ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ: ΟΙ ΗΠΑ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΟΚΤΩ(!!) ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ – ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥΣ – ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ…

    Κοινοποίηση:
    ragdaies ekselikseis

    Οκτώ αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ βρίσκονται ανεπτυγμένα αυτή τη στιγμή σε διάφορα σημεία του πλανήτη σηματοδοτώντας την μεγαλύτερη ναυτική αμερικανική στρατιωτική ανάπτυξη εδώ και πολλά χρόνια.

    Σύμφωνα με το warnews247.gr, οι Αμερικανοί δεν ανησυχούν μόνο για την Μεσόγειο και την Βαλτική, αλλά και για την Νότια Σινική Θάλασσα, τον Ειρηνικό και την Ταϊβάν.

    Η ετοιμότητα των αμερικανικών πλοίων δείχνει πως η Ουάσιγκτον “κάτι περιμένει” ίσως σε ένα άλλο πεδίο μάχης που ακόμη δεν έχει ανοίξει όπως την Ταϊβάν.

    Αυτό δείχνει ο απόπλους και η ανάπτυξη αεροπλανοφόρων στην Ανατολική και Δυτική ακτή των ΗΠΑ έτοιμα να σπεύσουν όπου χρειαστεί.

    Αμερικανοί αναλυτές σημειώνουν πως έχουν πολλά χρόνια να δουν οκτώ από τα 11 αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ να βρίσκονται εν πλω. Τα 3 αεροπλανοφόρα που βρίσκονται ακόμη μέσα στους ναυστάθμους είναι αυτά που χρήζουν επισκευής.

    Δηλαδή οι ΗΠΑ έχουν κινητοποιήσει το σύνολο των διαθέσιμων αεροπλανοφόρων τους!

    Αναλυτικά:

    -Το USS GERALD R FORD CVN78 βρίσκεται στη Μεσόγειο Θάλασσα.

    -Το USS DWIGHT D EISENHOWER CVN69 βρίσκεται στην Ερυθρά Θάλασσα.

    -Τα USS RONALD REAGAN CVN76 και USS CARL VINSON CVN70 βρίσκονται στον δυτικό Ειρηνικό…

    -Το USS GEORGE WASHINGTON CVN73 επιχειρεί στα ανοικτά της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ πριν κατευθυνθεί τον επόμενο χρόνο στην Ιαπωνία.

    -Στη Δυτική Ακτή βρίσκονται τα USS NIMITZ CVN68, USS THEODORE ROOSEVELT CVN71 και USS ABRAHAM LINCOLN CVN72 .

    Τα υπόλοιπα 3 είναι στον ναύσταθμο για επισκευές-εκσυγχρονισμό. Πρόκειται για τα:

    USS JOHN C STENNIS CVN74 στο Newport News Shipbuilding. Το USS HARRY S TRUMAN CVN75 βρίσκεται στο Norfolk Naval Shipyard και το USS GEORGE HW BUSH CVN77 βρίσκεται για συντήρηση στο Norfolk.

     


    50 πλοία βρίσκονται μόνο σε Αν. Μεσόγειο και Ερυθρά Θάλασσα

    Η ναυτική δύναμη του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Μεσόγειο και την Ερυθρά Θάλασσα ξεπερνά τα 50 πολεμικά πλοία αυτή τη στιγμή, σύμφωνα πάντα με το warnews247.gr.

    “Επί του παρόντος, ο συνολικός αριθμός πλοίων και υποβρυχίων των χωρών που συμμετέχουν στο ΝΑΤΟ υπερβαίνει ήδη τα 50 σημαία, εξαιρουμένου του Ισραηλινού Ναυτικού” αναφέρουν ρωσικές πηγές.

    Σύμφωνα με τους Ρώσους, η ομάδα αυτή περιλαμβάνει:

    2 αεροπλανοφόρα, 2 καταδρομικά, 11 αντιτορπιλικά με κατευθυνόμενους πυραύλους, 14 φρεγάτες, 4 ελικόπτερα, 2 αποβατικά, 5 πλοία ασφαλείας παράκτιας ζώνης, 1 πλοίο ελέγχου μάχης, έως 10 πλοία υποστήριξης και ανεφοδιασμού, 1 υποβρύχιο – φορέας πυραύλων κρουζ , 1 ντίζελ-ηλεκτρικό υποβρύχιο χωρίς να υπολογίζονται 5 μονάδες του Ισραηλινού Ναυτικού.

    Το μεγαλύτερο μέρος των δυνάμεων ανήκουν στο αμερικανικό Ναυτικό.

    Παράλληλα, το Λονδίνο έστειλε δύο σκάφη υποστήριξης του Βασιλικού Ναυτικού, τα Argus και Lyme Bay. Υποσχέθηκε επίσης να ξεκινήσει αναγνωριστικές πτήσεις πάνω από το Ισραήλ και στο μέλλον να στείλει το αεροπλανοφόρο HMS Queen Elizabeth στη Μεσόγειο Θάλασσα.

    Ας σημειώσουμε ότι Παρίσι και τη Ρώμη  στέλνουν πλωτά νοσοκομειακά πλοία για να περιθάλψουν τους τραυματίες από αυτήν την περιοχή. Η Γαλλία έστειλε αμέσως το ελικοπτεροφόρο Tonnerre. Μετά από λίγο καιρό, το Παρίσι έστειλε το δεύτερο ελικοπτεροφόρο, το Dixmude.

    “Έτσι, βλέπουμε μια συσσώρευση ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων και μέσων στην περιοχή με οποιοδήποτε πρόσχημα. Είναι πιθανό ότι η ομάδα σύντομα θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο…” καταλήγουν οι Ρώσοι.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Παιζουνε το τελευταιο τους χαρτι απεναντι σε Ρωσια, Κινα και Αραβικα κρατη αλλα finito la musica ανιστορητα αμερικλανακια! Το κατορθωμα σας ειναι να σας σιχαινεται ολος ο πλανητης! Μπραβο σας που το πετυχατε!

    2. Πρέπει να αποτρέψουμε την παγκόσμια δικτατορία που θέλουν να επιβάλλουν οι Χαζαροι τραπεζίτες. Το δολλάριο κινδυνεύει από τα κράτη BRICS και όταν θα πέσει το δολλάριο από παγκόσμιο νόμισμα τότε θα πεσει και η Αμερική και όλο το σύστημα του παγκόσμιου χρέους των κρατών. Η μόνη λύση για τους Χαζάρους τραπεζίτες είναι ο παγκόσμιος πολεμος. Αλλά θα τον χάσουν η Ρωσία και η Κίνα δεν είναι εύκολοι στόχοι όπως το Ιράκ και η Λιβύη

    3. Το “αεροπλανοφορο” J. Altzheimer BIDEN εχει ήδη βυθιστεί!

    4. Όλα θα τα ξεπαστρεψουν Ρωσία και Κίνα δηλαδή η δύναμη του καλού… Όπως τους έσκισαν οι ιαπωνες ΚΑΜΙΚΆΖΙ κάποτε… Με την διαφορά ότι τώρα δεν έχουν μόνο οι Αμερκλάνοι ατομικές και πυρινικες, έτσι δεν είναι χαρμπουργκερς;;; Γαμημένοι, ΕΛΛΑΣ ΡΩΣΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

      1. Συμμαχία Ρωσία Τουρκία προς το παρόν από ότι βλέπουμε .

    5. Ο Τριτος Παγκοσμιος Πολεμος δε θα γινει τωρα… . ”Βρήκαμε UFO πάνω από τη Χιλή, είμαστε πιο κοντά στην αλήθεια», λένε οι επιστήμονες” ( αυτη η ειδηση βγηκε πριν λιγες μερες ) , θα ερθουν Fake Aliens θα πας στην Παγκοσμια Κυβερνηση και θα πουν οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο… . Μετα την Παγκοσμια Κυβερνηση θα ερθει ο αντιχριστος ( μετα θα πεσει ) και μετα θα γινει ο Τριτος Παγκοσμιος Πολεμος ( μετα θα γινουν αλλα )

      1. Τά έχεις μπερδέψει: α) Παγκόσμιος: Κωνσταντινούπολη! Μεγάλη καταστροφή εκατέρωθεν αλλά η μισή Αμερική ΛΕΙΠΕΙ ΠΛΕΟΝ!!!
        β) Ανατροπή σχεδίων Παγκόσμιας Κυβέρνησης ένεκα τών γεγονότων τού α),
        γ) Ειρήνη… για μερικές Δεκαετίες,
        δ) Η έλευση των Γωγ και Μαγώγ( η πανίσχυρη πλέον Κίνα με τούς συμμάχους της). Αρμαγεδώνας!
        Κάπως έτσι θα γίνει,

    6. Πουτην ριξε πυραύλους να ξεβρωμισει ο τοπος

    Comments are closed.