20/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

    ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ: ΤΟ «ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ» ΤΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ Ο ΤΣΕΤΣΕΝΟΣ Ρ.ΚΑΝΤΙΡΟΦ ΔΗΛΩΝΕΙ «ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ»!

    Κοινοποίηση:
    ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    «Ως ειρηνευτική δύναμη για να μην βομβαρδίζουν οι Ισραηλινοί αμάχους με το πρόσχημα της καταστροφής των μαχητών – «Στηρίζουμε την Παλαιστίνη»

    Σε μια πρωτοφανή δήλωσή του, ο Τσετσένος ηγέτης Ραμζάν Καντίροφ, «δεξί χέρι» του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν και ο οποίος «πιστώνεται» με την μεγαλύτερη νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία, την κατάληψη της Μαριούπολη, ανακοίνωσε την στήριξή του στους Παλαιστίνιους, στον πόλεμο που εξαπέλυσε η Χαμάς κατά του Ισραήλ, λέγοντας μάλιστα ότι «αν χρειαστεί θα στείλουμε μονάδες για να δράσουν ως ειρηνευτική δύναμη»! 

    «Απευθύνω έκκληση στους ηγέτες των μουσουλμανικών χωρών – δημιουργήστε έναν συνασπισμό και καλέστε αυτούς που αποκαλείτε φίλους, την Ευρώπη και ολόκληρη τη Δύση, να μην βομβαρδίζουν αμάχους με το πρόσχημα της καταστροφής των μαχητών.

    Υποστηρίζουμε την Παλαιστίνη. Και είμαστε εναντίον αυτού του πολέμου, ο οποίος σε αντίθεση με άλλες συγκρούσεις μπορεί να κλιμακωθεί σε κάτι μεγαλύτερο.

    Έχω επισκεφτεί ο ίδιος το Ισραήλ. Και η ειρηνευτική μας αντιπροσωπεία έχει βιώσει από πρώτο χέρι απόπειρες απροκάλυπτης προβοκάτσιας.

    Ως εκ τούτου, ζητώ να σταματήσει τόσο ο πόλεμος όσο και κάθε μορφή κλιμάκωσης. Εάν χρειαστεί, οι μονάδες μας είναι έτοιμες να δράσουν ως ειρηνευτική δύναμη για την αποκατάσταση της τάξης και την αντιμετώπιση τυχόν ταραχοποιών», είπε χαρακτηριστικά ο Ρ.Καντίροφ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. άρα @”Nikodimos” και @”Εμείς είμαστε με την Ελλάδα” επειδή όπως σωστά λέτε οτι είμαστε με την Ελλάδα, Ηλίας, Φελόπουλος και Νατσιός με τα 3 κόμματα τους είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Ελλάδας αφού έλαβαν σαφή θέση υπέρ της Ρωσίας στο ουκρανικό και συνεχίζουν να λατρεύουν την Ρωσία και τον Kompromat δικτατορίσκο της! Περιμένουμε τώρα να ακούσουμε την θέση τους για τα μουσλίμια και τους εβραίους σιωνιστές. Πολλοί Κασιδιάρηδες πάντως εδώ μέσα ήδη παίρνουν το μέρος των ταλιμπάν και των όρκς της Χαμάς.

    2. ΣΠΡΩΞΕ-ΓΛΕΙΨΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!για να τους δούμε τώρα

    3. ΕΣΥ ΡΩΣΟΛΑΓΝΕ ΜΗ ΜΙΛΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ!!!! ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΨΕΚΑΣΜΔΕΝΟΣ -ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ – ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΚΟΥΛΗ…….

    4. ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ!!Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

    5. Όταν επι 100 χρονια , συγκεκριμενες χωρες(λευκων) κατακτουν δια του πολεμου και της βιας μουσουλμανικες χωρες για να αρπαξουν τον πλουτο τους, αιματοκυλοντας παραλληλα αμαχο πληθυσμο, καταστρεφοντας τις χωρες τους……καποια στιγμη (που φαινεται πως ηρθε) βρισκονται αντιμετωποι με το χαος που προκάλεσαν.
      Αυτό το χαος λέγεται, απόγονοι των δολοφονηθεντων, που είναι ορκισμένοι να σκοτωσουν, να παρουν εκδίκηση για τους αγαπημενους τους που έχασαν, αλλά και να αποκτησουν τις χαμενες πατριδες τους, αλλα κυριως μαχονται οι περισσοτεροι για την ελευθερια τους, διοτι καποιοι θελησαν να τους κλεισουν σε κλουβι.
      Αρα λοιπον μην ειστε κοντοφθαλμοι και ψαχνετε για κακους μουσουλμανους και καλους ευρωπαιους και δυτικους.
      Εσπερναν πόλεμο 100 χρονια αδικα στην Αφρικη και Μεση Ανατολη και ηρθε πλεον ο καιρος του θερισματος.
      Ας τα βγαλουν περα μονοι τους εκεινοι που το προκάλεσαν και να αφησουν την Ελλάδα ήσυχη

      1. Η ιστορία δε ξεκινάει 100 χρόνια πριν. Αυτά τα χώματα ήταν των λευκών, κυρίως δικά μας, για χιλιετίες. Οι άραβες μας έδιωξαν από κει με το σπαθί. Ε με το σπαθί θα φύγουν. Εσύ τράβα πίσω στην αραβική πατρίδα σου, γιατί Έλληνας δεν είσαι.

        1. Εισαι αστειος,θα σου κανω μαθημα τα βασικα που καναμε στο δημοτικο.
          Οι ασπρες φυλες απο αρχαιοτατων χρονων βρισκονταν ως επι των πλειστον στην ευρωπη και βορεια αμερικη και αυστραλια.
          Αν εισαι μαυρος η σκουροχρωμος ανηκεις ασια ,νοτια ασια ,αφρικη και μεση ανατολη και παλι απο αρχαιοτατων χρονων.
          Το οτι μετοικησαν λευκοι σε εκεινες τις χωρες ειναι γεγονος, αλλα για να εχουν τους εγχρωμους πληθυσμους σαν δουλοπαροικους βλεπε αγγλους γαλλους αμερικανους και άλλους.
          Αλλοι παλι κατεφυγαν εκει για να φτιαξουν μια νεα ζωη απλα.
          Να μου λεγες οτι η Κωνσταντινουπολη και τα παραλια της Μικρας Ασιας ειναι δικα μας θα σου λεγα ναι και με τη βουλα.
          Αλλα να λες οτι η η βορεια αφρικη και μεση ανατολη ήταν Ελληνικες και μας διωξανε αυτο ξεπερναει τη λογικη.
          Το ποσο Έλληνας και αν ειμαι, δεν εισαι μαντης να το ξερεις.

          1. Τραβα ρε απλυτε στην τρυπα σου που θα μας κανεις και μαθημα ανθρωπισμου…Αριστεραντζα του κ@λου

            1. Εχεις μπερδεψει την φουστα με την βουρτσα.
              Πιωμενος εισαι;

        2. Απο που και ως που είσαι και λευκός ρε Βαλκανο γυφτα, Ανατολίτη τριτοκοσμικε! Που εχεις ποιο πολλά κοινά με τους Αραβογυφτο Ανατολιτες παρά με τους λευκούς της κεντρο βορειοδυτικης Ευρώπης. Αντε πανε χόρεψε τώρα κανα τσιφτετέλι γυφτικο και φαε και κάνα μπακλαβά… άκου λέι λευκός τι άλλο θα ακούσουμε 😆

      2. Οι χώρες της λατινικής Αμερικής δεν ήταν μουσουλμανικές, ούτε και η βόρεια Αμερική. Ινδιάνοι ήταν οι γηγενείς πληθυσμοί. Επίσης στην Αυστραλία δεν ήταν μουσουλμάνοι οι γηγενείς πληθυσμοί, ήταν Αβορίγινες. Συμφωνώ όμως ότι λευκοί δυτικοί αποίκισαν με αίμα αυτές τις χώρες.

    6. Εμείς με ποιους είμαστε; Με τους Εβραίους ή με τους ισλαμιστές που φιλοξενούμε στην πατρίδα μας; Μια ζωή αυτή η χώρα είναι και με τον αστυνόμο και με το χωροφύλακα για αυτό δεν μας παίρνουν στα σοβαρά και δεν έχουμε συμμάχους πραγματικούς. Μόνο τους φίλους μας κάνουν όταν είναι για τα συμφέροντα τους ή για να μας πουλήσουν διάφορα χρεώνοντας μας. Αλλά από κότες πολιτικούς τι να περιμένουμε, να πάρουν ποτέ ξεκάθαρη θέση. Αυτό προϋποθέτει να είσαι άντρας πατριώτης με παντελόνια.

      1. Δεν έχεις φίλους ρε άνθρωπε εδώ δεν έχεις γείτονα εδώ δε μιλάς με τον αδερφό σου σε τι κοινωνία ζεις; Γιατί να πάρουμε το μέρος κάποιου όταν μας γμνε εμάς, είδες με τα μνημόνια να μας βοήθησε κανένας; Μας έχουν πουλήσει και ξεπατωσει τόσα χρόνια και συνεχίζουν και θα πρέπει εμείς να υπακούσουμε στους δικτάτορες του 50 και 60% αποχής για να μας φάνε κ το κεφάλι;Δεν πάνε να γμθουνε μαζι με τον Αντίχριστο που θέλουν να φέρουν οι άρρωστοι.

    7. Ο Πουτιν τα έχουμε ξαναπεί ότι έχει η Ρωσία μέσα μουσουλμανικες φυλές Ρώσους η Ρωσία δεν είναι μόνο ορθόδοξοι αν η μουσουλμάνοι αποφασίσουν από Ρωσία οτι θέλουν να υποστηρίξουν Παλεστηνη ο Πουτιν δεν μπορεί να τα χαλάσει είναι όπως έχεις εσύ Έλληνες μουσουλμανους Θράκης αν σε μια επίθεση της Τουρκίας πχ Αρμενία θελήσουν να πολεμήσουν με Τουρκία δεν μπορεί να κάνεις τίποτε απλά σου καταθέτουν υπομνημα υπάρχει μουσουλμανικη αλληλεγγύη ο Ποτιν το μόνο που μπορεί να κάνει εναι να καλέσει των πρωθυπουργό παλεστινης να μάθει τη γίνετε εκεί να καταλάβει δίκαιο άδικο να λυθεί πρόβλημα η να δει τη συμφέρει Ρωσία

    8. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
      ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΜΕ ΒΙΑΖΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ
      ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!
      ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ!!!!

    9. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΡΟΛΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ????
      ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝ@ΓΙΑ ΣΑΣ!!!
      ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΡΩΣΣΟΦΙΛΟΙ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΙΣΤΕ !!!

      1. Ρε αλήτη βρίζεις την Παναγία….Ντροπή σου τερατάνθρωπε.!!!

      2. Την Παναγία γιατί την βρίζεις αντίχριστο κουράδι;Νεάντερταλ είσαι;

    10. εσεις τι λετε ποιον πρεπει να υποστηριξετε????,…..

      1. Την Ελλάδα την πατρίδα μας που δεν το κάνουμε ποτέ για αυτό δεν έχουμε πραγματικούς συμμάχους αλλά φίλους κάθε φορά που είναι να μας εκμεταλλευτούν ή να μας πουλήσουν κάτι. Εδώ είμαστε χριστιανοί και δημοκράτες υποτίθεται αλλά φέραμε τους ναζιστές μέσα στη Βουλή αντί να μείνουμε ουδέτεροι. Εδώ έχουμε γεμίσει τη χώρα ισλαμιστές για να παίρνουν κάποιοι μίζες και τώρα λένε είμαστε με το Ισραήλ. Αν ο Έλληνας ήξερε τι θέλει θα είμαστε σε αυτήν την κατάσταση; Όχι. Απόδειξη, αν ρωτήσεις εκεί έξω κάποιον θα σε στείλει με τις απαντήσεις του. Πατάνε οι περισσότεροι σε πέντε βάρκες. Λογική και μυαλό ανύπαρκτο έως και ηλίθιο. Και η ηλιθιότητα είναι ανίκητη.

      2. Μόνο την Ελλάδα και την Ορθοδοξία,οι άλλοι ας πάνε να σκοτωθούν μεταξύτονε,χεστήκαμε

    11. Εσύ ρε γύφτε μουσλίμη του πούτιν θα έχεις κακό τέλος. Οι isis συνεργάτες των σταλινοειδών, να τους χαίρεστε.

    12. Τον Πουτιν τον ρωτησες??

    13. Ερώτηση: εμείς οι άνεργοι ψεκασμένοι οπαδοί του ξανθού αλκοολικού γένους και του ρομά Ηλία που ζούμε με το ΚΕΑ και τα επιδόματα του Κούλη, ποιόν να στηρίξουμε τώρα? Τους εβραίους σιωνιστές της Ρόθτσιλντ, της Γκόλντμαν Σάχς και της παγκόσμιας ΝΤΠ που κυνηγάμε τόσα χρόνια ως νεοναζί αντισημίτες, ή τα αναρχοάπλυτα μουσλίμια, τους ταλιμπάν και τα ισλαμικά όρκς που κετέκλυσαν την Ελλάδα και την Ευρώπη και χρηματοδοτούνται από Ιράν και Τουρκία οι οποίες στηρίζονται από την αγαπημένη μας χώρα την Ρωσία και τον λατρευτό μας κοντό ηγέτη Πούτιν??

      1. κάνε την 5η δόση εσύ και άσε τον κοντό…έχει μέλλον ακόμα ο κοντός , πες μας για την κλιματική κρίση και τα φουρφούρια

      2. Γιατί γράφεις παπάτζες; Όσοι στηρίζουν άλλους εκτός του δικούς του έθνους είναι προδότες.

      3. Εμείς είμαστε μόνο με την Ελλάδα. Ούτε με τον Πούτιν που αυτοκτόνησε πολιτικά δεχόμενος βοήθεια από τον μουσουλμάνο Τσετσένο. Ούτε με τους Ισραηλινούς που απλά μας γίνανε λίγο συμπαθείς επειδή οι μουσουλμάνοι τζιχαντιστές σκότωσαν γυναίκες και παιδιά και μετέφεραν γυναίκες στη Γάζα. Ο μεγάλος κίνδυνος είναι από τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που στέλνει η Τουρκία και το Κατάρ που ρίχνει χρήμα στις ανθελληνικές ΜΚΟ για να τους φέρνουν. Γιατί βλέπω ισλαμικό εποικισμό που λέγανε παλιά οι Βοριδοπλευρογεωργιάδηδες που τώρα πήγαν στη νδούλα και άνοιξαν μέχρι και τζαμί κσι τώρα ασχολούνται με το καλάθι της …νοικοκυράς!

      4. ΕΣΥ ΡΩΣΟΛΑΓΝΕ ΜΗ ΜΙΛΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ!!!! ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΨΕΚΑΣΜΔΕΝΟΣ -ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ – ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΚΟΥΛΗ…….

    Comments are closed.