ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ! Η ΜΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑ ΟΠΟΥ “ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ” ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ… ΠΑΝΙΚΟ – ΝΕΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΠΌ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    gaga

    Δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν οι υπουργοί της κυβέρνησης. Η Μίνα Γκάγκα βρέθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για να εγκαινιάζει δύο νέες πτέρυγες και για μια ακόμα φορά έγινε… στόχος των εργαζομένων και φοιτητών.

    Όπως και στην Αλεξανδρούπολη, έτσι και στο Ηράκλειο, μόλις εντοπίστηκε η υφυπουργός, αποδοκιμάστηκε έντονα από τους εργαζομένους του νοσοκομείου, αλλά και τους φοιτητές.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Nα μην κυκλοφορησουν.
      Να παρουνε τον π@λο να απαλλαγουμε επιτελους απο τους κοπριτες.
      Μαυριστε τους ολοι στις εκλογες να πανε στα τσακιδια.

    2. Στα νιάτα της εμπ1 από παντού, τώρα με προυποθέσεις.

      1. Και τώρα καπετάνιο άνετα.Για την ηλικία της καλή είναι.

    3. Κρίμα…
      Ο παππούς της Λεωνίδας Ιασωνίδης, ένας υπέροχος Πόντιος, ως πολιτικός προσέφερε πολλά στο Έθνος και τίμησε την γενέτειρα του με τα έργα του.

    4. Αν παρει η ΝΔ πανω απο 15% αυτο θα πει πως η Ελλαδα δεν εχει μελλον με συνεπευθυνοτηταν των νεοελληνων που ειναι συνυπευθυνοι στο εγκλημα αυτο.

      1. Σταμάτα το coffee shop. Σε χαλάει. Η ΝΔ πάει για 38%. Αν δεν το αντέχεις, πέσε στον Amstel.

        1. Πρόσεχε μόνο μην πέσεις εσύ στην πρέζα του χορηγού βόθρου όλων σας. Και ξέρεις λίγα μέτρα απεχετε από το Δέλτα Φαλήρου, όπου βρίσκεται ο βιολογικός σε κάνει κοπριά και σε πετάει στον Σαρωνικό. Συμβαδίζει μάλιστα και με τα σχέδια περί κομποστοποιησης νεκρών που υποστηρίζει, κρυφά ακόμα, ο Κουλης σου.

    5. Ωραια γυναικα, καλη επιστημονας αλλα δυστυχως προσφερθηκε στο συστημα σαν αναλωσιμη κοινως εκανε “χαρακιρι” για μια καρεκλα!

    6. Που είσαστε ώρε μακεδονομαχοι ?
      Σκλαβακια του κουλη .

    7. Ακόμη ένα άτομο που υπέστη παρενέργεια από το εμβόλιο μιλάει δημόσια

      https://rumble.com/v2dw8mu-144271542.html

      Ο Adrian Walker-Διαιτητής Ποδοσφαίρου. Φέρεται να τραυματίστηκε από μία δόση της ένεσης AstraZeneca για τον κορωνοϊό.
      Η διάγνωσή του είναι θρομβωτική θρομβοπενία.

    8. Μα το λέει κ το επίθετο Γκά γκα. Δεν κόβει παραπάνω.

    9. Εάν κερδίσει της εκλογές ο κουαξ κουαξ χαθήκαμε θα τα κάνει ιδιωτικά τα νοσοκομεία στην πρώτη του θητεία έπεσε ο covid-19 και δεν πρόλαβε.
      Οι νεοφιλελεύθερη πολίτικοι λέει όλα στους ιδιώτες… ξεπερασμένοι.

      1. Ευτυχώς που τόσες δεκαετίες είναι δημόσια τα νοσοκομεία και προκόψαμε, σύντροφε….

    10. Εκτος απο αποδοκιμασιες , υπαρχουν και οι επιδοκιμασιες.Μολις πριν απο λιγο στο καναλι του μαρινακη ο γνωστοτατος δημοσιογραφος ανεφερε “ο πατερας μιας κοπελλας που σωθηκε μετα απο νοσηλεια στο νοσοκομειο -απο το εγκλημα στα τεμπη- Εστειλε ευχαριστηρια επιστολη στον υπουργο παννναγιωτοπουλο.Δεν υπαρχει ομως στο καναλι το feedback-να του πη. ΕΔΩ ανθρωπε μου χαθηκαν 57 νεοι και νεες ως επι το πλειστον και συ στελνεις ευχαριστιριες επιστολες?

    11. πιστεύω ότι η Ελλάδα σιγά σιγά εξαφανίζεται

    12. μαζευτηκαν οι ψεκες που δεν ηθελαν να εμβολιαστουν και κατι εγινε!!!

      1. Δεν σταματάμε πουθενά και ποτέ να δυσφημούμε τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, ξεπεράσατε και τους ζαίους σε σιχαμάρα. Από εμάς θα το βρείτε

      2. Εντάξει,πήγαινε τώρα να πληρωθείς από το κόμμα των παιδεραστών,μπετόβλακα μητροπέτρο

      3. Πήγαινε κανένα εξωτερικό να την πεις αυτή την μαλακια και να δεις για ποτε θα συναντήσεις τον συνονόματο σου τον Άγιο!!!

      4. οι ψεκες θα σας γαμησουν στις εκλογες,περιμενετε και θα δειτε…

        1. Ακόμα και να κερδίσετε μόνο στο Ισλαμοελλαδισταν είστε τόσο πολύ μαζεμένοι. Όταν εμείς κυκλοφορουσαμε ελεύθεροι εσύ ήσουν φυλακισμένος… Βλακα.

    13. «ΒΟΜΒΑ» με τους καραμανλικούς της ΝΔ: Αυτόν στηρίζουν! Φήμες για παρέμβαση Σαμαρά!!!
      Καθόλου ήρεμα τα πράγματα στην κυβέρνηση!!! Στο βάθος το Αιγαίο…
      Στην Βόρεια Ελλάδα θα κινηθεί το επόμενο διάστημα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης!

      Τα μηνύματα από τον Βορρά δεν είναι θετικά για τον πρωθυπουργό, καθώς, όπως ακούγεται, η Νέα Δημοκρατία χωλαίνει αρκετά στους νομούς της Μακεδονίας.
      Ο πρωθυπουργός των εμβολίων θα επιδιώξει τον επαναπατρισμό δεξιών ψηφοφόρων έχουν μετακινηθεί σε άλλα σχήματα δεξιά της ΝΔ ή φλερτάρουν μαζί τους.

      Στο πλαίσιο αυτό θα κινητοποιηθούν τα υποτιθέμενα πιο σκληρά δεξιά στελέχη (βλ. Άδωνις, Βορίδης)

      Πρόβλημα για τον Μητσοτάκη για τις βόρειες περιοχές μοιάζει να είναι και η απουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης!

      Ο ίδιος ο Κ. Καραμανλής δεν δείχνει διατεθειμένος να βγει πολύ μπροστά σε αυτή την προεκλογική μάχη, δίνοντας σήμα χαλαρότητας στους «καραμανλικούς», οι οποίοι δείχνουν να στηρίζουν Δένδια, τον οποίο φέρεται να προσπαθεί να κοντύνει πολιτικά το περιβάλλον Μητσοτάκη!
      ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ

      Από την πλευρά τους οι λεγόμενοι «σαμαρικοί» θέλουν να εκλεγούν δικοί τους σε όλη την Ελλάδα και να ενδυναμωθεί η ομάδα των βουλευτών που είναι φιλικά διακείμενοι προς τον πρώην πρωθυπουργό!

      Αυτό γιατί, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, εκτιμούν πως θα υπάρξουν εξελίξεις στα εθνικά θέματα!!!

      Άλλωστε κυκλοφορούν σενάρια για προετοιμασία μετά τις εκλογές ελληνοτουρκικού διαλόγου, μεταξύ των δυο χωρών, έτσι ώστε να υπάρξει ενδεχομένως προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Άλλωστε, το θέμα της συνεκμετάλλευσης μπαίνει στην κουβέντα από φωνές στην ΝΔ και τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ένα μέρος του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ το βλέπει θετικά.

      Φημολογείται πως ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζει σχετική παρέμβαση!

    14. Αν πάει στόν Νοσοκομείο Αιγίου θά τήν πετάξουν κλωτσηδον πρός Πάτρα γιά νά ακολουθήσει τούς Ασθενείς πού τους στέλνουν σωρηδόν στήν Πάτρα καί Ρίο γιατί το Νοσοκομείο τού Αιγίου υπολειτουργει ελλείψει ιατρικού καί νοσηλευτικου προσωπικού επί δεκαετιες και δεν δέχεται ασθενεις .

    15. η συμμορίαΝΔ στην Κρήτη θα πιάσει κάτω από 20%, αυτό είναι το μόνο σίγουρο

      1. ε βεβαια θα δωσουν πάλι 50% στους σταλινικούς γιδοβοσκούς, α ρε κρητη μια ζωη στα σκατα

      2. Εγω βλέπω ότι θα πέσει πολύ κλέψιμο σ αυτές τις εκλογές κάθε μέρα μας κλέβουν δεν θα δυσκολευτούν καθόλου να κατακλέψουν τους ψήφους σ αυτές τις εκλογές!!!

    Comments are closed.