ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΘΛΙΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ – KΑΙ ΤΑ ΠΑΚΙΑ ΟΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΩΡΑ: ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    Κοινοποίηση:
    ΜΑΚΕΛΙΟ

    Ντροπή τους…

    Την προφυλάκιση του 45χρονου Αλβανού και των δύο Ελλήνων που κατηγορούνται για κακουργηματικού χαρακτήρα ενέργειες, αποφάσισε πριν από λίγο το Δικαστικό Συμβούλιο Πλημελλειοδικών Αλεξανδρούπολης.

    Την προηγούμενη εβδομάδα μετά την απολογία τους, είχε προκύψει διαφωνία μεταξύ Ανακρίτριας που ζητούσε την προφυλάκιση και της Εισαγγελέως που είχε αντίθετη άποψη. Έτσι βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό και σήμερα το τριμελές Δικαστικό Συμβούλιο που συνεδρίασε από το πρωι, αποφάσισε οι τρεις Αλεξανδρουπολίτες να οδηγηθούν στην φυλακή.

    Κατηγορούνται για σοβαρά αδικήματα, μετά την “σύλληψη” και περιφορά με κλειστό τρέιλερ 13 λαθρομεταναστών, στην περιοχή της Νέας Χηλής. Μάλιστα ο Αλβανός που ανέβασε και το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατηγορείται και για οπλοφορία, οπλοχρησία, αλλά και για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων. Οι άλλες κατηγορίες είναι: Διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια με ρατσιστικά κίνητρα σε συνδυασμό με αρπαγή με ρατσιστικά κίνητρα από κοινού και συναυτουργία και έκθεση σε κίνδυνο, ενώ τον ιδιοκτήτη του οχήματος βαρύνει και η κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

    Να θυμίσουμε επίσης ότι ο βουλευτής Έβρου της Ελληνικής Λύσης Πάρης Παπαδάκης και Πρόεδρος του Συλλόγου Αινήσιο Δέλτα, με συνεχείς ανακοινώσεις και δηλώσεις ξεκαθάρισε ότι οι 3 προφυλακισθέντες πλέον Αλεξανδρουπολίτες, δεν είναι μέλη τους και ούτε έχουν καλύβα στο Δέλτα του Έβρου. Άρα, κακώς κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν οποιαδήποτε σύνδεση μαζί τους. Επίσης, παραδέχθηκε ότι βρισκόταν μπροστά στην παράδοση στους ατυνομικούς των 13 λαθρομεταναστών από τον Αλβανό και τους δυο Έλληνες και δεν ήταν ούτε χτυπημένοι, ούτε γυμνοί όπως κατέθεσαν στις απολογίες τους.

    Αντίθετα, οι 13 λαθρομεταάστες που κατηγορούνταν για απόπειρα εμπρησμού και προμήθεια, κατοχή εκρηκτικών υλών, με βάση αυτοσχέδιο μηχανισμό που παρέδσε στην Αστυνομία ο 45χρονος Αλβανός κατά την παράδοση και των 13 λαθρομεταναστών, έμειναν ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους για την συγκεκριμένη κατηγορία και κρατούνται μόνο για διοικητική απέλαση λόγω της παράνομης εισόδου στην χώρα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    82 Σχόλια

    1. λουστιτε τους τωρα ειναι αργα………….πουειναι ο λιγναδης ειπαμε ?????

    2. οι σεριφιδες ειναι διακηνητες μεταναστων … εγκλωβιστικαν λογο της φωτιας και το παιξαν πολιτοφυλακες…. καλα εσεις οι ναζι δεν εχετε καθολου κυταρα στον εγκεφαλο…

      1. το ότι τους έσωσαν από την φωτιά δεν σου πέρασε από το μυαλό; αλλα που να το βρείς με τόσο μπάφο και βλέποντας τα κρατικά ΜΜΕ λογικό είναι να τους βλέπεις όλους όσους έχουν άλλη γνώμη για ναζι

    3. Καλά οι δικαστές του κώλου,το ξέρουμε ότι είναι κοπρίτες και πιόνια του συστήματος,με ένα τηλεφωνάκι από πάνω,αθωώνουν και τον Χίτλερ,τα Πάκι που αφήνουν ελεύθερα,το ίδιο βράδυ τα γλεντάνε με κόκα στα κρεβάτια τους.

    4. Συγχαρητήρια στον Εισαγγελέα, τον Ανακριτή και την “Ελληνική” Δικαιοσύνη.
      Αυτός είναι ο “Νομικός Πολιτισμός”;
      Μπράβο σας, εύγε!
      Πρόκειται για τη σαφέστερη ένδειξη ότι το μόνο που ΔΕΝ αποτελεί η Ελλάδα είναι ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ.
      Για να μην κοροϊδευόμαστε πια και μεταξύ μας.

    5. καλα τι περιμενατε
      ακομα δεν εχετε δει τιποτα
      απο αυριο μπ[αινουν στα σπιτια ετοιμαστείτε για πολεμο κανονικο
      αλλα μην διανοηθείτε να φωνάξετε την αστυνομία καλύτερα να τους εξαφανίσετε
      μην περιμένετε βοήθεια από κανέναν
      θελουν να γίνει μπάχαλο η Ελλάδα ώστε μετά να κάνουν οτι γουσταρουνε έτσι γίνεται σε όλα τα κράτη που διαλύονται.
      αυτοι ειναι ετοιμη εσεισ?
      και που ειναι ολοσ ο εβροσ να παει στα δικαστηρια να τουσ γαμ οτι εχουν και δεν εχουν
      να τουσ παρουν με τισ πετρεσ

    6. Ποιος θα βρεθεί να δικάσει τους δικαστές.
      Αίσχος

    7. Φτάνει η συμπαράσταση στα λόγια. Ανοίξτε τραπεζικό λογαριασμό να βοηθήσουμε τους πολιτοφύλακες και τις οικογένειές τους. Και στο συλλαλητήριο κατά των νέων ταυτοτήτω με τα τσιπάκια στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή, κανένας να μην ξεχάσει τους πολιτιφύλακες που είναι φυλακή! Στέφανε, πάρε πρωτοβουλία να ανοίξει τραπεζικός λογαριασμός.

    8. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Η 17Ν ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ , ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.

    9. “κρατούνται μόνο για διοικητική απέλαση λόγω της παράνομης εισόδου στην χώρα” (!!!) …
      Ναι, τώρα μας πείσατε … Μην ορκίζεστε … Γνωστό και επαναλαμβανόμενο το έργο … Θα υποβάλουν αίτημα ασύλου, θα το πάρουν και θα μας μπαστακωθούν στον σβέρκο, για να ληστεύουν, να κλέβουν, να βιάζουν, να δολοφονούν τους ΄Ελληνες, οι οποίοι, παρεμπιπτόντως, με την φορολογία τους, θα πληρώνουν εσαεί το αραλίκι τους και το χαρτζηλίκι τους …

    10. ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΟΨΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ!!!!!

    11. ” κρατούνται μόνο για διοικητική απέλαση λόγω της παράνομης εισόδου στην χώρα.”
      Κλασικά, θα τους δοθεί χαρτί που θα αναφέρει πως πρέπει να φύγουν από την χώρα εντός 6μήνου, πράγμα που δεν κάνει κανένας γιατί την ίδια στιγμή θα συμπληρώσουν χαρτιά για άσυλο το οποίο θα τους το δώσουν αμέσως οι επίορκοι ΔΥ. Κανονικά πρέπει να γίνονται μηνύσεις εναντίων αυτών που υπογράφουν για την απόδοση ασύλου σε εγκληματίες αλλοδαπούς και να κατηγορούνται ως συνεργοί/συναυτουργοί στα όποια εγκλήματα, να δεις για πότε θα πέσουν οι αποδόσεις ασύλου στο 0%….

    12. σιχαματα δικαστες λεσια της κονομας Θα πρεπει ομως ενα πακι να βιασει καμμια κορη σας και να την αφησει σαν την μυρτω και να δω τοτε την αποφαση που θα βγαλεται

    13. ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!! ΑΔΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!!

    14. Γνωρίζεις το αρκτικόλεξο Ο.Φ.Α.
      Κάθε ανάρτηση σχολίου που κάνεις, πατάει σε τρεις βάρκες.
      Πριν τις εκλογές του Μαΐου, έγραφες ότι ο Κυριάκος Μ. είναι η αναγκαστική λύση.
      Πριν και μετά τις εκλογές του Ιουνίου, έλεγες ότι ο Κυριάκος Β. είναι η πατριωτική λύση.
      Εδώ και λίγο καιρό, αξιώνεις συνομιλίες μεταξύ των “πατριωτικών” κομμάτων. Μόνο που, δεν υπάρχουν πατριωτικά κόμματα. Υπάρχουν μόνο οι βουλευτές των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ, οι οποίοι, εκτός όλων των άλλων δαιμόνων, έχουν να αντιμετωπίσουν και τον αρχηγό-κολοκύθα, που έρπει στο ίχνος των επιδοτήσεων, μαζί με τον αμπλαούμπλα τον Βελόπουλο, ο οποίος λαχανιάζει πίσω από τον Κασιδιάρη.

    15. Η απόλυτη ξεφτίλα κάποιων ανθελλήνων δικαστών.
      Ελλάς εάλω από τους πολιτικούς,τους δικαστές ,τους δημοσιογράφους και λοιπούς προδότες.
      Εβρίτες,βγείτε ΄’ολοι έξω και απαιτήστε την απελευθέρωση των τριών.
      Εάν δεν το πράξετε,οι ορδές των Τούρκων θα έρθουν στα κρεβάτια σας για τις γυναίκες σας και τις κόρες σας,αφού πρώτα σας εξαφανίσουν.

    16. Το ότι οι γαλάζιοι συριζαίοι πήραν 41% και 55% ηλίθιοι δεν πήγαν στις κάλπες δεν τους νομιμοποιεί να καταστρέφουν την χώρα. Πήραν 41% γιατί ο λαθροσύριζα ήθελε ανοιχτά σύνορα, το κλεφτοπασόκ ήθελε όπως και ο σύριζα λαθραίους και υποχρεωτικά μπόλια και όλοι τους κάνανε αγώνα να μην κατέβει ο Ηλίας στις εκλογές. Οπότε ψηφίστε Ηλία να καθαρίσει η Αθήνα και πάψτε να κλαίγεστε. Και όλοι εμείς που αγαπάμε τον Στέφανο και είμαστε οπαδοί του, πρέπει να κάνουμε έρανο για τος οικογένειες των 3 Πολιτοφυλάκων που είναι άδικα στη φυλακή την ώρα που οι λαθραίοι είναι έξω. Στέφανε ανακοίνωσε λογαριασμό για τους πολιτοφύλακες.

      1. Πήραν το 41% από ένα εκλογικό σώμα του οποίου ψήφισε μόνο το 40% με μεγάλο ποσοστό αυτών να είναι Έλληνες του εξωτερικού. Εκεί είχαν συμμετοχή περίπου 80%, άρα πήγαν και ψήφισαν όλοι οι πλούσιοι ελληνοποιημένοι ξένοι αλλά και Έλληνες που δεν ξέρουν τι σημαίνει ΝΔ γιατί έχουν φύγει δεκαετίες τώρα από την Ελλάδα…

      2. Ο Στέφανος φίλε μου έχει πει κάτι, στο οποίο με βρίσκει σύμφωνο, και έκανε μια προσπάθεια για αυτό να ενωθούν όλα τα πατριωτικά κόμματα. Είναι όπως και εγώ και ξέρω και άλλους παλιός δεξιός γνήσιος πατριώτης που δεν μπορούμε να βλέπουμε τη μη εκπροσώπηση της πατριωτικής δεξιάς χρόνια τώρα μέσα στο κοινοβούλιο. Θέλουμε ένα κόμμα που να τους έχει όλους μέσα αρκεί να παλεύουν για την Ελλάδα και τον Έλληνα παραμερίζοντας τις όποιες διαφορές. Και κάτι σημαντικό δεν μας φοβίζουν τα ΌΧΙ του Ιωάννη ούτε οι ερπύστριες του Γιώργη.

    17. Επαναλαμβάνουμε, κατάλυση των κατοχικών αρχών στον Έβρο.
      Κλείσιμο όλων των αστυνομικών τμημάτων και διάλυση των ανθελληνικών καταΔικηστηρίων.
      Έλληνες στα όπλα.

    18. Για τις “απόπειρες” εμπρησμού γιατί ορίσθηκε να αφεθούν ελεύθεροι γμτκρτμγμ, γαμώ;;;

    19. ΩΡΑΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΟΙ ΝΥΚΟΚΟΙΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΑΦΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΓΙΑΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΜΠΡΙΟ

    20. Να μαζευτούμε για να διωξουμε το ζαβό

      1. Lolz, ίσως τσούζει αλλά μεταφορικά. Εσένα ως ζαίος ή γαλαζαίος σε τσούζει κυριολεκτικά γιατί κάθε μέρα εξυπηρετείς πολλές πακιστανόπουτσες. Τώρα με την Κούλα και την Κασσελάκενα θα νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά ότι τα καραβάνια προικισμένων αραπάδων θα αφιχθούν για να σου κεντήσουν τον πάτο…

      2. Εσένα το ξέρουμε, δεν σε τσούζει, τόσο που σ’εχουν ανοίξει τα φιλαράκια σου.

    21. Ρε μπουρδελο κράτος όταν ζητήσετε να τρέξω για την χώρα θα πάρετε ταρχιδια μου.
      Δε πάω πουθενά.
      Από μέσα μόνο.

      1. όταν ζητήσουν να τρέξουμε για την χώρα αυτοι θα την εχουν ηδη κανει ξερεις τι σοι προδοτες κοπροσκυλα ειναι;

      2. Αυτό που λες εσύ το κάνουν έφεδροι Commandos πράξη διότι παίρνουν με γιατρούς και ψεύτικα έγγραφα απολυτήρια ανικανότητας αλλά αυτό το τόσο σοβαρό θέμα δεν απασχολεί κανέναν όπως φαίνεται.

        1. Όλοι αυτοί που βλέπεις κομμαντεροί και καλά μόλις γίνει ένα Μπράγκα θα κλάσουν μέντες!

    22. ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ θέλεις να πεις.
      Πρώτα τα πολιτικοοικονομικοπεριφερειακα…
      Δεύτεροι όλοι οι λαθροσκωληκες ανά την υφήλιο τους οποίους μας φόρτωσαν και τρίτοι πλέον εμείς.

    23. το ασμα λεει “καθως διηγοταν τη ζωη του σε κουφους( ‘δικαστες”) θαρουσα δεν θάντεξω. το δικαστηριο λειτουργουσε μεσα εκει , η δικαιοσυνη ομως ηταν απ’εξω”” ταχουν πη πιο μπροστα αλλοι…

    24. To xαιρομαι γραικυλοι νεοελληνες….Μακαρι και αφανισμος σας πρεπει, κομματοσκυλα!!!

      1. Σου έκανε ζημιά το 41 τακατό? Πάνε για πρωκτοραφή και ετοιμάσου για το 47 τακατό μαλάκα.

        1. Στο ψευτορωμαίϊκο,οι αληθινοί Έλληνες είναι υπό διωγμό,αν είσαι γκεϋ αχριστερός,κομμούνι,αναρχικός και πίτσες μπλε,δε σου κάνουν τίποτα,περνάς ζάχαρη,είσαι με το σύστημα.Εσυ ΜΑΚΕΔΩΝ της π@υτσας που ανηκεις??Μαλοον λιγο απόλα ε??

        2. Πρωκτοραφές ως γνωστόν είστε γεμάτοι σε νδουλα κι αριστερά και το καυχιέστε κιόλας.

    25. Όσο θα υπάρχουν σύγχρονοι”εφιαλτες” οι πατριώτες που φυλάνε Θερμοπύλες και πονάνε την χώρα τους,θα τιμωρούνται και θα ξευτιλιζονται,,,ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ

    26. Ντρεπομαι και αισχυνομαι για την καταντια μας ,εμεις “ευρωπαικο”κρατος “δικαιου “που μας οδηγει στον αναποφευκτο αφανισμο και οι τουρκοι 85 εκατομμυρια φανατικα μουσλιμια στις εικοσι πιο ισχυρες οικονομιες του κοσμου με δυναμικη παρουσια παντου. Αν συλλαμβαναν εμπρηστες εκει τι θα τους εκαναν τα μεμετια;;; Σκατα στα μουτρα σας ζομπι ψηφοφοροι.

    27. το κρατος πληρωσε τους λαθρο να βαλουν φωτιες και τωρα θα τους καταδικασει; στην χειροτερη περιπτωση και για τα ματια του κοσμου, θα στους στειλει πισω στις πατριδες τους, πλην ομως τσεπωμενους.

      1. Σιγά μην τους διώξουν στις χώρες τους. Στα κρεβάτια των δικαστών που τους αθώωσαν θα καταλήξουν σίγουρα, θα πάρουν και αντιρατσιστικο παράσημο και ίσως και στα σώματα ανασφαλείας για να σφάξουν τους γηγενείς Έλληνες και να βοηθήσουν στην αντικατάσταση του πληθυσμού και σύντομα. Ο ραγιάς, φρεντο, τσόντα στα τικ-τοκ, μπαρ, ταβέρνα κλπ. Το πολύ – πολύ να ξεσηκωθεί για κανένα πέναλτι εναντίον της ομάδας του και να σκοτωθεί με άλλους συνέλληνες γιατί είναι άλλη ομάδα. Σε ποιο κόμμα ο Έβρος έδωσε 44% είπαμε; Σιγά μην χάσουν την κονόμα από την πρέζα οι βαρκάρηδες στον ποταμό Έβρο και τους μαλώσει ο ναρκεμπορας χορηγός.

    28. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ…. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ..

    29. Το σύστημα Μητσοτάκη εδώ και πολλά χρόνια λειτουργεί ως εξής. Πρώτα κάνω μπίζνες κονομαω και μετά ένα μέρος των χρημάτων τα μοιραζω σε γνωστούς που με βοήθησαν,λαδωνω όλο τον κρατικό μηχανισμό και μερικά ψίχουλα τα δίνω στον κόσμο. Πλέον πολιτικοί, ιεράρχες, ένστολοι, δικαστικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, επικεφαλείς οργανισμών, τραπεζίτες, εφοπλιστές, οι πάντες είναι μέρος του καλολαδωμενου συστήματος Μητσοτάκη. Ότι θέλει κάνει και θα τιμωρειται μόνο όποιος του πάει κόντρα και ας έχει όλο το δίκιο και όλους τους νόμους υπέρ του. Όσο κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν ότι η ισχύς εν τη ενώσει φέρνει αποτελέσματα τόσο θα διαλύει την πατρίδα μας ο Κούλης με τους ανθελληνες παρέα.

    30. Ήταν δίκαιο έγινε πράξη! Έξω οι αθώοι άνθρωποι μέσα τα ζώα

    31. ……ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ :….. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ???….ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ AYTHN ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ??…..

    32. ΑΦΟΥ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΠΛΕ ΣΥΡΙΖΑ… ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΑΘΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ!

    33. Σε αυτή την περίπτωση δεν μιλάμε για αλβανό. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που προασπήστηκε με σθένος την δημόσια ασφάλεια μιας χώρας. Και φυσικά αυτό ισχύει και για τους Έλληνες που έπιασαν τους εμπρηστές. Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι για τα μπάζα και ο λαός πρέπει να πάρει θέση τώρα

    34. οποιος έλληνας θέλει δικαιώματα πετάει τα χαρτιά του και ζητάει άσυλο με αυτόν τον τρόπο θα απαλλαγή και από την εφορία και θα έχει και τα επιδόματα

    35. Η ΘεοΤυφλη ειναι και ΘεοΚουφη.
      Δεν ειδε. Δεν ακουσε.
      Και αφου δεν βλεπει και δεν ακουει, που να ξερει τι γινεται η καυμενη.

    36. Η “Ελλάδα” της ΝΔ δεν θα είναι Ελλάδα! Θα είναι ένα σεληνιακό τοπίο γεμάτο ανεμογεννήτριες και τσιμέντο παντού! Δεν θα είναι χώρα! Θα είναι ένας χώρος που ευνοούνται οι ισλαμιστές και οι ξένες κουλτούρες και θα διώκονται οι Έλληνες, η λογική, τα ήθη, τα έθιμα, οι παραδόσεις. Θα τιμωρούνται οι νομοταγείς και θα ισχύει ατιμωρησία για τους παραβατικους!
      Με λίγα λόγια η ΝΔ μας ετοιμάζει εθνικό Ζάλογγο και τέλος ίδιο με των Χετταίων! Για αυτό καθένας από εμάς έχει την υποχρέωση να αφυπνίσει και τον διπλανό του.

    37. Γιναμε πολιτες δευτερης κατηγοριας στη χωρα μας.

      1. ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ θέλεις να πεις.
        Πρώτα τα πολιτικοοικονομικοπεριφερειακα…
        Δεύτεροι όλοι οι λαθροσκωληκες ανά την υφήλιο τους οποίους μας φόρτωσαν και τρίτοι πλέον εμείς.

    38. Μη διαμαρτύρεται κανείς. Μην λέτε ότι δεν ξέρατε και πριν τις πρώτες εκλογές και στις δεύτερες. Εδώ η δικαιοσύνη τους η μπουκωμενη χρήμα απέκλεισε κόμματα. Εδώ δεν τιμωρήθηκε κανείς για τα Τέμπη. Άλλος με το Βελόπουλο, άλλος με τη Νίκη, άλλος με Σπαρτιάτες, άλλος με Εμφιετζογλου, άλλος με αποχή, άλλος με όποιον κατέβασε το μυαλό του και να ο Κούλης παντοδύναμος χωρίς αντιπολίτευση. Τώρα αν δεν ενωθουμε όλοι μαζί και αν δεν καθίσουν όσοι πολιτικοί λένε ότι είναι πατριώτες σε ένα τραπέζι να τα βρουν αφού βάζουν όπως φωνάζουν πάνω απ’όλα την πατρίδα τότε αύριο θα είναι αργά. Θα κάνει χειρότερα. Ξεκολληστε ορισμένοι και μη βλέπετε αντιπάλους στα δεξιά πατριωτικά κόμματα,μην βρίζετε, αλλά πιέστε όπως μπορεί ο καθένας να γίνουμε μια παράταξη δεξιά πατριωτική. Έρχονται και άλλες εκλογές δύο φορές σύντομα. Ξυπνήστε ρε επιτέλους θα μας απαγορεύσει να λέμε ότι είμαστε Έλληνες. Δεν υπάρχει Θοδωρής,Γιάννης ή Γιώργης εμείς πρέπει να πιέσουμε να δημιουργηθει ένας.

      1. Η δημοκρατία σου είναι ότι σε κυβερνά ένα 20% και αυτό με νοθεία κι εσύ λες αερολογιες

      2. Ναι αν περιμένουμε από τις εκλογές σωθήκαμε!!!!! Είδαμε και τα καλά των Σπαρτιατών, όλοι για τον εαυτό τους για την βόλεψή τους και για το χρήμα!!!!!

        1. Και απο που περιμενεις, απο τον τυχαιο τρελοδικτατορα του 0%? χα χα χα αιωνιε ραγια

    39. 41% δωσατε στην ΝΔ……ΣΚΑΣΜΟΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ….αλλιως βγειτε τώρα όλοι στους δρομους μεχρι να πεσει το σαπιο πολιτικο συστημα….ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

    40. ΟΣΟΙ ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΑΠΟΙΚΟΥΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ. ΓΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ, ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΝΟΥΝ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΤΕ ΝΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΑΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

    41. Αμ πως! Ελληνοποιημενα Πακια = Επιλυση δημογραφικου + Κουλοψηφαλακια! Νεοελληνες…αυτοκαειτε λευτερα!

    42. Δεν μας κάνει εντύπωση μας έχουν συνηθίσει σε κάτι τέτοια μαργαριτάρια οι ξεφτίλες και προδότες οι δικαστικοί, μακάρι κάποιος από αυτούς που άφησαν ελεύθερο αργότερα να μπουκάρει στο σπίτι ενός από αυτούς και να τον/την πετσοκόψει αυτόν/αυτήν ή κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο μόνο έτσι μπορεί να βάλουν μυαλό.

    43. Ως Πασάδες, δρουν οι πολιτικοί.
      Ως Καδήδες, δρουν δικαστές και εισαγγελείς.
      Ως Γενίτσαροι, δρουν οι μπάτσοι και το είδαμε όλοι καθαρά την διετία της κορονοχούντας.

      Τελευταία φορά που είχαμε Πασάδες, Καδήδες και Γενίτσαρους, ήταν πριν 200 χρόνια και κάναμε επανάσταση να απελευθερωθούμε.

    44. Στέφανε συνεννοήσου με τις οικογένειές τους και δώσε τραπεζικό λογαριασμό να βοηθήσουμε όλοι και για τα δικαστικά έξοδα αλλά και τις οικογένειές τους. Δεν αρκεί να βρίζουμε το ανθελληνικό κλεπτοκρατικό τόξο, πρέπει να βοηθήσουμε τους ανθρώπους. Πανηγυρίζουν οι …τατσόπουλοι και οι λαθρολάγνοι και κλαίνε οι Ελληνες σήμερα. Δεν πειράζει, αντεπίθεση αδέρφια. Στέφανε κάντο σήμερα, όχι αύριο.

      1. ΝΑΙ ΝΑΙ… ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΟΨΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ, ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΣΕΝΑ. ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΤΗΝ ΠΑΣΤΕΛΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ. ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ

    45. Γειά σου ρε σπινο σκερβελε..που έλεγες ότι θα αφεθουν ελεύθεροι κ ήσουνα κ σίγουρος..δεν έχεις καταλάβει ούτε εσύ ούτε πάρα πάρα πολλοί άλλοι με τι έχουμε να κάνουμε πλέον..θα καταλάβετε όμως περιμεντε

    46. Όταν πριν από τις εκλογές κάποιοι λέγαμε και γράφαμε εδώ μέσα, γιατί είμαστε παλιοί και ξέρουμε πολιτική ιστορία και το Μητσοτακαιικο, ότι χρειάζεται ένα αντίβαρο να μη βγει ο Κούλης σαν αυτοκράτορας, σαν μονάρχης πολλοί μας βρίζατε. Θυμάμαι κολλημένοι οπαδοί και βλάκες να μας λένε τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, λαθρολαγνους, και χαζούς. Που είναι τώρα όλοι αυτοί που με τις επιλογές τους και με το πείσμα τους,οι ξερολες, του έδωσαν την απόλυτη εξουσία χωρίς αντιπολίτευση, πρωτοφανές. Καθίστε αναπαυτικά να περιμένετε το μεσσία που έχει ο καθένας στο μυαλό του. Αντί όλοι οι πατριώτες να είμαστε με έναν και να του δώσουμε 10-15% τώρα θα μας σκίσει και ακόμα δεν είδατε τίποτα. Σε λίγο καιρό δεν θα επιτρέπει να λέμε τη λεξη Έλληνας. Δεν ξέρετε από σύστημα Μητσοτάκη. Μπρος βγείτε να απαντήσετε όσοι βρίζατε τότε, θυμάμαι και τα ονόματα σας. Ή μήπως κάνετε διακοπές ακόμα.

      1. Γνωρίζεις το αρκτικόλεξο Ο.Φ.Α.
        Κάθε ανάρτηση σχολίου που κάνεις, πατάει σε τρεις βάρκες.
        Πριν τις εκλογές του Μαΐου, έγραφες ότι ο Κυριάκος Μ. είναι η αναγκαστική λύση.
        Πριν και μετά τις εκλογές του Ιουνίου, έλεγες ότι ο Κυριάκος Β. είναι η πατριωτική λύση.
        Εδώ και λίγο καιρό, αξιώνεις συνομιλίες μεταξύ των “πατριωτικών” κομμάτων. Μόνο που, δεν υπάρχουν πατριωτικά κόμματα. Υπάρχουν μόνο οι βουλευτές των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ, οι οποίοι, εκτός όλων των άλλων δαιμόνων, έχουν να αντιμετωπίσουν και τον αρχηγό-κολοκύθα, που έρπει στο ίχνος των επιδοτήσεων, μαζί με τον αμπλαούμπλα τον Βελόπουλο, ο οποίος λαχανιάζει πίσω από τον Κασιδιάρη.

        1. Μάθε να διαβάζεις και το κυριότερο να θυμάσαι. Γιατί αλλιώς μπερδευεσαι. Για ποιον Μητσοτάκη έγραφα εγώ; Ουδέποτε. Εγώ είμαι Μεταξικος και γνήσιος Έλληνας. Ούτε μικρό παιδί, ούτε οπαδός, ήθελα θέλω και περιμένω μια μεγάλη πατριωτική παράταξη. Αυτό πιστεύω ότι θα ήταν το καλύτερο. Δικαίωμα μου. Όσο για τις τρεις βάρκες ψάξε αλλού σε κάποιους άλλους εδώ μέσα που έχουν τρικυμία εν κρανίο. Μη μπερδευεσαι εγώ είμαι απόλυτος. Απλά οι εναλλακτικές απέναντι στον Κούλη εξαντλήθηκαν στις δύο εκλογές με ευθύνη των ηλίθιων.

    47. Ο Έλληνας πολίτης είναι μόνος του. Δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη ούτε στους πολιτικούς, ούτε στην αστυνομία, ούτε στη δικαιοσύνη. Όλοι τους προδότες, θέλουν να κάνουν αντικατάσταση πληθυσμού. Αν δεν αντιδράσουμε τώρα χαθήκαμε για πάντα.

    48. ολοι οι δικαστες και εισαγγελεις που βρισκεστε στην χωρα μας , σκουληκια εεεε σκουληκια., θα ερθει η ωρα σας

    49. Ποιος θα παςι κοντρα στο σχεδιο που επιβαλει τον αφανισμο των Ελληνων

    50. ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΙΜΕ – ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΜΕ – ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ. Αυτό είναι το μήνυμα της γκαβής με την παλάτζα. Η αδικία νομοθετείται και επιβάλλεται.

    51. Απλά ΑΙΣΧΟΣ για την Ελληνική “Δικαιοσύνη” που τα μέλη της έχουν γίνει υποχείρια των πολιτικών ανδρείκελων και των ΜΚΟ τους … Θα έρθει οσονούπω η σειρά τους για την τιμωρία τους από τον Ελληνικό Λαό …

    52. Ότι και να κάνουν οι δικτατορίσκοι η ώρα έχει έρθει γι ολόκληρη την Ευρώπη και τελευταία όπως πάντα η Ελλάδα των ραγιάδων.
      Μαζί με τους προδότες θα δικαστούν και οι δικαστές.

    53. Που βρισκόμαστε!!!
      Δλδ εισβάλλουν στην χώρα μας καί αυτόματος παίρνουν όλο το δίκαιο προς προστασία τους! Ελεύθεροι; Για να αδικήσουν κάποιον;;
      Θα τους στείλουν για νόμιμους μακροπρόθεσμους τουρίστες όλα τζάμπα πρόγραμμα σε υπερσύγχρονο κέντρο διανομής!
      Και οι λάθρο δεν πιστεύουν τα αυτιά τους, πως ξαφνικά την στιγμή που φεύγουν από τα δικά τους εδάφη και εισβάλλουν σε μια αλλη χώρα, η λέξη “πρόσφυγας” τους ανοίγει μια εξασφαλισμένη κατοικία, τροφή και μετρητά!!
      Μπορείς να το ονομάσεις και μικρός παράδεισος!!

    54. Ντρέπομαι πραγματικά για την Ελλάδα!!! Πλέον ο Έλληνας δέχεται ρατσισμό και νιώθει κατώτερος και απροστάτευτος!!! Σε λίγο θα είμαστε και μειονοτητα…..

    55. ρε ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ …
      κουλη ΓΑΜΙΕΣΑ@

    Comments are closed.