ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΔΩ, ΜΠΑΡΜΠΑ!!!! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΣΩΤΗΡΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ: “ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ” – ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΤΩΡΑ

    Κοινοποίηση:
    tsiodras

    «Αποτύχαμε παταγωδώς». Με αυτή τη φράση ο Σωτήρης Τσιόδρας ομολογεί την πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης όσον αφορά στη διαχείριση της πανδημίας κάτι που άλλωστε ήταν ξεκάθαρο από τις απώλειες χιλιάδων συνανθρώπων μας από τον κορωνοϊό.

    «Εμπιστευτήκαμε την ιδεοληψία και όχι την επιστήμη», πρόσθεσε ο γνωστός λοιμωξιολόγος και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν αποτύχαμε γιατί έφυγα από το προσκήνιο ή γιατί βγήκαν όλοι οι άλλοι. Αποτύχαμε γιατί σταματήσαμε να εμπιστευόμαστε την επιστήμη και εμπιστευτήκαμε την ιδεοληψία μας».

    Αναφερόμενος στην πανδημία την προκειμένη χρονική στιγμή είπε: «Φαίνεται ότι η επείγουσα φάση αρχίζει να υποχωρεί. Βλέπω οι άνθρωποι να είναι πιο έτοιμοι και η επιστήμη καλύτερα οργανωμένη ώστε σταδιακά επανερχόμαστε στην κανονικότητα. Να προστατεύουμε τους ευαίσθητους. Να τους δώσουμε την αναμνηστική δόση. Να τους δώσουμε θεραπεία άμεσα όταν χρειάζεται. Να συνεχίσουμε την επιτήρηση με τα νέα μας εργαλεία».

    Όχι θείε Σωτήρη. Δεν υπάρχει καμία συγνώμη. Και τρυπήσατε τον κόσμο και τα τσεπώσατε. Οφείλετε όλοι να κάτσετε στο σκαμνί με πρώτο τον Κούλη

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    49 Σχόλια

    1. Αμα εσυ και η “επιστημονικη” σου παρεουλα εχετε αρ…..α να αρετε απο μονοι σας το ακαταδιωχτο και να λογοδοτησετε για τις αδικοχαμμενες ψυχες, τους υγιειονομικους σε αναστολη, τα lockdown που τοσο κοστησαν ψυχικα και υλικα στον Ελληνικο λαο! Ντροπη σας και να χαιρεστε τη….”συνειδηση” σας Αθεοι του Κουλισταν!

    2. Ρε ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΙ, δειτε πρωτα το βιντεο της ημεριδας…Στην ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ αναφερεται (ποσο μπορεσε να καταπολεμηθει η κινδυνολογια απο ψεκες και fake news)…ΟΧΙ στη ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ της πανδημιας.

    3. Εχετε φαει κοσμο και εχεις νομιζεις το ακαταδιωκτο ??? Καποιος συγγενης απο τους χιλιαδες που φαγατε λαχανο θα σε φυτεψει λιγδιαρη !!!

      1. Ναι σίγουρα όπως έφαγαν τον Σιμήτη, τον ΓΑΠ, τον Σαμαρά κλπ… ε ΜΟΥΛΕ;

    4. Τι λες ρέ σαπρόφυτο πού ζείς είς βάρος των άλλων. Από τίς νεκρές σάρκες των ανθρώπων που σκοτώσατε τρέφεστε. Έχεις σκεφτεί τι σε περιμένει μετά θάνατον κύριε Ιερό ψάλτη; Ναί λέγεται ότι είσαι ψάλτης , αλλά γιά ποιόν Θεό ψαλλεις; Δεν θα προλάβεις να ψοφήσεις πιστεύω οτι θα σάς κρεμάσουν όλους εσάς την κλίκα μαζί με τόν Μπάσταρδο τόν Κούλη. Πίστη στό Θεό δεν έχεις ,συνείδηση δεν έχεις ρε καθίκι; Φτούς ξεφτίλες.

    5. ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΔΥΟ ΧΡΌΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑ ΛΕΓΑΝΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ….ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;; ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ;;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ;;; ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΤΙΠΟΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;; ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΉΔΗ ΜΕΣΑ!!! ΕΔΩ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ!!! ΔΥΣΤΥΧΏΣ…

    6. Είμαστε σε πόλεμο φωνάζετε νύχτα μέρα δύο χρόνια.
      Στον πόλεμο όποιος αποτύχει δεν παίρνει παράσημα, εσύ όπως και άλλοι στρατηγοί βγάλατε αρκετές χιλιάδες ευρώ, εύκολα και με το ακαταδιωχτο λες και είσαστε θεοί. Το ωραίο είναι ότι ακόμα και σήμερα κάποιοι βγάζουν αφού χιλιάδες εργαζόμενοι υποχρεούνται να κάνουν rapid test κάθε εβδομάδα. Το ξέρω ότι τα καθάρματα και τα λαμόγια δεν ντρέπονται αλλά αργά ή γρήγορα θα πληρώσετε όλοι.

    7. Συνεχίζει ο Σωτηράκης το αφήγημα για τα εμβόλια. Μπάρμπα, αη στο σπίτι σου, ή όχι μπάρμπα αη στο “κελί 33: στον κορυδαλό εσύ και οι όμοιοι σου οι ακαταδίωκτοι γιατί εκεί πρέπει να βρισκόσασταν εδώ και καιρό. Πόσα πήρες μπάρμπα; πόσο αυξήθηκαν οι τραπεζικοί σου λογαριασμοί αυτά τα τρία χρόνια. Είσαι και της εκκλησίας τρομάρα σου.

      1. μπορει να εχουν το ακαταδιωκτο απο την δικαιοσυνη αλλα απο την λαικη δικαιοσυνη δεν θα γλυτωσουν μην το περιμενουν αμεσα αλλα στο μελλον παντως κοντα ειναι εκτος και αν μπουν στα καβουκια τους και δεν βγουν στο δρομο τα ρεταλια

    8. τώρα που το παραδέχτηκε και ο λιγδιαρης ,το λαδωμένο καθίκι ότι έχουν αποτύχει παταγωδώς ,πως άραγε είναι να αισθάνεται κάποιος αυτό το βαθύ συναίσθημα της αποτυχίας ,και πόσο μάλλον αυτός που τους πίστεψε και έκανε όσα του είπαν ?
      εγω στην θέση σας θα πήγαινα να του πω δυο φωνήεντα το λιγότερο .
      έσκασε βόμβα …φευγάτο

    9. Τέλεια ! Θα σταματήσουν να ακούνε την Παγώνη τώρα και θα επιστρέψουν στον Ντάφι Ντακ …

    10. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

    11. ΛΕΕΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ: Εγώ που είμαι ήρωας και ξέρω από αυτά θα σε σώσω. Αλλά αν κάτι συμβεί και δεν σωθείς δεν θα φταίω εγω.
      Πριν μας σώσουν ψηφίστηκε ακαταδίωκτο. Τι άλλη απόδειξη χρειάζεστε;

    12. Για το εμβόλιο της γρίπης κάτω των 60 απαιτείται συνταγογράφηση γιατί δεν κάνανε το ίδιο με τον Κορονοιου;

      1. Βιαζόντουσαν, δεν είχαν καιρό και άνοιγμα από τους εντολοδότες να προσποιηθούν “νόμιμες” διαδικασίες που να είναι και ηθικές…

    13. ο κύριος αυτός και πολλοί άλλοι δηλαδή όλα τα καθίκια του σατανά όλοι η μπάσταρδοι που συμμετείχαν στο έγκλημα αυτό δεν τους χωρά ο τόπος,,η αθώες ψυχές που φύγανε θα τους κυνηγάνε μέχρι στην κόλαση…. Μη νομίζετε ότι κοιμούνται ήσυχα όλα αυτά τα καθίκια έρχεται η ώρα τους…

    14. Οι ακαταδιωκτοι δεν διαφέρετε από τους Ναζί γιατρούς που έκαναν πειράματα στους Εβραίους. Εκτέλεση θέλετε .

    15. ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ. ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ. Θ Α Ν Α Τ Ο Σ .

    16. 187 Π.Κ
      ένας απ’ τους υπαρχηγούς της εγκληματικής οργάνωσης.
      έχουμε βραχιολάκια και για σένα.

    17. Μαθηματα ελληνικων… αναφέρεται στην ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ…δειτε το βιντεο της ημεριδας… ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ είναι η δια-δραστική διαδικασία ανταλλαγής πληροφοριών και απόψεων μεταξύ ατόμων, ομάδων και θεσμικών συχνά περιλαμβάνει πολλαπλά μηνύματα σχετικώς με τη φύση του κινδύνου, την έκφραση ανησυχιών, απόψεων και αντιδράσεων στα μηνύματα κινδύνου ή και σε νομικές και θεσμικές ρυθμίσεις για τη διαχείριση κινδύνου. ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

    18. Στην ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ αναφερεται ρε (ποσο μπορεσαν να καταπολεμησουν την κινδυνολογια απο ψεκες και fake news)…ΟΧΙ στη ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ της πανδημιας.

      1. Εντάξει γίδι μας ευχαριστούμε για τη διευκρίνιση

    19. Αποτύχαμε λέει αλλά θέλει να “προστατέψει ” τους ευπαθείς με τη αναμνηστική (τελειωτικη) δόση!!!

    20. Ητανε ενα πειραμα εις βαρος της κοινωνιας και εις βαρος της ψυχικης υγειας ολων μας…τα μετρα περιορισμου και η υποχρεωτικοτητα του εμβολιου δεν ητανε ποτε υπερ της δημοσιας υγειας αλλα για να βγαλουνε καποιοι λεφτα.
      Γιατι ο ανθρωπος ακομα και τα ζωα θελουνε κοινωνικοτητα οταν την περιοριζεις απλα φτιαχνεις ενα τερας και τωρα στην κοινωνια μας δυστυχος υπαρχουνε πολλα τερατα…βγαινουν σιγα σιγα τα βλεπουμε καθε μερα πλεον.
      Οσο για τα εμβολια κανεις δεν θα εκανε εμβολιο εαν δεν ηταν υποχρεωτικο για να μπορουμε τουλαχιστον να περνουμε μια ανασα…τους ανεμβολιαστους απο προστιμα μεχρι τους διωξανε απο της δουλειες τους…μονο φυλακη δεν τους εστειλαν.

    21. Η ομολογία της αποτυχίας είναι απόδειξη ότι δεν υπάρχει κάποιο συνωμοτικό σχέδιο για να μας εξοντώσουν. Τραγικά λάθη σίγουρα έγιναν ως προς τη διαχείριση της πανδημίας και ασφαλώς πρέπει να αποδοθούν ευθύνες, αλλά όχι να φτάνουμε στον παραλογισμό των συνωμοσιολόγων.

    22. παρτε αμεσα πισω ή απο πισω ολες αυτες τις μαλακιες και τις απανθρωπες απαγορευσεις σας εναντι στον κοσμακη. Και επειδη σας μαθαμε καλα τι κανατε τα τελευταια χρονια ουτε ασπιρινες πουσταραδες δεν θα ξαναπαρουμε απο τα μπουρδελομαγαζα σας.Ουτε αναγκη σας εχουμε οπως βλεπετε αντεξαμε και ουτε θελουμε να σας ξαναδουμε στα ματια μας καθικια.

    23. Στην Ελλάδα έτσι δε γίνεται πάντα; Όσο υπάρχουν πρόβατα που τσιμπάνε και τρέχουν όπου τους πουν αυτό θα γίνεται. Από τότε με το χρηματιστήριο έλεγα σε γνωστούς και το έχω εφαρμόσει όταν σας προτρέπουν να κάνετε το τάδε πράγμα εσείς μακριά απ’αυτό. Τρέξτε για δάνεια, τρέξτε να βάλετε φυσικό αέριο, τρέξτε να πάρετε αυτοκίνητο με πετρέλαιο, τρέξτε να αγοράσετε σπίτι, τρέξτε να σωθείτε κάνοντας εμβόλια. Και έτσι κάποιοι βγάζουν χρήματα και τα κορόιδα λένε πω πω τι πάθαμε και βρίζουν όμως τότε είναι αργά.

    24. Τελικα …αυτος που επεσε μεσα ηταν ο καθ. Κουβελας.
      Οι αλλοι…ουτε για τον π@@τσο!

    25. Ακόμα κι αν βγει να πει,σας σκοτώσαμε εκ προθέσεως,πάλι δεν πρόκειται να πάθει τίποτα γιατί τον προστατεύουν,ενώ και η δικαιοσύνη είναι για τον λούτσο

    26. Είναι ψωνάρα! Είπε ότι αποτύχανε γιατί έφυγε αυτός από τη μέση! Εμπιστευτήκανε την ιδεοληψία τους και όχι την επιστήμη. Το παίζεις και θεούσος τρομάρα μου. Εμείς εμπιστευτήκαμε τον Θεό. Μάλλον αυτός έχει πάρει τα λιγότερα γι’ αυτό καταγγέλει την αποτυχία τους. Αλλά επιμένει στο παραμύθι, την αναμνηστική δόση.

    27. Όταν πληρώνομαι από μια εταιρεία για την Α έρευνα, δεν μπορεί να ισχυρίζομαι ότι η Β έρευνα (που αφορά προϊόντα της εταιρείας) είναι ακέραια και δεν έχω conflict of interest, επειδή για την Β έρευνα δεν πληρώθηκα από την εταιρεία. Και μια φορά να πληρωθώ από την εταιρεία για οτιδήποτε, οποιαδήποτε έρευνα που αφορά προϊόντα της εταιρείας ενέχει conflict of interest.

    28. Αυτος ο τιποτενιος μισανθρωπος δεν θα εχει που να κρυφτεί απο την οργη των εμπολιασμενων με τα πειραματικα ανευ τελικης άδειας σκευασματα -δηλητηρια και ειδικοτερα απι την οργη των συγγενων που εχασαν τα αγαπημενα τους προσωπα και οι θυνοντες ακαταδιωκτοι οπως ο εικονιζομενος το παιχουν προσταδια τρελλιτσα και εφευρισκουν παιδαριώδεις δικσιολογιες και λεξεις οπως long covid , μη πιστη στην επιστημη και αλλες πρωτοφανους ηλιθιοτητας μπούρδες….αλλα δυστυχως για αυτους η λεξη ακαταδιωκτος δεν τους παρεχει καμια προστασια απο το μενος των μπολιασμενων που αφενος εμπιστευθηκαν την επιστημη αφετερου υπεστησαν παρενεργειες αλλοι ελαφρας μορφης και αλλοι βαρειας εως μονιμης μορφης ….

    29. ΈΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ Π0ΥΣΤΡΕΣ! ΕΜΕΙΣ ΌΧΙ! ΘΑ ΜΠΕΊΤΕ ΣΤΗ ΣΕΙΡΆ Μ0ΥΝ@ΠΑΝΑ! ΠΆΡΤΕ ΣΕΙΡΆ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΈΡΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΆΡΤΕ ΣΕΙΡΆ ΣΑΤ@ΝΟΣΚΥΛΑ!

    30. Ο/Η Λέτε να βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση με τους ερπετοειδεις;;; λέει:

      Μη ξεχνάτε ότι υπάρχουν κι οι εντομοειδεις.

    31. Ακαταδίωκτο, αλλά έξω αν κυκλοφορήσει έχει να μαζέψει κλοτσιές…

    32. Ο σκοπός τους πέτυχε και πολύ καλά μάλιστα αλλά για να δικαιολογηθούν το ρίχνουν σε αποτυχία τα τομάρια που έφαγαν κόσμο

    33. Ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος αυτός ο βρωμιαρης ;;; Και γιατί ;;;;

    34. Ποια επίσημη ρε; Επιστήμη που στηρίζεται σε εταιρείες και στην επιβολή του κράτους δεν είναι επιστήμη, αλλά… ας μην την χαρακτηρίσω καλύτερα.

    35. Τ λεει ο παπάρας??? αναμνηστική δοση??? Δολοφονε Τσιοδρα πεθανατε τον κόσμο!!!

    36. Αποτύχατε σε τι; Στον τραμπουκισμό,στην αντιεπιστημονικότητα,στην κρατική βία,στις διακρίσεις μεταξύ των πολιτών,στην εφαρμογή ακραίας αδικίας και στην δίωξη των διαφωνούντων; Αυτά εφάρμοσε το κατεστημένο που προσκυνάς.

    37. Μπασταρδε ελεεινε κακος ψοφος να σε βρει εκληματια παλιαθρωπε

    Comments are closed.