ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΣΤΟ… ΑΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ – ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΗΓΕ ΣΥΝ ΓΥΝΑΙΞΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ;;; ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ Ή Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;

Κοινοποίηση:
mitsotakis-oikogeneia

Την ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί είχαν τα μέλη της οικογένειας του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

«Η 6η επανένωση της οικογένειας με αφορμή τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ είναι σε εξέλιξη» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε στο threads ο γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, στον φακό πόζαραν η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα τρία παιδιά τους, ο Κωνσταντίνος, η Σοφία και η Δάφνη.

Ο γιόκας όμως -όπως και ο πατέρας του – δεν απαντάνε σε ένα ουσιαστικό ερώτημα. Γιατί πήγαν οικογενειακώς στη Νέα Υόρκη. Η μία από τις κόρες του Πρωθυπουργού σπουδάζει στη Νέα Υόρκη. Ήθελαν να δουν το παιδί τους; Κανένα πρόβλημα. Ποιος όμως πλήρωσε για να βρεθούν εκεί η σύζυγος και τα άλλα δύο παιδιά; Πλήρωσαν από την τσέπη τους; Να το αποδείξουν και να εισπράξουν ένα μπράβο. Πλήρωσε ο ελληνικός λαός τις διακοπές τους;; Γι’ αυτό θα υπάρξει απάντηση;
Δείτε επίσης τι καταγγέλλει ο Νίκος Μουρατίδης:
image
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Nα τα βλεπουν οι μα@@κες που τους εχουν πεισει τα λαμογια (επειδη ετσι τους συμφερει)οτι δεν υπαρχει Συλλογικη Ευθυνη Αυτες τις οικογενειες πρεπει να τις ξεκληριζεις μεχρι 7ης γενιας αλλοιως τις βρισκεις διαρκως μπροστα σου

  2. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΟΛΑ ΝΤΖΑΜΠΕ Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΦΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ Μ…ΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ……

  3. καλα κανετε και τον βριζετε αλλα οι περισσοτεροι εκει εξω τα ιδια κανουν. η τεραστια πλειοψηφια κοιταζει να ικανοποιησει το ατομικο και οικογενειακο συμφερον του με καθε τροπο. σχεδον ολοι πατανε επι πτωματων για μερικα ευρω.

  4. Mαλακες νεοελληνες,ψηφισατε τη Μαφια για να μασαει με χρυσα κουταλια,πανηλιθιοι.
    Σας φτυνει ολος ο πλανητης,εχετε το βραβειο γκινες μαλακιας,βληματα…

  5. Πω ρε όλη η οικογένεια κάνει διακοπές τσάμπα και εμείς οι μαλάκες τους πληρώνουμε και από πάνω.

  6. Έτσι έχουν μάθει χρόνια τώρα, Μακελειό υπενθύμισε του εσένα που σε διαβάζει πως η Ελλάδα δεν είναι τσιφλίκι του. Κλέβουν δημόσιο χρήμα κ να κάνουν ότι γουστάρουν….. μέχρι να ξυπνήσει ο Έλληνας κοιμισμένος μπας κ δούμε άσπρη μέρα. Μήπως νομίζετε δεν ήξεραν ότι θα υπάρξουν τέτοια δημοσιεύματα ….όμως δεν πτοούνται αυτοί με κάτι τέτοια γιατί απλούστατα μας έχουν γραμμένους…Έλληνες εμείς πότε θα τους γράψουμε …κ θα τον στείλουμε αυτόν κ την παρέα του στον αγύριστο?

  7. Να χαιρόμαστε τα Μητσοτάκια
    Απορώ όμως ποσα από αυτά τα κουγελα είναι
    Μητσοτακια και αν υπάρχει κανένα με DNA
    Μητσοτάκης. Αυτό μόνο δυο κυριες μπορούν να
    μας το πουν.

  8. Aφου οι νεοελληνες ειναι εντελως ηλιθιοι,καλα κανει.
    Τους ηλιθιους τους γαμ… παντου,σε ολο τον πλανητη.
    Βληματα νεοελληνες,ψηφισατε τη Μαφια,καλα σας κανει,να σας παρει και τα σωβρακα,κοροιδαρες !
    Πιο ηλιθιος λαος απο τον νεοελληνα απλα δεν υπαρχει.

  9. Δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να τους εκτελέσει έτσι όπως ήταν όλοι μαζί? Αυτοί ΟΙ ΦΤΩΧΟΔΙΑΒΟΛΟΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ??? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ? ΔΕΝ ΠΟΝΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ???

  10. Ο κούλης είναι στην πολιτική (με 41 ο/ο), στο Δημόσιο (παίρνει μισθό) και στα κληρονομικά ενοίκια. Γιατί να μην πάει -τζάμπα- στο νιου γιορκ; Θα κάτσει να σκάσει;

  11. Γενιές τώρα ότι έχουν και δεν έχουν το’χουν κλέψει από το λαό. Ετσι γίνονται τα αστικά τζάκια, λουμπεναριά

  12. Οι απόγονοι των Μογγολων πρώην Έλληνες μετά τα 400 έτη συνουσιασης δίνουν με στοργή κωλο στους 300 προδότες.

  13. Kαι κατσε εσυ τωρα πανυβλακα Ελληνα να ψαξεις να βρεις ενα σεντ για να συμπληρωσεις να πληρωσεις τη ΔΕΗ ή το Δανειο για να μην σου παρουν το σπιτι και σε πεταξουν στο δρομο!

  14. Τον βρίζετε, αλλά επιτελεί οικογενειακό καθήκον.

    Μαθαίνει στα παιδιά του, τα μεγέθη καλοπέρασης που τα περιμένει, αν αποφασίσουν μελλοντικά, να ενταχθούν ενεργά στην πολιτική ως οι επόμενοι διοικητές-σωτήρες της χώρας.

    Στο κάτω κάτω, τους μεταφέρει το ηθικό δίδαγμα-δόγμα του γενεαλογικού τους δέντρου: Γιατί να τρως πολλά, όταν μπορείς να τα φας όλα. ?

Leave a Response