ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    ξηφκθηφθ

    Δυο νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν τρίτο τον ΣΥΡΙΖΑ και επιβεβαιώνουν την απόλυτη κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας σε μία χώρα που υπάρχει χούντα εν καιρώ δημοκρατίας αφού δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να ορθώσει το ανάστημά του στην καταστροφή της χώρας και να κάνει τον κόσμο να τον ακολουθήσει.

    Ενδεικτικό είναι ότι και οι δυο καταδεικνύουν σταθερή επικράτηση της ΝΔ με περισσότερες από 20 μονάδες διαφορά από το ΠΑΣΟΚ που περνά δεύτερο αφήνοντας πίσω του τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Σύμφωνα με έρευνα της GPO για εβδομαδιαία εφημερίδα, η ΝΔ δείχνει να διατηρεί τις δυνάμεις της με 36 τοις εκατό στην πρόθεση ψήφου. Το ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνει 12,1% και ο ΣΥΡΙΖΑ 11 %. Ακολουθούν ΚΚΕ με 8,9, Ελληνική Λύση με 5,4%, Νίκη με 2,8%, Πλεύση Ελευθερίας με 3,1%, ΜέΡΑ25 με 1,2% και Σπαρτιάτες με 3,6%, ενώ η δεξαμενή των αναποφάσιστων αγγίζει το 10,3%.

    Παράλληλα η Marc δίνει στη ΝΔ 34,1%, στο ΠΑΣΟΚ 12,4% και τον ΣΥΡΙΖΑ 12% στην πρόθεση ψήφου. Ακολουθούν ΚΚΕ με 8,3%, Ελληνική Λύση με 4,9%, Σπαρτιάτες με 2,9%, Πλεύση Ελευθερίας με 2,9%, ΜεΡΑ25 με 2,8%, Νίκη με 2,5%, ενώ οι αναποφάσιστοι φτάνουν το 8,6%.

    Η δημοκοπική άνοδος φέρνει χαμόγελα, αλλά όχι πανηγυρισμούς στη Χαριλάου Τρικούπη και κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ να συνεδριάζει την Κυριακή υπό τον Νίκο Ανδρουλάκη με αντικείμενο τον σχεδιασμό του κόμματος και στόχο την ενίσχυση των δυνάμεων στις ευρωεκλογές και νίκη επί της ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές.

    Στη σκιά της δημοσκοπικής πτώσης ο Στέφανος Κασσελάκης μιλά τώρα για ανάγκη εσωκομματικού συμφώνου συμβίωσης με στόχο τη νίκη επί της ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές. Μιλάμε για την απόλυτη κατάντια του πολιτικού σκηνικού με μόνα θύματα τον λαό που στενάζει και δεν έχει καμία ελπίδα για το μέλλον.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Το νού σου Κούλη γιατί ο Βεργής είπε οτι σπρώχνει κιόλας ο Ψαροκασέλας…..

    2. Μπράβο στον Mr Μπούτια, όσο περνούν τα χρόνια αποκαλύπτεται η μαλακία που τον βαράει.

    3. Μπορει καλιστα να κανει ενα αλλο κομμα των λοατκι π.χ. κανεις δεν τον εμποδιζει.
      Παντως εκανε κι ενα καλο μεσα σε απιστευτα τοσο συντομο χρονικο διαστημα διελυσε τα παντα και για δευτερη φορα αριστερα χλωμο το βλεπω.
      Μακαρι να γινει το ιδιο και για νδ η πασοκ για να παρει τελος αυτος ο βραχνάς 50 χρονια τωρα.

    4. Ένας Λαός που το 85% !!! ψηφίζει κι εμπιστεύεται τα παραπάνω κόμματα – αποκόμματα…δεν δικαιούται να έχει ούτε μία “ελπίδα” για ευημερία και πρόοδο… είναι καταδικασμένος !!! Η μόνη διαφορά με το Χουάρες είναι το κλίμα.
      Διαφθορά.. διαφθορά… διαφθορά το τρίπτυχο του τελευταίου μισού αιώνα.
      Κλέφτες.. ψεύτες..απατεώνες.. μιζαδωροι και λαμόγια λύνουν και δένουν όταν κι όπως τους γουστάρει κι ο αποχαυνωμένος από κάτω που περιμένει το κόκκαλο κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα δεν έχει δικαίωμα στη προκοπή και την ευημερία ! Μια φορά ραγιάς… πάντα ραγιάς !!!
      Προσωπική επιλογή είναι το να είσαι κορόιδο και κακομοίρης..δεν στα επιβάλλει κανένας αυτά αν δεν το θέλεις ο ίδιος !!! Στη υγεία των κορο’ι’δων !!!
      και των κορο’ι’δοιων !!! Κάντε κάνα μπολι ρεεεεε…
      ξεχάστηκαν..Μιζοκουλαααα.. βάρα τους !!!!

    5. Έτσι εκεί στα τάρταρα το χειρότερο προδοτικο, ανώμαλο και ανθελληνικό κόμμα που λέγεται Σφύριζα… Εγώ θέλω κρεμαλες όχι φυλακή στους προδότες. Ψαροκασελακη να σαι καλά που τους κατέστρεψες. Τώρα πάρε τον ταϊλερ και τον πουλο

    6. Αχ,βαχ,ο κακομοιρος ο λαος,που στεναζει,αλλα να ψηφιζει τους μαφιοζους απατεωνες επι πενηντα ολοκληρα χρονια ξερει…
      Ο “κακομοιρος ο λαος” που ψηφισε τη Μαφια στις 25 Ιουνιου,με 40% και ψηφιζει λαμογια,κλεφτες και απατεωνες,εδω και πενηντα χρονια.
      Να του παρουνε και τα σωβρακα λοιπον,αφου ειναι πιο σαπιος και βρωμικος απο τους Μαφιοζους που ψηφιζει.
      Και σεις Μακελειο,σταματηστε να αναπαραγετε αυτο το παραμυθι,ξερετε πολυ καλα οτι ειναι ψεμα.
      Οπως ειχε πει και ο Οργουελ: “λαος που ψηιζει διεφθαρμενους,κλεφτες και απατεωνες,δεν ειναι θυμα,αλλα συνενοχος”.
      Συνεπως σταματηστε αυτη την καραμελα,περι του δηθεν κακομοιρου και αδαη λαου,που τον εξαπατουν ταχα μου οι Μαφιοζοι που ψηφιζει.
      Οταν τους ψηφιζει επι πενηντα χρονια,δεν δικαιολογειται καμμια εξαπατηση,αλλα σαπιλα,ηλιθιοτητα και συνειδητη συνενοχη στο εγκλημα.Ο λαος ειναι ο κυριως υπευθυνος για την καταστροφη της χωρας,αυτος ψηφιζει συνειδητα κλεφτες,μαφιοζους απατεωνες και λαμογια,επι πενηντα ολοκληρα χρονια.

    7. Μπράβο στον πράκτορα Casell.Από πότε λέγαμε να διαλυθεί το κόμμα των λοατκι,το κατάφερε μέσα σε λίγες μέρες,βοήθησαν και οι χρήσιμοι ηλίθιοι που τον ψήφισαν για αρχηγό,περιμένοντας να τους σώσει,ενώ αυτός τους πάει για 3%.Ο παλαιός δικομματισμός επιστρέφει,αλλά για λίγο,το ψευτορωμαίϊκο τελειώνει

    Comments are closed.