ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΤΟΕΙ ΤΙΠΟΤΑ – ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ “ΕΒΡΟ” – ΠΗΡΑΝ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΑΙΟΥΣ ΑΓΚΑΖΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

    Κοινοποίηση:
    sinora-scaled

    Από τους καταυλισμούς της Τουρκίας, όπου παραμένουν σε καραντίνα 14 ημερών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι μετανάστες οδηγούνται μετά τη λήξη της στα παράλια απέναντι από τη Λέσβο, όπου ενθαρρύνονται από τους Τούρκους να περάσουν στα ελληνικά νησιά.

    Στα παράλια της Τουρκίας μεταφέρονται με λεωφορεία οι μετανάστες που μέχρι πρότινος ήταν στα σύνορα του Έβρου, προκειμένου να εισέλθουν στην Ελλάδα και στη συνέχεια, να προχωρήσουν προς άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Gazeteduvar, η Τουρκία μεταφέρει τους μετανάστες με λεωφορεία στα παράλια μόλις τελειώσει η καραντίνα τους, βορειοανατολικά της Λέσβου, και τους προτρέπει να περάσουν απέναντι.

    Όπως καταγγέλλουν μετανάστες που βρέθηκαν στην Τουρκία για να περάσουν από την περιοχή του Έβρου τα σύνορα, σήμερα βρίσκονται στα τουρκικά παράλια ώστε να υποχρεωθούν να περάσουν διά θαλάσσης στην ελληνική πλευρά.

    Αυτή τη φορά, όπως καταγγέλλουν, οι τουρκικές αρχές τους άφησαν στο λιμάνι του Küçükkuyu, τους άφησαν χωρίς νερό και φαγητό, ή ακόμα τους πήραν και τα διαβατήριά τους.

    abncdkacx

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Κοι της ΝΔ, αν εχετε σκοπο να δεχθειτε τις νεες βαρκες των Τουρκων με λαθρο στα νησια μας, καλυτερα θα ηταν να πατε στα τσακιδια, παιρνοντας μαζι σας και τους λαθρο και την Τσιπροπαρεα, η οποια εχει τεραστια ευθηνη που εχει γεμισει η χωρα με λαθροεισβολεις!!!!!!!! Λεγατε οτι οσοι ηρθαν τον Μαρτιο και μετα θα επιστρεψουν στις πατριδες τους!!!!!! Τωρα ακουμε οτι θα παρουν και αυτοι αδυλο!!!!!!! Ρε εισαστε στα καλα σας;;;;;;;; Κε γραμματεα του Σκατυλου-Ασυλου, ποιος του κυνιγα και ζητουν ασυλο;;;;;;;; Τι ασυλο ρε ξευτιλισμενοι;;;;;;; Της ξαπλας και των επιδοματων και των καρτων να βγαζουν χρηματα απο τα ΑΤΜ;;;;;; Στο φιναλε καντε δημοψηφισμα, αν θελει τους λαθρο ο Ελληνικος Λαος;;;;; Διαφορετικα στα τσακιδια!!!!!!!!!

    2. Την είδαμε την καραντίνα και στα άλλα hotspot .
      Την έχουμε νοιώσει στο πετσί μας και στην τσέπη μας .
      Νόμο εδώ και τώρα για απέλαση όλων των λαθροκανίβαλων της χώρας .
      Κατάργηση παλαιοτέρων νόμων που έφεραν τσυριζαίοι και ευρωπαϊκή ένωση .Στον διάολο και αυτοί .
      Κινδυνεύει η χώρα μαλάκες της ΝΔ .
      Έξω και εσείς εάν δεν το πράξετε .
      Πόλεμος τώρα αδέρφια πατριώτες ετοιμάζεστε .Θα τον ξεκινήσει ο Ερντογάν και εμείς από μέσα .
      Τα σκουλίκια θα την κοπανήσουν όπως πάντα για το εξωτερικό .

    3. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΤΑ ΖΕΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΕ ΚΑΙ ΜΚΟ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΡΑ ΣΦΑΓΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ….ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΜΕΡΟΤΕΡΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ,ΟΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΚΑ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!!

    4. ΥΠΟΥΡΓΕ!!ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ 2- 3 ΥΠΟΒΡΙΧΕΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΚΙΝΗ ΓΡΑΜΗ!!ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ !!ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ ΠΛΕΟΝ!!

    5. Γριφος.
      Ποιοι κερδιζουν με το να προσφερουν προστασια με αντιρατσιστικους νομους τους Αθιγγανους κ τους λαθρο;
      Ποιοι κερδιζουν χρησιμοποιωντας τους Αθιγγανους ως βαπορακια κ δρουν ως κλεπταποδοχοι τιμαλφων;
      Ποιοι κερδιζουν με τη προωθηση-μονιμη εγκατασταση των Λαθρο μουσουλμανων στην ενδοχωρα;
      Ποιοι θελουν να στρεψουν τη προσοχη,τη οργη κ το μισος μας σε αλλες μειονοτητες ωστε να δρουν εν κρυπτω χρησιμοποιωντας τους Αθιγγανους κ Λαθρομουσουλμανους ως ασπιδα αποκρυψης τους;
      Απαντηστε μου σας παρακαλω γιατι συμπεραινω απ τα σχολια σας πως οι περισσοτεροι αν οχι ολοι εχετε παντελη αγνοια κ λυπαμαι παρα πολυ γι αυτο.

    6. Αυτοί τώρα θα φέρουν μαζί τους και το θάνατο.Τι έχουν να μας πουν τώρα όλοι οι εθνοπροδότες με τα ανοιχτά σύνορα;
      Αν δεν ξεσηκωθούμε ΟΛΟΙ σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει Ελλάδα.Τη μεγαλύτερη βέβαια ζημιά την έκαναν τα βρωμοκάναλα.

    7. Δεν ξέρω αν ακούσατε τον κύριο Κουμουτσακο, αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευσης, ο οποίος δήλωσε τα εξης: Οποιος εισέρχεται παράνομα στην χώρα, θα τίθεται αυτόματα σε καραντίνα! ”
      Καταλαβαίνετε τι λέει; Ότι λαθρομετανάστες θα έρθουν σίγουρα κ το μονο θέμα είναι ότι θα μπουν σε καραντίνα! ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕ ΜΕΓΆΛΕ! Όχι ότι δεν θα επιτρέψουν να εισέλθει παράνομα κανεις στην χώρα μας! Και κατά τα άλλα θέλουν να φυλακισουν τον ιερέα και τους πιστούς που κοινωνησαν! Ντροπή!

    8. NΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝΕ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΦΤΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ , KAI ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ
      ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΦΥΓΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    9. ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ……ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΙ ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΟΡΡΟΣ ΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?? Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ………??ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΡΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ

    10. Είναι σίγουροι ότι θα περάσουν θα πληρώνονται δεν θα μείνουν χωρίς στέγη και τροφή και θα κάνουν και τις αρπαχτές τους. Αυτή η ιστορία κρατάει πολλά χρόνια και δεν πρόκειται με χαίδεματάκια να βγεί από το μυαλό τους. Ξέρουν ότι θα περάσουν και θα έρθουν, και μετά από αυτούς και άλλοι.

    Comments are closed.