ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΥΡΙΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ 100 ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΚΛΕΠΤΑΝ! “ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ”! Η ΧΩΡΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_07-11-2022

    Διαβάστε τις αποκαλύψεις στο σημερινό ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

    «Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Η ΧΩΡΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. Η ΠΙΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , 29ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ -Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ. Η ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ, 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ. «Στην κυβέρνηση για τρία ολόκληρα χρόνια λειτουργούσε ένα καθεστώς παρανομίας, υποκλοπών με συνδέσμους και παρακλάδια σε όλο το οργανωμένο έγκλημα με έδρα το Μέγαρο Μαξίμου και πρωταγωνιστή τον Γρήγορη Δημητριάδη και την βρώμικη λαθραία ποινική παρέα του». Γιάννης Βρέντζος Νόμιμος εκπρόσωπος, Ευάγγελου Μαρινάκη».

    exofyllo7-11

     

    Διαβάστε ακόμα: Ποιους και γιατί υπέκλεπταν; Έρχονται άλλα 100 ονόματα!

    Πως ο αρχιεισαγγελέας της ΄χώρας προσπαθεί να κουκουλώσει τη λίστα με τα 33 ονόματα…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. μιλάει ο Μαρινακης και είναι σαν να μιλάει ο Ερντογαν ποσα κοινα οι μόνιμοι περάτες αδικηθήκανε χαχα και οι δυο στηρίζονται στους αμόρφωτους υποστηριχτές τους

    2. Ειναι μικρη η αποσταση απ το ” μενουμε σπιτι” και το “μενουμε χωρις πρωταθλημα”..

      1. χα χα χα, και τρωμε ασταματητη ευρωπαικη φαπα

        1. Μίλησαν και οι αιώνιοι καρπαζοεισπρακτορες κάθε χρόνο από τον πρώτο προκριματικό. Είστε γελοίοι ψευτοραγιαδες που μόνο για τις ομάδες ξεσηκωνεστε. Να είναι καλά οι πλάτες των προέδρων σας. Αλλιώς καναπέ και φρεντο. Γαμημενο Τορίνο…. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!

    3. Στέφανε, μιλάνε για παρανομία αυτοί που τα κανάλια τους βγάζανε την παγώνη και τον βασιλακόπουλο να στηρίζουν τα λοκντάουν , τις μάσκες,στα παιδιά μας και το κλείσιμο των εκκλησιών; Αυτοί που βγάζανε τους …ακαταδίωκτους να μας λένε για …κοροιδοιό και δεν μας λέγανε για τα ανοιχτά γήπεδα με χιλιάδες φιλάθλους που είχαν οι ιδιοκτήτες των καναλιών; Εκεί και στα μπουζούκια και στις συναυλίες δεν υπήρχε κοροιδοιός, ακαταδίωκτοι; Αν τα τσούγκρισε ο μαρινάκης με τον κούλη, αργά το θυμήθηκε να πει για τα 3 χρόνια παρανομιών γιατί τόσο καιρό τον στήριζε! Και όλα αυτά με αφορμή ένα πέναλτι που θα το έδινε κάθε σοβαρός διαιτητής πλην της Ελλάδας της διαφθοράς, αλλά ο δανός δεν είναι στην Ελλάδα και το έδωσε! Βάλτε λοκντάουν πάλι να πάρετε το πρωτάθλημα και δεν μιλάω ομαδικά! Βάλτε λοκντάουν στον διαιτητή από την Δανία! Να ….τοποθετηθούν για το πέναλτι πλεύρης, τσιόδρας και παγώνη και βασιλακόπουλος!

    4. Από το 2020 έπρεπε να έχουν πέσει τα καθάρματα και οι απατεώνες του κερατά της νδ

    Comments are closed.