ΔΕΣ ΕΔΩ “ΚΟΡΟΙΔΟ” ΕΛΛΗΝΑ! ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ, ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ, ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    metanastes

    Στην μεγαλύτερη ανθρωπιστική μη κυβερνητική πρωτοβουλία των τελευταίων ετών προχωρεί η 2470 Περιφέρεια του Διεθνούς Ρόταρυ (Νότια Ελλάδα).
    Πρόκειται για τον εμβολιασμό 1500 προσφυγόπουλων ηλικίας 1-5 ετών με το 5πλούν εμβόλιο (που περιλαμβάνει και το εμβόλιο κατά της πολιομυελίτιδας).
    Η πρωτοβουλία αναπτύσσεται μέσω του Προγράμματος Bomar της Ροταριανής Περιφέρειας που εκτός από τον ανθρωπιστικό της σκοπό θα συμβάλλει αποφασιστικά και στην προστασία της δημόσιας υγείας των τοπικών κοινωνιών, δεδομένου ότι μεγάλος αριθμός μικρών παιδιών, συνοδευόμενων και ασυνόδευτων, δεν είναι εμβολιασμένα και προέρχονται από χώρες υψηλού υγειονομικού κινδύνου.

    Η αγορά των εμβολίων γίνεται με πόρους των Ροταριανών και έχει συγκροτηθεί εθελοντική ομάδα από γιατρούς και φαρμακοποιούς που θα πραγματοποιήσουν τους εμβολιασμούς. Οι εμβολιασμοί γίνονται με την έγκριση και στήριξη του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και με την υποστήριξη των τοπικών κρατικών δομών υγείας και των Ροταριανών Ομίλων της περιοχής.

    Οι πρώτοι 250 εμβολιασμοί πραγματοποιήθηκαν στην Κω στις 7-9 Φεβρουαρίου 2020 και στη συνέχεια το κλιμάκιο εθελοντών θα μεταβεί στην Λέρο στις 13-15 Φεβρουαρίου 2020. Στην Κω το κλιμάκιο υποστήριξε ο Έπαρχος Κω και ο Ιατρικός Σύλλογος. Χορηγοί του Προγράμματος είναι το Ροταριανό Ίδρυμα, η EUROBANK, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΑΙΑ) και φυσικά η Ροταριανή Περιφέρεια και Όμιλοί της.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Πάντως πρέπει να πείτε και ένα ευχαριστώ γιατί εξαιτίας τους μέχρι τώρα δεν θα κολλήσετε κ ψωρα
      Υ. Σ. Και άλλο Εβραίοι άλλο μασωνοι

    2. Οι μασόνοι ξέρουν καλά το παιχνίδι της προπαγάνδας. Μα τι καλοί άνθρωποι που είναι…

    3. Πρεπει να παραδεχτουμε πως αυτη η κινηση τους ειναι περα ως περα φιλανθρωπικη.

    4. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΣ+ ΠΟΥ ΥΠΕΞΕΡΑΙΣΑΝ……ΜΑΣ ΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΞΑΡΟΥΝ ΜΕ ΑΣΧΕΤΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΟΜΑΤΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ !!!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ!!!!!!ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ………

    5. Χα χα χα γιατι τα ηξερα κατι τετοια απο πριν;;..ολοι στο παιχνιδι λοιπον ταχα απο ανθρωπιστικους σκοπους, αλλα οταν πεθαινουν ελληνοπουλα γιατι οι γονεις δεν εχουν να πληρωσουν τις θεραπειες τοτε οι ροταρυ δεν εχουν καμια σχεση με τετοια θεματα λενε, οι ιδρυτικοι τους σκοποι ειναι περιορισμενοι λενε τοτε. Φιλανθρωποι ολοι με διακρισεις και αγαπη μονο κατα λαθρο κατευθυνση…
      Μακακα ελληνα ξυπνα και πες μια φορα οφθαλμον αντι οφθαλμου να δεις πως κλανουν μεντες. Ο χριστος δεν αποκυρηξε τον μωυση μονο να συμπληρωσει ειπε ηρθε. Οι παπαδες δεν σου λενε ολη την αληθεια και θα πεθανεις ηλιθιωδως..

    6. Και τι προτιμάς δηλαδή έξυπνε, καλά κάνουν κ τα εμβολιάζουν…για φαντάσου να αρρωσταίνουν τα αλλοδαπα κ να κολουν μετά τα ελληνόπουλα! Η μόνη ως τώρα σωστή κίνηση

    7. Όλοι οι αντίχριστοι Εωσφοριστές, πείτε “τυρί” στη καμερούλα…. Έτσι μπράβο….

      Πλησιάζει η ώρα σας λαμόγια.

    Comments are closed.