ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΤΑ SEX TAPE- ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ- ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ “ΡΑΔΙΟΞΕΥΤΙΛΕΣ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΠOΡΝΟΚΑΒΑΛΑΡΗ; ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ “ΘΑΝΑΤΩΝΕΙ” ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ “ΜΠΡΑΒΩΝ” ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ 

    Κοινοποίηση:
    radio_arvyla

    Όσο και να θέλουμε να τους πιστέψουμε, μόνοι τους καρφώνονται! Η παρέα των ξευτιλισμένων του Ράδιο Αρβύλα δεν δίσταζε να διαφημίζει ότι έβγαζε sex tape. Και μπορεί κάποιοι να το έπαιζαν παρθενοπιπίτσες, αλλά όπως θα ακούσετε και παρακάτω, ο Σερβετάς λέγοντας  πως “αν κάποιος χρειαστεί βοήθεια” για να κινηματογραφήσει μια τέτοια ταινία, υπάρχει και “ο φίλος από εδώ” δείχνοντας φυσικά τον καβαλάρη Στάθη.

    Και τώρα, το παίζουν ότι κανείς δεν ήξερε τίποτα..

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Κρίμα γιατί γελάγαμε μαζί τους ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ

    2. ειναι αλλο να ξερεις οτι ο φιλος σου τραβαει video και αλλο να ξερεις οτι τα ανεβαζει στο internet παντως. θα δειξει στο μελλον τι ακριβως ηξεραν

    3. Αν βρούνε οι αρχές μέσα στα κομπιούτερ του μπαρμπαΣταθη και τους άλλους του Ράδιο ξεφτίλα τότε θα μπούνε και αυτοί στην μπουζού.

    4. Μα αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κληθούν να κατσθέσουν; Υπάρχει ποινικό θέμα εδώ…

    5. Ψυχραιμία παιδιά…δεν αντιπροσωπεύουν τη Θεσσαλονίκη μας 2-3 καθάρματα…άλλωστε έχουν δηλώσει “κοσμοπολίτες” τα σαπιοκάραβα της τηλεόρασης….

    6. Υπάρχει πρόβλημα στον ήχο του βίντεο πέρα από αυτό όμως δεν χρειάζονται πειστήρια για να καταλάβουμε ότι ήξεραν

    7. ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!
      ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!

      ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!
      Η ΚΑΜΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΡΑ…. ΟΥΤΕ Ο ΓΛΙΤΣΑ-ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΣΣΤΟΜΜΑ…..
      Η ΚΑΜΟΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ…….

      1. ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΕΚΡΑ;

    Comments are closed.