ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΤΩΡΑ! ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ – ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΕΙΧΑΝ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ “ΠΡΟΔΟΣΙΑ” ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    Κοινοποίηση:
    ellada

    Την ώρα που οι Ντόρα Μπακογιάννη Γιωργάκης Παπανδρέου Ευάγγελος Βενιζέλος, Κώστας Καραμανλής διατυμπάνιζαν τις μπούρδες περί δήθεν Ελληνοτουρκικής φιλίας ο Ερντογαν έκανε τα δικά του σχέδια. Με δική του εντολή δημιουργήθηκαν σχέδια για επίθεση κατά της Ελληνικης Δημοκρατίας

    Το σχέδιο συντάχθηκε παλαιότερα, ενημερώθηκε το 2014 και πιθανότατα εξακολουθεί να είναι ενεργό
    Σάλο προκαλεί η αποκάλυψη της ιστοσελίδας Nordic Monitor, η οποία φέρνει στο φως τα σχέδια που είχαν εκπονήσει οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις για εισβολή στην Ελλάδα. Η Τουρκία έχει στα σκαριά έτοιμο σχέδιο με κωδικό όνομα του Τούρκου στρατιωτικού διοικητή του 11ου αιώνα που δρούσε κατά τη Βυζαντινή εποχή. Πρόκειται για τον Çaka Bey, ο οποίος από το 1088 μέχρι το 1091 κατέλαβε τη Λέσβο, τη Χίο, τη Σάμο, τη Ρόδο κι άλλα ελληνικά νησιά.

    Στο συρτάρι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπάρχουν τα απόρρητα σχέδια που αποκαλύπτει η ιστοσελίδα και το κείμενο υπογράφει ο γνωστός Τούρκος αντιστασιακός Abdullah Bozkurt. Σύμφωνα με μια παρουσίαση που εκπονήθηκε από το τουρκικό Γενικό Επιτελείο για επανεξέταση εσωτερικού σχεδιασμού της χώρας, η Τουρκία συνέταξε ένα σχέδιο μυστικής στρατιωτικής επιχείρησης με την ονομασία «TSK Çakabey Harekât Planlama Direktifi».

    Το έγγραφο είχε συνταχθεί στις 13 Ιουνίου του 2014, γεγονός που υποδηλώνει ότι πιθανότατα ενημερώθηκε και οριστικοποιήθηκε εκείνη την ημερομηνία μετά από έλεγχο μιας παλαιότερης έκδοσης (του σχεδίου εισβολής) και πιθανότατα εξακολουθεί να είναι ενεργό. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα, τα έγγραφα ανακαλύφθηκαν σε φάκελο για μία δικαστική υπόθεση. Ο εισαγγελέας Serdar Coşkun, που είναι «καθεστωτικός» υπέπεσε σε ατόπημα, καθώς φέρεται να ξέχασε να αφαιρέσει τα διαβαθμισμένα έγγραφα προτού τα υποβάλει στο δικαστήριο.

    Τα έγγραφα συλλέχθηκαν από τα κεντρικά γραφεία του Γενικού Επιτελείου κατά τη διάρκεια έρευνας για το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016. Τα έγγραφα, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου εισβολής κατά της χώρας μας, αποκαλύφθηκε ότι ανταλλάχθηκαν μεταξύ κορυφαίων διοικητών του Γενικού Επιτελείου καθώς χρησιμοποιούν ένα ασφαλές εσωτερικό σύστημα επικοινωνιών. Ο Κοσκούν διέταξε τον στρατό να προωθήσει αντίγραφα όλων των μηνυμάτων για τους δύο προηγούμενους μήνες, συμπεριλαμβανομένων των κρυπτογραφημένων, την 1η Αυγούστου 2016.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Δεν πειραζει…ας….εισβαλουν…οι τουρκαλαδες…..να βαλετε μυαλο…..
      Οι βολευτες…οι αιρετοι….οι πολιτευτες…τα παιδακια τους….οι απλυτοι….τα ρουσφετια….στην πρωτη γραμμη…
      Εμεις…..θα περιμενουμε….την αναπτυξη….και τα κερδη….
      Τα…κοροιδα….μας τελειωσαν….
      Αι σηχτηρ….

    2. Έχουν σχέδιο για όλα μα όλα τα νησιά εδώ και χρόνια που τα επικαιροποιούν κάθε λίγο. Η αλήθεια είναι οτι στα μεγάλα νησιά θα φάνε τα μούτρα τους και το ξέρουν.
      Ο ΣΚΑΙ βεβαια, ο Κωστίδης και η Σσιιοοκολατού μας λένε άλλα. Τρώει ψωμί και η κερατού…

    3. ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΗΣ , ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ , ΕΜΑΣ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΕΙ , Ο ΤΡΙΧΑΣ ΤΟΥ ΣΟΡΡΩΣ.

    4. Αν ειναι να βγουν τα πετρελαια πανω, και ελληνες και τουρκοι να βρεθουν κατω,μηπως πρεπει να το ξανασκεφθουν ολοι μαζι΄.θα γινουν οι χωρες σκονη, τους υδρογονανθρακες θα τους παρουν τσαμπα οι πολυεθνικες το τυχον περισευμα θα το δωσομε σε οπλα και αποκασταση καταστροφων και θα μεινουν οι νεκροι και οι τραυματιες.Οσον αφορα τους γει τονες τουρκους μη πεισθουν απ τον ερντογαν ουτε παρθενες ουτε πιλαφι στον παραδεισο.

    5. Θα ξυπνησει ο ελληνακος αλλα θαναι αργα. Αλλα καλλιο αργα παρα ποτε. Οσο φαιδρο κιαν φαινεται, οσο νωριτερα επιτεθει ο τρουκος τοσο το καλλιτερο… για να ξυπνησουμε επιτελους, ο μεσος ελλην ζει σε κοσμο μπι μπι μπο!

    6. Όλα τα κλεμενα από πακέτα Ντελόρ και όλα τα προγράμματα της ΕΕ τα φάγανε τα διασκεδάζουν εδώ στο Λονδίνο πολιτικοί και φυσικά επιχειρηματιες μέσω των παιδιών τους Τα τελευταία 15 χρόνια δεν έχει οπλισμό η Ελλάδα η Τουρκία παράγει οπλισμό και μη επανδρωμένα οπλισμένα αεροπλάνα φέρνει αεροπλανοφόρο το 2021 υποβρύχια γερμανικά και s400 θα δείτε έχουν οδηγηθεί να πάνε σε διαπραγματεύσεις οι υπάλληλοι του Σόρος έκαναν ψεύτο ΑΟΖ με Ιταλία και δεν διευρύνουν σε 12 μίλια τα θαλάσσια ύδατα και δεν χαράζουν ΑΟΖ με Κύπρο Τελείωσε η Ελλάδα μάγκες του φραπέ

      1. T E Λ Ε Ι Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! λεμε!!!!!!!!!!!!!! πολυ σωστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! επιτελους!!!!!!

    7. Δηλαδή, και το σχέδιο να μη διέρρεε, η στρατιά του Αιγαίου, τα αποβατικά σκάφη και όλες οι ασκήσεις που κάνουν οι Τούρκοι για κατάληψη νήσων και νησίδων δεν είναι αυτό που λέμε “τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια”;

    8. Οι προδοτες μιλάνε για Ελληνο-τουρκική φιλια, αλλα ποτε για ΤουρκοΕλληνικη φιλια.

    9. “παραμύθια… είναι φίλοι μας! ΣΣΣΣοκολατάκι;” που θα έλεγε και η πρωθυπουργική αδελφή!

    Comments are closed.