ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣ! ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ – ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΣΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ – 484 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ 17 ΝΕΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ

    Κοινοποίηση:
    ελλαδα απειλη κορονοιος

    Σήμερα ανακοινώνουμε 484 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

    Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 156957, εκ των οποίων 52.0% άνδρες.

    Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5953 (3.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 49216 (63.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    255 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 έτη. 187 (73.3%) εκ των διασωληνωμένων είναι άνδρες.

    To 86.7%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 1113 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

    Τέλος, έχουμε 17 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 5796 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3406 (58.8%) άνδρες.

    Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Μας πανε για συσσίτια οπως στην κατοχη.Τα χρηματα τελειωσαν ετοιμαστείτε για μεγαλη πεινα.Να δουμε πως θα παραγγελνετε φρεντο καπουτσινο και ολα τα συναφή στα ντεριβερι αχρηστοι.Ουτε καφε στο σπιτι δεν μπορειτε να κανετε μπουχεσες.Θα πεσει πολυ κλαμα απο τους κηφήνες του δημοσιου και τα γεροντια διοτι θα πληρωνωντε με ελαχιστα κουπονια.No more money γιδια. Τι νομιζατε θα καθεστε σπιτι και θα σας πληρωνει το λεσι ο γκαντεμης.Θα χαθουν ολες οι περιουσιες προβατα ε προβατα.Ερχονται τα χειροτερα μαλακες μπουχεσηδες.

    2. ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ…..ΚΑΙ Ο ΝΕΟΡΑΓΙΑΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΩΤΗΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ ΤΗΝ ΜΟΥΜΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΝ ΣΥΨΑ. ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ….ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΒΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!!

    3. Από Τρίτη 800αρια και μεχρι παρασκευη 1200+ τα κρουσματα

    4. Εχουν πεθανει γνωστοι μου ιατροι και οχι μονο , λεβεντες νεοι ανθρωποι, χωρις υποκειμενα νοσηματα , χωρις να εχουν βαλει τσιγαρο στο στομα τους ,ο covid 19 τους διελυσε τους πνευμονες σε χρόνο de-te . . Και μιλατε ακομη τρελο-ψεκασμενοι για κοροιδοιο και συνομωσιολογικες μπουρδες ? ? ? ok , αφήστε τα κατ εσάς βοθροκάναλα και πάρτε σβάρνα τα νοσοκομεία να δειτε τι γινεται .

    5. Σοβαρά επεισόδια στην Αυστρία σε διαδήλωση εναντια στο εγκλεισμό των ανθρώπων με πρόσχημα τον κορονοιος. Επίσης στην Ολλανδία υπάρχει συγκέντρωση όπως κσοσε αρκετές ακομη χώρες. Εντύπωση προκαλεί πως λάμπουν δια της απουσιας τους από κάθε συγκέντρωση και κάθε σύγκρουση οι σούπερ αυτοί αντιεξουσιαστες. Ο σορος φαίνεται πως ανησυχεί μην κολησουν κορονοιο και τους έχει σε καραντίνα! Εδώ όπως φαίνεται δεν υπάρχει πρόβλημα παρά την σημερινή χυδαία εμετική επίθεση της κυβέρνησης ενάντια στην πίστη μας για ακόμη μια φορά. Πάλι ανακάλυψαν λέει ανάμεσα σε 10εκ κατοίκους της χώρας έναν ιερέα που έχει μετάλλαξη του ιού!! Και μάλιστα την μετάλλαξη λέει ενός….. αφρικανικου στελέχους του δήθεν ιού.!! Οργανωμένο σχέδιο και προετοιμασία απαγόρευσης θρησκευτικών εορτών κατά την σαρακοστή και την εβδομάδα του Πάσχα. Η ιεραρχία πάλι θα κάνει ότι δεν βλέπει τίποτα το μεμπτό???

    6. Για τα Ίμια κουβέντα καμία αναφορά.μονο για τον ιό λένε συνέχεια.ξεχασαν την επέτειο των Ιμίων.βεβαια είμαστε σε διερευνητικες…θα μας πουν .και το αποσιωπησε δεξιά κυβέρνηση.τυφλα να έχει ο τσιπρας

      1. ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΈΡΕΙ !!!! ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΊΛΕΣ !!!!

    7. Το μόνο που ενδιαφέρει τον τουρκόσπορο Μητσοτάκη είναι μη πεθάνουν τα γερόντια που τον ψηφίζουν. Δυστυχώς όμως για να ζήσουν τα γερόντια θα πεθάνουμε όλοι οι υπόλοιποι μιας και οι νέοι ή άνεργοι είμαστε χωρίς επιδόματα οι περισσότεροι ή με κλειστά μαγαζιά!

    8. αφου τα προβατα τα χάβουν ολα χαζοι ειναι να μην τα δουλεύουν ???

    9. Η μεγαλύτερη παγκόσμια απάτη από την αρχή της ανθρωπότητας.

    10. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ!!! ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ LOCKDOWN ΕΜΕΙΣ ΜΝΜ ΚΑΙ ΕΞΩ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ-ΠΕΝΤΕΛΗ!!! ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!! ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ ΟΥΤΕ 1 ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΒΟΛΤΕΣ…ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

    11. ε ρε παλουκομα που θελετε σιχαμενοι χρηματισμενοι πολιτικοιατροι σαπιμενοι ξευτιλες φεν πρεπει νσ γλιτωσετε και δεν θα γλιτωσετε

    12. Τους κυρίους κυρίους λοιμοξιολόγους πόσοι βρωμόμπατσοι τους φυλάνε τον καθένα; Αφού ο κόσμος τους αγαπάει και τους εμπιστεύεται όπως λένε το βρωμοκάναλα του βρυκόλακα Μητσοτάκη γιατί τους φυλάνε τόσοι πολλοί; Μήπως έχουν πληροφορίες ότι επίκεινται ψιλές;

      1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΠΑΕΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ “ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ” ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ SECURITY ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4-5 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ…

    13. το Αριστοτέλειο είπε ότι ως δια μαγείας εξαφανίστηκε η εποχική γρίπη φέτος, εγώ λέω ότι “εξαφανίστηκε” επειδή τους κατέγραψαν όλους ως ανύπαρκτο κοροϊδοϊό όπως ανύπαρκτη είναι και η ψευτοδημία

      1. Τι σύμπτωση το ίδιο ο καρκίνος, ο σακχαροδιαβήτης, τα εγκεφαλικά και οι καρδιοπάθειες!
        Πάντως λέγεται ότι και κάτι μοναχοί έκαναν κάτι ανάλογο και για νηστεία βαφτίζαν το κρέας όσπρια.

    Comments are closed.