίνεται αστείο, αλλά υπάρχει σκοπός. Αυτός είναι να παγιδεύσει τις ψυχές να επιστρέφουν στην Πηγή απ΄όπου προήλθαν.Όταν η ψυχή δεν μπορεί να βγει πέρα από το δίχτυ τότε επιστρέφει σε άλλο σώμα. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά. Οι ψυχές ανακυκλώνονται συνεχώς. Ζούμε σε μία φυλακή.Το δίχτυ είναι το λευκό φως στην άκρη του τούνελ. Αυτή είναι η παγίδα. Αφαιρεί τις μνήμες και ανακλά την ψυχή σε άλλο σώμα.Οποτε δεν υπάρχει αργος η γρηγορος θάνατος.Το μυστικό, λοιπόν, για να μην πέσουμε στην παγίδα είναι η γνώση της αλήθειας. Και αυτή επιτυγχάνεται με την μόρφωση και την εξέλιξή μας. Τότε θα μπορέσουμε να πούμε «όχι».

      1. Κανείς δεν ξεφεύγει απ’ τον Θάνατο να ξέρεις
        Κανείς δεν είναι αθάνατος με την έννοια που υποννοοείς
        Όλοι και όλα είναι θνητά στην ζωή
        Μετά είναι αθάνατα αλλά ανάλογα τη ψυχή έχει ο καθένας και τι έπραξε στην ζωή θα ακολουθήσει το οριστικό μονοπάτι

      2. μην αντιγράφεις οτι βρίσκεις, δείχνεις πολύ παπαγάλος και στούρνος..

      3. ενδιαφερουσα θεωρια καθως και λιγο ελπιδοφορα αν προκειται να ξαναεπιστρεψω και να μαι ελαφι πχ η αετος χωρις να το ξερω.. Με λιγα λογια ολοι εχουμε παρασκευαστει απο ψυχες δεινοσαυρων ετσι Ομως να ρωτησω οταν διαγραφεται η μνημη στην ψυχη οπως ειπες τοτε γιατι μερικοι σε κατι ντοκιμαντερ ευραικα δηλωνουν οτι θυμουνται καποια πραγματα απο αλλες ζωες κλπ λες και καπου τα διαβαζαν η τους τα παν να τα δηλωσουν δημοσιως? Επισης η αληθεια πρεπει να χει και λογικη και ορια
        Μην ξεχνας συμφωνα με την γεννεση και μετα ο σατανας επειδη ηθελε να ξερει τα παντα και να εχει αυτος την πληρη εξουσια και ελεγχο του συμπαντος εξοριστηκε αφου τιμωρηθηκε να βασανιζεται στην γη και να σερνεται αιωνιως μεχρι που ο Χριστος στην Καινη Διαθηκη νικησε τον θανατο και τον σατανα με την Ανασταση που γιορταζουμε ολοι οι Χριστιανοι Ορθοδοξοι καθε Πασχα.
        Ειναι ευτυχημα να μαθουμε την αληθεια αλλα μεχρι εκει που επιτρεπει η λογικη και νους μας γιατι μετα μπορει να και να λασκαρει καμια βιδα που αυτο μπορει να ναι και η Θεια τιμωρια ωστε να καταστησουμε τον θνητο εαυτο μας κυριαρχο των παντων και της αληθειας οτι δηλαδη εκανε ο σατανας οτι κανουν οι μασονοι και προσπαθουν με καθε τροπο να φτασουν στην εξουσια του πλανητη και περα απ αυτου. Ομως δεν γνωριζουν πως στο τελος οι ιδιοι αυτοι θα καταστρεψουν τον ιδιο τον πλανητη οπως καταστραφηκαν οι προγονοι τους ευραιοι οταν εχτιζαν τον πυργο της Βαβελ γιατι ειχαν σκοπο να φτασουν πανω ψηλα να δουν τι μπορει να ειναι εκει πανω και αν μπορουν να ελεγχουν τα παντα απο τοτε οι ανθρωποι , οι θνητοι που ναι μια πινελια πανω στον πλανητη αλλα η προσβολη τους στον Θεο η για καποιους στους Θεους ειναι και ο δρομος οχι της αληθειας που ειπες αλλα του χαμου της ψυχης τους

    6. Κρίμα που δεν είναι υπόθετο να μου το βάλουν από πισω

    7. Να το βάλουν εκεί που ξέρουν το τσιπάκι τους. Ο Θεός θα δώσει την απάντησή του μέσω αυτών που τον υπηρετούν. Και εκτός αυτού όπως έλεγαν οι πατέρες της εκκλησίας δεν θα προλάβουν.
      Τα καλύτερα έρχονται για όλα τα σαυροειδή.

      1. Αμα ακομα πιστευεις σε πατερες της εκκλησιας σωθηκες. Για οσους εχουν νουν υγιη οι μασκες επεσαν. Ολα ειμαι στημενα αδελφε, μασωνοι εχουν διαδωσει τις προφητειες ταχα παισιου κλπ για να περιμενουμε το ριζικο μας τη μοιρα μας ησυχοι χωρις να παρουμε τα οπλα. Ξυπνατε μας δουλεψαν ασχημα!

        1. Γιώργο ποιος σε έφτιαξε ποιος δημιούργησε τα πάντα χάρης σε ποιον ζεις αναπνέεις και μιλάς και ακούς , στον Δία
          Στον ένα και Αληθινό Θεό τον Δημιουργό του Σύμπαντος
          Μην διαπράττει ύμβρι γιατί μετά ακολουθεί η Νέμεσις είτε σε αυτήν είτε στην άλλη ζωή όπως το ίδιο ισχύει και σε ένα μικρό παιδί που φωνάζει στο μικρότερο αδερφάκι του και τα λουριά αυτά ξαφνικά οι γονείς του. Έτσι και στις ψυχές μας το ίδιο ακριβώς
          Κάπου η ανθρωπότητα πρέπει να καταλάβει ότι δεν ήταν εξ αρχής στην γη και δεν είναι καθόλου σωστό να βλασφημάς τον Δημιουργό των Πάντων που αγκαλιάζει την Ελλάδα πα τα αρχαία χρόνια με το όνομα στο “αγνωστο Θεω”
          Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν οι πρώτοι που γνώριζαν την ύπαρξη του Θεού αυτοί ξέρανε καλύτερα από όλες τις μοντέρνες θεωρίες και την τερατώδη ανάπτυξη της τεχνολογίας
          Κάνουμε την ζωή μας εδώ αλλά όλα είναι προσωρινά στην άλλη ζωή με βάση αυτά που έχουμε κάνει θα πάμε εκεί που μας αξίζει

    8. Οπως λέει και το δημοτικό άσμα “μπήκαν τα γίδια στο μαντρί…”

    9. Πρέπει να γράψεις και ένα άρθρο για το SKYNET της Κίνας.
      Εγώ πιστεύω πως ο κορονοιος, η Microsoft,τα τσιπακια στο χέρι,οι 20.000 δορυφόροι που θα στείλει ο Ελον Μασκ σε τροχιά γύρω από όλη τη γη (και καλά για γρήγορο ίντερνετ,ε πόσο πιο γρήγορο πια;;;)και το Skynet της Κίνας έχουν καποια σχέση.

    10. Εγώ δέν ξέρω κανέναν πού να θέλει να βάλει τσιπάκι.Εάν δέν θέλουμε δέν θα βάλουμε κιόλας.
      Αυτοί πού βάζουν στήν Σουηδία,Αμερική καί αλλού το βάζουνε οικοιοθελώς γιατί είναι εντελώς ηλίθιοι.

      1. Εισαι η πολυ βλακας η πολυ μικρος.Το τσιπ αν δεν το βαλεις θα διαλεξεις τον αργο θανατο(αυτο ειναι και το σωστο) γιατι δεν θα μπορεις να κανεις τιποτα απολυτως.Οταν υπαρχει μια κυβερνηση δεν θα υπαρχουν οι κουληδες η τσιπρες θα ειναι καποιες χιλιαδες χιλιομετρα μακρια και δεν θα τους βλεπεις.Αυτο δεν θα γινει αυριο αλλα δεν αργει καθως στο τελος της δεκαετιας (πιο μπροστα για την ακριβεια) θα εξαφανιστουν τα κρατη

    11. Εχει να πεσει ακρωτηριασμος που θα παει συνεφο απο τους κλεφτες.ολοι θα κοβουν χερια για να το βαλουν στο ατμ

    12. Μια χαρά θα το δεχτούμε οι περισσότεροι. Όπως δεχτήκαμε τα μνημόνια και τη καραντίνα. Αν μας ρωτούσαν υποθετικά πριν μας τα επιβάλλουν ,τότε 100% όχι θα απαντούσαμε . Και επίσης μη ξεχνάμε το όχι που το έκανε ναι ο (τσιπ)ρας και μια χαρά το αποδεχτήκαμε έτσι θα αποδεχτούμε και όλα τα υπόλοιπα. Η μόνη διέξοδος είναι τα βουνά για τους πολύ λίγους που θα το αρνηθουν

    13. Αυτόν τον μπάσταρδο ευραΐο με το μούσι πολύ θα θελα να τον σκοτώσω.
      Όλα τα καλά εξ Αμερικής – Αγγλίας το ίδιο είναι εξάλλου.

      Εδώ όμως ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΣΕ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ
      Γιατί όλα ήταν στα σχέδια του Σατανά που γελάει τώρα εκεί στην Κόλαση.
      Θα το φέρουν και εδώ και θα το κάνουν πρώτα οι απατεώνες που μας ίπιαν το αίμα δεκαετίες τώρα οι τραγουδιστές και διάφορα σπουδαία πρόσωπα όπως καλλιτέχνες ώστε να μείνει ο απλός κοσμάκης και να πει έλα μωρέ πάμε και εμείς τα πρόβατα κλασικά, αλλιώς….Δεν θα μπορούμε να… ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !
      ΜΕΤΑ “ΚΛΑΙΝΕ” !!!
      Ήδη έχει ακουστεί πως οι αστυνομικοί που θα το κάνουν κα αυτοί θα το ετοιμάσουν για όλη την Ελλάδα. 11εκατομμυρια τσιπάκια!!!
      Και με τα οποία θα σας βρουν ακόμα και κάτω απ’ την γη! Θα είστε ότι και να κάνετε θα είστε πλέον ορατοί από κεντρικό κτήριο με 10αδες υπολογιστές στις ΗΠΑ σαν μυρμήγκια, σαν σκλάβοι τους μόνο που θα είστε αιώνιοι σκλάβοι του σατανά!!!
      Αν πέσει η Ελλάδα έπεσαν όλοι μετά.
      Η λύση δεν είναι πανικός και ΠΟΤΈ αυτοκτονία η λύση είναι τεράστια εθνική κινητοποίηση σε δημόσια κτήρια κρίσιμες υποδομές αστυνομικά.κεντρα πανελλήνια εξέργεση
      Αλλαγή επειγόντος κυβέρνησης σε εθνική χριστιανική ώστε να πάει κοντά μαζί με.τιε υπόλοιπες χριστιανικές χώρες στα σχέδια των μασόνων αμερικανωνευραΐων!!!
      Τώρα που ακόμα προλαβαίνουμε , γιατί για να το αρχίσανε ήδη εκεί και να γελάει ο τράγος ο κοκκινοξανθός σημαίνει πως τα πράγματα βαδίζουν τελείως κατά διαόλου!!!!!
      Καλύτερα να μας σκοτώσουν κάνοντας εμείς επιθέσεις μαζικές με την ελπίδα ο Θεός να μας συγχωρέσει μετά από δω παρά να φύγουμε με την βούληση μας μετά από δω ως αιώνιοι σκλάβοι του σατανά!!!
      Γιατί κανείς δεν γλιτώνει απ’ τον θάνατο ούτε ο ευραίος βλάκας της Ντίσνεϊ.. Το θέμα.ειναι μετά από δω εφόσον έχουμε προειδοποιηθεί που μας αξίζει να πάμε αιωνίως!

    14. Στα ζώα υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Θα σφραγιστούν έτσι και τα ανθρώπινα κοπάδια υπό τον άρχοντα τους.

    15. Ότι επιτρέπεις εσύ υα σου συμβεί! Κάτσε στον καναπέ και μην κάνεις τίποτα!

    16. ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΡΜΠ Γ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ?
      ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ? ΙΔΩΜΕΝ.
      ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΚΟΙ ΚΟΛΗΔΟΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.

      1. Αφηστε, τον Τραμπ ακουλα! Τωρα παιζει, τον ρολο, που του εχουν, αναθεσει! Ο Ομπαμιας ομως, εχει περασει νομο, που ελεγε, υποχρεωτικο το τσιπακι, εως το 2017. Μην κολλησουμε ομως, στην χρονολογια. Διοτι, καποιες φορες, εκ των πραγματων, αναγκαζονται να μεταθεσουν, τα σχεδια τους, για αργοτερα.

    17. Για το καλο μας θα μας μετατρεψουν σε ανθρωποειδη.Οποιος δεν εχει τσιπακι η δεν κανει εμβολια δεν θα μπορει να κανει τιποτα πουθενα γιατι σε λιγα χρονακια θα υπαρχει και επισημα η παγκοσμια κυβερνηση

    18. Και πότε θα μας κάνει κούκου θα γνωρίζουν!
      Άμα το δεχθούμε.

    Comments are closed.