ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΗΞΟΥΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ! ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΣ! 510 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ 47 ΝΕΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ

    Κοινοποίηση:
    ελλαδα απειλη κορονοιος

    Σήμερα ανακοινώνουμε 510 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 16 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

    Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 142777, εκ των οποίων 52.3% άνδρες.

    Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5565 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 42934 (30.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    391 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 266 (68.0%) εκ των διασωληνομένων είναι άνδρες. To 85.2%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 911 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

    Τέλος, έχουμε 47 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 5146 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3041 (59.1%) άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. AMA ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΔΕΣ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΚΡΑΤΙΚΟ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟ (ΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΠΟΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ).
      ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 3ο ΚΥΜΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΥΜΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.

    2. Ερώτηση απορίας και κρίσεως. Και γιατί θέλουν να μας μπήξουν το φαρμάκι; Για να ψηφίζουμε Κούλη ή πασοκοΤσίπρα; Αφού έτσι και αλλιώς και χωρίς φαρμάκι πάλι Κούλη και πασοκοΤσίπρα ψηφίζει αυτός ο λαός, τι θα αλλάξει αν μας μπήξουν το φαρμάκι; Μπορεί να μου λύσει κάποιος αυτή την απορία περί των ανησυχιών σας; Σκεφτείτε και το άλλο.. Εάν χωρίς φαρμάκι ψηφίζουμε πάντα ΝΔ και ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ, δεν σας πέρασε από το μυαλό μήπως λειτουργήσει ανάποδα το φαρμάκι και ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή και Κασιδιάρη;

      1. Πρωτον ο Κασιδιαρης δεν ειναι στη ΧΑ, εχει δικο του κομμα Ελληνες για την Πατριδα, δευτερον Ελληνες ψηφοφοροι δεν υπαρχουν πλεον στην Ελλαδα, η πλειοψηφια ειναι νεοελληνες ραγιαδες που ψηφιζουν νδουλα τσυριζα κκεδια μερες και κλεφτοπασοκ. Αυτοι ολοι λοιπον οι νεοελληνες ραγιαδες ψηφοφοροι τη λεξη πατριδα Ελλαδα δεν την ξερουν.

    3. Όποιος κάθεται ακόμα μέσα καραντίνα μα την Παναγία και το Χριστό πρέπει να είναι πολύ τούβλο…

    4. Στεφανε και το 2021 θα εχει λοκνταουν και το χειμωνα ολοκληρο του 2022.
      Ας μην εχουμε αυταπατες. Ο κοσμος πρεπει να παρει τα μετρα του γιατι ερχεται ΜΕΓΑΛΗ φτωχεια.

      Και στις επομενες εκλογες ετοιμαζουν συγκυβερνηση Κουλη Τσιπρα Φωφης και οποιων αλλων “προθυμων” ειναι τοτε στη Βουλή.

      Πρεπει να ακολουθησουμε τα βηματα των Αμερικανων. Μονο με 1 εκατομυριο κοσμο στο Συνταγμα μπορει να αλλαξει κατι. Οσο ο ΡΑΓΙΑΣ μενει σπιτι του, τοσο η συμμορια των 300 της Βουλης θα τους παταει κατω.

      Η αλλαζουμε ή ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ.

    5. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ , ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ , ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ , ΙΣΩΣ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ , ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ
      ΧΑΣΟΥΜΕ , ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΑΠ’ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ & ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ , ΑΣ ΔΟΥΝΕ & ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!

    6. Θα μας πουν ότι έφταιξε που κάποιοι γιόρτασαν τα θεοφάνεια και πήγαν με το μπουκαλάκι στον ναό να πάρουν αγιασμό και γιαυτό αυξήθηκαν τα κρούσματα οπότε εγκλεισμού συνέχεια. Όπως έχω ξαναγράψει το καθεστώς εκδικείται και χρησιμοποιεί στρατιωτικές μεθόδους του τύπου προσκλητηρίου “εσύ εκεί κάτω γιατί εκινήθεις τώρα όλοι τα χέρια στο σβέρκο και αρχίστε βαθιά καθίσματα” τόσο κυνικοί και μικρόμυαλοι είναι οι τύραννοί μας.

    7. και ούτε ένας ΧΙΜΠΑΤΖΟΕΙΔΗΣ ΟΎΤΕ ΕΝΑ ΔΊΠΟΔΟ ΙΣΛΑΜΟΦΑ’ΣΙΣΤΟ έχει την χολερα του κουλη του τσοδρα κλπ απατεωνων. ΜΌΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΈΧΟΥΝ Κ. ΦΤΑΊΝΕ.
      ΠΡΟΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΌΝΙΜΟ ΕΓΚΛΕΙΣΜΌ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΠΑΓΚ. ΝΑΖΙΣΤΟΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΆΠΟΙΟΙ ΖΉΛΕΨΑΝ. ΠΟΙΟΙ; Κ. ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ. ΧΡΗΗΗΗΗΗΗΜΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ

    Comments are closed.