«ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΑΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΩ», ΔΗΛΩΣΕ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΠΥΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΑΚ47 – ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ – ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ

    Κοινοποίηση:
    d7d29eae18fb3bae87510240c7242311_XL

    Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά για να καταλάβει ο κόσμος.

    Ο ύποπτος χτύπησε και τράπηκε σε φυγή με όχημα μαύρου χρώματος, όμως αυτόπτης μάρτυρας έδωσε τα στοιχεία του οχήματος στην αστυνομία, που τον εντόπισε.

    «Έχουμε κάποιον υπό κράτηση που είναι ο πιθανός ύποπτος», δήλωσε ο Ρικ Μπράντσο, ο σερίφης της κομητείας Παλμ Μπιτς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

    Ο 58χρονος Ράιαν Γουέσλι Ρουθ εντοπίστηκε με ένα καλάσνικοφ AK-47 σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ ενώ αυτός έπαιζε γκολφ στο κλαμπ του στο Γουέστ Παλμ Μπιτς της Φλόριντα την Κυριακή.

    Σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Παλμ Μπιτς, Ρικ Μπράντσο, ο Ρουθ κρύφτηκε κοντά σε έναν φράχτη με συρματόπλεγμα σε απόσταση 300 έως 500 μέτρων από τον Τραμπ γύρω στις 2 μ.μ. (τοπική ώρα, 21:00 ώρα Ελλάδος)- «με ένα τουφέκι με διόπτρα». Μάλιστα στους θάμνους που είχε κρυφτεί ο ύποπτος λίγο αργότερα οι αρχες εντόπισαν ένα τουφέκι τύπου AK-47 (καλάσνικοφ) με διόπτρα, δύο σακίδια πλάτης και μια κάμερα GoPro.

    Ο Ράιαν Γουέσλι Ρουθ είναι κάτοικος της Χαβάης και ήταν δωρητής για υποψηφίους των Δημοκρατικών. Μεταξύ Σεπτεμβρίου 2019 και Μαρτίου 2020, ο Ρουθ, ο οποίος κατοικεί στη Χαβάη, συνεισέφερε περισσότερα από 140 $ στην πλατφόρμα συγκέντρωσης κεφαλαίων των Δημοκρατικών ActBlue, όπως δείχνουν οι καταθέσεις της Ομοσπονδιακής Εκλογικής Επιτροπής (FEC).

    Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ρουθ υπάρχουν μηνύματα υπέρ της Παλαιστίνης, της Ταϊβάν και κατά της Κίνας, συμπεριλαμβανομένων ισχυρισμών για κινεζικό «βιολογικό πόλεμο» και αναφορές στον ιό Covid-19 ως «επίθεση».

    Όπως δήλωσε ο γιος του, ο Ρουθ είχε ταξιδέψει στην Ουκρανία εθελόντικά για να μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια σε ουκρανικά στρατεύματα. Μιλώντας, δε, στην Daily Mail είπε ότι ο πατέρας του μισεί τον Τραμπ «όπως κάθε λογικός άνθρωπος. Ούτε εγώ συμπαθώ τον Τραμπ».

    Η σελίδα του στο LinkedIn δείχνει ότι αποφοίτησε από το Γεωπονικό και Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, αλλά μετακόμισε στη Χαβάη κάπου γύρω στο 2018.

    Σύμφωνα με το Τμήμα Σωφρονιστικών Ιδρυμάτων Ενηλίκων της Βόρειας Καρολίνας, κάποιος με το ίδιο ονοματεπώνυμο και την ίδια ημερομηνία γέννησης του Routh συγκέντρωσε περισσότερες από δώδεκα ποινικές κατηγορίες το 2001 και το 2002, μεταξύ των οποίων για οπλοφορία και εγκατάλειψη.

    Επίσης, τον Απρίλιο του 2002 πήρε ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό κακούργημα για «κατοχή όπλου μαζικής καταστροφής», όπως δείχνουν τα αρχεία.

    Εκτενείς είναι οι αναφορές του CNN για τον 58χρονο συλληφθέντα. Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για έναν οικοδόμο ο οποίος συχνά πυκνά έκανε εμφανίσεις στα social media για να σχολιάσει τα πολιτικά τεκταινόμενα, επικρίνοντας κατά καιρούς τον 78χρονο μεγιστάνα.

    «Ο Ράιαν Γουέσλι Ρουθ, για τον οποίον οι αρχές ερευνούν σχέδιο για επίθεση κατά του πρώην προέδρου καθώς εκείνος έπαιζε γκολφ, σχολίαζε στο X την απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ στην Πενσιλβάνια, καλώντας την Κάμαλα Χάρις και τον Τζο Μπάιντεν να επισκεφθούν τους τραυματίες.

    Τον Ιούνιο του 2020, ο Ρουθ εμφανίστηκε να δηλώνει ότι είχε ψηφίσει τον Τραμπ το 2016, αλλά έκτοτε απέσυρε την υποστήριξή του. «Ήσασταν η επιλογή μου το 2016, εγώ και οι υπόλοιποι ελπίζαμε ότι θα είστε διαφορετικός και καλύτερος από όλους αλλά μας απογοητεύσατε. Θα χαρώ όταν φύγετε», φέρεται να λέει.

    Ο Ρουθ φέρεται να έχει δεσμούς με τη Βόρεια Καρολίνα. Τα δημόσια αρχεία δείχνουν ότι εγγράφηκε ως “ανένταχτος ψηφοφόρος το 2012”. Μάλιστα είχε ψηφίσει στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών στην εν λόγω Πολιτεία τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

    Πώς εντόπισαν οι Μυστικές Υπηρεσίες τον ύποπτο

    Τον 58χρονο εντόπισε πράκτορας των Μυστικών Υπηρεσιών όταν είδε την κάννη του όπλου του μέσα από τον αλυσιδωτό φράχτη στα περίχωρα του Trump International Golf Course West Palm Beach South.

    Ο πράκτορας, ο οποίος προπορευόταν του Τραμπ προκειμένου να διαπιστώσει αν υπήρχε κάποιος κίνδυνος, άνοιξε πυρ εναντίον του 58χρονου – ο οποίος στη συνέχεια διέφυγε αλλά χάρη σε έναν πολίτη που φωτογράφισε το αυτοκίνητό του, ένα μαύρου χρώματος Nissan, συνελήφθη περίπου 65 χιλιόμετρα βόρεια στο Παλμ Μπιτς.

    Tramp-messs

    Πύρινη ανακοίνωση

    Το εκλογικό επιτελείο του πρώην προέδρου Donald Trump την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου δήλωσε ότι ο πρώην πρόεδρος είναι «ασφαλής μετά από πυροβολισμούς στην περιοχή που βρισκόταν» ενώ σε δήλωση του το FBΙ επισημαίνει ότι ερευνά απόπειρα δολοφονίας.
    Έγινε άλλη μια απόπειρα δολοφονίας κατά του Trump, είναι σώος και αβλαβής, δήλωσε η γερουσιαστής Taylor-Green, αμέσως μετά το περιστατικό.
    Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος του επιτελείου, Steven Cheung , σε δήλωσή του.
    Ο πρώην πρόεδρος έπαιζε γκολφ στο Trump International Golf Club στο West Palm Beach.
    «Υπήρχαν πυροβολισμοί κοντά μου, αλλά πριν αρχίσουν να ξεφεύγουν οι φήμες, ήθελα να ακούσετε πρώτα αυτό: ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ!» επισήμανε στο email.
    «Τίποτα δεν θα με σταματά
    Δεν θα παραδοθώ ποτέ!
    Πάντα θα σας αγαπώ για την υποστήριξή σας», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος σε mail της προεκλογικής του εκστρατείας.

    Το FBI ερευνά απόπειρα δολοφονίας

    Ο Donald Trump είναι ασφαλής μετά από μια απόπειρα δολοφονίας σύμφωνα με δήλωση του FBI την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου
    Οι αξιωματούχοι του σώματος επιβολής του νόμου δήλωσαν σε συνέντευξη Τύπου ότι συνέλαβαν έναν ύποπτο που εντοπίστηκε από πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ με ένα επιθετικό τουφέκι τύπου AK-47 έξω από το Trump International Golf Club
    Οι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών πυροβόλησαν και ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή με ένα μαύρο SUV.
    Το FBI ερευνά αυτό που φαίνεται να είναι μια απόπειρα δολοφονία του πρώην προέδρου Trump», ανέφερε η υπηρεσία σε δήλωσή της, όπως μετέδωσε ο πρακτορείο Reuters.

    Το περιστατικό

    Σύμφωνα με τη New York Post , ο πυροβολισμός σημειώθηκε κοντά σε ένα κλαμπ καθώς ο Donald Trump εξερχόταν από αυτό – ενώ νέες μαρτυρίες κάνουν λόγω για ύποπτο που πυροβολήθηκε από στέλεχος των υπηρεσιών ασφάλειας καθώς φάνηκε να οπλοφορεί.
    Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, η ανταλλαγή πυροβολισμών έγινε από δύο άτομα – και μάλλον επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών – και ο πολιτικός δεν ήταν ο στόχος.
    Ένα άτομο συνελήφθη σε σχέση με το περιστατικό στο Trump International Golf Club, σύμφωνα με πηγές μυστικών υπηρεσιών.
    Η Μυστική Υπηρεσία πυροβόλησε εναντίον του ύποπτου, σύμφωνα με πολλές πηγές.
    Σύμφωνα με την πηγή, βρέθηκε ένα πυροβόλο όπλο.
    Σύμφωνα με το CNN, αξιωματούχοι ασφαλείας πιστεύουν ότι ένας ένοπλος σκόπευε να βάλει στόχο τον πρώην πρόεδρο Trump στο κλαμπ του γκολφ, σύμφωνα με πηγές που ενημερώθηκαν για το θέμα.
    Ενα ένοπλο άτομο σκόπευε να βάλει στόχο τον πρώην πρόεδρο στο Trump International Golf Club, σύμφωνα με πηγές που ενημερώθηκαν για το θέμα.
    Ένα αυτοκίνητο έχει σταματήσεκοντάι σε σχέση με το περιστατικό , σύμφωνα με αξιωματούχο επιβολής του νόμου.

    Η Μυστική Υπηρεσία – η οποία είχε επικριθεί σφόδρα για ολιγωρία στην προηγούμενη απόπειρα κατά της ζωής του πρώη προέδρου – δήλωσε στο X ότι συνεργάζεται με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Palm Beach για να διερευνήσει το περιστατικό
    Ανακοίνωσε ότι αυτό συνέβη λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι (τοπική ώρα).
    Nα σημειωθεί ότι ο Donald Trump είχε τραυματιστεί σε απόπειρα δολοφονίας στην Πενσιλβάνια στις 13 Ιουλίου.

    Ο Trump μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο αφού πράκτορες άνοιξαν πυρ εναντίον ενός άνδρα που εντοπίστηκε να κρατά όπλο, ενώ ο πρώην πρόεδρος απομακρύνθηκε με ταχύτητα, σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφάλειας.
    Σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας ο Trump μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείου, αφού πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας άνοιξαν πυρ εναντίον ενός άνδρα που εντοπίστηκε να κρατά όπλο, ενώ ο πρώην πρόεδρος απομακρυνόταν από τους πράκτορες των υπηρεσιών ασφάλειας, σύμφωνα με πηγές επιβολής του νόμου.
    Σύμφωνα με μαρτυρίες, η Μυστική Υπηρεσία εντόπισε ένα ύποπτο άτομο στο Trump International Golf Course West Palm Beach και οι πράκτορες άνοιξαν πύρ καθώς διέκριναν την κάνη ενός όπλου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

      1. ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ.

    1. Αυτή ήταν η τρίτη απόπειρα. Η δεύτερη ήταν όταν του σαμποταρισαν τα υδραυλικά του αεροπλάνου του

    2. Ντοναλντ Γερα! Λυσαξανε οι νεοταξιτες! Βλαδιμηρε αγανταρισε να βρει ησυχια ο πλανητης! Το σαψαλο εκτελει τις εντολες της ΝΤΠ και προκαλει πυρηνικο πολεμο ενω ξεψυχαει! Να του κανουμε δωρο τις ζαρντιερες του Σβαμπ!

    3. Αυτό το συνέλαβαν έναν ύποπτο μου θυμίζει τις αμερικανικές ταινίες όταν γίνεται χαλασμός και στο τέλος εμφανίζονται οι αστυνομικοί με τα περιπολικά δεξιά και αριστερά.
      Αν ήταν κανένας μαυρούλης, θα τον πατούσαν στο λαιμό.

      1. Μάντεψε ποιοι είναι μειοψηφία του πληθυσμού στις ΗΠΑ και όμως κάνουν τα περισσότερα εγκλήματα ποσοστιαία κλοπές, ξυλοδαρμούς, πυροβολισμούς, φόνους κτλ κτλ κτλ … αν και έχουν τα περισσότερα επιδόματα … για να σε βοηθήσω δεν μοιάζουν με τον πορτοκαλή

    4. Δεν τον βλεπω τον Τραμπ να φθανει στις 5 Νοεμβριου Οι Σιωνιστες νεοταξιτες ειναι αδιστακτοι και ιδιαιτερα τωρα τα παιζουν ολα για ολα αλλοιως το ξερουν καηκε το μ@@νι τους Ειναι βλεπεις κι’ο Πουτιν

      1. νεοταξιτες ειστε εσεις οι νεοναζι, θα ξαναηττηθειτε οπως το 1945. Η δημοκρατια ειναι παλαια ταξη

    Leave a Response